آخرین فیلمی یا سریالی که دیدی چی بود؟اگه دوست داشتین بهش امتیازم بدین از یک تا 10![]()
آخرین فیلمی یا سریالی که دیدی چی بود؟اگه دوست داشتین بهش امتیازم بدین از یک تا 10![]()
سونیک خارپشت
۱۰/۱۰
کمدی و دوس داشتنی
خاطرات بچگی آدمو زنده میکنه![]()
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
هزارپای انسانی فصل اول
خدا لعنتم کنه واسه فیلم پیدا کردنم از دیشب تا حالا دارم میارم بالا
کدوم روانی ای این فیلمو ساخته؟
چرا اعدامش نمی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقت کردید همچین فیلمایی اکثرا واسه کسی اتفاق میوفته که تنهان و کسی نیست خبری ازشون بگیره؟؟؟
برم بالا بیارم![]()
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
نبین ولی من توضیح میدم...
درمورد دو تا دختره که میخوان برن مسافرت که یه هویی طوفان میشه پس ماشینشونو ول میکنن و میرن یه پناهگاهی پیدا کنن که یه خونه میبینن و میرن بهش میگن اگه میشه تا اخر طوفان ما اینجا بمونیم.. اون مرده هم اجازه میده و ازشون پزیرایی میکنه و بهشون شربتی میده که داخش قرص خواب اوره...
این مرده یه المانیه که یه دکتر متخصص جدا کردن بچه های دوقلوی چسپیده اس...
دخترا وقتی به هوش میان میبینن که لباسای بیمارستان تنشونه و جایی مثل بیمارستانن ولی دستاشون بستس یه مرد هم مثل اونا بستس...
دکتره یو تخته میاره و شروع به توضیح دادن میکنه ولی اون المانی حرف میزنه و اینا نمی فهمن چی میگه ولی چیزی که روی تخته کشیده بود خیلی وحشتناک بود دکتره میخواست اونارو از دهان به مقعد به هم دیگه پیوند کنه تا شبیه هزار پا بشن به یه سیستم گوارشی ...
بعد یکی شون میخواد فرار کنه که نمیتونه و....
تا اینکه عملشو شروع میکنه ...
اگه کرم داری خودت برو ببینش![]()
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
کاربونالا
تونی مونتانا؟؟
کاربونالا
لاچی موندالا؟؟
کاربونالا
لا جی بو لا لا؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)