خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

Exclamation تاثیر سوابق تحصیلی کنکور برای دانش‌آموزان مناطق 2 و 3 متفاوت خواهد بود omg!!!!!!??

تاثیر سوابق تحصیلی کنکور برای دانش‌آموزان مرکز کشور با مناطق 2 و 3 متفاوت خواهد بود
      ۷۱هزار نفر از طریق آزمون استخدامی جذب آموزش و پرورش می‌شوند
      دوشنبه 16 بهمن 1402 - 12:38
      نشست خبری معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش
      اردبیل (پانا) - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور و قبولی از دانشگاه‌ها گفت: تاثیر سوابق تحصیلی برای دانش‌آموزان مرکز کشور با مناطق ۲ و ۳ متفاوت خواهد بود

https://www.pana.ir/news/1446278

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      کسی می‌تونه توضیح بده این خبر یعنی چی ... یعنی تراز متفاوت میخوان بدن؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ترجمه واقعیش اینه که فهمیدیم چه تری زدیم برای ماست مالی و بستن دهن مردم تاثیر معدل رو تو مناطق ۲ و ۳ کمتر میکنیم دقیقا مثل همون حذف عمومیا که برای بستن دهن دانش آموزا دادن و مصوبه ننگین ترکمانچای رو تصویب کردن ولی منطقه ۲ و ۳ خوشحال نباشن چون در نهایت این مصوبه به ضرر تمام مناطق خواهد شد و قبولی در دانشگاه روز به روز به تخم مرغ شانسی نزدیکتر میشه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      ترجمه واقعیش اینه که فهمیدیم چه تری زدیم برای ماست مالی و بستن دهن مردم تاثیر معدل رو تو مناطق ۲ و ۳ کمتر میکنیم دقیقا مثل همون حذف عمومیا که برای بستن دهن دانش آموزا دادن و مصوبه ننگین ترکمانچای رو تصویب کردن ولی منطقه ۲ و ۳ خوشحال نباشن چون در نهایت این مصوبه به ضرر تمام مناطق خواهد شد و قبولی در دانشگاه روز به روز به تخم مرغ شانسی نزدیکتر میشه
      اما بنظر من چون میخوان عدالت رو برقرار کنند به ترتیب به منطقه ۳ و منطقه ۲ تراز بیشتر بدن که اون بچه های روستایی که امکانات شهری ندارن سهم بیشتری از کنکور بگیرن

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      همون طور که نمره کنکور سهمیه بندی شده و رتبه افراد در سهمیه مناطق دو و سه متفاوته ، این سهمیه رو برای تراز معدل هم تاثیر میدن. با این تفاوت که برای تراز معدل دیگه سهمیه ایثارگر و زلزله زده و این حرفا نداریم. فقط سهمیه مناطق 2و3 داریم.با توجه به سخت شدن امتحانات نهایی این سهمیه میتونه به دانش اموزهای مناطق محروم کمک بکنه البته خب نمیدونم رو چه حسابی میگه فقط مراکز کشور . ایشالا که جزئیات این سهمیه ها رو اعلام کنن که بدونیم به چه صورته.
      این همه اعتراض کردیم ب خاطر سهمیه های کنکور. حالا پای این سهمیه ها به تراز معدل هم باز شد
      دیگه تجربه ثابت کرده رو هرچی اعتراض کنیم بدترش میکنن. پس احتمال نود و نه درصد اعتراض گذاشتن رو این تز های جدیدشون هم بی فایده است. پس درنتیجه درگیر حواشی نشید. اونا هرکار عشقشون بکشه میکنن و هیچ اهمیتی به حرفای من و شما نمیدن. بهتره بجای هدر دادن وقتتون بخاطر زرت و پرت های یه مشت پیرمرد نادون ، برین سر درستون که بتونین نتیجه دلخواهتون رو بگیرین.
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      همون طور که نمره کنکور سهمیه بندی شده و رتبه افراد در سهمیه مناطق دو و سه متفاوته ، این سهمیه رو برای تراز معدل هم تاثیر میدن. با این تفاوت که برای تراز معدل دیگه سهمیه ایثارگر و زلزله زده و این حرفا نداریم. فقط سهمیه مناطق 2و3 داریم.با توجه به سخت شدن امتحانات نهایی این سهمیه میتونه به دانش اموزهای مناطق محروم کمک بکنه البته خب نمیدونم رو چه حسابی میگه فقط مراکز کشور . ایشالا که جزئیات این سهمیه ها رو اعلام کنن که بدونیم به چه صورته.
      این همه اعتراض کردیم ب خاطر سهمیه های کنکور. حالا پای این سهمیه ها به تراز معدل هم باز شد
      دیگه تجربه ثابت کرده رو هرچی اعتراض کنیم بدترش میکنن. پس احتمال نود و نه درصد اعتراض گذاشتن رو این تز های جدیدشون هم بی فایده است. پس درنتیجه درگیر حواشی نشید. اونا هرکار عشقشون بکشه میکنن و هیچ اهمیتی به حرفای من و شما نمیدن. بهتره بجای هدر دادن وقتتون بخاطر زرت و پرت های یه مشت پیرمرد نادون ، برین سر درستون که بتونین نتیجه دلخواهتون رو بگیرین.
      واقعا گند زدن با این تصمیماتشون کار به جایی رسیده همه آرزو میکنن کاش کنکور برگرده به قبل از ۱۴۰۲

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safari123 نمایش پست ها
      اما بنظر من چون میخوان عدالت رو برقرار کنند به ترتیب به منطقه ۳ و منطقه ۲ تراز بیشتر بدن که اون بچه های روستایی که امکانات شهری ندارن سهم بیشتری از کنکور بگیرن
      به نظر شما واقعا اگر اینا دنبال برقرار کردن عدالت بودن اصلن این مصوبه رو اجرا میکردن ؟!!! تنها چیزی که از اجرای مصوبه بدست آوردن سرازیر شدن پول بیشتر بابت ترمیم معدل و ثبت نام چند باره کنکور و فروش کناب و کلاس آمادگی امتحان نهایی و درآمد بیشتر مدارس غیر انتفاعی که موسسانش خودشون هستن بوده وگرنه هر کدوم از این سهمیه ها که به کنکور اضافه میشه کنکورواز یه رقابت علمی به یک رقابت شانس و احتمال تبدیل میکنه الان بیا من به شما دانش آموز منطقه 1 نشون بدم پول نداره غذا بخوره چه برسه کتاب و درس و معلم داشته باشه بعد بعضی از شهر های مناطق 2 و 3 طرف من و شمارو با هم میخره آزاد میکنه چند سال پیش من یه آشنایی داشتم از اطراف زاهدان اومده بود تهران میگفت اگر آشنا دارین من هر چقدر پول بخواین میدم بچم بدون کنکور بره پزشکی سهمیه به هر شکلی ایجاد ناعدالتیه و ذات این مصوبه بی عدالتی محضه . شما ببین چه کثافت کاری تو نتیجه قبولیا و رتبه ها شده که قلمچی دیگه امسال رتبه و قبولی کنکور 1402 رو نذاشت تو سایتش
      ویرایش توسط رامون کاخال : 17 بهمن 1402 در ساعت 18:04

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      به نظر شما واقعا اگر اینا دنبال برقرار کردن عدالت بودن اصلن این مصوبه رو اجرا میکردن ؟!!! تنها چیزی که از اجرای مصوبه بدست آوردن سرازیر شدن پول بیشتر بابت ترمیم معدل و ثبت نام چند باره کنکور و فروش کناب و کلاس آمادگی امتحان نهایی و درآمد بیشتر مدارس غیر انتفاعی که موسسانش خودشون هستن بوده وگرنه هر کدوم از این سهمیه ها که به کنکور اضافه میشه کنکورواز یه رقابت علمی به یک رقابت شانس و احتمال تبدیل میکنه الان بیا من به شما دانش آموز منطقه 1 نشون بدم پول نداره غذا بخوره چه برسه کتاب و درس و معلم داشته باشه بعد بعضی از شهر های مناطق 2 و 3 طرف من و شمارو با هم میخره آزاد میکنه چند سال پیش من یه آشنایی داشتم از اطراف زاهدان اومده بود تهران میگفت اگر آشنا دارین من هر چقدر پول بخواین میدم بچم بدون کنکور بره پزشکی سهمیه به هر شکلی ایجاد ناعدالتیه و ذات این مصوبه بی عدالتی محضه . شما ببین چه کثافت کاری تو نتیجه قبولیا و رتبه ها شده که قلمچی دیگه امسال رتبه و قبولی کنکور 1402 رو نذاشت تو سایتش
      کاملا موافقم با حرفت

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببخشید جریان چی بود؟ سهمیه های ایثارگری تو تراز معدل هم تاثیر داره؟ مگه میشه مگه مخصوص کنکور نبود؟
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما داری موارد استثنا رو میاری مثال میزنی.
      معلومه که فقیر و پولدار همه جا هست، چه ربطی داره؟
      اکثریت رو در نظر بگیری اوکیه.
      الان من منطقه ۳ هستم، آدمهایی هستن اینجا که ماشین پورش و ماشینای میلیاردیه دیگه سوار میشن. ولی غالب جامعه اونجوری نیست که.
      سایت قلمچی چند روز پیش تو قالب "یادگار ماندگار"رتبه های هر منطقه و قبولی هاشون رو زاشت تو سایت. سرچ کن یادگار ماندگار ۱۴۰۲ میاره برات. اگر منظورت همونا باشه و من اشتباه نگرفته باشم.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bzmind نمایش پست ها
      دوست عزیز شما داری موارد استثنا رو میاری مثال میزنی.
      معلومه که فقیر و پولدار همه جا هست، چه ربطی داره؟
      اکثریت رو در نظر بگیری اوکیه.
      الان من منطقه ۳ هستم، آدمهایی هستن اینجا که ماشین پورش و ماشینای میلیاردیه دیگه سوار میشن. ولی غالب جامعه اونجوری نیست که.
      سایت قلمچی چند روز پیش تو قالب "یادگار ماندگار"رتبه های هر منطقه و قبولی هاشون رو زاشت تو سایت. سرچ کن یادگار ماندگار ۱۴۰۲ میاره برات. اگر منظورت همونا باشه و من اشتباه نگرفته باشم.
      نه دوست عزیز منظورم اعلام رتبه های خود قلمچی نیست تا سال های گذشته قبولی تو کنکور بر اساس کارنامه ها و رتبه ها قابل تخمین بود و سایت قلمچی این تخمین رو برای استفاده دانش آموزا قرار میداد اما دیگه از کنکور 1401 به بعد نداره چون انقدر این تراز دادن و رتبه دادن کیلویی و شانسی شده که دیگه قابل پیش بینی نیست . در ضمن مشکل جماعت ایرانی دقیقا همین طرز فکر شماست یعنی تو کشوری که پنجمین ذخایر مالی دنیا رو داره دانش آموزاش نمیتونن حتی از یه تحصیل کامل و استاندارد و رایگان بهره مند بشن بعد میان برای بستن دهن همون عده که بهشون ظلم کردن یه سهمیه بهشون میدن اونم تو یه رقابت علمی که تنها عامل برتری و انتخاب باید میزان سواد شخص باشه و باعث میشن کسی که از نظر علمی صلاحیت نداره جای کسی که 12 سال درس خونده رو بگیره پس تا اینجا شد دو تا حق خوری یکی به تومنطقه 3 که حقتو بالا کشیدن و امکانات ندادن یکی به اونی که تو حقشو داری میخوری و با سهمیه جای اونو میگیری . کنکور یه رقابت علمی باید باشه نه اینکه طرف باباش مردس یا زنده طرف چفیه گردن میندازه یا شال گردن طرف تهران زندگی میکنه یا اهواز طرف پولداره یا بی پول اگر واقعا میخوان عدالت برقرار بشه بیان از فردا تمام مدارس غیر انتفاعیشون رو رایگان کنن اونوقت برای معلم فرق نمیکنه کجا داره درس میده و همه جا یکسان کار میکنه . اونجایی گند زده شد به این کشور که یه عده رو تونستن با دو تا ساندیس و چند درصد سهمیه و چند هزار تومن یارانه بخرن در صورتیکه این جماعت نمیدونن که حقشون خیلی خیلی بیش از اینهاس و تو قانون اساسی این مملکت حق تحصیل برای همه واجب و رایگان
      ویرایش توسط رامون کاخال : 17 بهمن 1402 در ساعت 19:59

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه دوست عزیز منظورم اعلام رتبه های خود قلمچی نیست تا سال های گذشته قبولی تو کنکور بر اساس کارنامه ها و رتبه ها قابل تخمین بود و سایت قلمچی این تخمین رو برای استفاده دانش آموزا قرار میداد اما دیگه از کنکور 1401 به بعد نداره چون انقدر این تراز دادن و رتبه دادن کیلویی و شانسی شده که دیگه قابل پیش بینی نیست . در ضمن مشکل جماعت ایرانی دقیقا همین طرز فکر شماست یعنی تو کشوری که پنجمین ذخایر مالی دنیا رو داره دانش آموزاش نمیتونن حتی از یه تحصیل کامل و استاندارد و رایگان بهره مند بشن بعد میان برای بستن دهن همون عده که بهشون ظلم کردن یه سهمیه بهشون میدن اونم تو یه رقابت علمی که تنها عامل برتری و انتخاب باید میزان سواد شخص باشه و باعث میشن کسی که از نظر علمی صلاحیت نداره جای کسی که 12 سال درس خونده رو بگیره پس تا اینجا شد دو تا حق خوری یکی به تومنطقه 3 که حقتو بالا کشیدن و امکانات ندادن یکی به اونی که تو حقشو داری میخوری و با سهمیه جای اونو میگیری . کنکور یه رقابت علمی باید باشه نه اینکه طرف باباش مردس یا زنده طرف چفیه گردن میندازه یا شال گردن طرف تهران زندگی میکنه یا اهواز طرف پولداره یا بی پول اگر واقعا میخوان عدالت برقرار بشه بیان از فردا تمام مدارس غیر انتفاعیشون رو رایگان کنن اونوقت برای معلم فرق نمیکنه کجا داره درس میده و همه جا یکسان کار میکنه . اونجایی گند زده شد به این کشور که یه عده رو تونستن با دو تا ساندیس و چند درصد سهمیه و چند هزار تومن یارانه بخرن در صورتیکه این جماعت نمیدونن که حقشون خیلی خیلی بیش از اینهاس و تو قانون اساسی این مملکت حق تحصیل برای همه واجب و رایگان
      معلومه که هیچ چیز اینجا درست نیست. معلومه حق کل ملت رو خوردن و حق هیچکسی این زندگی فعلی نیست و اصلا نباید منطقه بندی میشد هیچ جا. ولی فعلا همین بدبختی رو سر ملت آوردن دیگه. منم از کسی هیچ دفاعی نکردم. فقط گفتم اون حرفت اصلا منطقی نیست. نمیتونی با آوردن چند تا مورد استثاء از بین 2 تا مجموعه مختلف، بگی اینا پس کلا شبیه هم هستند.
      منطقه 3 واقعا فقیر هاش بیشتر از منطقه 1 هست. حرف شما درمورد وضعیت کلی مملکت هست که قبول دارم هیچی درست نیست. من فقط ایراد داخل حرفتون رو گفتم.
      بعد از 1402 آره رتبه ها خیلی عوض شدن، انگار رقم کمتری میدن ولی ارزش قبل رو ندارن، نمیدونم چه بلایی سرش اومده. در مورد تصحیح امتحان های نهایی قبول دارم خیلی شانس دخیل شده که چیز خوبی نیست اصلا. باید سعی کنیم درست جواب بدیم و مثل خر بخونیم که شانس بیشتری داشته باشیم دیگه، چه میشه کرد.
      جمهوری اسلامی چیش درسته که آموزش پروشش درست باشه.

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safari123 نمایش پست ها
      کسی می‌تونه توضیح بده این خبر یعنی چی ... یعنی تراز متفاوت میخوان بدن؟؟؟
      ببین معدل در مناطق متفاوته . برای همین اومدن مثل کنکور منطقه بندیش کردن .
      این خیلی بهتره به نظرم

چرا؟؟
      فرض کن دانش آموزی در منطقه محروم معدل 12 گرفته
      دانش اموز دیگه هم تو منطقه مرفه معدل 12 گرفته
      به نظرت این دو با هم باید یکسان تراز داده بشن؟؟
      اونیکه تو منطقه محروم 12 گرفته با هزار جور دنگ فنگ باید گفت شاید حتی هنر کرده تو جاییکه همه حتی تو دیپلم موندن و ترک تحصیل میکنن این بش ررفته 12 گرفته و فارغ شده . خب حالا چیکارش میکنن؟؟ میان این 12 ش رو در منطقه خودش تراز میدن بهش . نمیان دیگه با اونیکه تو تهران نمره گرفته مقایسه اش کنن . جامعه مورد رقابتش در سوابق میشه همون بروبچ مناطق سه کشور
      و اونی هم که تو منطقه 1 معدل گرفته تو منطقه خودش بهش تراز میدن
      منطقه 2 هم به همین منوال .
      این به عدالت نزدیکتره به نظرم
      البته اگر و تنها اگر به درستی و با سیستم درست ترازدهی صورت بگیره. که با شناخت و کارنامه ای که از اقایان در دسترس است باید گفت قله ای جدید در کارنامه اینها که فتح نشده فنح خواهد شد. چون اینا نمیتونن این قدر پیشرفته و درست حسابی تراز دهی کنن با در نظر گرفتن منطقه . شایدم البته تونستن .

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      هم موافقم باهاتون هم مخالف
      اینکه یه نفر تو زاهدان اینشکلی باشه دلیلی نمیشه که اکثریت این شکلی باشن.
      این مثال شما قیاس معالفارقه

نه مصوبه اونشکلی که میگن نا عادلانه است
      نه سوابق اونشکلی که میگن اشتباهه
      نه این سهمیه بندی . اتفاقا این سهمیه بندی باید اتفاق می افتاد و قدم رو به جلو هست

به عنوان کسی که یکم خودم رو زیاد درگیر این مصوبه کردم میتونم بگم که . این مصوبه به خودی خود بد نیست .
      مشکلایی در سیستم اداری و زیرساخت و آموزش پرورش هست که اینا پاشنه اشیلش شدن .
      اگر اجرای این مصوبه به درتس با یک سیستم جامع و کامل و بدون نقص انجام بگیره و این دنگ و فنگ ها و ندانم کاری ها و نا هماهنگی های بین ارگانها حل بشه . تراز دهی صحیح و منطق یو درستی اجرا بشه . میشه گفت که درصد زیادی از مشکلات همه حل میشه

در تصویب مصوبه به اجرای مصوبه فکر نشده . فارغ التحصیلا عملا بهشون فکر نشده چیکار باید بکنن .
      کلا اصلاحات زیادی باید این مصوبه داشته باشه

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      این چیزایی که میگی رو منم قبول دارم درصد زیادیش رو ولی چنین جامعه ای ارمانی هستش و ساختنش هم یه شبه ممکن نیست
      فعلا با این مصوبه باید بسوزیم و بسازیم
      این سهمیه بندی مناطق هم نه به ضرر سهمیه مرفه هستش و نه به ضرر منطقه 3
      به سود همه هست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن