خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بچه ها میخواستم ۱۸ ساعت بخونم ولی نمیشه

تا ۱۶ ساعت میشه
      ولی ۱۸ ساعت نمیشه یعنی میشه که ولی کیفیت خیلی پایین بیاد ، به نظرتون ۱۶ ساعت کافیه برای کسی که از الان شروع کرده ؟ رشتم ریاضی هست و هدفم زیر ۳۰۰۰ منطقه دو هست

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عه! چقدر خوشحالم که یه نفر پیدا شد که هم ساعت مطالعه‌ش و هم هدفش به من نزدیکه! من چند روزه تا 16.5 میخونم و هدفم زیر 1500 منطقه 3 هست. موافقید یه تاپیک بزنیم هر شب گزارش کار بدیم به هم؟
      Live as if you were living a second time, and as though you had acted wrongly the first time

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط カルシファー نمایش پست ها
      عه! چقدر خوشحالم که یه نفر پیدا شد که هم ساعت مطالعه‌ش و هم هدفش به من نزدیکه! من چند روزه تا 16.5 میخونم و هدفم زیر 1500 منطقه 3 هست. موافقید یه تاپیک بزنیم هر شب گزارش کار بدیم به هم؟
      سلام ، باشه
      از فردا شب تا شش تیر هر شب قبل ساعت 12 ساعت مطالعه ام رو میگذارم ، شما هم بزار ، تو همین تاپیک ، ببین این مدت باقی مونده کلا گوشی رو باید گذاشت کنار ، برای جلوگیری از اتلاف وقت هم همین تاپیک رو بزار تو گوگلت باشه که فقط هر شب بیای گزارش بدی ، منم همین کارو میکنم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم میشه بیامم������؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این تاپیک عنوانش طوری هست که توجه جلب میکنه. من علاقه‌ای به خوندن نظر دیگران که اصرار دارن اینطور نمیشه ادامه داد ندارم. یه تاپیک زدم «43 روز پیوستگی»، اگه صلاح میدونی اونجا ادامه بدیم
      Live as if you were living a second time, and as though you had acted wrongly the first time

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا من به زور 6 ساعت میخونم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن