خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کنکور ریاضی یا تجربی؟ در ۳۰ سالگی

سلام دوستان عزیز
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      راستش من بدلیل یسری مشکلات تو زندگیم تا الان نتونستم درس بخونم و بعد ده سالی اومدم سمت درس پارسال کنکور دادم رشته تجربی و موفق نبودم چون نتونستم بخاطر شرایط کاریم بخونم ولی الان یک سالی هست دارم درس میخونم
      اما گاهی دودل میشم که نرم سمت کنکور تجربی راستش تو کنکور تجربی با این سن و سالم رشته های بیوتکنولوژی و تحقیقاتی رو علاقه دارم نه مثلا پزشکی دنبال اونام ولی از یه طرف میگم مهندسی ها الان برای من بهتره هم زودبازده تر هستن هم کوتاه تره هم مشخصه چیه
      راستش خیلی علاقه به درس و دانشگاه دارم و واقعا وقتی نداریش میفهمی چقدر کم داری

میخواستم ببینم شما جای من بودین چیکار میکردین؟
      میرفتین سمت رشته تحقیقاتی یا مهندسی ها؟ البته اینم بگم علاقم به مهندسی کمه کلا رشته ای دوس دارم که با سلامت مردم در ارتباط باشه

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از کسیکه سمت مهندسی رف و الان تقریبا بیکارع ب شما،حتما حتما کنکور تجربی شرکت کن،فعلا با توجه ب شرایط مملکت رشته های تجربی جوابع،متاسفانه رشته های مهندسی قدرت ۱۰ سال پیشو ندارن،مگه اینکه بخاین مهاجرت کنین در اونصورت رشته های مهندسی خوبن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برو فیزیو تراپی ۴سالم هست راحت میتونی زندگیم کنارش بچرخونی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. دوتا وبینار رایگان معرفی و بررسی آینده شغلی برای رشته های علوم پایه و آزمایشگاهی شامل رشته هایمیکروبیولوژی - زیست سلولی و مولکولی- بیوتکنولوژی - علوم آزمایشگاهی - بیوشیمی -ژنتیک و سایر گرایش های آزمایشگاهی امسال برگزار شده میتونید تو سایتش عضو شید و دوره ش ثبت نام کنید حتما تو تصمیم گیری بهتون کمک میکنه. موفق باشید
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)