مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر.
      من نظر شخصیم اینه که اگر توی درس زیست سطح پایینی ندارید و با کتاب خوندن و تست زدن یاد میگیرید براش کلاس نرید کلا.
      ببینید شاید بگید که دبیرا یه سری نکات میگن که لازمه. ولی من شخصا خودم اینجور بودم که وقتی دبیر میومد برام کلی نکته میگفت خیلی بهشون دقت نمیکردم و مثلا همون نکته رو غلط میزدم. ولی در عوض اگر نکته ای رو با تست زدن (بخصوص با غلط زدن و تحلیل کردن تستی) یاد بگیرید خیلی بیشتر اون نکته رو درک میکنید و تو خاطرتون میمونه.
      در نهایت به نظرم درسی مثل زیست به استاد نیاز نداره و من خودم سال کنکور اصلا کلاس های زیست مدرسه رو هم حتی شرکت نکردم ولی تو کنکور زیست رو نسبت به بقیه درسای اختصاصی خیلی بهتر زدم.

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saahelll نمایش پست ها
      خب منم مشکلم همینه تا وقتی زور پشتم نباشه نمیتونم خودم بخونم
      اونجوری مجبور بودم بعد از هرجلسه ک تدریس میکردن همون مبحث رو میخوندم
      بعد کلاساشون چجوریه مرور و اینا هم میزارن؟
      من واقعا سردرگمم و نمیدونم چیکار کنم������
      خب منم میگم‌اگر فقط باب ت اجبار دارین کلاس ثبت نام میکنید میتونید هزینه خیلی کمتر از اونو به این مشاورای انلاین بدین و تاکید کنید که سخت گیری لازمو داسته باشن براتون
      منطورتون از مرور رو نفهمیدم چون این وظیفه دانش آموزه نه دبیر و کلاس ولی اگه منظور تست مروری و ایناس بله تکلیف میگن و تو ماه های آخر کلاس جدا برا حل تست داره مث هزار تست و تست طلایی و اینا که کلا مرور محورن
      سردرگمیتون رو درک میکنم چون من خودمم همین بودم و تا حدودی هنوزم هستم ولی بهترین راه اینه که از فضای مجازی کلا دور شد در حد اخبار ازش دونست تا حداقل آرامش لازم برای مطالعه رو بدست آورد
      پیشنهاد من اینه که اول از یک مشاور برای سخت گیری و به قول خودتون زور گفتن استفاده کنید و در این مدت خودتون بخونید از روی کتاب ها که واقعا هم کافی هستن و بعدش اگر نیاز بود و مبحثی رو نفهمیدید فیلم ببینید براش

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با تام لند پیش بری عالیه همه چیزش
      هیچی کم نداره میتونم بگم از ماز و قلمچی خیلی عالی تره… تبلیقاتش الکی نیس تو همه چیزش عالیه نقصی نداره
      واسه هر درسی دو سه تا دبیر داره هرکدوم رو باهاش اوکی تری انتخاب کن
      بعدم وقتی اشتراکشو بگیری خودشون کلاس تست رو میزارن بعد از اون کلاس تست اون مباحثو بزن
      فقط باید تلاشت مستمر باشه از ی آزمون یا یه همایش و کلاسش عقب بیوفتی کارت تمومه و دیگه نمیتونی بهشون برسی دیدم ک میگممم🫢

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saahelll نمایش پست ها
      پیش‌تر گفتم هدفم کنکور ۱۴۰۴ هستش
      بنظرتون از تابستون کل کلاس‌های تاملند (حتی عمومی)رو ثبت نام کنم؟
      اخه من تا زور پشتم نباشه نمیخونم
      بنظرم اینطور بخاطر ازمون هایی ک میگیرن هم مجبور میشم بخونم
      کلا من توی مدرسه خیییییلی درس میخوندم چون از ترس اینکه فرداش معلم میخواست بپرسه یا امتحان بگیره مجبور بودم همه رو بخونم ولی از وقتی کنکوری شدم هیچچچچچی نمیخونم اگه هم بخونم شاید ساعت ها پای یک صفحه بمونم از روی وسواسم
      گذشته از این حرفا ممنون میشم نظرتون رو درباره ی ثبت نامم برای تاملند بگید������������
      دوستان عزیزی که انسانی هستید اگه امکانش هست لطفا توی این تاپیک بیایید و نظرتون رو بگید لطفا راجع به انتخاب استاد درس علوم و فنون هستش

https://forum.konkur.in/thread84226.html

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من می خوام استفاده کنم میشه بگید شیمی با کی برداشتید چه ویژگی هایی داره برای کلاس هایی چطوره ازمون هاش خوبن؟

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TomyShellby نمایش پست ها
      سلام
      به نظرم تو این چند وقته وسواس سعی کنید کنار بذارید و ازمون شرکت کنید که هر هفته ازمون بدید و بقول خودتون ترس برداره ادم و درس هاشو بخونه
      نظرات دیگه هم بخونید و بهترین تصمیم بگیرید موفق باشید
      من می خوام استفاده کنم میشه بگید شیمی با کی برداشتید چه ویژگی هایی داره برای کلاس هایی چطوره ازمون هاش خوبن؟

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iruka نمایش پست ها

سلام
      اینجا اکثرا مازی بودن
      اگه کسی استفاده کرده باشه قطعا کمکت میکنه
      ولی به نظر منم ماز بهتره ولی خب خودت مهم تری لزوما با همه معلما ممکنه نتونی با سبک تدریسشون راحت باشی

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی نمایش پست ها

سلام والا من دانشجو شدم
      اما اون موقع که کنکوری بودم شیمی رو با درسنامه بهمن بازرگان پیش بردم حقیقتش خیلی کلاس ها رو نگاه نمیکردم
      اگه سهمیه داری که بی شک قبولی خیلی به منابع و کلاس ها گیر نده
      بعد چه ازمونی مد نظرته ؟
      ? Happy or sad

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)