خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 17 از 17
    1. Top | #16
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bzmind نمایش پست ها
      همه از تو بدشون میاد؟
      خب؟
      تا همینجا کافی بود همین متن.
      خب؟
      واقعا خب؟
      الان که چی؟
      الان مرحله بعد چیه؟
      چه گامی میخوای برداری؟

نوشتی "حالا به نظرتون واسه امسال ادامه بدم یا نه؟"

الان اینو ربطش دادی به اینکه کنکور رو ادامه بدی یا ندی؟
      یعنی چی؟ من که نفهمیدم چه رابطه ای بینشون وجود داره.
      نوشتی "حالا" بنظرتون امسال رو ادامه بدم یا نه. انگار به خواننده میگی "حالا" با توجه به اینکه در کودکی به من زور میگفتن و زندگی سختی دارم و بقیه به من فحش میدن، امسال رو ادامه بدم یا نه؟
      منظورت همین بوده؟ تو نگاه میکنی ببینی بقیه بهت فحش میدن یا نه بعد درس بخونی؟ این چه سوالیه؟ اتفاقا تمام دلایلی که گفتی باید باعث شه ادامه بدی...
      شاید منظورت اصلا این نبوده، که در اون صورت باید بگم سوالت رو چه جای بدی پرسیدی.
      از این بگذریم...

میشه به من بگی چرا بقیه باید از تو خوششون بیاد؟ شاید عشقشون کشیده از تو بدشون بیاد.
      چرا کسی باید تو رو دوست داشته باشه اصلا؟ (همین سوالا رو از خودت بپرس، جواب بده، بعد بقیه شو بخون) بقیه مگه حق ندارن انتخاب کنن؟ انتخاب کردن که از تو بدشون بیاد.
      چرا به انتخابشون احترام نمیزاری؟ آره، چرا ناراحت شدی از انتخابی که کردن؟
      اصلا به تو چه ربطی داره که از تو بدشون میاد؟ سوال عجیبیه؟ نخیر، اصلا عجیب نیست. اگر دقت کنی میبینی که به تو هیچ ربطی نداره که همه حالشون از تو بهم میخوره.
      اونا امروز تصمیم گرفتن ناهار کباب بخورن مثلا. به تو ربطی داره؟ نه. اونا امروز تصمیم گرفتن از یه پسری که تو انجمن کنکور اسمش Jason Jones هست بدشون بیاد.
      به تو ربطی داره؟ نه. چرا تو زندگیه اونا دخالت میکنی اصلا؟ هیچ ربطی به تو نداره چه تصمیماتی دارن میگیرن، چه درباره ناهار امروزشون چه درباره اینکه با یه پسری که اسم مستعارش Jason Jones هست چگونه تعامل کنند از این به بعد.
      بله، هر دو تصمیمی که گرفتن کاملا مثل هم هست و هیچ فرقی ندارن باهم، هر دوشون همنقدر بی اهمیت میتونه باشه برای تو. اینکه ناهار چی خوردن برات مگه بی اهمیت نیست؟ اینکه با تو چگونه رفتار کنن هم همونقدر بی اهمیته، تا وقتی که صدمه ای بهت نرسوندن کاملا همنقدر بی‌اهمیت میتونه باشه برات. مگه اینکه مثل الان اشتباها فکر کنی که حالا که اونا از تو بدشون میاد، تو هم باید یه ری اکشنی نشون بدی و مسئولیتی به روی دوشت قرار گرفته. در صورتی که کوچک ترین ربطی بهت نداره. فقط نتونستی تشخیص بدی که هیچ ربطی بهت نداره.
      چون از "تو" بدشون بیاد، فکر کردی به "تو" مربوط میشه حالا؟ اونا از عباس آقایی که سر کوچه بقالی داره هم بدشون میاد. به تو ربطی داره اونا از چه کسایی تو زندگیشون بدشون میاد؟ تو هم توی اون لیست اونا هستی. چون از "تو" بدشون میاد، دلیل نمیشه به تو مربوط باشه. سعی کردم واضح بگم. سریع رَد نشو. بگیر چی میگم. شاید راحت شدی.
      زندگی خودشونه اصن. مگه مجبورن از تو خوششون بیاد؟ اصلا هیچ ربطی نداره تو زندگیت چه جایگاهی داری. چون اگر انیشتین هم باشی باز کاملا حق دارن از تو بدشون بیاد. و اصلا نمیتونی بهشون خُرده بگیری "چرا از من بدتون میاد پس؟؟؟" (این کاملا جدا از اینه که جواب فحششون رو بدی یا ندی که پایین تر مینویسم). اینکه تو ناراحت میشی عجیبه. از چی ناراحت شدی؟ دوست داشتنِ تو اجباریه مگه که همه از تو خوششون بیاد؟

بعدشم، چرا تو اصلا نیاز داری به اینکه بقیه از تو خوششون بیاد؟ مگه دلقکی چیزی هستی که نتونستی بقیه رو خوشحال کنی تا از تو خوششون بیاد؟ مگه وظیفه ما خوشحال کردنِ بقیه‌ست؟

