خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چطور باید روزی دوازده ساعت درس خوند؟

واقعا چطور میتونید ۱۲ ساعت از روز رو‌ درس بخونید؟🥲
      چرا من هرکار میکنم بیشتر از ۷ساعت نمیشه
      خسته نمیشید واقعا؟!🫠
      بین هر درس چقدر باید استراحت کرد؟
      بعد شما تایم بندی دارید؟
      یعنی مشخص میکنید ک از ساعت ۷تا۸/۵ فیزیک باید خوند
      من هروقت خواستم شروع میکنم هرچقدرم بخوام بین درسا استراحت میکنم
      بعد یهو ب خودم میام میبینم دیگه وقت ندارم برای بقیه درسا
      اگه بتونم این دوسه ماه هرروز ۱۲ساعت بخونم ک عالیه
      کمکم کنید لطفا🥲
      من استمرار ندارم
      همون هفت ساعت مطالعه رو هم هرروز ندارم
      دوروز میخونم سه روز نمیخونم

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saahelll نمایش پست ها
      واقعا چطور میتونید ۱۲ ساعت از روز رو‌ درس بخونید؟
      خسته نمیشید واقعا؟!
      بعد شما تایم بندی دارید؟
      کمکم کنید لطفا
      من استمرار ندارم
      این یک برنامه کلی با ۱۲ ساعت مطالعه و ½۷ ساعت خواب :
      screenshot_2024-03-14-20-47-40-005_com.steadfastinnovation.android.projectpapyrus.jpg

صبح که بیداری میشی برای واحد اول فقط ۱۵ دقیقه و واحد بعدی که خسته‌تری ۳۰ دقیقه استراحت داره و همین جوری ضربدری بین ۱۵ و ۳۰ میچرخه. ۱ ساعت استراحت نهار و ۱ ساعت استراحت شام داره. خودت جزییات درسهات رو وارد برنامه کن. برنامه هر روز رو، هیچ وقت همون روز نریز!!! شب قبل بشین و مکتوب بنویس که فردا قراره توی هر واحدت کدوم بخش از کدوم فصل از کدوم درس رو از چه منبعی قراره بخونی یا تست بزنی (حجم‌های توهمی و زیاد در نظر نگیر). اوایل ممکنه ۲۰-۳۰ دقیقه طول بکشه ولی بعد چند روز که روالش دستت بیاد، ۱۰ دقیقه هم نمیشه. فرداش که بیدار میشی، شروع کن به انجام دادن برنامه.

درس خوندن طولانی، خستگی داره ولی باید تحمل کنی. داشتن هدف باعث میشه راحت‌تر تحمل کنی.

توی آلارم های گوشیت، این ساعتها رو وارد کن تا زنگ بزنه و استراحتت طولانی نشه. ترجیحا برای ساعت شروع هر واحد، ۲-۳ دقیقه زودتر آلارم رو ست کن.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot_2024-03-14-20-47-40-005_com.steadfastinnovation.android.projectpapyrus.jpg
مشاهده: 220
حجم: 64.9 کیلو بایت

صبح که بیداری میشی برای واحد اول فقط ۱۵ دقیقه و واحد بعدی که خسته‌تری ۳۰ دقیقه استراحت داره و همین جوری ضربدری بین ۱۵ و ۳۰ میچرخه. ۱ ساعت استراحت نهار و ۱ ساعت استراحت شام داره. خودت جزییات درسهات رو وارد برنامه کن. برنامه هر روز رو، هیچ وقت همون روز نریز!!! شب قبل بشین و مکتوب بنویس که فردا قراره توی هر واحدت کدوم بخش از کدوم فصل از کدوم درس رو از چه منبعی قراره بخونی یا تست بزنی (حجم‌های توهمی و زیاد در نظر نگیر). اوایل ممکنه ۲۰-۳۰ دقیقه طول بکشه ولی بعد چند روز که روالش دستت بیاد، ۱۰ دقیقه هم نمیشه. فرداش که بیدار میشی، شروع کن به انجام دادن برنامه.

درس خوندن طولانی، خستگی داره ولی باید تحمل کنی. داشتن هدف باعث میشه راحت‌تر تحمل کنی.

توی آلارم های گوشیت، این ساعتها رو وارد کن تا زنگ بزنه و استراحتت طولانی نشه. ترجیحا برای ساعت شروع هر واحد، ۲-۳ دقیقه زودتر آلارم رو ست کن.
      منم همین طوری برنامه ریزی میکنم و الارم میزارم
      ولی چیزی که نمیتونم مدیریتش کنم این هستش که من تقریبا کارای خونه رو انجام میدم اعم از خرید و بیرون بردن وسایل و کارای اداری و .... و یهو میبینی بین ساعت 10/30 تا 12 که قراره مثلا زیست بخونم یه کاری پیش میاد که میرم و 11.5 برمیگردم خونه . اتفاقاتی که همون روز از پیش تعیین نشده اتفاق میفاتن و به اصطلاح شیلنگ رو میگیرن رو برنامه
      اینجور مواقع من واقعا وا میدم . اینارو چجوری مدیریت باید کرد؟؟؟ گذاشتن تایم جبرانی برای اخر برنامه کارساز هست؟؟ یا باید بسوزی و بسازی کلا با این مواقع ؟؟ یا ترکیبی از هر دو ؟؟من احساس میکنم نمیشه همیشه و هر روزی پرفکت و عالی بود و این صرفا یک توهم هستش که شما 100 درصد برنامه ای که ریختی برا هفته رو بتونی برسونی شاید بعضی روزا بتونی 60 درصد برنامه رو برسونی و بعضی روزا 100 درصد برسونی و بعضی روزا حتی از پیش فرض خودتم بیشتر بخونی . و یه جورایی باید قبول کرد این رو نه؟؟
      تازه گاهی وقتها در یه روز ممکنه چندین اتفاق غیر مترقبه بیافته . مثلا بری بیرون خرید کنی و یه اتفاق دیگه ای واست بیافته
      مثلا من این هفته تصادف کردم خودم و یه هفته کلا درگیر بیمه و .... بودم و کلا یه هقته رفت رو هوا
      میشه راجبش بگید که شما خودتون چیکار میکردید

ویرایش توسط _TheOne_ : 24 اسفند 1402 در ساعت 23:18

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      منم همین طوری برنامه ریزی میکنم و الارم میزارم
      ولی چیزی که نمیتونم مدیریتش کنم این هستش که من تقریبا کارای خونه رو انجام میدم اعم از خرید و بیرون بردن وسایل و کارای اداری و .... و یهو میبینی بین ساعت 10/30 تا 12 که قراره مثلا زیست بخونم یه کاری پیش میاد که میرم و 11.5 برمیگردم خونه . اتفاقاتی که همون روز از پیش تعیین نشده اتفاق میفاتن و به اصطلاح شیلنگ رو میگیرن رو برنامه
      اینجور مواقع من واقعا وا میدم . اینارو چجوری مدیریت باید کرد؟؟؟ گذاشتن تایم جبرانی برای اخر برنامه کارساز هست؟؟ یا باید بسوزی و بسازی کلا با این مواقع ؟؟ یا ترکیبی از هر دو ؟؟من احساس میکنم نمیشه همیشه و هر روزی پرفکت و عالی بود و این صرفا یک توهم هستش که شما 100 درصد برنامه ای که ریختی برا هفته رو بتونی برسونی شاید بعضی روزا بتونی 60 درصد برنامه رو برسونی و بعضی روزا 100 درصد برسونی و بعضی روزا حتی از پیش فرض خودتم بیشتر بخونی . و یه جورایی باید قبول کرد این رو نه؟؟
      تازه گاهی وقتها در یه روز ممکنه چندین اتفاق غیر مترقبه بیافته . مثلا بری بیرون خرید کنی و یه اتفاق دیگه ای واست بیافته
      مثلا من این هفته تصادف کردم خودم و یه هفته کلا درگیر بیمه و .... بودم و کلا یه هقته رفت رو هوا
      میشه راجبش بگید که شما خودتون چیکار میکردید
      من هم با حرفتون موافقم. انجام برنامه بالاتر از ۹ ساعت در روز، خیلی خیلی سخته. من فقط توی دی و خرداد تونستم حدود ۱۲ ساعت به بالا بخونم، ولی بعضی روزها خوابم رو خیلی کمتر کردم و استراحت‌ها هم بجز نهار، بقیه ۱۵ دقیقه‌ای بود (بخصوص توی خرداد). بجاش استراحت نهار طولانی بود و کارهای بیرون رو توی اون ساعت انجام میدادم. اگه کار اداری بود، استراحت نهار رو مینداختم‌ ساعت ۱۱ ، اگر کار خرید و... بود، مینداختم ساعت ۴ عصر. ولی خیلی سخته. بخصوص اسفند تا اردیبهشت که من هم انقدر کار داشتم حدود ۷ یا ۸ ساعت فوقش میخوندم.
      من اگر یه جای برنامه خراب میشد، واحدهای بعدی همون روز رو میخوندم. واحدهایی که نخوندم رو، همون شب میذاشتم توی برنامه‌ی فردام.
      این که هر روز پرفکت باشه که به نظرم ممکن نیست. توی روزهای بد باید سعی کنی خیلی ناامید نشی، توی روزهای خوب سعی کنی جبران کنی. واقعیت اینه که کنکور به‌ ۱۰۰ درصد پرفکت نیاز نداره. توی روزهای خوب و معمولی اگه بتونی خودتو به ۵۰-۷۰ درصد حجم کل دروس هم برسونی، واقعا گل کاشتی و عالیه. اینکه ممکنه بعضی روزها برنامه درست اجرا نشه، نباید جلوی برنامه‌ریزی رو بگیره.
      متاسفانه راهی برای مقابله با اتفاقات غیرمترقبه نیست. فقط باید سعی کنی ناامید نشی. اگر بتونید ۲-۳ هفته قبل از کنکور، بار مسوولیت های غیرکنکوری رو‌ با کمک اطرافیان کمتر کنید. اینجوری احتمال اتفاقات جانبی هم کمتر میشه و یک مقدار فشردگی برنامه و خستگی جانبی هم کم میشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 25 اسفند 1402 در ساعت 03:13

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نام: Screenshot_2024-03-14-20-47-40-005_com.steadfastinnovation.android.projectpapyrus.jpg

سلام
      وقتتون‌ به‌ خیر‌؛ ببخشید من یه سوالی دارم.
      نظرتون راجع به ریاضی تکمیلی خیلی سبز چیه؟ به نظرتون میشه به جای آیکیو (منبع دوم) ازش استفاده کرد یا آزمونا الویت باشن؟

6. Top | #6
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _BLUE_ نمایش پست ها
      سلام
      وقتتون‌ به‌ خیر‌؛ ببخشید من یه سوالی دارم.
      نظرتون راجع به ریاضی تکمیلی خیلی سبز چیه؟ به نظرتون میشه به جای آیکیو (منبع دوم) ازش استفاده کرد یا آزمونا الویت باشن؟
      سلام.
      من قبلا یک نگاه به pdf کتاب ریاضیات تکمیلی خیلی سبز انداخته بودم. سوال ساده و متوسط و سخت نداره. فقط خیلی سخت داره. انواع تیپ‌ها و پوشش موضوعی هم نداره. فقط از موضوعها و تیپهای خاص، تست داره. البته حجم زیادی هم نداره.
      اگر درصد ریاضی بالای ۸۰-۹۰ درصد میزنید، در طول سال در کنار منبع اول خوبه. اگر برای کنکور تیر هدف‌گذاری کردید و الان فصلهای خونده شده رو ۸۰-۹۰ میزنید، مضربی این کتاب رو بزنید.
      حجم آیکیو تقریبا زیاده ولی پوشش موضوعی و تیپ‌ها و سطح‌های مناسبی داره. به عنوان منبع اول هم میشه استفاده کرد. شروع آیکیو از الان به نظرم یک مقدار دیره و ضریب‌دار زدنش هم باعث میشه بعضی از موضوعها و تیپها از دست برن.
      اگر هدفتون کنکور اردیبهشته یا درصدتون به ۸۰ نمیرسه، پیشنهادم زدن تیپ تست‌های پرتکرار و روتین و حل سوالات خود کنکورهای داخل و خارج رشته ریاضی و تجربی و بعدش سوالات آزمون سنجش و قلمچی هست.
      ویرایش توسط Mazaheri : 25 اسفند 1402 در ساعت 03:38

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      منم برام سواله...خب الان منم کل روز درگیر خوندنم ولی هربار کرنومتر هم میگیرم نهایت 7 ساعته...ساعت مفید...ولی شاید 10 12 ساعت درگیر باشم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

منم با ۱.۵ ساعت مشکل دارم بهترین بازدهی رو با پارت یک ساعته دارم از یه مشاور پرسیدم گفت نه باید ۱.۵ ساعته بذاری ولی من همون یک ساعته گذاشتم احساس میکنم برای من بهتره
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

9. Top | #9
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pcstud نمایش پست ها
      منم با ۱.۵ ساعت مشکل دارم بهترین بازدهی رو با پارت یک ساعته دارم از یه مشاور پرسیدم گفت نه باید ۱.۵ ساعته بذاری ولی من همون یک ساعته گذاشتم احساس میکنم برای من بهتره
      من برای خودم که زمانهای مختلف رو امتحان کردم، ۱ ساعت خیلی کم بود و به حجم مشخص کرده نمیرسیدم. ۱:۱۵ برای عمومی‌ها بجز ادبیات، معمولا کافی بود ولی به اختصاصی نمی‌رسیدم. ۱:۳۰ برای اختصاصی و عمومی اوکی بود.
      من فقط برنامه پیشنهادی گفتم، اگرنه میدونم سرعت مطالعه آدما با هم فرق داره و باید شخصی‌سازی کنن.

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من برای خودم که زمانهای مختلف رو امتحان کردم، ۱ ساعت خیلی کم بود و به حجم مشخص کرده نمیرسیدم. ۱:۱۵ برای عمومی‌ها بجز ادبیات، معمولا کافی بود ولی به اختصاصی نمی‌رسیدم. ۱:۳۰ برای اختصاصی و عمومی اوکی بود.
      من فقط برنامه پیشنهادی گفتم، اگرنه میدونم سرعت مطالعه آدما با هم فرق داره و باید شخصی‌سازی کنن.
      سلام جناب مظاهری
      پیشنهادتون واسه ماه رمضان چیه ؟
      خُنُک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
      بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای ماه رمضان بچه ها اکثرن شبا بیدارن صبحا میخوابن که هم درس بخونن هم خسته نشن
      ترس احمقانه است؛ افسوس هم همینطور.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pcstud نمایش پست ها
      اگه یک ساعت تمرکز دارین میتونی درست رو عوضت کنی بجای استراحت برای من جواب داد که پارت مطالعه رو به 2 ساعت رسوندم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا چطور میتونید ۱۲ ساعت از روز رو‌ درس بخونید؟������
      خسته نمیشید واقعا؟!������
      بعد شما تایم بندی دارید؟
      کمکم کنید لطفا������
      من استمرار ندارم
      میتونی برای شروع هدفی که داری رو بنویسی به زیرش دوتا ستون بزار
      یکی اگه برسم اگه الان درس خوندم چی میشه یکی اگه نرسم چی میشه این انگیزه تلاش زیاد رو بهت میده
      استمرارهم که داشته باشین بعد دوهفته برای شما هم ساده میشه
      من حتما اگه یه هفته درس بخونم یک نصف روز استراحت میکنم خیلی کمک میکنه
      تایم بندی قطعا هست
      برای استراحت بین ساعتا میتونی از کرنومتر استفاده کنی یا بگی یکی از اعضای خانواده بهت تذکر بده یا کتابخونه اگه هستین به دوستات بگو یا میتونی تایمی که هست رو ورزش کنی هم ذهنت اماده تر میشه هم زمانت درست میشه
      من اینارو بلدم امیدوارم بدردت بخوره

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واقعا چطور میتونید ۱۲ ساعت از روز رو‌ درس بخونید؟������
      خسته نمیشید واقعا؟!������
      بعد شما تایم بندی دارید؟
      کمکم کنید لطفا������
      من استمرار ندارم

سلام عزیزم. اول باید علتشو مشخص کنی که چیه مشکل. بی انگیزه بودنه. یا اینکه نمیتونین تمرکز کنین.حتی من صبح زود بیدار شدن رو نگفتم چون یه باور وسواس گونه ای هست که کنکوریا فکر میکنن اگه من برنامه ریختم فردا ساعت 7 بیدار شم اگه شد 9 یا 10 دیگه نمیشه. تفکر صفر یا صدی ضربه میزنه به ادم. من خودم با تکنیک پومودورو خیلی پیشرفت کردم. میتونی تو نت سرچ کنی کلی مطلب هست در موردش. در مورد باکس های مطالعه من نظر شخصیم اینه که نباید تایم مشخص بشه. مثل این برنامه های کیلویی که مشاورا مینویسن تو یه برگه گل گلی و تحویل بچه ها میدن. که 7 تا 9 و نیم فیزیک بخون نیم ساعت استراحت کن و... با یه تماس تلفنی یا اتفاق غیرمترقبه کل برنامه بهم میریزه. شما حجمی از درس که میخوای بخونی رو تعیین کنین و تایمش هم مشخص کنین مثلا من فردا باید 30 تا تست بزنم از زیست و سه ساعت مطالعه و مشخص هم بشه این سه ساعت چقدرش درسنامه باشه چقدرش تست و تحلیل. حالا این سه ساعت ممکنه صبح باشه ممکنه عصر ممکنه شب. البته که زیست بهتره بعد یه درس محاسباتی مثل ریاضی و فیزیک باشه. شما صبح بلند شی درجا زیست بخونی فکر نکنم بازدهی انچنانی داشته باشه.و اینکه من کاری که میکنم یه برگه میذارم جلوم و یه جدول میکشم. سمت راست جدول عوامل خارجی که باعث میشن از میز مطالعم بلند شم. مثل انجام کارای روزمره و اب خوردن و .... سمت چپ هم عوامل داخلی مثل حواس پرتی و خیال پردازی و فکر کردن به موضوعات غیر درسی. و هر موقع یکی از این موارد اتفاق افتاد یه ضربدر میزنم و هر روز هم به خودم میگم این ضربدرا باید کم شه. مورد بعدی هم استفاده از کرنومتره اینجوری تایم پرت نداری و ساعت مطالعه خالص به دستت میاد. و اینکه برای خودت پاداش و تنبیه در نظر بگیر. مثلا اگه امروز ساعت مطالعم فلان بشه نیم ساعت برای خودم فلان تفریح رو در نظر میگیرم. که بهتره این تایم صرف فضای مجازی و گوشی نشه. دیدن فیلم مورد علاقه یا کتاب خوندن گزینه خوبیه و اینکه برنامه ای نریز که مو لای درزش نره. یه وقتایی هم جبرانی بذار که اگه مشکلی پیش اومد استرس نداشته باشی کل برنامم رفت رو هوا.

15. Top | #15
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_H80 نمایش پست ها
      سلام جناب مظاهری
      پیشنهادتون واسه ماه رمضان چیه ؟
      من اول ۳تا چیز بگم، بعد پیشنهادمو میدم.
      ۱- اعتقادات آدمها خیلی متفاوته و معمولا برنامه‌ای که کس دیگه بدون در نظر گرفتن اون اعتقادها بریزه به درد نمیخوره. مثلا متاسفانه من دیروز برای دیدن بستگان رفتم بیمارستان و اونجا اطرافیان بعضی از بیمارها ، داشتن دعا و قرآن میخوندن ولی چای و خرماشون رو هم میخوردن( اعتقاد به دعا بدون روزه) یا بعضی ها مثلا روزه میگیرن و تا ساعت ۱۰۱۱ بیدارن ولی میخوابن تا ۶عصر که افطار کنن ( اعتقاد به روزه بدون نماز ظهر و عصر). هر کسی ممکنه یک ترکیبی از این اعتقادها داشته باشه.
      ۲- روزه گرفتن براتون دستاویز نشه. مثلا روزه بگیرید ولی تمام روز به زمین و زمان فحش بدید و غصه بخورید که با روزه گرفتن نمیشه درس خوند. یا برعکس، روزه نگیرید ولی در طول روز حسرت بخورید و عذاب وجدان که چرا روزه نگرفتم، نکنه خدا برای مجازات بزنه کنکورمو نابود کنه.
      ۳- برنامه‌های مطالعه ۹ ساعت در روز به بالا، یک مقدار ماشینی میشه و زمان مطالعه و استراحت و غذا و... لازمه از قبل مشخص باشه. مقدار استراحت برنامه کم میشه و نیاز به خوردن آب و خوراکی موقع استراحت زیاد میشه. نتیجه اینکه‌ شاید موقع روزه‌داری نشه ۱۱-۱۲ ساعت درس خوند. اگه ۷-۹ ساعت هم بخونید، به نظر من اوکیه.

پیشنهاد من اینه:
      ۱- اگر میتونید و دچار عذاب وجدان نمیشید، به پزشک مراجعه کنید و عذر شرعی بگیرید. قضای روزه رو بعد از کنکور به‌ جا بیارید.
      ۲- اگر روزه میگیرید و نماز ، و کارهای خارج از منزل ندارید، ساعت خواب رو این طوری تنظیم کنید: بعد از سحری و نماز صبح که انرژی دارید، تا اذان ظهر درس بخونید. بعد بخوابید تا افطار. بعد از نماز و افطار سبک(که خواب‌آلوده نشید) درس بخونید تا شام. بعد از شام و کمی استراحت، یک مقدار درس بخونید و بعدش ۱-۲ ساعت بخوابید تا سحر.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن