خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

معافیت تحصیلی و مشکل نظام وظیفه

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه رفقا
      من متولد ۸۱ نیمه دومم و رشتم ریاضیه
      اولین کنکورمو سال ۱۴۰۰ دادم
      سال ۱۴۰۱ پیام نور ثبت نام کردم الان میخوام بدونم اگه مثلا برای ۱۴۰۴ تو کنکور شرکت کنم و قبول بشم میتونم انصراف بدم از پیام نور و برم دانشگاه جدید ؟
      نظام وظیفه ایرادی نمیگیره ؟! چون تو سال سومم دارم انصراف میدم و مهلت پایان معافیت تحصیلیم تا شهریور ۱۴۰۶ هست
      یعنی میتونم از یه کارشناسی انصراف بدم بعد دانشگاه دولتی از دوباره کارشناسی بخونم ؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.MMTm10 نمایش پست ها
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه رفقا
      من متولد ۸۱ نیمه دومم و رشتم ریاضیه
      اولین کنکورمو سال ۱۴۰۰ دادم
      سال ۱۴۰۱ پیام نور ثبت نام کردم الان میخوام بدونم اگه مثلا برای ۱۴۰۴ تو کنکور شرکت کنم و قبول بشم میتونم انصراف بدم از پیام نور و برم دانشگاه جدید ؟
      نظام وظیفه ایرادی نمیگیره ؟! چون تو سال سومم دارم انصراف میدم و مهلت پایان معافیت تحصیلیم تا شهریور ۱۴۰۶ هست
      یعنی میتونم از یه کارشناسی انصراف بدم بعد دانشگاه دولتی از دوباره کارشناسی بخونم ؟
      سلام درصورتی که از پیام نور اخراج نشید تا قبل از ورود به ترم ۱۰ میتونید انصراف بدید و از تاریخ انصراف تا یک سال بعد وارد غیبت نمیشوید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Matin s نمایش پست ها
      سلام درصورتی که از پیام نور اخراج نشید تا قبل از ورود به ترم ۱۰ میتونید انصراف بدید و از تاریخ انصراف تا یک سال بعد وارد غیبت نمیشوید
      خب سوال اینه بازم میتونم کارشناسی بعد قبولی برم ؟ یعنی مثلا میتونم از پیام نور بعد از پایان ترم شیش انصراف بدم و ثبت نام کنم دانشگاه جدید و معافیت تحصیلی جدید بهم میدن ؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.MMTm10 نمایش پست ها
      خب سوال اینه بازم میتونم کارشناسی بعد قبولی برم ؟ یعنی مثلا میتونم از پیام نور بعد از پایان ترم شیش انصراف بدم و ثبت نام کنم دانشگاه جدید و معافیت تحصیلی جدید بهم میدن ؟
      درصورتی که کمتر از ۷۰ واحد پاس کرده باشید میتونید مجدد کارشناسی یا حتی کاردانی هم ثبت نام کنید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Matin s نمایش پست ها
      درصورتی که کمتر از ۷۰ واحد پاس کرده باشید میتونید مجدد کارشناسی یا حتی کاردانی هم ثبت نام کنید
      من کلا تو پیام نور دو ترم اول مرخصی گرفتم و الانم 2 ترمه که نرفتم کلا واحدی پاس نکردم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن