مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شروع از الان با روزی ۱۸ ساعت مطالعه و کسب رتبه زیر هزار منطقه

درود
      دوستان من فارغ‌التحصیل انسانی در سال ۱۴۰۱ هستم ، متاسفانه سال نهم انتخاب رشته خوبی نداشتم ، تحت فشار و اجبار والدینم یک سال به زور پشت کنکور انسانی موندم و خودم مخالفت کردم ولی راهی نداشتم ، بعدش به زور منو دانشگاه آزاد فرستادن ، تصمیم گرفتم برای کنکور ریاضی بخونم ولی نشد چون هیچی نداشتم بخونم تا بتونم کتاب تست هام رو تهیه کنم و بورسیه کانون بشم و خانواده ام رو راضی کنم اینقدر طول کشید ، یکی دیگه از دلایلی که دیر شد ترش و وحشت بود ، من چون فارغ‌التحصیل انسانی بودم همه میگفتن درس ها رو نمی فهمی ولی الان فهمیدم این ها همه دروغ بوده ، تمام درس ها رو با مطالعه درسنامه کتب تست به خوبی درک می کنم و نیازی به معلم ندارم ( تو پرانتز بگم من اگه از همون اول هم رشتم ریاضی بود باز اصلا به حرف معلم ها گوش نمی کردم کلا من حوصله ندارم کسی بهم درس یاد بده ) خلاصه اینقدر مشکلات مالی و خانوادگی و .. داشتم که طول کشید ، الان می‌خوام شروع کنم با روزی ۱۸ ساعت مطالعه ، نگید نمیشه چون من راحت میتونم پنج ساعت بخوابم و بقیه روز پر انرژی باشم و یک ساعت به غذا و دستشویی و استراحت اختصاص بدم و بقیه رو درس بخونم ، من برای نهایی هدفم اینه که معدل کتبی ام ۱۹ یا بالای ۱۹ باشه تو کنکور هم هر درس ۳۰ درصد بزنم ، از حسابان و شیمی و آمار و احتمال هیچی حذف نکردم ، گسسته هم چون بهش علاقه دارم حذف نکردم ، هندسه پایه رو کلا نمی‌خونم ، از فیزیک هم فصل های مغناطیس ، القای الکترومغناطیس ، الکتریسیته ساکن ، ویژگی های فیزیکی مواد ، دما و گرما ، فیزیک اتمی و هسته ای ، نوسان و موج و بر هم کنش های موج و فصل اول فیزیک دهم رو میخونم ، تابستون میام نتیجه رو بهتون میگم ، امیدوارم شما هم موفق باشید .

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jason jones نمایش پست ها
      درود
      دوستان من فارغ‌التحصیل انسانی در سال ۱۴۰۱ هستم...
      شروع که میگی صفر هستی یعنی؟ هیچی نخوندی؟ اگر آره بنظرم فقط دوازدهم رو بخون. توی 2 ماه مگه میتونی روی آمار احتمال مسلط بشی؟ فیزیک یازدهم هم آسون نیست به خصوص الکتریسیته ساکن. بعد یه سری از فصلای فیزیک دوازدهم رو حذف کردی انگار. واسه نهایی بلدیشون؟ به هر صورت برای نهایی باید فیزیک رو فول باشی چون ضریبش هم کم نیست.
      نمیدونم یخورده گیج شدم با برنامت. انتظار میره دوازدهم رو کامل بخونی. ولی حرکت شناسی و دینامیک رو نگفتی. بنظرم بجای الکتریسیته ساکن (حداقل) دینامیک رو بخون. شخصا فکر میکنم آسون تره.
      بنظرم تمرکزت رو دوازدهم باشه خیلی بهتره. اینکه همه رو بخونی ولی نتونی ازش تست حل کنی فایده نداره.
      فرضم این بود که صفر هستی. اگر نیستی که خودت بهتر شرایطت رو میدونی. موفق باشی

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jason jones نمایش پست ها
      درود
      دوستان من فارغ‌التحصیل انسانی در سال ۱۴۰۱ هستم ، متاسفانه سال نهم انتخاب رشته خوبی نداشتم ، تحت فشار و اجبار والدینم یک سال به زور پشت کنکور انسانی موندم و خودم مخالفت کردم ولی راهی نداشتم ، بعدش به زور منو دانشگاه آزاد فرستادن ، تصمیم گرفتم برای کنکور ریاضی بخونم ولی نشد چون هیچی نداشتم بخونم تا بتونم کتاب تست هام رو تهیه کنم و بورسیه کانون بشم و خانواده ام رو راضی کنم اینقدر طول کشید ، یکی دیگه از دلایلی که دیر شد ترش و وحشت بود ، من چون فارغ‌التحصیل انسانی بودم همه میگفتن درس ها رو نمی فهمی ولی الان فهمیدم این ها همه دروغ بوده ، تمام درس ها رو با مطالعه درسنامه کتب تست به خوبی درک می کنم و نیازی به معلم ندارم ( تو پرانتز بگم من اگه از همون اول هم رشتم ریاضی بود باز اصلا به حرف معلم ها گوش نمی کردم کلا من حوصله ندارم کسی بهم درس یاد بده ) خلاصه اینقدر مشکلات مالی و خانوادگی و .. داشتم که طول کشید ، الان می‌خوام شروع کنم با روزی ۱۸ ساعت مطالعه ، نگید نمیشه چون من راحت میتونم پنج ساعت بخوابم و بقیه روز پر انرژی باشم و یک ساعت به غذا و دستشویی و استراحت اختصاص بدم و بقیه رو درس بخونم ، من برای نهایی هدفم اینه که معدل کتبی ام ۱۹ یا بالای ۱۹ باشه تو کنکور هم هر درس ۳۰ درصد بزنم ، از حسابان و شیمی و آمار و احتمال هیچی حذف نکردم ، گسسته هم چون بهش علاقه دارم حذف نکردم ، هندسه پایه رو کلا نمی‌خونم ، از فیزیک هم فصل های مغناطیس ، القای الکترومغناطیس ، الکتریسیته ساکن ، ویژگی های فیزیکی مواد ، دما و گرما ، فیزیک اتمی و هسته ای ، نوسان و موج و بر هم کنش های موج و فصل اول فیزیک دهم رو میخونم ، تابستون میام نتیجه رو بهتون میگم ، امیدوارم شما هم موفق باشید .
      ۱۸ ساعت . هممممم
      خب ۱۸ ساعت درس ۵ ساعت خواب
      فقط ۱ ساعت واسه صبحانه شام ناهار دسشویی استراحت بین بازه های مطالعاتی و ...
      منطقیه

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من اصات درسم خوب نیست داغونم ولی قول میرم مهر بیام بگم قبول شدم✊۴۰‌روز تا کنکور

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه؛ با نوشتن این تاپیک، ساعت مطالعه ی دیروزت شد 17 ساعت و 55 دقیقه
      ای فیدروس! خوبی چیست؟
      و چه چیز خوب نیست ...
      آیا لازم است از کسی سوال کنیم که این را به ما بگوید؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ادم وقتی از خواب بلند میشه تا به خودش بیاد درس رو شروع کنه حداقل نیم ساعت طول میکشه...نمیدونم والله

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هعی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن