...
🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
سلام
فیزیک 3:00 , 20 تست
ریاضی 2:42, 10 تست
عربی 1:12
کل 6:54 و 30 تست
+همچنان هندسه پوست میکند!
نیم ساعت به یه تست فکر کردم تا حلش کردم
خب ،خیلی وقته گزارش نذاشتم چون نمیتونم بخونم...محل کارم فقط استرس دارم...در مورد هر چیزی نظر میدن ...دلم میخواد برم ی جایِ دور ..خیلی دور
انگار هر نفسم یعنی خفگی
از شروع طرحم ،چون با مریضا مهربون بودم و بگو بخند داشتم...مریض و همراه ها تحویلم میگرفتن توسط سابقه دارها اذیت شدم.
الان بیمارستان روان هستم ، بهش قبلی که بودم موقعی گه بچه ها باهم درگیر میشدن تا متوجه میشدن باعث میشن کارم زیاد بشه...میگفتن پادشاهِ قلب ها ،مهربون ،شما شیفت تحویل بده برو بعدش حق و حساب میکنیم .
یعنی من شیفتم رو آروم تحویل میدادم بعد از من بخش بهم میخورد...مریضا هر طور که بود دارویی که میدادم رو میخوردن...وقتی نوبت من بود تا نظارت کنم ،قربونشون بشم بچه های قدیمی ها ،نظارت میکردن...نشد تو این مدت حتی تو شیفتم مریض هام طوری کنن که من زیرسوال برم...الانم برم بخش دورم میکردن...
توجه کنید که بیمار روان ثبات نداره ولی نشد یبار بهم بی احترامی کنند.
وقتی مریض جدید میومد ، همون اول براش خط و نشون میکشیدن که فلانی حواست باشه اگه خانم...بهت چیزی گفت ماییم و تو ...چقدر از بار کاریم کم میکردن ،چقدر هز مسئول میومد منو تعریف میکردن...چقدر میگفتن پرستارمون فلانی باشه ...
خداروشکر میکنم الانم تو این بهش درسته پاراکلینیک هست و مریض بستری نداریم...ولی همینا طرفم هستند و میگن خانوم ،خواهرم یا دخترم ،تو چقدر مهربون میزنی چقدر با بقیه فرق داری...کاش همیشه باشی.
خاک تو سرِ همشون حتی کمکی که میره ،مریض و همراه ،یاد میده تا بره و بد منو بگه
بعد مریض میاد به من میگه
درسته هیچ موقع از طرف سرپرستارام تقدیر نشدم با اینکه حتی یک خطا نداشتم ،با اینکه موقع ارزیابی الکی نمره کم میکنند ولس مریضام سنگ صبورم هستند ،مریضام پناهِ من هستند.
و شاید خدا داره میگه ، آرزو بفهم جات اینجا نیست...تو رو برا بالاها ساختم..
نمیدونم !
ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
به هر چیز، خواهی کماهی رسید
سلام
دیروز 5
امروز 5
امیدوارم فردا به 7 برسه
Violins playing and the angels crying
When the stars align then I’ll be there
سلام
ریاضی=3:03 و 14 تست
فیزیک 2:15 و 20 تست
کل 5:18 و 34 تست
+امروز ازمون فیزیک دادم و ترازم شد ۶۱۲۳
خیلی سبز رو جویده بودم،خلاصه نویسی کرده بودم،پیش ازمون زده بودم بازم اخرش شد این
نمیدونم این لعنتیا چطوری ۷۰۰۰ میشن������
درصد ازمون ۴۵
درصد تو خونه ۶۱.۵
تویه سوالات اجباری کنترل خوبی رویه خودم داشتم فقط یسوال بود ک از شکلش ترسیدم ولی در کل تو زمان بود تقریبا
ولی تو سوالات انتخابی تویه دوتا سوال گیر افتادم ک وقت گیر بودن و به سه تا سوال راحت اخر حتی نرسیدم ببینمشون (تو دام طراح افتادم دوتا سوال بشدت وقت گیر و نتونستم تشخیص بدم
بقییه روزم افسردگی بعد ازمون گرفتم و دیگه درس نخوندم
صبخ بخیر
سلام اصلا نباید بذاری انقدر یه ازمون رو روحیه ات تاثیر منفی بذاره..طبیعیه درصدت با درصد تو خونه فرق داشته باشه..اگه مفاهیمشو مشکل داری اون تیکه رو فیلم میبینی اگه هم نه فقط تست بیشتر..کلا ازمون دادن به نظرم از این بابتا خوبه میتونی بفهمی کجاها هنوز مشکل داری یا نه اصلا مشکلی نداری کم تست زدی یا سوال ایده دار کم حل کردی..یاد میگیری همین مدیریت زمانو.. یه سری سوالارو کلا نباید براشون وقت بذاری چون به شدت وقتگیره..
فیزیک قلمچی سوالات جونداری داره اکثراوقات..مازم خوبه ولی من قلمچیو ترجیح میدم..سه سطحیش از بین کتاباش خوبه به نسبت و سوالای ایده دار و مشابه ازش میاد..حالا که خیلی سبزتو خوندی یه منبع دیگه باسطح بالاتر بزن تسلطتت بیشترشه رو اون مبحث
سلام
5 و نیم
دو روز اینده رو نمیرسم بخونم پس امروز تا هرجا شد باید بخونم
...
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)