خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات

لطفا اگه میتونید از مرگ نجاتم بدید

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم دیگه؟ من تو انتخاب رشته ریاضی فیزیک اشتباه کردم الان دارم به مرز فروپاشی روانی میرسم راستش نه علاقه ای به رشته خاصی دارم نه آیندم تو رشته ای تضمینه فقط انگار تو دنیا معلقم چهار روز دیگه امتحانات نهایی شروع میشه درحالی که نه چیزی از فیزیک میفهمم نه هندسه نه گسسته و.... فقط دارم میرم جلو انگار روحم مرده از درس خوندن متنفر شدم و حالم داره از خودم و زندگیم بهم میخوره فقط منتظر روزی ام که همه چی تموم بشه...
      کاش بشه آخر قصه برسم یه جایی که بگم دیدی تونستم؟=)

2. Top | #2
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .Nastaran. نمایش پست ها
      نمیدونم واقعا باید چیکار کنم دیگه؟ من تو انتخاب رشته ریاضی فیزیک اشتباه کردم الان دارم به مرز فروپاشی روانی میرسم راستش نه علاقه ای به رشته خاصی دارم نه آیندم تو رشته ای تضمینه فقط انگار تو دنیا معلقم چهار روز دیگه امتحانات نهایی شروع میشه درحالی که نه چیزی از فیزیک میفهمم نه هندسه نه گسسته و.... فقط دارم میرم جلو انگار روحم مرده از درس خوندن متنفر شدم و حالم داره از خودم و زندگیم بهم میخوره فقط منتظر روزی ام که همه چی تموم بشه...
      سلام عزیزم
      لطفا به سوالم فکر کن و جواب بده
      خود ریاضی فیزیک رو بدون حواشی
      و بدون در نظر گرفتن نهایی و کنکور
      بدون هیچ ترس و استرس و عامل بیرونی
      دوست داری؟
      موقع خوندن و در حالت خارج از ترس، حس خوبی بهت میده؟

لطفا یه لحظه همه چی رو بزار کنار
      و بهش فکر کن
      و حرفای بقیه رو هم حذف کن
      دقیق فکر کن و پاسخ بده

تا اونموقع راه بیشتر باز شه برا دوتامون
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اصلن هدفی داری؟ درس بخونی ک تهش برسی ب چی؟ ی بار بشین فک کن از زندگی چی میخای؟
      اگ چیزی ک میخای فقط با کنکور دادن بهش میرسی پس باید تلاشتو بکنی براش. ببین ب چی علاقه داری؟ ریاضی تجربی هنر زبان؟ اگ 18 سالته هنوز دیر نشده ک ی تصمیم جدید بگیری و توی ی رشته دیگه ک بهش علاقه داری درس خوندن رو استارت بزنی و ی سال بشینی سفت بخونی
      اگ هدفت اصن ربطی ب کنکور نداره پس برا امتحانا وکنکور هم حرص و جوش نخور فقط سعی کن پاس شی ولی بعد از کنکورت باید قول بدی ب خودت ک از همین تابستون بری دنبال علاقه و هدفت
      من خودم چهارساله دارم کنکور میدم و درکت میکنم . منم همون سال اول ک کنکور میدادم از همه چی و حتی از خودم متنفر بودم چون فک میکردم من مجبورم ک درس بخونم. من مجبورم ک کنکور بدم . همیشه ب خودم تحمیل میکردم ک راهی جز کنکور نیس و من مجبورم همین مسیر رو ادامه بدم.
      همیشه فک میکردم چون بابام گفته باید بخونی پزشک شی پس منم مجبورم پزشک شم
      درواقع خودم هیچ وقت ب این فک نکرده بودم ک از زندگی چی میخام و اصن درس میخونم ک تهش چی بشه ؟ ب چی برسم؟
      ی روز نشستم با خودم فکر کردم ببینم من واقعن چرا مجبورم درس بخونم؟
      اما خب تهش ب این نتیجه رسیدم ک هدف من با همین کنکور برآورده میشه پس این دفعه به میل خودم و نه به اجبار تصمیم گرفتم ک بمونم پشت کنکور و برا هدفم تلاش کنم تا 10 سال دیگه نخام حسرت نداشتنش رو بخورم
      الان چندین باره که کنکور دادم و هنوز ب هدفم نرسیدم . دائما در حال شکست خوردنم و مسخره کل فامیل شدم هربار منو میبینن میگن عه تو هنوزم پشت کنکوری. خانوادم هم حتی خسته شدن. فشار درس هس فشار اینکه اگ امسال هم دوباره قبول نشم هس فشار امتحانات نهایی و این درس های عمومی لعنتی هس .
      ما هممون مث خودتیم
      همه ما یه عالمه درس نخونده داریم
      هممون از اینکه چهار روزه دیگه قراره امتحان نهایی بدیم استرس داریم و حالمون بده
      هممون هنوز حتی همین دینی هم نخوندیم کامل
      هممون هزاران هزار تست نزده داریم
      هزاران آزمون عقب افتاده داریم
      هممون آخر شب که میشه به خودمون قول میدیم که از فردا هرچی درس عقب مونده اس بخونیم و جبران کنیم و اخرش هیچ کدوممون این کارو نمیکنیم
      هممون داریم ب این فکر میکنیم که ی ماه دیگه کنکوره و هنوز همه کتابای سه پایه رو ی بار هم کامل نخوندیم و ی درسایی رو هی پشت گوش انداختیم
      هممون تو مغزمون جنگه
      تحت فشاریم و کم آوردیم
      هممون منتظر ی علامتیم ک بزنیم زیر گریه و جیغ و داد راه بندازیم و به همه بگیم ک چقد فشار رومونه و چقد متنفر شدیم از درس خوندن و حتی حاضریم قید هدفمون رو بزنیم و بگیم تهش میرم پیام نور تهش شوهر میکنم تهش میرم سربازی و ...
      اما همه اینا خاصیت کنکوری بودنه
      خاصیت ماه اخره کنکوره که همه رو میزاره تحت فشار جوری که اونی هم ک قراره رتبه 1 بشه الان تو مغزش غوغاس که نکنه خراب کنه
      این ماه اخر همه حالشون بده همههه. حتی اونی هم که میگه من استرس ندارم و اوکیم زر میزنه
      اما مهم تویی که چجوری از این جنگ روانی بیای بیرون
      الان دیگه نباید ب نتیجه فکر کنی. نباید بگی اگه پاس نشدم چی؟ اگ کنکور رو خراب کردم چی؟ دیگه اینا مهم نیس
      مهم اینکه ک بتونی اعصاب خودتو کنترل کنی و خودتو نبازی
      باید با سیاست بری جلو این ماه رو
      اگ ی درسی خیلی برات سخته . جوری که شک داری پاس میشی یا نه ، برو طبق جدول بارم بندی چندتا فصلش که رو هم رفته چهارده پونزده نمره بهت میده رو خوب بخون. اگ میدونی ممکنه پاس نشی لازم نیس بشینی کل کتاب رو بخونی . اما حداقل چندتا فصل ک نمره پاس شدن ر و بهت میده بخون حتمن
      من از کتابای رشته ریاضی اطلاعی ندارم ولی فک کنم شیمی شما با ما مشترک باشه. مثلن من 4 تا فصل شیمی دارم و واقعن جدی میگم 3 فصل از کتاب رو هیچی بلد نیستم ازش. و میدونم هرفصل حداکثرش 7 ساعت زمان میخام تا ی دور خوب بخونم و حفظی هاش رو حفظ کنم و مسئله کار کنم. پس کلن 28 ساعت وقت میخام روزی 10 ساعت هم بخام بخونم حدودن 3 روز کامل براش وقت میخام اما من فقط 2 روز واسه شیمی وقت دارم! پس مجبورم شیمی رو زودتر شروع کنم ب خوندن. مثلن از پنجشنبه همین هفته شروع میکنم روزی 15 تا صفحه شیمی میخونم که تا وقتی امتحان دینیم رو میدم و میخام بشینم برا شیمی بخونم تقریبن یه فصل ونیم خوندم و بقیشم میتونم تو تایم خودش بخونم .
      تو هم باید همین کارو کنی واسه درسی ک توش خیلی ضعف داری نزاری همه رو شب امتحان بخونیاااا
      نمیشه که تو دوروز ادم ی کتابی ک اصن بلد نیس رو خوب بخونه فول شه
      پس برا خودت برنامه ریزی کن با سیاست برو جلو. اون کتابی ک میدونی برات سخته و خیلی طول میکشه تمومش کنی رو زودتر از تایم خودش شروع کن ب خوندن درحد روزی ده پونزده صفحه هم خوبه چیز زیادی نیس ولی خیلی شب امتحان بهت کمک میکنه
      خیلی حرف زدم اما بازم میگم به تهش و نتیجه اش فکر نکن فقط سعی کن این یه ماه رو ی ذره با سیاست بری جلو و همه رو نزار شب امتحان
      وضعیت هممون مث خودته ولی اونی که درست برنامه ریزی کنه و بتونه همه مشکلات و درساش رو باهم هندل کنه برنده اس
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

4. Top | #4
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها

اصلن هدفی داری؟ درس بخونی ک تهش برسی ب چی؟ ی بار بشین فک کن از زندگی چی میخای؟
      اگ چیزی ک میخای فقط با کنکور دادن بهش میرسی پس باید تلاشتو بکنی براش. ببین ب چی علاقه داری؟ ریاضی تجربی هنر زبان؟ اگ 18 سالته هنوز دیر نشده ک ی تصمیم جدید بگیری و توی ی رشته دیگه ک بهش علاقه داری درس خوندن رو استارت بزنی و ی سال بشینی سفت بخونی
      اگ هدفت اصن ربطی ب کنکور نداره پس برا امتحانا وکنکور هم حرص و جوش نخور فقط سعی کن پاس شی ولی بعد از کنکورت باید قول بدی ب خودت ک از همین تابستون بری دنبال علاقه و هدفت
      من خودم چهارساله دارم کنکور میدم و درکت میکنم . منم همون سال اول ک کنکور میدادم از همه چی و حتی از خودم متنفر بودم چون فک میکردم من مجبورم ک درس بخونم. من مجبورم ک کنکور بدم . همیشه ب خودم تحمیل میکردم ک راهی جز کنکور نیس و من مجبورم همین مسیر رو ادامه بدم.
      همیشه فک میکردم چون بابام گفته باید بخونی پزشک شی پس منم مجبورم پزشک شم
      درواقع خودم هیچ وقت ب این فک نکرده بودم ک از زندگی چی میخام و اصن درس میخونم ک تهش چی بشه ؟ ب چی برسم؟
      ی روز نشستم با خودم فکر کردم ببینم من واقعن چرا مجبورم درس بخونم؟
      اما خب تهش ب این نتیجه رسیدم ک هدف من با همین کنکور برآورده میشه پس این دفعه به میل خودم و نه به اجبار تصمیم گرفتم ک بمونم پشت کنکور و برا هدفم تلاش کنم تا 10 سال دیگه نخام حسرت نداشتنش رو بخورم
      الان چندین باره که کنکور دادم و هنوز ب هدفم نرسیدم . دائما در حال شکست خوردنم و مسخره کل فامیل شدم هربار منو میبینن میگن عه تو هنوزم پشت کنکوری. خانوادم هم حتی خسته شدن. فشار درس هس فشار اینکه اگ امسال هم دوباره قبول نشم هس فشار امتحانات نهایی و این درس های عمومی لعنتی هس .
      ما هممون مث خودتیم
      همه ما یه عالمه درس نخونده داریم
      هممون از اینکه چهار روزه دیگه قراره امتحان نهایی بدیم استرس داریم و حالمون بده
      هممون هنوز حتی همین دینی هم نخوندیم کامل
      هممون هزاران هزار تست نزده داریم
      هزاران آزمون عقب افتاده داریم
      هممون آخر شب که میشه به خودمون قول میدیم که از فردا هرچی درس عقب مونده اس بخونیم و جبران کنیم و اخرش هیچ کدوممون این کارو نمیکنیم
      هممون داریم ب این فکر میکنیم که ی ماه دیگه کنکوره و هنوز همه کتابای سه پایه رو ی بار هم کامل نخوندیم و ی درسایی رو هی پشت گوش انداختیم
      هممون تو مغزمون جنگه
      تحت فشاریم و کم آوردیم
      هممون منتظر ی علامتیم ک بزنیم زیر گریه و جیغ و داد راه بندازیم و به همه بگیم ک چقد فشار رومونه و چقد متنفر شدیم از درس خوندن و حتی حاضریم قید هدفمون رو بزنیم و بگیم تهش میرم پیام نور تهش شوهر میکنم تهش میرم سربازی و ...
      اما همه اینا خاصیت کنکوری بودنه
      خاصیت ماه اخره کنکوره که همه رو میزاره تحت فشار جوری که اونی هم ک قراره رتبه 1 بشه الان تو مغزش غوغاس که نکنه خراب کنه
      این ماه اخر همه حالشون بده همههه. حتی اونی هم که میگه من استرس ندارم و اوکیم زر میزنه
      اما مهم تویی که چجوری از این جنگ روانی بیای بیرون
      الان دیگه نباید ب نتیجه فکر کنی. نباید بگی اگه پاس نشدم چی؟ اگ کنکور رو خراب کردم چی؟ دیگه اینا مهم نیس
      مهم اینکه ک بتونی اعصاب خودتو کنترل کنی و خودتو نبازی
      باید با سیاست بری جلو این ماه رو
      اگ ی درسی خیلی برات سخته . جوری که شک داری پاس میشی یا نه ، برو طبق جدول بارم بندی چندتا فصلش که رو هم رفته چهارده پونزده نمره بهت میده رو خوب بخون. اگ میدونی ممکنه پاس نشی لازم نیس بشینی کل کتاب رو بخونی . اما حداقل چندتا فصل ک نمره پاس شدن ر و بهت میده بخون حتمن
      من از کتابای رشته ریاضی اطلاعی ندارم ولی فک کنم شیمی شما با ما مشترک باشه. مثلن من 4 تا فصل شیمی دارم و واقعن جدی میگم 3 فصل از کتاب رو هیچی بلد نیستم ازش. و میدونم هرفصل حداکثرش 7 ساعت زمان میخام تا ی دور خوب بخونم و حفظی هاش رو حفظ کنم و مسئله کار کنم. پس کلن 28 ساعت وقت میخام روزی 10 ساعت هم بخام بخونم حدودن 3 روز کامل براش وقت میخام اما من فقط 2 روز واسه شیمی وقت دارم! پس مجبورم شیمی رو زودتر شروع کنم ب خوندن. مثلن از پنجشنبه همین هفته شروع میکنم روزی 15 تا صفحه شیمی میخونم که تا وقتی امتحان دینیم رو میدم و میخام بشینم برا شیمی بخونم تقریبن یه فصل ونیم خوندم و بقیشم میتونم تو تایم خودش بخونم .
      تو هم باید همین کارو کنی واسه درسی ک توش خیلی ضعف داری نزاری همه رو شب امتحان بخونیاااا
      نمیشه که تو دوروز ادم ی کتابی ک اصن بلد نیس رو خوب بخونه فول شه
      پس برا خودت برنامه ریزی کن با سیاست برو جلو. اون کتابی ک میدونی برات سخته و خیلی طول میکشه تمومش کنی رو زودتر از تایم خودش شروع کن ب خوندن درحد روزی ده پونزده صفحه هم خوبه چیز زیادی نیس ولی خیلی شب امتحان بهت کمک میکنه
      خیلی حرف زدم اما بازم میگم به تهش و نتیجه اش فکر نکن فقط سعی کن این یه ماه رو ی ذره با سیاست بری جلو و همه رو نزار شب امتحان
      وضعیت هممون مث خودته ولی اونی که درست برنامه ریزی کنه و بتونه همه مشکلات و درساش رو باهم هندل کنه برنده اس
      عالی ❤️❤️
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

یعنی هیچ رشته ای تو دنیا نتونسته توجهتو جلب کنه نسترن؟ هنر تجربی ریاضی انسانی... اگر تو هر کدوم از این فیلد ها بتونی رشته ای رو دنبال کنی که روحت ارضا میشه دنبالشو بگیر حرف مردم هم مهم نباشه برات. مطمئن باش اگر تو اون رشته تاپ باشی و بهترین خودت رو به نمایش بذاری پول هم دنبالش میاد
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LEA نمایش پست ها

سلام عزیزم
      دوست داری؟

و بهش فکر کن
      دقیق فکر کن و پاسخ بده

راستش اره دوست دارم ریاضی هندسه حتی گسسته رو خیلی دوست دارم عاشق شیمی هم هستم ولی از فیزیک بدم میاد خیلی خیلی زیاد و بیش از حد

7. Top | #7
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      راستش اره دوست دارم ریاضی هندسه حتی گسسته رو خیلی دوست دارم عاشق شیمی هم هستم ولی از فیزیک بدم میاد خیلی خیلی زیاد و بیش از حد
      عالیه
      از فیزیک بدت نمیاد
      از گرهی که تو فیزیک داری بدت میاد

خب
      حالا یه گره اصلی باز شد
      و دیدمون شفاف تر شد

الان مواجه ایم با استرس و افکار و ذهنت که آشفته ات کرده
      سه تا از اصلی ترین افکارت که باعث به هم ریختن میشن رو لطفا بگو
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      یعنی هیچ رشته ای تو دنیا نتونسته توجهتو جلب کنه نسترن؟ هنر تجربی ریاضی انسانی... اگر تو هر کدوم از این فیلد ها بتونی رشته ای رو دنبال کنی که روحت ارضا میشه دنبالشو بگیر حرف مردم هم مهم نباشه برات. مطمئن باش اگر تو اون رشته تاپ باشی و بهترین خودت رو به نمایش بذاری پول هم دنبالش میاد
      چرا اتفاقا از هنر خوشم میاد ولی موقع انتخاب رشته متاسفانه خانوادم گفتن که حیفه با استعدادی که تو ریاضی داری بری هنر هدفم تربیت دبیر رجایی بود اولش ولی بعد از یه سری اتفاقات و مدتی که تو بیمارستان بستری و عمل شدم یهو انگار دیگه بیخیال شدم ولی الان با خودم میگم کاش میرفتم گرافیک میخوندم اون موقع حتی تربیت دبیر رجایی هم قبول میشدم ولی خب دیگه دیره گویا البته خب خانوادم هم یه جورایی حق داشتن واقعا استعداد عجیب و غریبی تو شیمی و ادبیات دارم حتی ریاضیمم خوبه ولی خب احساس میکنم واقعا دیگه نمیتونم حتی یه کلمه درس بخونم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LEA نمایش پست ها

عالیه
      از فیزیک بدت نمیاد
      از گرهی که تو فیزیک داری بدت میاد

خب
      حالا یه گره اصلی باز شد
      و دیدمون شفاف تر شد

الان مواجه ایم با استرس و افکار و ذهنت که آشفته ات کرده
      سه تا از اصلی ترین افکارت که باعث به هم ریختن میشن رو لطفا بگو
      1-همش به گدشته فک میکنم به اوایل دوازدهم که همش با خودم میگفتم اره نهایی هارو میترکونم کلی سوال حل میکنم کتاب و میجوم ولی الان یه سری درسا هستن مثل هندسه که بعضی فصل هاش رو حتی یکبار هم نخوندم
      2-به همکلاسی هام فک میکنم که همشون نشستن قشنگ دارن میخونن و من فقط وقت تلف میکنم
      3-وقتی فک میکنم که واقعا 4 روز دیگه به طور رسمی امتحانات نهایی شروع میشه جدا پنیک میکنم و حالم بد میشه

میدونین قبلا یه میم دیدم که حس میکنم دقیقا شرح حال منه
      نوشته بود من درحال رفتن به سر جلسه ازمون فلسفه درحالی که فقط میدونم ارسطو پسرخاله نقی معمولیه =//// واقعا فک میکنم امادگی منم واسه امتحانات در همین حده

10. Top | #10
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      1-همش به گدشته فک میکنم به اوایل دوازدهم که همش با خودم میگفتم اره نهایی هارو میترکونم کلی سوال حل میکنم کتاب و میجوم ولی الان یه سری درسا هستن مثل هندسه که بعضی فصل هاش رو حتی یکبار هم نخوندم
      2-به همکلاسی هام فک میکنم که همشون نشستن قشنگ دارن میخونن و من فقط وقت تلف میکنم
      3-وقتی فک میکنم که واقعا 4 روز دیگه به طور رسمی امتحانات نهایی شروع میشه جدا پنیک میکنم و حالم بد میشه

نوشته بود من درحال رفتن به سر جلسه ازمون فلسفه درحالی که فقط میدونم ارسطو پسرخاله نقی معمولیه =//// واقعا فک میکنم امادگی منم واسه امتحانات در همین حده
      خب بریم ریشه یابی

چند تا مورد رو بگیم
      اول از همه
      فکر به گذشته باعث میشه لحظه ی حال و فرصت هاش رو که میتونه تغییرات اساسی رو ایجاد کنه، از دست بدی
      و این مفهومی از روایت حضرت علی علیه السلام هست

دوم
      دست از قیاس با دیگران بردار
      توانایی در مطالعه، یادگرفتن، شرایط زندگی، راه ها و مسیرها بشدت متفاوته
      کسی کفش کس دیگه ای پاش نیس
      و مقایسه مغز انسان رو آشوب میکنه
      و از آسیب زننده ترین کارااس
      باید فقط خودت و عنلمردت رو ببینی
      و هر روزت رد اصلاح کنی
      و بهترین راه رو درپیش بگیری
      بهترین راه درونته
      بخواه که تغییر کنی و اقدام کن
      اون راه ها خودشونو نشونت میدن

و مورد آخر
      الان نیاز به زمان بیشتر نداری
      نیاز به تمرکز داری
      چیزی که 99 درصد ندارن
      با اینکه شاید جلوتر باشن
      ولی همین باعث افت مبشه
      اگه تمرکز داشته باشی
      یک ساعتت برابر سه ساعت اوناس
      فرجه ها رو رها کن
      اولویت بندی کن
      اول اونهایی که پر سوال ترن و ضعف داری
      و بعد باقیشون

دیگه چی حس میکنی
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      [quote=lea;1919456]

خب بریم ریشه یابی

چند تا مورد رو بگیم
      اول از همه
      فکر به گذشته باعث میشه لحظه ی حال و فرصت هاش رو که میتونه تغییرات اساسی رو ایجاد کنه، از دست بدی
      و این مفهومی از روایت حضرت علی علیه السلام هست

دوم
      دست از قیاس با دیگران بردار
      توانایی در مطالعه، یادگرفتن، شرایط زندگی، راه ها و مسیرها بشدت متفاوته
      کسی کفش کس دیگه ای پاش نیس
      و مقایسه مغز انسان رو آشوب میکنه
      و از آسیب زننده ترین کارااس
      باید فقط خودت و عنلمردت رو ببینی
      و هر روزت رد اصلاح کنی
      و بهترین راه رو درپیش بگیری
      بهترین راه درونته
      بخواه که تغییر کنی و اقدام کن
      اون راه ها خودشونو نشونت میدن

و مورد آخر
      الان نیاز به زمان بیشتر نداری
      نیاز به تمرکز داری
      چیزی که 99 درصد ندارن
      با اینکه شاید جلوتر باشن
      ولی همین باعث افت مبشه
      اگه تمرکز داشته باشی
      یک ساعتت برابر سه ساعت اوناس
      فرجه ها رو رها کن
      اولویت بندی کن
      اول اونهایی که پر سوال ترن و ضعف داری
      و بعد باقیشون

دیگه چی حس میکنی

با کمالگراییم یا بهتره بگم کاملگراییم چیکار کنم؟با اینکه هیچ اعتماد به نفسی ندارم درحالی که حتی شاید بعضی از درسام رو بدون اینکه بخونم نمره بالای 18 میگیرم راستش حافظه خیلی خوبی دارم به خاطر همین تو دروس عمومی خیلی موفقم و درک بالایی دارم ولی اختصاصی ها رسما اشکم و در میارن

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چرا اتفاقا از هنر خوشم میاد ولی موقع انتخاب رشته متاسفانه خانوادم گفتن که حیفه با استعدادی که تو ریاضی داری بری هنر هدفم تربیت دبیر رجایی بود اولش ولی بعد از یه سری اتفاقات و مدتی که تو بیمارستان بستری و عمل شدم یهو انگار دیگه بیخیال شدم ولی الان با خودم میگم کاش میرفتم گرافیک میخوندم اون موقع حتی تربیت دبیر رجایی هم قبول میشدم ولی خب دیگه دیره گویا البته خب خانوادم هم یه جورایی حق داشتن واقعا استعداد عجیب و غریبی تو شیمی و ادبیات دارم حتی ریاضیمم خوبه ولی خب احساس میکنم واقعا دیگه نمیتونم حتی یه کلمه درس بخونم
      خب ببین با کدوم حالت بهتره. شیمی هم رشته های خوبی داره ایندش هم خوبه. در ضمن اصلا خودتو با کسی مقایسه نکنا اعتماد بنفستو از دست میدی و ادمی که اعتماد بنفس نداره نمیتونه کاری رو جلو ببره و این خودش یه مانع بزرگه عزیزم
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

13. Top | #13
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم
      دوست داری؟

و بهش فکر کن
      دقیق فکر کن و پاسخ بده

آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

14. Top | #14
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات

خب
      کمال گرایی مورد مهمیه که خیلی ها دچارشن
      یه تاپیک چند مدت قبل ارسال کردم مطالبش رو بخون شاید کمک کننده بود

اینه لینکش : https://forum.konkur.in/thread82429.html#post1918150
      بطور کلی باید یه برنامه ی منعطف چید و جاهای خالی تو برنامه گذاشت تا جبرانش کرد قسمت های خلا رو
      برنامه اول از همه باید استاندارد باشه
      اول شروع کن یه برنامه ای که مطمئنی بهش میرسی
      و بعد موارد دیگه رو اضافه کن
      خیلی جفت و بسته نزار برنامه رو
      و در عین حال هر برنامه ی مناسبی که چیدی، خودت رو بطور منظم باهاش جلو ببر
      هرجا خطا رفتی
      سریعا براش راه جایگزین و بهترین راه حل اون شرایط و پیدا کن و دوباره کار و از سر بگیر
      هرگز ناامید و راکد نشو بابت یه اشتباه کوچیک

عالیه که حافظه ات واسه عمومی ها خوبه
      برگ برنده اس
      موقع مطالعه یه برگه بزار کنارت
      و بالاش بنویس آنچه یادم می آید
      و شروع کن به مطالعه
      هرچی یهو اومد تو ذهنت بزنش کنار و دوباره شدت بده به یادگیری
      اگه مدام تو ذهنت اومد، تو اون برگه بنویس
      مثلا یاد حرف فلان دوستت میفتی
      اسمش و بنویس
      این نوشتن باعث می‌شد تلنگر به مغزت بخوره که حواسش و به درس بده
      و برمیگرده سرجاش

مورد بعد
      درس ها رو برای یادگیری عنیق و اصولی و با تمرکز و بدون اتلاف وقت بخون
      این فرمول و مدام اجرا کن

شبها به یه نفر گزارش عملکرد بده
      هر شب ضعف هات رو بررسی کن و راه حل براش بنویس و بزار جلوت
      فردا محکم اجرا کن

برا عمومی ها که شکر خدا میگی خوبی
      برا تخصصی ها هم حل تمرین بیشتر +فهم عمیق مفاهیم بهت کمک میکنه
      بارها نمونه هارو بر اساس درس و نکات حل کن تا روون بشه واسه ات

دیگه چه گرهی هس؟
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...
      ویرایش توسط LEA : 25 اردیبهشت 1403 در ساعت 23:25

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جامعه برای هممون فقط نا امیدی به بار اورده شماها چتونه ،سنی ندارید برید یه پرستاری بخونید زبان قوی کنید مهاجرت کنید چرا انقدر خودتونو ازار میدید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن