سلام بچه هااا
دیدم درخواست دارین یکی تاپیک بزنه مخصوص شب بیداری هامون تو این ایام کذایی واسه همین پیش قدم شدم
بسم الله
همه با هم امشب دینی میخونیم![]()
سلام بچه هااا
دیدم درخواست دارین یکی تاپیک بزنه مخصوص شب بیداری هامون تو این ایام کذایی واسه همین پیش قدم شدم
بسم الله
همه با هم امشب دینی میخونیم![]()
بیدار موندن کار سختی نیست برام فقط امیدوارم تموم شه این همه درس![]()
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
ویرایش توسط Konkoriaaa : 09 خرداد 1403 در ساعت 22:01
سلام علیککک
یکی اینجاست که دو تا کافئین زده بالا تا باهاتون همراه شه
بشدت مریضم و از شدت گلو درد نمیتونم حتی اب دهنمو قورت بدم از دیشب چیزی نخوردم ولی اینا مهم نیست دعا کنید امتحانو خوب بدم![]()
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
سلام
خب با اینکه صد دور از ۲۵ تا ۲۹ اردیبهشت و از ۸ خرداد تا حالا خوندم ولی حس می کنم قراره یه سوالایی مث سوالای امروز بدن که ،،، بفنا بریمدیگه هرچی خوندم و رمز کشیدم امکان نداره از این سخت تر بدن
بیشترین دینی عمرمو خوندم
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
9.15 تا 10.45
خوندن چهار درس اول
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
9 و ربع تا یه ربع به 11
درس 10
6 تا درسم مونده دوستان
چه فحشی بدم شایسته مولف این کتاب باشه؟ اخه چرا انقد این درس 10 رو زیاد نوشتی ای مولف عزیز؟ آیا به این نمی اندیشی که دانش اموز فلک زده چگونه این درس را مطالعه بنماید در شب امتحانش؟
Feelin' off when I feel fineTwenty-one took a lifetime
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
Feelin' off when I feel fineTwenty-one took a lifetime
دوستان جمله ی( پرستش و عبادت خداوند به عنوان تنها مبدا و خالق جهان ، بیانگر تو حید در خالقیت است) چرا غلط گرفته شده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)