خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دو کنکور متفاوت یا یک کنکور!؟

سلام
      مطمئنم می دونید که پارسال هزاربار همه خبرگزاری ها و سایت ها حتی خود سنجش اعلام کرده بود که دو کنکور می دین و نتیجه هر کدوم که خوب بود اونو بر می دارین. ولی بعد سنجش گند زد به همه چی و فقط یک کنکور کرد اونم تیر در حالی که گفته بود خودتون اعلام می کنید که کدومو بر می دارین. ولی اومد تیر رو ملاک قرار داد و آینده همه رو سیاه کرد. مثلا گفت بیشترین تراز هر کدوم از کنکور ها رو (دی و تیر) به تیر اعمال کردن که اگه اونم درست باشه. بعد نتیجه خیلیا دور از انتظار شد و خیلی از کسایی که رتبه افتضاح داشتن قبول شدن. خیلیایی که درصد کم داشتن رتبه برتر شدن و اونایی که درصدشون بالا بود به سختی تا ۲۰ هزار اومدن. حالا اینو ببینین
      com.bongasoft.addremovewatermark_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B4_%DB%B2%DB%B1%DB%B4%DB%B8%DB%B0%DB%B5.jpg
      آخه چه وضعیه؟ سهمیه نداره ها. با این درصدا شده ۲۵ هزار و پرستاری قبول شده درحالی که خیلی از کسایی که زیر ۱۰ هزار بودن مردود شدن. یعنی شرکت توی دو کنکور باعث شد مثلا قر و قاطی بشه همه چی؟ الان یعنی سال بعد باید فقط توی یه کنکور شرکت کنیم؟ یا تراز معدل این تاثیر رو گذاشته؟
      چیکار کنم آخه بهم میگن توی هر دو شرکت کردی و قاطی شد و اشتباه نتیجه دادن. الانم می ترسم توی هر دو کنکور اردیبهشت و تیر برم که دوباره این گندکاری رو سنجش تکرار کنه چی میشه آخرش؟
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      دارید اشتباه میکنید. سنجش بالاترین تراز از بین ۲ تراز دی و تیر رو همزمان با کنکور تیر اعلام کرد. اگر فقط یک کنکور شرکت میکردید هم فرقی نمیکرد. اشتباه خاصی توسط سنجش نبوده. الکی نگران نشید.
      از ترکیب تراز کنکور و تراز سوابق، تراز کل بوجود اومده و رتبه‌ها توسط تراز کل ایجاد شده. تراز سوابق برای این کارنامه‌ای که گذاشتید، به بهبود تراز کل و رتبه خیلی کمک کرده
      اگر در سایت کانون کارنامه‌های سال های گذشته رو ببینید، پرستاری بندرعباس برای منطقه ۳ در کنکور ۴۰۱ با رتبه ۲۰۰۰۰و در کنکور ۴۰۰ با رتبه ۲۷۰۰۰ هم قبولی روزانه داشته. قبولی کارنامه‌ای که گذاشتید کاملا نرمال و طبیعیه به خصوص که بومی استان هرمزگان بوده و بومی‌گزینی بهش کمک هم کرده. لطفا توسط کانالها و مشاورنماها جوگیر نشید! طبیعی درس بخونید و کنکور بدید تا قبول بشید انشالله.
      ویرایش توسط Mazaheri : 16 بهمن 1402 در ساعت 00:05

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      مطمئنم می دونید که پارسال هزاربار همه خبرگزاری ها و سایت ها حتی خود سنجش اعلام کرده بود که دو کنکور می دین و نتیجه هر کدوم که خوب بود اونو بر می دارین. ولی بعد سنجش گند زد به همه چی و فقط یک کنکور کرد اونم تیر در حالی که گفته بود خودتون اعلام می کنید که کدومو بر می دارین. ولی اومد تیر رو ملاک قرار داد و آینده همه رو سیاه کرد. مثلا گفت بیشترین تراز هر کدوم از کنکور ها رو (دی و تیر) به تیر اعمال کردن که اگه اونم درست باشه. بعد نتیجه خیلیا دور از انتظار شد و خیلی از کسایی که رتبه افتضاح داشتن قبول شدن. خیلیایی که درصد کم داشتن رتبه برتر شدن و اونایی که درصدشون بالا بود به سختی تا ۲۰ هزار اومدن. حالا اینو ببینین
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: com.bongasoft.addremovewatermark_IMG_۲۰۲۴۰۲۰۴_۲۱۴۸۰۵.jpg
مشاهده: 39
حجم: 70.2 کیلو بایت
      آخه چه وضعیه؟ سهمیه نداره ها. با این درصدا شده ۲۵ هزار و پرستاری قبول شده درحالی که خیلی از کسایی که زیر ۱۰ هزار بودن مردود شدن. یعنی شرکت توی دو کنکور باعث شد مثلا قر و قاطی بشه همه چی؟ الان یعنی سال بعد باید فقط توی یه کنکور شرکت کنیم؟ یا تراز معدل این تاثیر رو گذاشته؟
      چیکار کنم آخه بهم میگن توی هر دو شرکت کردی و قاطی شد و اشتباه نتیجه دادن. الانم می ترسم توی هر دو کنکور اردیبهشت و تیر برم که دوباره این گندکاری رو سنجش تکرار کنه چی میشه آخرش؟
      سلام تا جایی که میدونم قاطی نشده مثلا رتبه یک پارسال دی بهتر بود ترازش ولی رتبه دو تراز تیر بهتر بود و براشون لحاظ شد،در کل ملاک ترازه
      قبولی این موردم بخاطر ظرفیت منطقه بومی خودش و انتخاب رشته ش بوده
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: com.bongasoft.addremovewatermark_IMG_۲۰۲۴۰۲۰۴_۲۱۴۸۰۵.jpg
مشاهده: 39
حجم: 70.2 کیلو بایت
      این نتیجه ب نظر من میتونه منطقی باشه. از اونجایی ک رشته پرستاری بومی گزینی استانی داره. این کارنامه هم نگاه کن ناحیه تحصیلش میشه یکی از شهرای هرمزگان. دانشگاه بندرعباس هم ک مال خود هرمزگانه دیگه. پس از اینجا شانس قبولی این فرد توی پرستاری رفته بالا. و اینکه شهرهای جنوبی و مرزی معمولن از سمت دانش اموزای استان های دیگه طرفدار کمی داره و خیلیا اصن این شهرا رو نمیزنن. مگر اینکه دیگه پزشکی باشه و طرف بزنه زاهدان.. ولی واسه پرستاری و بقیه رشته ها خیلی کم پیش میاد ک ی نفر از تهران یا اصفهان یا شهرهای دیگه بیان بزنن پرستاری بندرعباس یا زاهدان یا شهرهای مرزی دیگه. یا حتی خیلیا از طرف خانواده محدودیت دارن و هرشهری رو اجازه ندارن بزنن. پس باز هم میبینیم ک شانس این فرد ک زده بندر عباس بالاتره چون متقاضیای بندرعباس قطعن خیلی کمتر از شهرهای مرکز کشور هست.
      حتی اب وهوا هم مهمه تو انتخاب رشته. من خودم بخام برم ی شهر گرمی مث بندرعباس چندسال زندگی کنم و درس بخونم ترجیح میدم ک واقعن نرم :/ . پس من دارم عملن شانس خودم رو واسه قبولی بندعباس دودستی تقدیم میکنم ب ی نفر دیگه. وقتی چندین نفر این کارو بکنن و بر فرض پرستاری بندرعباس رو نزنن درنهایت همه شانس ها میرسه ب ی نفر با رتبه 25 هزار. بالاخره این دانشگاه باید ظرفیتش تکمیل شه و نمیشه بگه چون این 25 هزاره نمیگیرمش. خب وقتی متقاضی نباشه دیگه ی نفر با رتبه داغون هم قبول میکنن
      ب نظرم هر دو کنکور رو بده. سنجش هم درسته اشتباهات زیادی داشته ولی خب اینم ک دو کنکور داریم فرصت خودته اگ فکرمیکنی قراره ب خاطر دوکنکور دادن سنجش اشتباه کنه پس اگ بیای فقط ی کنکور بدی بازهم سنجش میتونه اشتباه کنه. مثلن تراز اشتباه بده رتبه اشتباه بده و ... . ب هرحال درصد خطا کردن هیچ وقت صفر نمیشه. تو فقط با شرکت نکردن تو کنکور داری شانس خودتو از دست میدی همین.
      اینم ک همه جا میگن وای سنجش اشتباه کرد وای اینده بچه ها تباه شد و اینا همش جو الکیه. کسی ک آدم وار تلاش کنه نتیجه اش هم میبینه . کسی ک بد خونده و از تلاش خودش راضی نیس میگرده دنبال زیربغل مار ک بگه اینکه نتیجه من خراب شد تقصیر سنجش بود و فلان
      توصیه من اینه دنبال حاشیه نباش. اگ سنجش تو نتایج اشتباه کنه قطعن برا همه این اشتباه اعمال میشه . سرتو بنداز پایین و درست رو بخون. وظیفه تو اینه تلاشت رو بکنی. اینکه نتیجه چجوری بیاد و هرکسی چقد بشه ترازش کار سنجشه و با این حرفا و شرکت نکردن تو کنکور و اینا نمیشه نتیجه رو عوض کرد. تنها کاری ک از دستت برمیاد اینه ک فقط بخونی و تست بزنی. الان وقت درگیر حاشیه شدن و فکر کردن ب نتیجه نیس. همه حواشی رو بزار از روز بعد کنکور هرچقد دوس داشتی توش غرق شو.
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن