خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 26
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

دوزادهمیای عزیز ممنون میشم کمکم کنید

سلاممممممممم
      اول یه خسته نباشید گرم بهتون میگم.
      امتحاناتتون تموم شد
      و اینکه امیدوارم موفق بوده باشید تا به اینجای کار و در ادامه هم اون چیزی بشه که "شما" دوست داشتید
      خیلی تو فکر این بودم تاپیک بزنم،ولی ترجیح دادم امتحاناتتون تموم شه تا با حوصله و بدون استرس و با آسودگی خاطر کمکم کنید

..
      من امسال وارد دوازدهم میشم.رشتمم تجربیه
      شما چه کارهایی رو به من پیشنهاد میکنید توی تابستونم انجام بدم
      چه کارهایی انجام ندادین تو تابستون و بهتون در حین سال تحصیلی فشار اومد؟
      چه کارهایی انجام دادین و نتیجه خوبی داشت؟
      بزارید اینطوری بگم
      انگار برگشتین عقب و ی فرصت دوباره بهتون دادن،همین سه ماه!دقیقا الان چیکار میکنین؟دهم و جمع میکنین؟ یازدهم و نمیخونین میرین دوازدهم و شروع میکنین؟ روزانه هفتصد تا تست میزنین؟ درس میخونین؟ نمیخونین؟ چیکار میکنین؟؟

و اینکه سوال دیگم راجب مشاوره
      من مشهدم مشاور خوب مشهد سراغ دارین بهم بگید؟البته حضوری و انلاینش فرقی نداره مهم اینه مشاورم خوب باشه.
      مشاور خوب سراغ دارین؟
      اینجا کسی هست کلا مشاور نداشته باشه؟ و راضی باشه؟
      مشاور بنظرتون ضروریه؟

و اینکه هر تجربه و سخنی ک فکر میکنید میتونه برای من مفید باشه، لطفا از من دریغ نکنید

ممنون که خوندین"♡"
      ویرایش توسط parvane_ : 29 خرداد 1403 در ساعت 15:26

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      پیشنهاد میکنم اگر توی دروس پیشنیاز یا درس‌های اختصاصی یازدهم نقطه ضعف دارید، توی تابستون برطرف کنید. با شروع مهر و طبق برنامه آزمون، پیشنیاز رعایت نمیشه و وقت کافی برای رفع اشکال هم نیست. کل دروس یازدهم که حجیم و نسبتا سخت هستن توی برنامه ۲ ماه بهمن و اسفند آزمونها هستن و اگر تابستان جمع نشده باشن، در طول سال برای کنکور یا ترمیم جمع نخواهند شد.
      پیشنهاد دیگه هم تموم کردن کل عمومی دوازدهم یا حداقل تموم کردن نیمسال دوم عمومی‌های دوازدهم هست که مصادف میشن با دوره عید و جمعبندی کنکور اردیبهشت و اونها هم درست تموم نمیشن و عامل خراب کردن تراز نهایی میشه.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      پیشنهاد میکنم اگر توی دروس پیشنیاز یا درس‌های اختصاصی یازدهم نقطه ضعف دارید، توی تابستون برطرف کنید. با شروع مهر و طبق برنامه آزمون، پیشنیاز رعایت نمیشه و وقت کافی برای رفع اشکال هم نیست. کل دروس یازدهم که حجیم و نسبتا سخت هستن توی برنامه ۲ ماه بهمن و اسفند آزمونها هستن و اگر تابستان جمع نشده باشن، در طول سال برای کنکور یا ترمیم جمع نخواهند شد.
      پیشنهاد دیگه هم تموم کردن کل عمومی دوازدهم یا حداقل تموم کردن نیمسال دوم عمومی‌های دوازدهم هست که مصادف میشن با دوره عید و جمعبندی کنکور اردیبهشت و اونها هم درست تموم نمیشن و عامل خراب کردن تراز نهایی میشه.
      خیلی ممنون آقای مظاهری:
      آقای مظاهری اینکه بی هدف درس بخونیم یعنی بدون هدفِ رشته دانشگاهی این مشکل ویرانگره؟
      اینطوری هم نیست کلا علاقه نداشته باشم. چرا به چند تا رشته علاقه دارم ولی هنوز یکی رو نتونستم بعنوان هدف انتخاب کنم
      چون این میزان علاقه و دوست داشتن برای اون رشته هام به یک اندازه ست.
      میدونید؟ یه علاقه تند و آتشین نیست
      میتونید در این، زمینه هم کمکم کنید.
      و از طرفی دوست ندارم حکایتم مثل حکایت اون گربه ای بشه که دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده
      در تناقضات احوال به سر می برم!*

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام وقتت بخیر گیانم
      من تجربیات این دوسالم رو برات میگم
      اول کاره وهمگان جوگیر هستن که اره با ساعت مطالعه فوق بالا باید استارت بزنیم ای ننه بگیر که تابستونه و ساعت روبرسون به ده ...
      نه ننه جان بچه ادم وعاقل شروع میکنه اونم پیوسته بقول مو گاماس گاماس برو عامو سوار که دنبال تو نمکنه مکنه؟
      خب استارت رو با ساعت مطالعه کم شروع میکنیم حتی شده چهار ساعت و تا اخر تابستون ده مین یا پونزده مین روش میندازیم تا دوشواری حس نشه
      برای خوندنه چه پایه ایی از الان ترجیحا امسال نهایی بوده وبنا به شرایطی که یازدهمی ها داشتن بنظرم دروس رو مسلط تر پیش رفتن یک ماه اول تا بستون رفع اشکال یازدهم و گرفتننه گیر وگور ...
      و بعدش شروع تست زدن از سال یازدهم با تعداد تست نه خیلی زیاد نه کم بنظرم برای هر درس ۲۰ تست اونم تست جوندار وکشیدنه مفاهیم از ریشه وخاندانش عالیه حالا تو زمان زیاد داری میکنی ۳۰ تاش بستگی به تو داره
      حالا مادامی که شما باشی برای ادامه راه این دوماه کنار یازدهم دهم رو موازی پیش میبری چون حجم ومطالب دهم انچنان زیاد نیست من بودم در کنارش دوازدهم فیزیک فصل یک و دو رو جمع میکردم ...فکر کنم سه ماه کافی باشه برای زدنه تستای جون دار حرکت شناسی حالا اگ وقت اضاف اوردی فصل سه رو تا نصفه استارت بزن برای شیمی من اگه بودم اسید وباز رو میبستم تستاش رو فول میشدم و یک فصل از سه وچهار یکیشونو انتخاب میکردم تا برای طول سالم دو درس بمونه یکی سخت اون یکی اسون ...
      برای ریاضیات حرفی ندارم سعی کن تایع و مثلثاتت رو به حد معقول برسونی عالی کارکنیکه طول سال با مشتق و..اشنا خواهی شد حتی هندسه رو بنظرم کار کن تو تجربی خیلیا لنگ هندسن این یه پلن عالی برای توعه
      متاسفانه رشتم ریاضی ولی اون چیزی که شنیدم میگن زمین رو از الان شروع کنی بخونی کارت خیلی جلو میفته ...
      برای زیست سخنی ندارم شرمنده...
      و اماااااااا عمومیی
      جان من از الان لغات زبان رو شروع کن ۵ تا در روز= ۱۰ دقیقه
      جان من معنی های عربی رو از الان دو درسشو فول شو ولغات رو عربی قواعد پایه رو نگا بنداز از الان تا طوبل سال لنگ نمونی =۱۵ دقیقه
      جان من شعر حفظی ادبیات ولغات رو از الان حفظ شو=۱۵ دقیقه
      جان من دینی هر روز یک صفحه بخون=۱۰ دقیققه
      جان من یک صفحه سلامت ویک صفحه هویت روزنامه وار از الان بخون= ۱۵ دقیقه
      خودت دقیقه هارو جمع کن ببین زیاد نیست ...
      ۲۴ ساعت وقت
      گیریم ۸ ساعت خواب
      ۳۰ دقیقه خواب ظهر
      ۲ ساعت دستشویی وصبحونه و ناهار وشامم
      ۵ ساعت استراحت
      هشت نیم ساعت باقی میمونه... مومن این حجم ساعت زیادیه
      اختصاصی ها رو ۱/۳۰ ساعته بذار داخل برنامت تا خسته نشی نخسته باش
      تایم استراحتت سعی کن بیشتر از ۱۵ دقیقه نباشه یا ۱۰ دقیقه مابینش بیرون نرو از اتاق مگر برای دستشویی چون ذهنت درگیر میشه سعی کن به جای بیرون شدن
      یک اهنگ بی کلام گوش بدی بی کلام کلاسیک ترجیحا وذهنت رو خالی کنی استراحت بده ذهنتو... یه چیزی فکرنکن حتی درس ذهنتو خاموش کن ...
      من باب مشاور=
      مومنان ادمیان مشاورمحرکه اگه حرفای مشاور به کتفتونه نریدددددد
      اگ از پدر و مادر بیشتر میترسیدددد انان مشاورهای خوبی برای شما خواهند بود وهستند
      اره هر شب گزارشکارت رو بریز تو حلق خانوادت چهارتا کتک بخورچرا کم خوندی
      بهتر از گفتنه مشاور= عزیزم چرا کم میخونی چرا تترازت پایینه دفعه بعد تلاشتو بیشتر کن!!
      یا نه بذار بگم =فلان دانش اموزی دارم فلان ساعت میخونه ترازش فلانه تو هیچ پخی نمیشی ابی ازت بلند نمیشه!!
      راهکار نقشه راه خودت قرار میدی جلوشون ...
      خودت برنامه رو باید با مشارکتش بنویسی
      خودت میدنی چه درسی ضعیفی چه درسی قوی
      چه درسی باید کم بخونی چه درسی زیاد
      امضاش پای تو هستش مهر وتقدیر تشکرش پای اونا وتهش میگن ما بودیم
      عمیق خوندن پایه توهستش
      استمرارپایه تو هستش
      متعهد به هدف پایه تو هستش
      عاشقانه قدم برداشتن وعرق ریختن پایه تو هستش
      حالا اگر بازم دنبال مشاوری دنبال یه شخص دلسوز برو نه پول پرست رتبه برتر جمع کن
      یکی که میدونی گزارشتو اقعی چک میکنه وسیلی میزنه تو گوشت اگه یه روز نفرستی نه اینکه بی خیالت بشه...
      همچین ادمی پیدا نمیشه فقط خانوادت اینجورین
      من بودم از مشاوره های سیب ترش استفاده میکردم و نکته برداری میکردم پول رو مشاور نمیدادم خود دانی...
      من باب تقویت روحیه=
      حاجییییییی بمولا ورزش روحیه میده
      بمولا دوهفته یک بار رفتن به پارک واستشمام طبیعت روحیه میده
      از همین اول حس های خوب رو منع نکن
      پیاده روی رو رک نکن
      پاشو برو پارک ملت هر دو هفته یک بار لذت ببر از فضای دنجش ...
      پاشو برو هر یک ماه موج های ابی یکم تن وبدن رو به اب بده ...
      پاشو برو هر دوهفته یک بار ابمیوه خوودتو مهمون کن (یه جا میشناسم ایس پک خوبی داره من مهمونت میکنم)
      پاشوبرو بستنی زائرالرضا بزن به بدن اره خودتو غرق در محبت کن که اخرا گدایی محبت میکنی چون کم میاری ...
      مقایسه رو بنداز سطل اشغال فقط با خود قبلیت خودتو مقایسه کنت
      تو تنهایی
      این راه خیلی تنهایی فقط خودت وخدایی وشاید خانواده تا اندکی راه
      به دل نگیر از کسی حرفارو تو این بازه بنداز لب چشمه تمیز بشن یا بفرست بازیافتی من ...
      تلاش و تکرا تکرار تورو موفق خواهد کرد ...
      من باب خورد وخوراک=
      در این بازه خوردنه غذاهای مفید رو در پیش بگیر
      خوردنه یک لیوان شیر قبل خواب
      ت اتاقت میتونی قهوه پودرشده تازه بذاری یا با گلاب یا گیاهای خوب وناب حس خوب رو تقدیم روحت کنی
      دمنوش های ارام بخش بابونه پونه نعنا و... به جای چایی استفاده کن حتی قهوه هم زیادی نخور...
      شیرینی جات رو حذف کن به جاش زردالو خشک شده انجیر و...رو بخور
      ناهار سبک بخور معمولا تا ظهر خوابت سنگین نشه
      اب خیلی بخور شده چند لیتر بشه مخصوصا که الان گرمه
      واکسن انفلانزا بزن تابستون تا اینکه زمستون سرما نخوری تاثیر داشت من امسال اصلا سرما نخوردم ...
      مراقب جسمت باش خلاصه
      درخدمتم سوال دیگه ایی داشتی
      مراقبت کن
      ویرایش توسط arad.m : 29 خرداد 1403 در ساعت 16:06

5. Top | #5
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اواخر مرداد که برسه و موقع انتخاب رشته، سایتها و کانالهای مشاورها، اطلاعات زیادی از رشته‌ها و دانشگاه‌ها میذارن. آخر مرداد میتونید ۱ هفته به خودتون استراحت بدید و در مورد رشته‌ها و دانشگاه‌ها با توجه به آخرین و آپدیت‌ترین اطلاعات رتبه و تراز بپردازید. اگر هدف دقیق داشته باشید، بهتون انگیزه میده.

من خودم سال آخرم هدف‌گذاری کردم پزشکی آزاد تهران قبول بشم. عکس سر در دانشگاه رو پرینت کردم و درصدهای قبولی ۳ سال مختلف رو زیرش نوشتم و زدم به دیوار. در طول سال سعی میکردم درصدهامو به درصدهای اون رشته و دانشگاه هدفم نزدیک کنم.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من جات باشم یک پایه رو کامل تموم میکنم(ترجیحا یازدهم)
      چون واقعا نه آدم میرسه درست حسابی پایه رو جمع بندی کنه(مگر اینکه خیلی مسلط باشه) نه اینکه اصلا پیشخوانی درستی از دوازدهم داشته باشه
      این نظر منه
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بنظرتون روزانه چندتا تست باید زد؟

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sisiii نمایش پست ها
      سلام بنظرتون روزانه چندتا تست باید زد؟
      عدد خاصی نداره. من بین ۷۰ تا ۲۰۰ هم زدم ولی میانگین حدود ۱۲۰ تست اختصاصی میزدم (شاید توی محاسبه میانگین اشتباه کنم چون‌ واقعا برای مجموع طول سال رو حساب نکردم. ضمنا بالای ۳۵۰ تا توی دوران جمعبندی هم شده بزنم که ۲ آزمون جامع به علاوه تست مشابه از غلطهام با درجه سختی کنکور بوده). به نظرم تحلیل دقیق از روی خود کتاب درسی مهمتر از تعداد تسته.
      توی تابستون که تازه شروع کردن و بیشتر وقت صرف مطالعه میشه به نظرم روزی ۵۰ تا هم بد نیست.
      ویرایش توسط Mazaheri : 29 خرداد 1403 در ساعت 16:37

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      تو اینجور تاپیک ها همیشه کمک بچه ها زیاد میشه خداروشکر
      ولی شمام قدر بدون استفاده کن
      از اونجایی که من خودمم قراره برا سال بعد بمونم اما خب شرایطم با شمای سال اولی فرق میکنه
      همونطور ک گفتی خودمو جای شما میذارم
      ۱ پایه ... دهم و یازدهم . هرکدومو بیشتر ضعف داری اونو کار کن اولویت با یازدهمه گه سنگین تره . در واقع تو تابستون پایه تو قوی کنی در طول سال کلیییی جلو میفتی . هم تو خوندن دوازدهم که پیش نیاز داره هم تست زدن پایه .
      ۲ انتخاب منبع . یه منبع انتخاب میکنی . مثلا خیلی سبز های تک مایه زیست واسه منبع اول عالین . اینو تموم میکنی . لارم شد دوبار ، سه بار تستاشو میزنی بعد میری منبع بعدی که مثلا آی کیو باشع
      اول کاری نرو کلی کتاب بگیر که بشن آینه دقت .. پس منبع به منبع
      سعی کن منابع آزمونی طور مثل موج آزمون یا فصل آزمون رو یکیشو در طول سال کار کنی . جدای از برنامه ای که طبق آزمونا میریزی ، مثلا فصل ۱زیست ۱۲مو که تموم کردی از خیلی سبز ، سه روز بعد تو برنامه داشته باش که از موج آزمون یه آزمون بزنی به عنوان جمع بندی فصلی . لطفا تو انتخاب منبع گیر نکن . همشون یکی ان . سعی کن در زول سال دوتا منبع اصلی واسه هر درس و یه منبع آزمونی بزنی
      ۳ . در ادامه مورد ۲ ، مرور مرور مرور ... واییی خیلی مهمه این مرور لامصب . حتما حتما برنامه هفتگی یا دو هفته ای بنویس و حجم مشخص کن در برنامه روزانه ات . مرور هارو دقیق بنویس که آقا منی که امروز یه فصلی رو تموم کردم ، هی باید مرتب تو فاصله های زمانی مشخص به روشهای مختلف مرورش کنم . سه روز بعد ، یه هفته بعد ، ده روز بعد و ...
      مثلا واسه مرورش ، از کتاب آزمونی آزموت بزنم ، کتاب یا جزوه مو مرور کنم ، یه آزمون قلمچی یا ماز و .. بزنم یا نشان دار هامو کار کنم و ...
      خیلی مهمه این کار . با مرور کردن و تکرار کردن یه مبحث ، میشی استادش حتی اگر سخت ترین مبحث باشه
      ۴ روش مطالعه . ببین طبق تجربم اگر تو یه درسی ضعف داری کلاس دیدن خیلیییی کمک کننده اس . پافشاری نکن رو درسنامه خوندن .
      ۵ آزمون . اگر شرایط مالی تون اوکی نیست ، من اگر برمیگشتم عقب هیچوقت قلمچی نمیرفتم . فوق العاده گرون و سوالاتش هم تا جایی که میدونم چون وقف عام هست دانلود کردنش ایرادی نداره( باز تحقیق کنید اگر خواستی)
      ۶ . ساعت مطالعه . ببین واقعا ۸ الی ۱۰ ساعت روزای تعطیل و ۴ الی ۶ ساعت روزای مدرسه عالیه . خودتو با بقیا مقایسه نکن . تعداد تست و نمیدونم اینارو ‌. در واقع اوایل سال چون تازه داری راه میفتی ، نگرات تعداد تستت نباش ولی مثلا از دی به بعد بالای ۱۵۰ بزنی حتما
      ۷ برنامه ریزی . بالاتر اشاره کردم فک کنم . اگر ازمون میری ، طبق اون برای دوهفته ات مشخص کن که هر روز چه حجمی رو باید تموم کنی . در واقع شما برای هر روز هم حجمی و هم زمانی باید برنامه داشته باشید . مثلا امروز زیست گفتار ۱ فردا گفتار ۲ پسفردا مرور . مثاله اینا
      و هر روزت رو فارغ ارگز برنامه حجمی ک داره ، پارت بندی کن . بعد هر ۱.۵ ساعت ، ۱۵ مین استراحت . تنوع درسی در روز هم بستگی به خودت داره ولی بهتره که بالا باشه

