خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

روانشناس سراغ دارین ک …

سلام دوستان
      من یکسال پیش دچار بحران های روحی خیلی شدید و افسردگی حاد و …شدم ؛ اون تایم می رفتم تراپی اما ول کردم متاسفانه ک ای کاش نمی کردم
      الان دوباره اون مسائل اومدن سراغم با این تفاوت ک خیلی از لحاظ مالی مشکل‌ دارم و اصلا از پس هزینه های روانشناسی بر نمیام . خیلی ب زندگی شخصی و درسیم لطمه زده و واقعا هیچ چاره ای‌ندارم
      می خواستم بدونم شما روانشناسی سراغ‌ دارین ک رایگان درمان انجام بده؟ هر چند سوال واقعا مسخره ایِ …

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شماره ی 123 تماس بگیرین کاملا رایگانه هر چی که دوست دارین واضح درمیون بزارین با بهترین روانشناسا کمکتون میکنن 1480 هم هست که فکر کنم سریعتر جواب میدن
      ترس احمقانه است؛ افسوس هم همینطور.

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من یکسال پیش دچار بحران های روحی خیلی شدید و افسردگی حاد و …شدم ؛ اون تایم می رفتم تراپی اما ول کردم متاسفانه ک ای کاش نمی کردم
      الان دوباره اون مسائل اومدن سراغم با این تفاوت ک خیلی از لحاظ مالی مشکل‌ دارم و اصلا از پس هزینه های روانشناسی بر نمیام . خیلی ب زندگی شخصی و درسیم لطمه زده و واقعا هیچ چاره ای‌ندارم
      می خواستم بدونم شما روانشناسی سراغ‌ دارین ک رایگان درمان انجام بده؟ هر چند سوال واقعا مسخره ایِ …
      سلام عزیزم اولا بهت تبریک میگم که به این فکر افتادی. چون تو جامعه ما این موضوع هنوز جا نیفتاده متاسفانه و به سلامت روان اهمیت داده نمیشه. یه عده هم به کسایی که مراجعه میکنن به تراپیست برچسب های نامناسب میزنن و...
      من خودم افسردگی ماژور ( مزمن) دارم و اضطراب و استرس زیاد حدودا 10 جلسست که میرم روانشناس و واقعا حالم بهتر شده. البته ایشون پیشنهاد دادن بجای دارودرمانی نوروفیدبک رو انجام بدم و بعد 10 جلسه میتونم بگم تاثیر 60 درصدی دیدم که در جای خودش اون هم برای منی که وضعیتم حاد بود یه معجزه ست. عوارض گوارشی که دارو ها دارن رو نداره و اثرش هم سریعه و از بین نمیره با قطع کردنش. حتما مراجعه کن به روانشناس کاربلد شهرتون. اصلا هم روش تلفنی جواب نمیده چو یه سری افسردگی ها هستن که بالینی ان و روانشناس با دیدن شما و تست و ازمون گرفتن تشخیص میده. در مورد نوروفیدبک هم میتونی تحقیق کنی کلی مطلب هست تو گوگل سرچ کنی میاد. باز هم اگر کمکی خواستی من هستم
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
      ویرایش توسط Nadiaa : 25 اردیبهشت 1403 در ساعت 18:00

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      و اینکه پرسیدین رایگان انجام میشه. رایگان رو فکر نکنم اما چون از نزدیکان دانشجوی روانشناسی هستن اطلاع دارم که اگه کسی از اشنا هاتون دانشجوی روانشناسی باشه اونا یه کارتی دارن که تعرفه تراپی که 270 تومنه برای اینا 70 تومن میشه. اگه بتونی همچین شخصی رو پیدا کنی عالی میشه
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن