شب کنکورتون عرق بخورین رو دراگ باشین خودش کافیه)))))))))
خوردن قهوه مشکلی نداره مگراینکه مشکل خاصی با خوردنش باشته باشید. روزانه یک میلیارد نفر قهوه میخورن همانطوری که ما چای میخوریم.
قهوه گیرنده هایی که احساس خستگی درمغز ایجاد می کنند رو بلاک میکنه. اگر برای شما جواب میده و دوست دارید نوش جان.
ویرایش توسط Username_Copied : 19 مرداد 1403 در ساعت 15:31
والا من هم بر اساس تجربه شخصی و هم از مطالعاتی که انجام شده میگم خوردن قهوه مضر که نیست بلکه خیلیم خوب و مفیده. گردش خون رو بالا میبره کافئینش باعث میشه خستگی و بی حالی مخصوصا بعد از ظهر از تن آدم بیرون بره. فقط اگر قهوه فوری دوست داری ترجیحا دو در یک بخر که شکر نداشته باشه.
حالا بعضیا نوشتن که نخور ما معتاد قهوه شدیم. واقعا تعجب میکنم دیگه اینا مشکل خودشونه که جنبه یه شات اسپرسو رو هم ندارن. الان پس فردا یکی تاپیک میزنه آیا خوردن آب تو دوران کنکور مشکلی نداره؟ دوباره چهار نفر میان زیرش کامنت میذارن چرا خیلی ضرر داره ما الان معتاد شدیم به آب خوردن ://///
والا به خدا اعصاب نمیذارین واسه آدم![]()
این واقعاً بستگی به شخص داره. بعضیا به کافئین حساسیت دارن ولی بشخصه قهوه برا من خیلیییییییییی خوب بود. کامل رفرش میشدم و تمرکزم بالاتر میرفت و با انرژی بیشتری درس میخوندم. یکی دو شات تو روز فکر نکنم عوارض آنچنانی هم داشته باشه. اگر هم فکر میکنید ممکنه بهش اعتیاد پیدا کنین بعد کنکور خیلی زود میتونین کمش کنین. منی که هرروز سال کنکور قهوه فول کافئین 100 ربوستا میخوردم الان دو سه هفته یه بار میخورم.
ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
به هر چیز، خواهی کماهی رسید
من پشتکنکور بودم و نسبت به پارسال واقعاً پیشرفت کردم ولی خب بازم منتظر اعلام نتایجم ببینم چی میشه.![]()
https://coffeestore.ir/product/coffe...affeine-blend/
من اینو سفارش میدادم و ازش هم راضی بودم؛ ولی در کل اگه قهوه خوش طعمتری میخواین باید کافئین پایینتر انتخاب کنین من حقيقتاً زیاد واسم مهم نبود و فقط یه چیزی میخواستم انرژیمو بالا ببره.
سلام امیدوارم استارتر و بقیه بچه ها در کنکورشون موفق شده باشن
من این پیام رو به منظور مطالعه افرادی که شاید در همین راستا سوالی داشته باشند مینویسم.
موضوع خوردن قهوه یا نخوردنش نیست، قبل از اینکه به کنکور بخونین یا در حین اش از سلامت روانتون اطمینان حاصل کنید. این موضوع خیلی اهمیت داره به این خاطر که اصلا قهوه یا کدوم انتشارات و کدوم معلم بحث نیست، ذهنیت کمال گرا و باقی مسائل باعث میشه که فرد همواره در فکر این باشه که قهوه بخورم یا نه؟ فلان کتاب بخونم یا نه؟ و در اصل از خود هدف که کنکور هست به طرف حواشی کشیده میشه، من هم عضوی از این مجموعه بودم و راحت تر بگم هیچ کسی در این میان مقصر نیست، نحوه تربیت و اموزش خانواده یا مدرسه بنیانگذار این ویژگی ها بوده، به همین منظور فکر نکنین اگر شروع به نرمال کردن سلامت روانتون یا کشف تله های فکریتون و درمان اون شمارو از درس یا کنکور باز میداره و وقتتون رو میگیره، به نظر من مراجعه به روانشناس یا متخصصین این موضوع برای اینکه بفهمین کمالگرا هستید، طرحواره ای دارین و پیگیر خوب کردن حالتون باشین از مشاور کنکور که برنامه ای میده و باید عین ربات انجامش بدین فیدبک بهتری خواهد داشت. شما اگر بفهمین که کمال گرا هستید به جزییات توجه بیشتری از اصل مطلب دارین برنامه ریزی بهتری میریزین که به تکالیفتون برسین، انسان روزی حالش خوب نیست، روزی اصن حس درس خوندن نیست، روزی نیازه که از تخت خواب پا نشه و همچنین در این شرایط هستن کسایی که بی خبر دارن با مشکلات روح و روانشون مسیر رو ادامه میدن، پس وجود مشاور خیلی به اینکه شما بلند بشین و با اعتماد به نفس مسیری رو ادامه بدین یا حتی شروع کنین کمک نمیکنه، همیشه کنکوری ها این سوال رو میپرسن که از الانم میشه؟ چی بخونم؟ این سوال در سطح خودش سوال خوبیه اما من به عینه هم خودم رو دیدم و هم الان کنکوری هایی که این سوال رو میپرسن ولی اصلن جوابی که میخان جواب سوال نیست، میخوان التیامی به ذهن خودشون بدن که مشکلاتی مثل کمبود اعتماد به نفس، عزت نفس، مقایسه با دیگران و و و رو داره ایراد و تقصیری هم نیست گفتم دیفالت تربیتی اینطور شده، برای همین کسی که مطالعه و بحث میکنه گفتگو داره در این موضوعات اشنایی با خودش و نقطه های ضعفش رو داره، میدونه وقتی که میپرسه قهوه بخورم یا نه داره اصلن قهوه بحثش نیست همونطور که گیدنز تو جامعه شناسی این رو میگه، لذا برادرانه و دوستانه خواهش میکنم به جای دلیل تراشی و سوالاتی همانند این از خودتون بپرسین چرا دارم اینطور سوالاتی رو میپرسم و به دنبال بهبود و کمرنگ کردن این مشکلات باشین روانشناس و حتی روانپزشک هم میتونن کمکتون کنند، تابو دیوانه ها میرن روانشناس رو بکشنید هر ادمی نیازه در مواقعی کمک بخواد، تصیر رو گردن خودتون یا اطراف نندازین وقتی سرما میخوریم به دنبال اینکه کی بهم سرایت داد نیستیم، سریعا تدارک میبینیم که خوب شیم با دکتر یا استراحت یا حتی یک دمنوش پونه
در این مسیر میتونم پیشنهاد کنم که تست های روانشناسی بدید
مثل طرحواره یانگ، شخصیت mbti و هر چیزی که روانشناس ترغیب میکنه تا بخونین یا تستش رو بدین یا گوش کنید.
در اخر من جسارتی نمیکنم به دوستان و بزرگان بحثش پیش اومد و از سر احساس وظیفه خواستم بگم که من هم در این شرایط بودم و ندونستم و بعد ها در دانشگاه متوجه شدم، این سوالات و تمایل به حاشیه بعد کنکور هم خواهد بود شما الان شروع کردین زندگی رو و قبل اون صرفا داشتین در مسیری که همه میرن و خانواده ترسیم کردن قدم برمیداشتین اما الان خودتونین و مسئولیت زندگی شخصیتون با خودتون، به خودتون کمک کنید، اگر ریشه یابی کنین صعف هاتون رو بدونین که بردید، با خیال راحت هم میتونین زندگی کنید هم تحصیل رو ادامه بدید، این مشکلات در اینده و روابط عاطفی تون هم خواهد بود قبل از اینکه با یک شکست عشقی و یا دلخور کردن طرف مقابل به این پی ببرید که باید کاری کنم الان شروع کنید.
کتاب های نشر میلیکان رو مطالعه کنین، زمانتون هدر نمیره نه میدونم کنکوری ها سر زمان استرس دارن، قبل اینکه کنکوری باشین انسان هستید و پایه شخصیت شما انسان بودنتونه نه کنکوری تو دنیا خیلیا اصلا کنکور نمیدن! و شرط حال خوب انسان اینه که به نیاز های درونیش هم برسه و تک بعدی نباشه
به خودتون زمانی رو اختصاص بدین که قریحه و ذاتتون چیزی که دلش میخاد رو انجام بده میتونه نقاشی باشه! ساز باشه! کتاب غیردرسی باشه! ورزش باشه و اینجور چیزا
مراقب روح لطیفتون باشین، کنکور، مدرسه، دانشگاه هیچ ایده ای نسبت به حال روحی شما و استعداد هاتون نداره و صرفا یک تابعی است که خروجی تک بعدی و افسرده فارغ التحصیل میکنه
با تشکر
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)