خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اپلای و مهاجرت یا پناهندگی ، نظر بدید

درود
      من فارغ‌التحصیل ۱۴۰۱ علوم انسانی هستم ، به تاریخ و فلسفه علاقه دارم ولی این رشته ها کار نداره، برای اپلای هم مناسب نیست ‌‌،من امسال دارم برای کنکور ریاضی میخونم و اولین بار هست که دارم کنکور ریاضی میدم ، تقریبا میشه گفت به تازگی شروع کردم ، به خاطر تنبلی نبوده ، یه سری مشکلات دیگه بوده ، مثلاً من هیچی نداشتم بخونم که خب کتاب هام رو با مشقت فراوان خریدم ، من هدفم مهندسی صنایع هست ، ببینید من هدفم دانشگاه های تاپ تهران نیست ، اگه از اول شروع میکردم هدفم تهران بود ولی الان دانشگاه شهر خودم قبول شم راضیم ولی من موندم چیکار کنم ، من هدفم اپلای هست ، اپلای هزینه های فراوانی داره ، هزینه وثیقه سربازی ، هزینه کلاس زبان ، هزینه آزمون زبان ، هزینه بلیت هواپیما و ... ، من پول ندارم ، تو دوران دانشجویی هم باید مرتب درس بخونم که معدلم بالا باشه و زبان هم باید یاد بگیرم ، کار نمیتونم کنم ، میشه کار کرد ولی کار پاره وقت که درآمدش ناچیز هست ، من الان موندم چیکار کنم ، هدف اصلی من از تحصیل مهاجرت به اروپا هست ، به نظرتون این همه تلاش و زحمات تاثیر داره ، یا روش دیگه ای برای مهاجرت انتخاب کنم ؟ البته اینم بگم به درس علاقه دارم و از کار های فنی خوشم نمیاد ، به جز درس به موسیقی و انیمیشن و فیلم خیلی علاقه دارم ، لطفاً کمک کنید ، واقعا بعضی مواقع با خودم گریه می کنم 😔

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jason jones نمایش پست ها
      درود
      من فارغ‌التحصیل ۱۴۰۱ علوم انسانی هستم ، به تاریخ و فلسفه علاقه دارم ولی این رشته ها کار نداره، برای اپلای هم مناسب نیست ‌‌،من امسال دارم برای کنکور ریاضی میخونم و اولین بار هست که دارم کنکور ریاضی میدم ، تقریبا میشه گفت به تازگی شروع کردم ، به خاطر تنبلی نبوده ، یه سری مشکلات دیگه بوده ، مثلاً من هیچی نداشتم بخونم که خب کتاب هام رو با مشقت فراوان خریدم ، من هدفم مهندسی صنایع هست ، ببینید من هدفم دانشگاه های تاپ تهران نیست ، اگه از اول شروع میکردم هدفم تهران بود ولی الان دانشگاه شهر خودم قبول شم راضیم ولی من موندم چیکار کنم ، من هدفم اپلای هست ، اپلای هزینه های فراوانی داره ، هزینه وثیقه سربازی ، هزینه کلاس زبان ، هزینه آزمون زبان ، هزینه بلیت هواپیما و ... ، من پول ندارم ، تو دوران دانشجویی هم باید مرتب درس بخونم که معدلم بالا باشه و زبان هم باید یاد بگیرم ، کار نمیتونم کنم ، میشه کار کرد ولی کار پاره وقت که درآمدش ناچیز هست ، من الان موندم چیکار کنم ، هدف اصلی من از تحصیل مهاجرت به اروپا هست ، به نظرتون این همه تلاش و زحمات تاثیر داره ، یا روش دیگه ای برای مهاجرت انتخاب کنم ؟ البته اینم بگم به درس علاقه دارم و از کار های فنی خوشم نمیاد ، به جز درس به موسیقی و انیمیشن و فیلم خیلی علاقه دارم ، لطفاً کمک کنید ، واقعا بعضی مواقع با خودم گریه می کنم ������
      تو این گِرونی من و خیلیای دیگه هم پول خرید اون همه کتاب رو نداشتیم. بهتر بود از پی دی اف های داخل کانالی تلگرامی استفاده میکردی که مجانی همین کتابای خیلی سبز و گاج و همه رو میزارن... درست نیست اینکار. ولی توی این وضعیت کثیفی که گیر کردیم واقعا هیچ راه دیگه ای نداره آدم... یعنی نزاشتن برامون...
      اپلای کردن هم خیییییلی سخت شده واقعا. منم رشتم ریاضیه و مثل تو تو فکرم که چیکار کنم. من میخوام برم علوم کامپیوتر. دو سه سالی هم درس نخوندم بجاش برنامه نویسی و یه سری چرتو پرت دیگه یاد گرفتم. فکر کنم بتونم با اون یکم درآمد داشته باشم حین دانشجویی. تو هم نمیدونم تو رشتت برنامه نویسی داره یا نه. ولی در کل یادبگیری بد نیست واقعا. فکر کنم رشتت هم داشته باشه. کلا مهم نیست شغلت چی قراره باشه، یاد بگیری خوبه. و از طریقش میتونی درآمد داشته باشی. یه سری هم که درآمد دلاری دارن رسما شیش صفر از بقیه جلوترن. زبانو که یاد میگیری به فکر اونم باش... بقیه تونستن پس شدنیه، دیگه باقیش به خودت بستگی داره، یه تخصص یاد بگیر خلاصه کنار درس، من دیدم خیلیا پشیمون بودن که دوران کارشناسی چرا کنارش یه چیز دیگه هم یاد نگرفتن و یه درآمد برا خودشون نداشتن...
      حین دانشجویی باید کار کنی واقعا، هیچ انتخاب دیگه ای نزاشتن. بدون پول که مهاجرت پشمک میشه رسما. من دیدم کسایی که تاپِ تاپ بودن تو دانشگاه و کار هم میکردن. فکر نکنم نیاز باشه شدید درس بخونی تا معدلت خوب باشه. خیلی از رتبه برتر ها رو دیدم که میگفتن کار هم میکردن حین دانشجویی. بجز یه سری بچه پولدار...
      درآمد هم اگر داشتی دیگه تو این وضعیت کثافت، نباید اصلا پول به ریال نگه داری که بعد از 4 سال اگر بخوای بری اون زمان احتمالا دلار 300 هزارتومن رو رَد کرده باشه و پولت تبدیل شده باشه به پشم. نمیدونم بهترین کار چیه ولی طلایی دلاری چیزی باید خرید و فقط پول سِیو کرد. شرایط همنقدر سخت شده واقعا. قبلا طرف با 50 60 تومن پا میشد اپلایشو میکرد، میرفت آمریکا. الان 50 60 تومن = پشم
      دوران سختی خواهد بود و سخت تر هم خواهد شد، خیلی سخت. کمتر کسی رو میشناسم که حین دانشجویی کار نکنه... یجورایی انگار این 4 سال (اگر بخوای بعد از کارشناسی یه راست بری که بهتره بری واقعا) باید اندازه همین سال کنکورت تلاش کنی...
      خودِ منم به همین چیزا فکر میکنم... ولی گریه کردن که فایده نداره دوستِ عزیز... فعلا کنکور رو بچسب ببینیم چی میشه...
      ویرایش توسط bzmind : 26 اردیبهشت 1403 در ساعت 14:00

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه روز تاپیک میزنی ۱۸ ساعت میخوام‌درس بخونم رتبه زیر ۱۰۰۰‌ بیارم بعدش میای همچین تاپیکی میزنی... فارغ التحصیل انسانی توی ۴۰ ر‌وز چطوری میخواد یه دانشگاه سراسری خوب مهندسی قبول بشه؟ همه این فشارهای غیرمنطقی باعث میشه که گریه کنی چون فشار روانی زیادی روی خودت میاری.
      .They call us dreamers but we 're the ones who don't sleep

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بزن تو یوتیوب مهاجرت به المان ،راهنماییت میکنه یوتیوب واقعا معلمیه واسه خودش گریه هم نکن ،

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bzmind نمایش پست ها
      تو این گِرونی من و خیلیای دیگه هم پول خرید اون همه کتاب رو نداشتیم. بهتر بود از پی دی اف های داخل کانالی تلگرامی استفاده میکردی که مجانی همین کتابای خیلی سبز و گاج و همه رو میزارن... درست نیست اینکار. ولی توی این وضعیت کثیفی که گیر کردیم واقعا هیچ راه دیگه ای نداره آدم... یعنی نزاشتن برامون...
      اپلای کردن هم خیییییلی سخت شده واقعا. منم رشتم ریاضیه و مثل تو تو فکرم که چیکار کنم. من میخوام برم علوم کامپیوتر. دو سه سالی هم درس نخوندم بجاش برنامه نویسی و یه سری چرتو پرت دیگه یاد گرفتم. فکر کنم بتونم با اون یکم درآمد داشته باشم حین دانشجویی. تو هم نمیدونم تو رشتت برنامه نویسی داره یا نه. ولی در کل یادبگیری بد نیست واقعا. فکر کنم رشتت هم داشته باشه. کلا مهم نیست شغلت چی قراره باشه، یاد بگیری خوبه. و از طریقش میتونی درآمد داشته باشی. یه سری هم که درآمد دلاری دارن رسما شیش صفر از بقیه جلوترن. زبانو که یاد میگیری به فکر اونم باش... بقیه تونستن پس شدنیه، دیگه باقیش به خودت بستگی داره، یه تخصص یاد بگیر خلاصه کنار درس، من دیدم خیلیا پشیمون بودن که دوران کارشناسی چرا کنارش یه چیز دیگه هم یاد نگرفتن و یه درآمد برا خودشون نداشتن...
      حین دانشجویی باید کار کنی واقعا، هیچ انتخاب دیگه ای نزاشتن. بدون پول که مهاجرت پشمک میشه رسما. من دیدم کسایی که تاپِ تاپ بودن تو دانشگاه و کار هم میکردن. فکر نکنم نیاز باشه شدید درس بخونی تا معدلت خوب باشه. خیلی از رتبه برتر ها رو دیدم که میگفتن کار هم میکردن حین دانشجویی. بجز یه سری بچه پولدار...
      درآمد هم اگر داشتی دیگه تو این وضعیت کثافت، نباید اصلا پول به ریال نگه داری که بعد از 4 سال اگر بخوای بری اون زمان احتمالا دلار 300 هزارتومن رو رَد کرده باشه و پولت تبدیل شده باشه به پشم. نمیدونم بهترین کار چیه ولی طلایی دلاری چیزی باید خرید و فقط پول سِیو کرد. شرایط همنقدر سخت شده واقعا. قبلا طرف با 50 60 تومن پا میشد اپلایشو میکرد، میرفت آمریکا. الان 50 60 تومن = پشم
      دوران سختی خواهد بود و سخت تر هم خواهد شد، خیلی سخت. کمتر کسی رو میشناسم که حین دانشجویی کار نکنه... یجورایی انگار این 4 سال (اگر بخوای بعد از کارشناسی یه راست بری که بهتره بری واقعا) باید اندازه همین سال کنکورت تلاش کنی...
      خودِ منم به همین چیزا فکر میکنم... ولی گریه کردن که فایده نداره دوستِ عزیز... فعلا کنکور رو بچسب ببینیم چی میشه...
      زندگی پشم و همه چی پشم ،غیر پشم به پشم مپشم،چقدر پشم گفتی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzaddd نمایش پست ها
      زندگی پشم و همه چی پشم ،غیر پشم به پشم مپشم،چقدر پشم گفتی
      دقیقا تاکید خاصی دارم روی پشم شدن همه چیز توسط مسئولین حاکم :‌)))

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود
      من فارغ‌التحصیل ۱۴۰۱ علوم انسانی هستم...
      در ضمن الان بچسب به نهایی فقط.
      فقط امتحانای نهایی رو عالی بخون.
      خواهشا نری فیزیک یازدهم بخونی الان.
      شیمی هم نمیخواد دهم یازدهم رو بخونی. برو فقط دوازدهم رو بخون. شیمی نهایی رو کم نگیری به هیچ عنوان.
      حفظیاتش رو خوبِ خوب حفظ کن. تو کنکور از حفظیات دوازدهم خیلی راحت 3 یا 4 تا میاد. همونطور که تو اردیبهشت چند تا سوال حفظی گلابی ازش اومده بود که هیچ ربطی به شیمی دهم یازدهم نداشت اصلا. همونارو میزدی 12 درصد شیمی میشد...
      فقط دوازدهم بخون دوست عزیز. پشیمون میشیا. من این راهو رفتم پارسال.
      تو نهایی عالی بخون، کنکور 5 درصد از هر درس هم بزنی باز رتبت خوب میشه.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      یه روز تاپیک میزنی ۱۸ ساعت میخوام‌درس بخونم رتبه زیر ۱۰۰۰‌ بیارم بعدش میای همچین تاپیکی میزنی... فارغ التحصیل انسانی توی ۴۰ ر‌وز چطوری میخواد یه دانشگاه سراسری خوب مهندسی قبول بشه؟ همه این فشارهای غیرمنطقی باعث میشه که گریه کنی چون فشار روانی زیادی روی خودت میاری.
      درود
      من که تنبلی نکردم
      من حتی پول ثبت نام کنکور اردیبهشت هم نداشتم
      اگه شراطیشو داشتم از اول عالی می‌خوندم ، سال بعد هم نمیشه سنم بالا میره ، ناچارم امسال تموم کنم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود
      من که تنبلی نکردم
      من حتی پول ثبت نام کنکور اردیبهشت هم نداشتم
      اگه شراطیشو داشتم از اول عالی می‌خوندم ، سال بعد هم نمیشه سنم بالا میره ، ناچارم امسال تموم کنم
      سنت بالا نمیره.‌نگران نباش. بشین درست و اصولی بخون کلاس زبان هم برو باشگاه هم برو. به زندگیت نظم بده.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن