خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کنکور تجربی بدم یا ریاضی؟

سلام دوستان
      من خیلی دست و پا شکسته تا الان خوندم و درصدام زیر 10 هست. دیپلم تجربی دارم.
      هدف مشخصی ندارم یه رشته معمولی هم باشه اوکیم ولی برام مهمه که روزانه باشه.
      ولی نمیخوام خیلی رشته پرتی باشه میدونید چی میگم؟
      با این شرایط کنکور ریاضی بدم احتمال قبول شدنم بیشتر نیست؟
      ضمن اینکه باید برای یعضی درس ها ایجاد سابقه کنم و برای اولین بار بخونم.

شاید بگین تو این تایم باقی مونده از تجربی هم بشه نتیجه گرفت ولی من خیلی تلاش کردم خوب درس بخونم و 100 خودمو بذارم ولی نتونستم.
      پس یه رشته میخوام که با این ساعت مطالعه من (7 8 ساعت) متقاضی کمتری داشته باشه و احتمال قبول شدنم بیشتر باشه.

ممنون میشم نظرتون بگید.
      اوضاع کنکور ریاضی چطوره؟
      انگار نفرین کرده اند... این خاک را اجداد ما
      تا بوده زاری بوده و... تا مانده غم در یاد ما
      ما نسل بازی خورده ایم...آتش به پرهامان زدند
      شاهان به آتش بازی و... نیرنگ و استبداد ما
      بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست
      پایان بازی مات بود...از کیش مادرزاد ما.
      ..

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ریاضی کاربردی و آمار توی رشته ریاضی متقاضی زیاد نداره. میتونی هدفت رو بذاری رشته آمار دانشگاه علامه طباطبایی. درکنارش برنامه نویسی هم یاد بگیری و وارد رشته علوم داده برای ارشد بشو.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradise.x نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من خیلی دست و پا شکسته تا الان خوندم و درصدام زیر 10 هست. دیپلم تجربی دارم.
      هدف مشخصی ندارم یه رشته معمولی هم باشه اوکیم ولی برام مهمه که روزانه باشه.
      ولی نمیخوام خیلی رشته پرتی باشه میدونید چی میگم؟
      با این شرایط کنکور ریاضی بدم احتمال قبول شدنم بیشتر نیست؟
      ضمن اینکه باید برای یعضی درس ها ایجاد سابقه کنم و برای اولین بار بخونم.

شاید بگین تو این تایم باقی مونده از تجربی هم بشه نتیجه گرفت ولی من خیلی تلاش کردم خوب درس بخونم و 100 خودمو بذارم ولی نتونستم.
      پس یه رشته میخوام که با این ساعت مطالعه من (7 8 ساعت) متقاضی کمتری داشته باشه و احتمال قبول شدنم بیشتر باشه.

ممنون میشم نظرتون بگید.
      اوضاع کنکور ریاضی چطوره؟
      سلام عزیزم ببینید من اگه جای شما باشم فعلا برای کنکور تیر هدف گذاری میکنم اگه نشد میموندم پشت دوباره رشته های ریاضی بازار کار درستی ندارند همین الان هم اکثر مهندس های شریف امومدن دوباره تجربی کنکور بدن بنظر اول سعی کن یک ساعت مطالعه رو برای خودت روتین کنی بعد به مرور زیادش کن تلاش کن اگه دیدی واقعا نمیتونی بنظرم از خیر کنکور بگذری بهتر برات تا بری یک رشته مهندسی بعد چهار سال برگردی مدرکت قاب کنی بچسبونی به دیوار خانه تان تلاش کن زندگی چیزی جز جون کندن تلاش کردن نیست خب این نظر من بود به هرحال تصمیم گیرنده نهایی خودتی عزیز جان

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      توی دفترچه با سوابق، میتونی کنکور رشته تجربی بدی ولی اگر کنکورت خراب شد، رشته‌های مهندسی‌های تاپ صرفا با سوابق رو انتخاب کنی بخصوص توی پیام نور. بعضی از پیام نورهای مرکز استانها خیلی خوبن (نسبت به آزاد و غیرانتفاعی و حتی بعضی روزانه‌های شهرهای دور) و شهریه شون ترمی ۲ تومنه که اونقدرها هم زیاد نیست.
      فکر میکنم بعضی از رشته‌های علوم پایه بین تجربی و ریاضی مشترکن مثل رشته شیمی. روزانه اونها رو هم میتونید با کنکور تجربی انتخاب کنید. حتی مثلا بیرجند یا ایلام میتونید صرفا باسوابق تجربی، شیمی روزانه بخونید. رشته‌های علوم پایه در ایران وضعیت اشتغال بسیار ضعیفی دارن ولی برای مهاجرت به کشورهای درست و حسابی مثل ایالات متحده و انگلیس و استرالیا و... خیلی عالین. اگر قصد مهاجرت دارید، به اونها هم میتونید توجه کنید.
      چرا فکر میکنی قبولی مهندسی‌های تاپ روزانه ساده‌س؟ تعداد مهندسیهای تاپ روزانه هم خیلی کمه و بچه‌ها از اول سال برای اونها زحمت کشیدن. چرا فکر میکنید شما که تا حالا هندسه و گسسته و دیفرانسیل نخوندید توی ۲ ماه بهشون میرسید؟
      اگه ریاضی کنکور سخت باشه، بچه‌های تجربی با درسهای دیگه جبرانش میکنن ولی توی رشته ریاضی مجبورید ریاضی رو بالا بزنید.
      توی مهندسی‌ها تا آخر با مباحث درس ریاضی سر و کار دارید و اگر تسلط و علاقه نداشته باشید خیلی اذیت میشید.

درنهایت خودتون باید تصمیم مناسب بگیرید و اگر میخوای کنکور ریاضی شرکت کنی، با تمام تلاش درس بخون که ان‌شاءالله موفق بشی.
      ویرایش توسط Mazaheri : 14 فروردین 1403 در ساعت 22:45

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      نمیخوایین کنکور هنر بدین علاقه ندارین؟ پارسال من همینجوری برای اینکه با فضای کنکور اشنا بشم رفتم رتبم شد1900 فقط کافیه ریاضیش رو خوب بزنی که خیلی ساده هست به نسبت تجربی وریاضی

بعد دوستم میگفت یه قسمت عملی هم هست اونو دیگه نمیدونم چجوریه شرایطش
      ترس احمقانه است؛ افسوس هم همینطور.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      ریاضی کاربردی و آمار توی رشته ریاضی متقاضی زیاد نداره. میتونی هدفت رو بذاری رشته آمار دانشگاه علامه طباطبایی. درکنارش برنامه نویسی هم یاد بگیری و وارد رشته علوم داده برای ارشد بشو.
      متشکرم
      ..

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      سلام عزیزم ببینید من اگه جای شما باشم فعلا برای کنکور تیر هدف گذاری میکنم اگه نشد میموندم پشت دوباره رشته های ریاضی بازار کار درستی ندارند همین الان هم اکثر مهندس های شریف امومدن دوباره تجربی کنکور بدن بنظر اول سعی کن یک ساعت مطالعه رو برای خودت روتین کنی بعد به مرور زیادش کن تلاش کن اگه دیدی واقعا نمیتونی بنظرم از خیر کنکور بگذری بهتر برات تا بری یک رشته مهندسی بعد چهار سال برگردی مدرکت قاب کنی بچسبونی به دیوار خانه تان تلاش کن زندگی چیزی جز جون کندن تلاش کردن نیست خب این نظر من بود به هرحال تصمیم گیرنده نهایی خودتی عزیز جان
      ممنون عزیزم
      راستش همین الان پشت کنکورم و نمیخوام یک سال دیگم از دست بدم.
      علاقه اصلیم چیز دیگس فقط از کنکور بگذرم میتونم برم دنبالش.
      یعنی روی رشته و آینده شغلیش خیلی حساب نمیکنم و تمرکزم روی اون یکی هدفمه
      ..

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      توی دفترچه با سوابق، میتونی کنکور رشته تجربی بدی ولی اگر کنکورت خراب شد، رشته‌های مهندسی‌های تاپ صرفا با سوابق رو انتخاب کنی بخصوص توی پیام نور. بعضی از پیام نورهای مرکز استانها خیلی خوبن (نسبت به آزاد و غیرانتفاعی و حتی بعضی روزانه‌های شهرهای دور) و شهریه شون ترمی ۲ تومنه که اونقدرها هم زیاد نیست.
      فکر میکنم بعضی از رشته‌های علوم پایه بین تجربی و ریاضی مشترکن مثل رشته شیمی. روزانه اونها رو هم میتونید با کنکور تجربی انتخاب کنید. حتی مثلا بیرجند یا ایلام میتونید صرفا باسوابق تجربی، شیمی روزانه بخونید. رشته‌های علوم پایه در ایران وضعیت اشتغال بسیار ضعیفی دارن ولی برای مهاجرت به کشورهای درست و حسابی مثل ایالات متحده و انگلیس و استرالیا و... خیلی عالین. اگر قصد مهاجرت دارید، به اونها هم میتونید توجه کنید.
      چرا فکر میکنی قبولی مهندسی‌های تاپ روزانه ساده‌س؟ تعداد مهندسیهای تاپ روزانه هم خیلی کمه و بچه‌ها از اول سال برای اونها زحمت کشیدن. چرا فکر میکنید شما که تا حالا هندسه و گسسته و دیفرانسیل نخوندید توی ۲ ماه بهشون میرسید؟
      اگه ریاضی کنکور سخت باشه، بچه‌های تجربی با درسهای دیگه جبرانش میکنن ولی توی رشته ریاضی مجبورید ریاضی رو بالا بزنید.
      توی مهندسی‌ها تا آخر با مباحث درس ریاضی سر و کار دارید و اگر تسلط و علاقه نداشته باشید خیلی اذیت میشید.

درنهایت خودتون باید تصمیم مناسب بگیرید و اگر میخوای کنکور ریاضی شرکت کنی، با تمام تلاش درس بخون که ان‌شاءالله موفق بشی.
      سلام ممنونم بابت توضیحاتت.
      بله شهریه مشکلی نیست ولی چون من دانشجوی یه شهر دیگه قرار باشم مجموع خرج ها زیاد میشه اگه غیر روزانه باشم
      منم خیلی شخصیت مستقلی دارم دوست ندارم این هزینه هارو بابام بده.

هدفم مهندسی تاپ نیست رشته های معمولی و غیر مهندسی هم اوکیم

ممنونم شما هم موفق باشید
      ..

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sakia نمایش پست ها
      سلام
      نمیخوایین کنکور هنر بدین علاقه ندارین؟ پارسال من همینجوری برای اینکه با فضای کنکور اشنا بشم رفتم رتبم شد1900 فقط کافیه ریاضیش رو خوب بزنی که خیلی ساده هست به نسبت تجربی وریاضی

بعد دوستم میگفت یه قسمت عملی هم هست اونو دیگه نمیدونم چجوریه شرایطش
      اتفاقا علاقه اصلیم سینما گرایش تدوین هست. ولی برای کنکور عملیش هیچ ایده ای ندارم
      ..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)