۸ مدرسه . ببین هرگز از مدرسه ات نزن . فک نکن با خونه موندن میشه رتبه شد . اینجوری بود هر سال رتبه ۱ فارغ التحصیل بود نه دانش آموز
      مدرسه به برنامه ات جهت میده .‌ منظمت میکنه خصوصا اینکه الان معدل خیلی مهم شده .روحیه ات هم اوکی میشه . یه قسمتی از برنامه روزانه ات رو اختصاص بده به تکالیف مدرسه . مطمئت باش اگر جدی و مصمم باشی از مدرسه آسیبی نمیبینی
      ۹ تفریح . حتما تفریحات حساب شده و برنامه ریزی شده داشته باش . البته که تو مدرسه میری و بقبه تفریحاتت رو باید محدود کنی در طول هفته . ولی مثلا دو هفته یکبار جمعه ها بعد آزمون در حد ۲ ساعت بیرون رفتن خیبی خوبه . البته که کوهی ، پارکی ، دشتی دمنی اینا عالیه برا روحیه . پارک که دیگه کنار هممون هست
      ۱۰ گوشی . اگر وابسته شی پس بهتره صفرش نکنی . اما کمش کن . اینستا ، یوتیوب ، سریال ، اینارو حذف کن روز در حد ۱ ساعت خوبه

درمورد مشاور من اطلاعی ندارم ولی بهتره از یه مشاوری مثلا حضوری بری و در مورد برنامه ریزی و اینا بهت توضیح بده و خودت انجام بدی .

و درمورد نهایی ، به نظر من بهتره برای اختصاصی ها ، هر فصلو که میخونی از کتابایی مثل فرمول بیست در طول بعنوان یه منبع جمع بندی استفاده کنی که هم رو کنکدرت تاثیر میذاره هم نهایی .
      و عمومی ها . به نظر من سخت ترین عمومی به ترتیب زبان ، دینی ، ادبیات و عربی هستن .
      حتما روزی حدقل یه عمومی در برنامه ات داسته باش .تو مدرسه خیلی رو عمومی ها کار کن و حتما واسه امتحاناتشون ارزش قائل شو که تاثیرشو خرداد ماه میبینی
      مثلا من باشم روزی ۱ ساعا حدقل عمومی میخونم ‌. زبانو هر روز میخونم چون خیلی ضعف دارم . مثلا نیم ساعت زبان نیم ساعت بقی دروس ‌. برای زبان ، عربی و آرایه و دستور ادبیات حتما باید پایه ای کار کنی ‌. به اینم دقت کن حتما
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟
      ویرایش توسط donat : 29 خرداد 1403 در ساعت 16:52

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      اول از همه من اگر جای شما بودم، تو این سه ماه عادت ها و لایف استایل کنکوریم رو میساختم و تثبیت میکردم؛ مثل ساعت خواب و بیداری منظم، عادت به پشت میز نشستن و درس خوندن، عادت به داشتن استراحت های مفید و کنار گذاشتن هر عادت مخربی مثل نوسانی خوندن و درگیر فضای مجازی و گوشی و گیم و ... بودن.
      از بابت درسا هم مباحث پیش نیاز از پایه رو روشون وقت میذاشتم و حرص و طمع جمع کردن کل پایه رو نمیکردم. چون این تصمیمو گرفتم و هیچ وقت هم نتونستم عملیش کنم! البته بنظرم کسی که تو خود پایه خوب درس خونده میتونه این کارو به راحتی انجام بده و این به شناخت خود شما از سطح درسیتون بستگی داره.
      مباحث پیش نیاز بیشتر تو شیمی و ریاضی اهمیت پیدا میکنن و لازمۀ بهتر درک کردن دروس دوازدهم هستن. فیزیک پیش نیاز خاصی نمیخواد حالا شاید یک دهم به درد بخوره، زیست هم 1 دهم و 6 یازدهم.
      بعد از اینکه این پیش نیازهارو تقویت کردم، شروع میکردم به پیش خوانی دوازدهم ولی بدون وسواس، در کنارش از بقیه مباحث باقی ماندۀ پایه هم جلو میبردم هر چقدر که بشه.
      و یه توصیۀ واقعا مهم اینکه بشدت از چند منبعی بودن و تعدد منابع دوری کن که من خیلی زیاد آسیب دیدم ازش، چه تو بحث کتاب تستا باشه، چه دبیرها و کلاس ها، چه آزمون ها!
      یه منبع رو متناسب با سطح درسی خودت انتخاب کن و باهاش پیش برو، در کنارش اگر وقت اضافی داشتی ( تو بحث کتاب و آزمون ) از منابع دیگه هم استفاده کن ولی لطفا لطفا لطفا از این شاخه به اون شاخه نشو و سمت اینکه فلانی میگه فلان کتاب تست خوبه فلان دبیر خوبه پس منم منبع خودمو ول کنم برم سراغ اونا نرو به هیچ وجه.
      در نهایت رو بعد روحی روانی خودت خیلی کار کن.
      گذشته، حال و آیندۀ خودت رو با هیچ احدی مقایسه نکن. فقط از خود دیروزت بزن جلو، خیلی شعاری به نظر میرسه ولی وقتی تجربش میکنی میبینی چقد واقعیه!
      از حواشی درسی و غیردرسی دوری کن و تمرین کن متمرکز و باکیفیت درس بخونی.
      امیدوارم موفق باشی
      هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
      آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
      هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
      رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arad.m نمایش پست ها
      سلام وقتت بخیر گیانم
      من تجربیات این دوسالم رو برات میگم
      اول کاره وهمگان جوگیر هستن که اره با ساعت مطالعه فوق بالا باید استارت بزنیم ای ننه بگیر که تابستونه و ساعت روبرسون به ده ...
      نه ننه جان بچه ادم وعاقل شروع میکنه اونم پیوسته بقول مو گاماس گاماس برو عامو سوار که دنبال تو نمکنه مکنه؟
      خب استارت رو با ساعت مطالعه کم شروع میکنیم حتی شده چهار ساعت و تا اخر تابستون ده مین یا پونزده مین روش میندازیم تا دوشواری حس نشه
      برای خوندنه چه پایه ایی از الان ترجیحا امسال نهایی بوده وبنا به شرایطی که یازدهمی ها داشتن بنظرم دروس رو مسلط تر پیش رفتن یک ماه اول تا بستون رفع اشکال یازدهم و گرفتننه گیر وگور ...
      و بعدش شروع تست زدن از سال یازدهم با تعداد تست نه خیلی زیاد نه کم بنظرم برای هر درس ۲۰ تست اونم تست جوندار وکشیدنه مفاهیم از ریشه وخاندانش عالیه حالا تو زمان زیاد داری میکنی ۳۰ تاش بستگی به تو داره
      حالا مادامی که شما باشی برای ادامه راه این دوماه کنار یازدهم دهم رو موازی پیش میبری چون حجم ومطالب دهم انچنان زیاد نیست من بودم در کنارش دوازدهم فیزیک فصل یک و دو رو جمع میکردم ...فکر کنم سه ماه کافی باشه برای زدنه تستای جون دار حرکت شناسی حالا اگ وقت اضاف اوردی فصل سه رو تا نصفه استارت بزن برای شیمی من اگه بودم اسید وباز رو میبستم تستاش رو فول میشدم و یک فصل از سه وچهار یکیشونو انتخاب میکردم تا برای طول سالم دو درس بمونه یکی سخت اون یکی اسون ...
      برای ریاضیات حرفی ندارم سعی کن تایع و مثلثاتت رو به حد معقول برسونی عالی کارکنیکه طول سال با مشتق و..اشنا خواهی شد حتی هندسه رو بنظرم کار کن تو تجربی خیلیا لنگ هندسن این یه پلن عالی برای توعه
      متاسفانه رشتم ریاضی ولی اون چیزی که شنیدم میگن زمین رو از الان شروع کنی بخونی کارت خیلی جلو میفته ...
      برای زیست سخنی ندارم شرمنده...
      و اماااااااا عمومیی
      جان من از الان لغات زبان رو شروع کن ۵ تا در روز= ۱۰ دقیقه
      جان من معنی های عربی رو از الان دو درسشو فول شو ولغات رو عربی قواعد پایه رو نگا بنداز از الان تا طوبل سال لنگ نمونی =۱۵ دقیقه
      جان من شعر حفظی ادبیات ولغات رو از الان حفظ شو=۱۵ دقیقه
      جان من دینی هر روز یک صفحه بخون=۱۰ دقیققه
      جان من یک صفحه سلامت ویک صفحه هویت روزنامه وار از الان بخون= ۱۵ دقیقه
      خودت دقیقه هارو جمع کن ببین زیاد نیست ...
      ۲۴ ساعت وقت
      گیریم ۸ ساعت خواب
      ۳۰ دقیقه خواب ظهر
      ۲ ساعت دستشویی وصبحونه و ناهار وشامم
      ۵ ساعت استراحت
      هشت نیم ساعت باقی میمونه... مومن این حجم ساعت زیادیه
      اختصاصی ها رو ۱/۳۰ ساعته بذار داخل برنامت تا خسته نشی نخسته باش
      تایم استراحتت سعی کن بیشتر از ۱۵ دقیقه نباشه یا ۱۰ دقیقه مابینش بیرون نرو از اتاق مگر برای دستشویی چون ذهنت درگیر میشه سعی کن به جای بیرون شدن
      یک اهنگ بی کلام گوش بدی بی کلام کلاسیک ترجیحا وذهنت رو خالی کنی استراحت بده ذهنتو... یه چیزی فکرنکن حتی درس ذهنتو خاموش کن ...
      من باب مشاور=
      مومنان ادمیان مشاورمحرکه اگه حرفای مشاور به کتفتونه نریدددددد
      اگ از پدر و مادر بیشتر میترسیدددد انان مشاورهای خوبی برای شما خواهند بود وهستند
      اره هر شب گزارشکارت رو بریز تو حلق خانوادت چهارتا کتک بخورچرا کم خوندی
      بهتر از گفتنه مشاور= عزیزم چرا کم میخونی چرا تترازت پایینه دفعه بعد تلاشتو بیشتر کن!!
      یا نه بذار بگم =فلان دانش اموزی دارم فلان ساعت میخونه ترازش فلانه تو هیچ پخی نمیشی ابی ازت بلند نمیشه!!
      راهکار نقشه راه خودت قرار میدی جلوشون ...
      خودت برنامه رو باید با مشارکتش بنویسی
      خودت میدنی چه درسی ضعیفی چه درسی قوی
      چه درسی باید کم بخونی چه درسی زیاد
      امضاش پای تو هستش مهر وتقدیر تشکرش پای اونا وتهش میگن ما بودیم
      عمیق خوندن پایه توهستش
      استمرارپایه تو هستش
      متعهد به هدف پایه تو هستش
      عاشقانه قدم برداشتن وعرق ریختن پایه تو هستش
      حالا اگر بازم دنبال مشاوری دنبال یه شخص دلسوز برو نه پول پرست رتبه برتر جمع کن
      یکی که میدونی گزارشتو اقعی چک میکنه وسیلی میزنه تو گوشت اگه یه روز نفرستی نه اینکه بی خیالت بشه...
      همچین ادمی پیدا نمیشه فقط خانوادت اینجورین
      من بودم از مشاوره های سیب ترش استفاده میکردم و نکته برداری میکردم پول رو مشاور نمیدادم خود دانی...
      من باب تقویت روحیه=
      حاجییییییی بمولا ورزش روحیه میده
      بمولا دوهفته یک بار رفتن به پارک واستشمام طبیعت روحیه میده
      از همین اول حس های خوب رو منع نکن
      پیاده روی رو رک نکن
      پاشو برو پارک ملت هر دو هفته یک بار لذت ببر از فضای دنجش ...
      پاشو برو هر یک ماه موج های ابی یکم تن وبدن رو به اب بده ...
      پاشو برو هر دوهفته یک بار ابمیوه خوودتو مهمون کن (یه جا میشناسم ایس پک خوبی داره من مهمونت میکنم)
      پاشوبرو بستنی زائرالرضا بزن به بدن اره خودتو غرق در محبت کن که اخرا گدایی محبت میکنی چون کم میاری ...
      مقایسه رو بنداز سطل اشغال فقط با خود قبلیت خودتو مقایسه کنت
      تو تنهایی
      این راه خیلی تنهایی فقط خودت وخدایی وشاید خانواده تا اندکی راه
      به دل نگیر از کسی حرفارو تو این بازه بنداز لب چشمه تمیز بشن یا بفرست بازیافتی من ...
      تلاش و تکرا تکرار تورو موفق خواهد کرد ...
      من باب خورد وخوراک=
      در این بازه خوردنه غذاهای مفید رو در پیش بگیر
      خوردنه یک لیوان شیر قبل خواب
      ت اتاقت میتونی قهوه پودرشده تازه بذاری یا با گلاب یا گیاهای خوب وناب حس خوب رو تقدیم روحت کنی
      دمنوش های ارام بخش بابونه پونه نعنا و... به جای چایی استفاده کن حتی قهوه هم زیادی نخور...
      شیرینی جات رو حذف کن به جاش زردالو خشک شده انجیر و...رو بخور
      ناهار سبک بخور معمولا تا ظهر خوابت سنگین نشه
      اب خیلی بخور شده چند لیتر بشه مخصوصا که الان گرمه
      واکسن انفلانزا بزن تابستون تا اینکه زمستون سرما نخوری تاثیر داشت من امسال اصلا سرما نخوردم ...
      مراقب جسمت باش خلاصه
      درخدمتم سوال دیگه ایی داشتی
      مراقبت کن
      واییی حنا
      چقدررر حرفهات ب دل نشست
      مخصوصا اونجایی که گفتی کم میاری..
      ممنونم عزیزم
      مرسی از وقتی که گذاشتی
      امیدوارم امسال سالی باشه که فقط برای تو خوبه، برات خوبه چون میرسی.
      موفق باشی

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اواخر مرداد که برسه و موقع انتخاب رشته، سایتها و کانالهای مشاورها، اطلاعات زیادی از رشته‌ها و دانشگاه‌ها میذارن. آخر مرداد میتونید ۱ هفته به خودتون استراحت بدید و در مورد رشته‌ها و دانشگاه‌ها با توجه به آخرین و آپدیت‌ترین اطلاعات رتبه و تراز بپردازید. اگر هدف دقیق داشته باشید، بهتون انگیزه میده.

من خودم سال آخرم هدف‌گذاری کردم پزشکی آزاد تهران قبول بشم. عکس سر در دانشگاه رو پرینت کردم و درصدهای قبولی ۳ سال مختلف رو زیرش نوشتم و زدم به دیوار. در طول سال سعی میکردم درصدهامو به درصدهای اون رشته و دانشگاه هدفم نزدیک کنم.
      ممنون از وقتی که گذاشتید آقای مظاهری
      حفیقتا دوست دارم زودتر به یک نقطه امن برسم، دست و پا زدن برای پیدا کردن دلیل برای زندگی فرسوده کننده ست!

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ممنونم donat
      ممنونم از وقتی که گذاشتی، مطالبت فوقالعاده مفید بود
      یادداشت کردم
      با آرزوی سرافرازیت☆
      ویرایش توسط parvane_ : 29 خرداد 1403 در ساعت 17:04

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sudi نمایش پست ها
      من جات باشم یک پایه رو کامل تموم میکنم(ترجیحا یازدهم)
      چون واقعا نه آدم میرسه درست حسابی پایه رو جمع بندی کنه(مگر اینکه خیلی مسلط باشه) نه اینکه اصلا پیشخوانی درستی از دوازدهم داشته باشه
      این نظر منه
      ممنون سودی
      با آرزوی موفقیتت"•"

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط StarryNight نمایش پست ها
      سلام
      اول از همه من اگر جای شما بودم، تو این سه ماه عادت ها و لایف استایل کنکوریم رو میساختم و تثبیت میکردم؛ مثل ساعت خواب و بیداری منظم، عادت به پشت میز نشستن و درس خوندن، عادت به داشتن استراحت های مفید و کنار گذاشتن هر عادت مخربی مثل نوسانی خوندن و درگیر فضای مجازی و گوشی و گیم و ... بودن.
      از بابت درسا هم مباحث پیش نیاز از پایه رو روشون وقت میذاشتم و حرص و طمع جمع کردن کل پایه رو نمیکردم. چون این تصمیمو گرفتم و هیچ وقت هم نتونستم عملیش کنم! البته بنظرم کسی که تو خود پایه خوب درس خونده میتونه این کارو به راحتی انجام بده و این به شناخت خود شما از سطح درسیتون بستگی داره.
      مباحث پیش نیاز بیشتر تو شیمی و ریاضی اهمیت پیدا میکنن و لازمۀ بهتر درک کردن دروس دوازدهم هستن. فیزیک پیش نیاز خاصی نمیخواد حالا شاید یک دهم به درد بخوره، زیست هم 1 دهم و 6 یازدهم.
      بعد از اینکه این پیش نیازهارو تقویت کردم، شروع میکردم به پیش خوانی دوازدهم ولی بدون وسواس، در کنارش از بقیه مباحث باقی ماندۀ پایه هم جلو میبردم هر چقدر که بشه.
      و یه توصیۀ واقعا مهم اینکه بشدت از چند منبعی بودن و تعدد منابع دوری کن که من خیلی زیاد آسیب دیدم ازش، چه تو بحث کتاب تستا باشه، چه دبیرها و کلاس ها، چه آزمون ها!
      یه منبع رو متناسب با سطح درسی خودت انتخاب کن و باهاش پیش برو، در کنارش اگر وقت اضافی داشتی ( تو بحث کتاب و آزمون ) از منابع دیگه هم استفاده کن ولی لطفا لطفا لطفا از این شاخه به اون شاخه نشو و سمت اینکه فلانی میگه فلان کتاب تست خوبه فلان دبیر خوبه پس منم منبع خودمو ول کنم برم سراغ اونا نرو به هیچ وجه.
      در نهایت رو بعد روحی روانی خودت خیلی کار کن.
      گذشته، حال و آیندۀ خودت رو با هیچ احدی مقایسه نکن. فقط از خود دیروزت بزن جلو، خیلی شعاری به نظر میرسه ولی وقتی تجربش میکنی میبینی چقد واقعیه!
      از حواشی درسی و غیردرسی دوری کن و تمرین کن متمرکز و باکیفیت درس بخونی.
      امیدوارم موفق باشی
      ممنوونم ازت
      بعد روحی خیلی مهمه
      با آرزوی پروآزت"♡"

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن