سلام دوستان .
من یازدهم تجربی ام . ولی حالم دیگه از زیست بهم میخوره! هر چی بیشتر میخونم هر چی بیشتر تلاش میکنم نتیجه عکس میگیرم . من برای آزمون ۱۸ اسفند قلمچی ، خط به خط کتاب رو حفظ بودم ، درسنامه خونده بودم و تست های خیلی سبز رو هم کار کرده بودم .
بعد درصدم شد 25 :/
اصلا احساس میکنم یه جوکه برام این درصد با این حجم از مطالعه !
همه درسام رو خوب زده بودم جز این زیست لعنتی ، جز این درس چرت و پرت که هرکی از یه برداشت میکنه !
اگه این درس رو هم خوب میزدم تراز بالای ۶۲۰۰ یا ۶۳۰۰ میگرفتم.
هر چی میخونم اصلا درصدم بالا نمیره هیچ ، پایین تر هم میاد .
تا حالا هم چندین تا روش مطالعه عوض کردم ، به توصیه های اون دوستام که زیست رو خوب میزنن هم گوش کردم ، ولی خب هیچی به هیچی .
یه سوال رو بی دقتی میکنم یه سوال یه نکته خاصی داره که من بلدمش اما خب چون الان بهش نیاز دارم الان از ذهنم حذف شده یه سوال هم که نکته مسخره طراح قلمچیه یه سوال هم که گنگ و دوپهلو عه و ...
من تو خونه خیلی خوب میزنم تست ها رو . هم خیلی سبز رو و هم آیکیو رو .
ولی تو آزمون گند میزنم .
الان برای همین آزمون من ۳ تا نزده ، ۸ درست و ۹ غلط (!) داشتم .
۹ تا غلط آخه ؟ از تعداد درستام بیشتره که
) .
ممنون میشم بگین چیکار کنم ، من اول سال با همه درس ها مشکل داشتم . همه رو یکی یکی درست کردم و بخاطر همین یه بار ترازم تا نزدیک های ۷۰۰۰ رفت ولی خب باز به خاطر خراب کردن زیست به ۷۰۰۰ نرسید . همه درسام اوکی شده جز زیست .
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید .
یه چیزی هم بگم که ازتون خواهش میکنم روضه نخونید که آی قلمچی ترازش مسخرس و غیر واقعیه و یا نمی دونم سوال های زیست غیر استاندارده . چطور من همین سوال های غیر استاندارد رو ۲۵ میزنم و دوستم ۷۳ ؟