به بقیه توهین نکردی در حالی که اونا داشتن با فحش میشُستن‌ت؟ اشتباه کردی. بله اشتباه کردی با ادب بودی.
      خودت ظلم رو پذیرفتی، هیچی بهشون نگفتی. بعد اومدی اینجا میگی به من ظلم شده؟ یعنی چی؟ ما چیکار کنیم واست؟ ما جوابشون رو بدیم؟
      زورت نمیرسه دعوا کنی؟ اوکی. فحش چرا ندادی بهشون؟ فحش میدادی، اگر اومدن بزننت فرار میکردی. بله اینکار صد برابر بهتر از این بود که فحش بشنوی و چیزی نگی و فاز با ادب بودن برداری.
      فحش میتونی بدی. بدترین فحش ها رو میتونی بدی. تا اینجاش کاملا حق با توئه. ولی اصلا به تو مربوط نیست که چرا از تو بدشون میاد و بعد بیای حس بدی داشته باشی نسبت به خودت. مثل این میمونه که بگی چرا امروز ناهار کباب خوردید؟ به تو چه آخه؟؟؟ امروز تصمیم گرفته از این به بعد از تو بدش بیاد. این فرق داره به اون حس منفی‌ای که لحظه شنیدن فحش بهت القا میشه. اون طبیعیه. منم حالم بد میشه یکی بیاد بهم بگه "من حالم از تو بهم میخوره" ولی حق نداری بخاطر اینکه بقیه امروز چه تصمیمی درباره تو گرفتن، تو بیای نسبت به خودت حس بدی داشته باشی. یکی به من این حرفو بزنه باعث میشه من آدم کَمی باشم؟ این هیچ ربطی نداره که کنکور موفق نبودی. اون به تو مربوطه، اونا سرشون رو جای اشتباه فرو کردن، نمیفهمن، نمیتونی هم درستشون کنی. ولی اصلا حق نداری بخاطر حرف اونا خودت رو بیاری پایین. چون کاملا احمقانه‌ست. چون هیچ تاثیری نمیزاره روی جایگاهت. چون اینکه اونا چه تصمیمی درباره تو بگیرن مشخص نمیکنه که تو چه جایگاهی داری، مشخص نمیکنه که کی هستی. مشخص نمیکنه که آدم پستی هستی. هیچ میدونی انیشتین هم که انیشتین بود چقدر دشمن داشت؟ من هم نمیدونم، ولی مطمئنم داشت. چون هرکسی که باشی، حتی انیشتین، باز 4 نفر دورت پیدا میشه که مُدام دربارت مدفوع میخورن (ممکنه یه نفر از شانسش جایی باشه که بجای 4 نفر، 20 نفر باشن که مدفوع میخورن، که یعنی محیطی که توش هست داغونه، و اگر میتونه باید فرار کنه، ببین تو تو چه محیطی هستی؟). تعدادش مهم نیست، یک میلیارد نفر هم بگه انیشتین آدم گوهیه، آیا اون انسان میاد پایین؟ خیر.

کل حرفم چیه؟ اینکه هیچ دلیلی نداره بقیه از تو خوششون بیاد.
      وظیفه تو هم این نیست که کاری کنی که بقیه از تو خوششون بیاد.
      و اگر کسی از تو بدش میاد، کاملا اوکیه. چون حق اینو داره که انتخاب کنه از تو خوشش نیاد. ولی نباید بخاطر حرف اون، حس کنی آدم پَستی هستی (اینکه حرفاشون آدمو ناراحت میکنه طبیعیه، ولی خودت خودت رو نزن).
      دستاوردهات، شکست‌هات، موفق نبودنت تو کنکور. هیچ ربطی نداره به اینکه بقیه دربارت چی میگن.
      رتبه 1 کنکور بودن و انیشتین بودن هم هیچ ربطی نداره به اینکه بقیه دربارت چی میگن.
      دستاورد های تو جدا هستند از اینکه بقیه درباره تو چی میگند.
      تو فکر میکنی اگر موفق بودی بقیه دوستت داشتن؟ شاید یه تعداد از این گاو های اطرافت ساکت میشدن، ولی بازم شرایطت خیلی بهتر نمیشد.
      چون اونا اگر آدم بودن همین الان فحاشی نمیکردن بهت.
      بقیه همیشه زر میزنن. حتی اگر رتبه 2 بشی یکی میاد میگه خاک تو سرت رتبه 1 نشدی. دقیقا دیدم همین حرفو به یه رتبه یه رقمی تجربی زده بودن.
      بهش گفته بودن تو اگر درس خون بودی رتبت یکی دو رقم بهتر میشد. باورت میشه؟ باید باورت بشه. چون اون گاو ها همیشه هستن دوروبر آدم.
      تو زیادی جدی گرفتیشون. و بد تر از اون خودت خودت رو میزنی و بر اساس اونا خودت رو ارزش گزاری میکنی. حرف من اینه.

اما اینکه میگی تمام جهان با من مشکل داره، به این حرفات میگن victim mentality. (سرچ کن، یا فارسیش رو سرچ کن: ذهنیت قربانی). شاید خوندنش بهت کمکی کرد. در صورتی که اصلا به خوندن چیزی نیاز نداری بنظر من. فقط چند تا چیز رو با هم قاطی کردی و حال خودت رو بد کردی فقط. درباره مشکلات مربوط به سلامتیت که چیزی نمیتونم بگم جز اینکه متاسفم، برو دکتر.
      یه زمان یه مطلب جالب شنیدم
      گفته بود اگه یه آدم معروف و دانا در حال سخنرانی برای هزاران نفر باشه
      و در حین سخرانی از بین جمعیت کسی بلند شه و بهش الفاظ زشت نسبت بده
      اون آدم صحنه رو ترک میکنه و خودش و دوس نداره و از خودش متنفر میشه؟
      نه

چون اهمیتی براش نداره
      همینکه خودش و ارزشمند بدونه و بدونه کی هست و چی میخواد کفایت میکنه

الفاظ اون شخص نهایتا متاسفش کنه
      بعدش دیگه براش مهم نیس
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از همه کسانی که تو این تاپیک بهم کمک کردن سپاسگزارم
      آرزو میکنم رتبه های خیلی خوبی تو کنکور بیارید و هر رشته و دانشگاهی که دوست داشتید قبول شید ، موفق باشید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن