خب برنامتون برای خوندن زبان چیه
من نمیدونم از کجا شروع کنمجی بخونم اصلا
پ.ن زبانم خوبه در حد دیپلم زبان هستم اما نکته چیزی داره که باید بخونم اینو یکی برام بگه
خب برنامتون برای خوندن زبان چیه
من نمیدونم از کجا شروع کنمجی بخونم اصلا
پ.ن زبانم خوبه در حد دیپلم زبان هستم اما نکته چیزی داره که باید بخونم اینو یکی برام بگه
دوستان اگر پایه زبانتون مثل من خوب نیس سرچ کنید جزوه زمان های زبان انگلیسی و اولین سایت که همین انجمن هست باز کنید جزوه اش به نظر خوب میاد
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
و ساقه های جوانم؛
از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
با ریشه چه می کنید؟
منم زبان یکم بلدم. میخوام کتاب «امتحانِت» مهروماه رو یه نگاه بندازم فقط (برای سلامت و بهداشت منو نجات داد، با اینکه مال پارسال بود). بعد اولش یه نکته جالب نوشته بود که نمیدونستم، گفتم اینجا بگم یوقت گرفتارش نشیم، نوشته بود ای کسانی که انگلیسیتون خوبه، یه خطر جدی شما رو تهدید میکنه، شما نباید بیاید با کلمات خارج از کتاب جوابای مثلا خفن بنویسید... نباید از دایره کتاب خارج بشی...
من نمیدونستم اینو و به احتمال زیاد شاید همینکارو میکردم... :-|
ی مرور روی گرامر دوسال گذشته داشته باشین
گرامر زبان هم مث ارایه فارسی میمونه. ممکنه توی سوال از ی گرامری از سالهای گذشته استفاده شده باشه و اگ یادتون نباشه ی وقت نمیتونین ب سوال جواب بدین
نمیخاد در حد امتحانی خوندن گرامر دهم یازدهم رو بخونین فقط چشمی نگاه کنین ک مرور شه
بعد بیاین سراغ زبان دوازدهم
اول از لغات جدید هر درس شروع کنین. حتی لغاتی ک توی صورت سوالهای درس اومده
لغات رو کار کنین هم معنیشو هم املاشو
بعد از رو متن درس بخونین و سعی کنین املاش رو یادبگیرین . یا اگ سوالی وجود داره جوابشو بلدباشین چجوری بدین
بعد هم ب ترتیب میرین سراغ گرامر و ادامه درس.
مطالعه یک درس ک تموم شد لغات و گرامرش هم کارشد میرین سراغ کتاب کار . و همین روند رو واسه همون درس از کتاب کار تکرار میکنین.
مرحله اخر هم لیسنینگه. لیسنینگ اون درس رو کارکنین. ویس رو برا خودتون پلی کنین سعی کنین جواب بدین ب سوالا.
بعدشم دیگه میرین سراغ درس2 و همین روند تکرار میشه : )
Feelin' off when I feel fineTwenty-one took a lifetime
خب بنام خدا
شروع می کنم. مرور گرامر های دهم و یازدهم + سوالات نهایی دوازدهم
فیلم و تحلیل سوالات
از ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۳۰
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
سلام
واقعا بدنم دیگه کشش شب امتحان خوندن نداره
پس هم زبان میخونم هم فیزیک
15.20 تا 16.20 grammer
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
ویرایش توسط Norbert : 22 خرداد 1403 در ساعت 16:55
گایز چیکار کنم...
نیست نزدیک اخر امتحاناست و به شدتتتتتت خستم خیلی تمرکزم کم شده و دارم امتحانارو کم میگیرم![]()
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
خب،تازه از خواب پا شدم
امیدوارم تا شب ۲ تا پرسم ببندم....
✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/
درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....
کمی بیشتر طول کشید اما تموم نشد مال فصل 1
16.45 تا 17.45 Continue grammar
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)