با سلام
در این تاپیک می توانید به بحث و تبادل نظر پیرامون کنکور 1403رشته ریاضی و رشته انسانی بپردازید. (حاشیه و درسی همه با هم)
با آرزوی موفقیت ❤️
با سلام
در این تاپیک می توانید به بحث و تبادل نظر پیرامون کنکور 1403رشته ریاضی و رشته انسانی بپردازید. (حاشیه و درسی همه با هم)
با آرزوی موفقیت ❤️
من دلم نمیخواد فردا کنکوری بدم که فیزیکش سخت باشه![]()
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
سلام خسته نباشی دلاور
وای خدارو شکر چقدر همه چیز مطابق میل ماست برم دوباره دعا کنم داره میگیره![]()
ترس احمقانه است؛ افسوس هم همینطور.
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
همیشه یادتون باشه هر درسی که سخت باشه به نفع خیلیا میشه اینو استاد فرهمند نیا میگفت
1.بعضیا هل میشن میگن کم زدیم از یه جایی شروع میکنن منفی زدن
2.کسی که قوی باشه درصدش پراکندگی بالایی میگره رتبه اش توی اون درس بهتر میشه
3. کسی هم که ضعیف باشه یک با منفی زدن بقیه بالا کشیده میشه یا خودشو جمع میکنه همینی رو که بلده جواب میده درصدش بالا میاد
پارسال رتبه 2 کنکور تیر ریاضی زده بوده 22 درصد پس وقتی درس سخت میشه مهم مدیریت جلسه است نه صرفا پاسخ دادن
من نگفتم که چرا سخته ، برا فیلتر کردن باید یه درس سخت باشه ، ولی نه ریاضی المپیادی پارسال ، تو کنکور تا جایی که من یادم میاد سابقه نداشته دوسال پشت سر هم یه درس سخت باشه ، ۱۴۰۰ ریاضی سخت بود ، ۴۰۱ از ۹۹ راحت تر شد ، پارسال از ۴۰۰هم سخت تر شد ، امسال دیگه به نظرم نباید ریاضی سخت بشه من حدسم روی زیست بود که فکر کنم امسال هم ریاضی سخت باشه ، فکر کنم تو دوره پور عباس فقط ریاضی سخت بشه
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)