نوشته اصلی توسط
Jason jones
درود
دوستان من همش در زندگیم مورد ستم قرار گرفتم
بچه بودم بچه های دیگه روم قلدری میکردن
تو دبیرستان منو الکی تا تونستن کتک زدن
معلم ها هم همیشه باهام بد بودن ، چون تو کلاس همیشه ساکت بودم و به همه احترام می گذاشتم ، سو استفاده میکردن مثال میزنم معلم ادبیاتم تو کلاس دوازدهم کاملا الکی گفت که من کمترین نمره کلاس رو گرفتم ! من تعجب و سپس باور کردم ولی بعد که نمره ها اومد مشخص شد دروغه ، پدر و مادرم همش بهم ستم کردن و در فقر و فلاکت بزرگ شدم ، به طور مادرزادی کم خون هستم ، پوکی استخوان دارم و از لاغری شدید رنج می برم ، ناراحتی قلبی هم دارم ، تو سال نهم معدلم ۲۰ بود ولی منو به زور انسانی فرستادن ، حالا گفتم اشکال نداره ، میخواستم برای کنکور ۱۴۰۲ ریاضی بخونم بهم اجازه ندادن ، مقاومت هم کردم ولی بهم اجازه ندادن ، امسال میخواستم واسه کنکور ریاضی بخونم ولی نشد ، آذر تصمیم گرفتم ، اما هیچی نداشتم بخونم ، گوشیم هم به درد نخور هست ، سریع شارژ خالی میکنه ، پدرم با اینکه می تونست کتاب بخره ، این کارو نکرد ، من با هزار جور بدبختی تونستم تا آخر اسفند کتاب بخرم ، حتی پول ثبت نام کنکور اردیبهشت رو نداشتم ، به خاطر همین خیلی دیر شروع کردم ، من روزی ۱۰ تا ۱۷ ساعت مطالعه دارم ولی مشخص نیست که قبول بشم یا نه در حالی که من با همین ساعت مطالعه اگه زود شروع میکردم تو کنکور ریاضی زیر صد می شدم ، بسیاری از همکلاسی های من که در ابتدایی و راهنمایی درس من از اون ها بهتر بود الان دارند شریف و پزشکی میخونن ولی من چی ، اینم بگم خانواده ندارم ، پدرم میگه برو پول در بیار ، کسی رو ندارم ، اکثریت مردم هم از من بدون میاد ، من به کسی توهین نکردم ، تو ۱۹ سال از عمرم هیچ وقت به کسی توهین نکردم و هرگز از الفاظ کوچه بازاری استفاده نکردم اما بسیاری از مردم رکیک ترین فحش ها رو بهم دادن که نمیتونم بر زبان بیارم ، در واقع این ها همه واقعی هست و به جز سرطان و معلول بودن هر چی بلا بوده سرم اومده ، من نمی دونم چرا ، من تو عمرم به کسی بدی نکردم ، خدا از من متنفره و من خیلی وقته دیگه به این باور رسیدم ، به هر حال اگه خانواده تون براتون کتاب خریدن قدرشون رو خیلی خوب بدونین چون من اصلاً کسی رو ندارم ، حتی اکثر مردم ازتون سو استفاده میکنن مثلاً میان بهم فحش میدن که آره این پسره خونواده نداره و مسخره ام می کنن ، نمی دونم چی بگم ولی اینو مطمئن هستم کسی مثل من که تو ایران هیچی نداره ، یعنی به معنای واقعی هیچی نداره ، جایی هم تو این مملکت نداره
حالا به نظرتون واسه امسال ادامه بدم یا نه
برای تک تکتون هم آرزوی موفقیت فراوانی دارم و با توجه به اینکه اکثر کاربران سایت تجربی هستم امیدوارم پزشکی قبول بشین( از صمیم قلب آرزو میکنم همیشه سالم و شاد باشید )
بدرود .