تو این گِرونی من و خیلیای دیگه هم پول خرید اون همه کتاب رو نداشتیم. بهتر بود از پی دی اف های داخل کانالی تلگرامی استفاده میکردی که مجانی همین کتابای خیلی سبز و گاج و همه رو میزارن... درست نیست اینکار. ولی توی این وضعیت کثیفی که گیر کردیم واقعا هیچ راه دیگه ای نداره آدم... یعنی نزاشتن برامون...
اپلای کردن هم خیییییلی سخت شده واقعا. منم رشتم ریاضیه و مثل تو تو فکرم که چیکار کنم. من میخوام برم علوم کامپیوتر. دو سه سالی هم درس نخوندم بجاش برنامه نویسی و یه سری چرتو پرت دیگه یاد گرفتم. فکر کنم بتونم با اون یکم درآمد داشته باشم حین دانشجویی. تو هم نمیدونم تو رشتت برنامه نویسی داره یا نه. ولی در کل یادبگیری بد نیست واقعا. فکر کنم رشتت هم داشته باشه. کلا مهم نیست شغلت چی قراره باشه، یاد بگیری خوبه. و از طریقش میتونی درآمد داشته باشی. یه سری هم که درآمد دلاری دارن رسما شیش صفر از بقیه جلوترن. زبانو که یاد میگیری به فکر اونم باش... بقیه تونستن پس شدنیه، دیگه باقیش به خودت بستگی داره، یه تخصص یاد بگیر خلاصه کنار درس، من دیدم خیلیا پشیمون بودن که دوران کارشناسی چرا کنارش یه چیز دیگه هم یاد نگرفتن و یه درآمد برا خودشون نداشتن...
حین دانشجویی باید کار کنی واقعا، هیچ انتخاب دیگه ای نزاشتن. بدون پول که مهاجرت پشمک میشه رسما. من دیدم کسایی که تاپِ تاپ بودن تو دانشگاه و کار هم میکردن. فکر نکنم نیاز باشه شدید درس بخونی تا معدلت خوب باشه. خیلی از رتبه برتر ها رو دیدم که میگفتن کار هم میکردن حین دانشجویی. بجز یه سری بچه پولدار...
درآمد هم اگر داشتی دیگه تو این وضعیت کثافت، نباید اصلا پول به ریال نگه داری که بعد از 4 سال اگر بخوای بری اون زمان احتمالا دلار 300 هزارتومن رو رَد کرده باشه و پولت تبدیل شده باشه به پشم. نمیدونم بهترین کار چیه ولی طلایی دلاری چیزی باید خرید و فقط پول سِیو کرد. شرایط همنقدر سخت شده واقعا. قبلا طرف با 50 60 تومن پا میشد اپلایشو میکرد، میرفت آمریکا. الان 50 60 تومن = پشم
دوران سختی خواهد بود و سخت تر هم خواهد شد، خیلی سخت. کمتر کسی رو میشناسم که حین دانشجویی کار نکنه... یجورایی انگار این 4 سال (اگر بخوای بعد از کارشناسی یه راست بری که بهتره بری واقعا) باید اندازه همین سال کنکورت تلاش کنی...
خودِ منم به همین چیزا فکر میکنم... ولی گریه کردن که فایده نداره دوستِ عزیز... فعلا کنکور رو بچسب ببینیم چی میشه...