خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 47
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

رتبه لازمه پزشکی

سلام دوستان وسط امتحانا و این داستانا من یک اشتباهی کردم با سایت تخمین رتبه و تراز و معدل و ... اشنا شدم.
      درکل احتمالا موندن برای سال دوم خیلی زیاده . ولی میخوام بدونم تا چند هزار منطقه دو میشه پزشکی اورد؟ هررر پزشکی چه تعهدی و چه انواع روزانه و...خلاصه ته ته شانسی که وجود داره

2. Top | #2
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      منمم بزرگترین اشتباهی که کردم این بود که وسط امتحانا هی نمره هامو میزدم هی تخمین میگرفتم
      رتبه خوبی هم میدادا،پررو شدم واس سلامت کلا حس خوندم پرید.اونو گند زدم.بعد دوبارع زبانو دیگه بیشتر گند زدم.دیگه کلا ناابودم
      ولی من واس منطقه ۲ دیدم تا ۷ هزار هم میگرف تعهدی
      بخون امسال.همین ۲۰ روزم میشه خیلی کارا کرد
      از دست نده این مدتو نگی من نمیخونم براش چون ۴۰۴ میخوام کنکور بدم
      با این اوضاع احوالی ک دارن درست میکنن باید باروبندیلتو ببندی زود بری از کنکور خلاص شی
      انگیزتو از دست نده

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      سلام
      منمم بزرگترین اشتباهی که کردم این بود که وسط امتحانا هی نمره هامو میزدم هی تخمین میگرفتم
      رتبه خوبی هم میدادا،پررو شدم واس سلامت کلا حس خوندم پرید.اونو گند زدم.بعد دوبارع زبانو دیگه بیشتر گند زدم.دیگه کلا ناابودم
      ولی من واس منطقه ۲ دیدم تا ۷ هزار هم میگرف تعهدی
      بخون امسال.همین ۲۰ روزم میشه خیلی کارا کرد
      از دست نده این مدتو نگی من نمیخونم براش چون ۴۰۴ میخوام کنکور بدم
      با این اوضاع احوالی ک دارن درست میکنن باید باروبندیلتو ببندی زود بری از کنکور خلاص شی
      انگیزتو از دست نده
      همین سایت تخمین منو نابود کرد. قبل امتحانا نمره های ایده ال زدم دیدم چقدر تراز کمی میده واسه همون اولین امتحانوو که کمتر از 18 شدم دیگه امیدمو از دست دادم و همه رو بد دادم . با این اوضاع سایت ها رتبه های عجیب غریب میدن بهمنی میگه خیلی بدبینانس ولی ادم انگیزشو از دست میده دیگه ...حالا این یک ماه هم بخونیم ببینیم چی پیش میاد . ولی بعید میدونم امسال سال من باشه
      هرچی خیره...مرسی از پاسخگوییتون موفق باشید

4. Top | #4
      Uio
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      واسه ی دندونپزشکی کسی نمیدونه؟ با حساب نکردن پردیسا
      خدایا ببین کارم به کجا کشید
      شد شد، نشد چایی دم می کنیم

5. Top | #5
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ayiin نمایش پست ها
      سلام دوستان وسط امتحانا و این داستانا من یک اشتباهی کردم با سایت تخمین رتبه و تراز و معدل و ... اشنا شدم.
      درکل احتمالا موندن برای سال دوم خیلی زیاده . ولی میخوام بدونم تا چند هزار منطقه دو میشه پزشکی اورد؟ هررر پزشکی چه تعهدی و چه انواع روزانه و...خلاصه ته ته شانسی که وجود داره
      اگر ظرفیتها رو دستکاری نکنن، پزشکی روزانه منطقه ۲ دیدم تا ۲۸۰۰ هم بیارن حتی تا کمی بیشتر. تا ۳۸۰۰ پزشکی شهریه‌پرداز و آزاد میشه. ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ هم پزشکی تعهدی که ممکنه بسته به استانتون، تا نزدیک ۸۰۰۰ هم برسه.
      طبیعتا به خاطر بومی‌گزینی، اونهایی که کف قبولی بودن، معمولا توی استان خودشون قبول شدن.

با کمی رتبه بدتر از اینها میشه دارو هم قبول شد که از پشت کنکور موندن سالهای دیگه و ایجاد معدل دهم و یازدهم خیلی خیلی بهتره حتی اگر چندان علاقه نداشته باشید.
      ویرایش توسط Mazaheri : 26 خرداد 1403 در ساعت 17:05

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      اگر ظرفیتها رو دستکاری نکنن، پزشکی روزانه منطقه ۲ دیدم تا ۲۸۰۰ هم بیارن حتی تا کمی بیشتر. تا ۳۸۰۰ پزشکی شهریه‌پرداز و آزاد میشه. ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ هم پزشکی تعهدی که ممکنه بسته به استانتون، تا نزدیک ۸۰۰۰ هم برسه.
      طبیعتا به خاطر بومی‌گزینی، اونهایی که کف قبولی بودن، معمولا توی استان خودشون قبول شدن.

با کمی رتبه بدتر از اینها میشه دارو هم قبول شد که از پشت کنکور موندن سالهای دیگه و ایجاد معدل دهم و یازدهم خیلی خیلی بهتره حتی اگر چندان علاقه نداشته باشید.
      ببخشید من یه سوالی دارم مثلا من اهل کرمانشاهم قطبیم میشه کرمانشاه و کردستان و اذربایجان ها و اردبیل یعنی مثلا شانسم توی دانشگاه تبریز بیشتر از کسیه که مال این قطب نیست؟؟؟؟؟؟ اصلا قطب تاثیری روی اولویت داره؟؟؟
      ممنون
      کاربونالا
      تونی مونتانا؟؟
      کاربونالا
      لاچی موندالا؟؟
      کاربونالا
      لا جی بو لا لا؟؟

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها

پزشکی تعهدی شهریه داره؟
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

8. Top | #8
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      پزشکی تعهدی فقط حتما باید برا همون منطقه باشی؟نمیشه مثلا من خوزستانم شیراز بزنم؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها

پزشکی تعهدی شهریه داره؟
      نه رایگانه همراه با روزانه ها میخونی
      کاربونالا
      تونی مونتانا؟؟
      کاربونالا
      لاچی موندالا؟؟
      کاربونالا
      لا جی بو لا لا؟؟

10. Top | #10
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

پزشکی تعهدی شهریه داره؟
      نه نداره
      فقط بیگاری داره

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پزشکی تعهدی فقط حتما باید برا همون منطقه باشی؟نمیشه مثلا من خوزستانم شیراز بزنم؟
      سوال منم هست
      کاربونالا
      تونی مونتانا؟؟
      کاربونالا
      لاچی موندالا؟؟
      کاربونالا
      لا جی بو لا لا؟؟

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نه نداره
      فقط بیگاری داره
      پزشکی کلن بیگاریه عزیزممتاسفانه همه ما عاشق این بیگاری شدیم
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه نداره
      فقط بیگاری داره
      در کل اگه یکی بخواد پول در بیاره به نظر من تو همون 7 سال دانشجویی هم باید در بیاره... تازه به نظر من خیلی خوبه که مستقیم میری سرکار اینجوری میتونی سریع ترر معروف شی توی اون شهر تازه اگه رییس دانشگاه با شعور باشه میتونی همزمان تخصص هم بخونی
      کاربونالا
      تونی مونتانا؟؟
      کاربونالا
      لاچی موندالا؟؟
      کاربونالا
      لا جی بو لا لا؟؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

پزشکی کلن بیگاریه عزیزممتاسفانه همه ما عاشق این بیگاری شدیم
      والا بیگاری که هست ولی به نظر من باید یه کاری هم داشته باشیم نمیشه که 25 سالمون باشه و هنوز پول تو جیبی بگیریم
      کاربونالا
      تونی مونتانا؟؟
      کاربونالا
      لاچی موندالا؟؟
      کاربونالا
      لا جی بو لا لا؟؟

15. Top | #15
      Uio
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Norbert نمایش پست ها
      در کل اگه یکی بخواد پول در بیاره به نظر من تو همون 7 سال دانشجویی هم باید در بیاره... تازه به نظر من خیلی خوبه که مستقیم میری سرکار اینجوری میتونی سریع ترر معروف شی توی اون شهر تازه اگه رییس دانشگاه با شعور باشه میتونی همزمان تخصص هم بخونی
      مگه تعهدی میشه تخصص گرفت
      شد شد، نشد چایی دم می کنیم

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن