خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation زیست های قلمچی

سلام دوستان ...

من امسال یازدهمم و از اول سال جدی میخونم و ساعت مطالعه خوبی دارم نسبتا . سال دهم من رو میکشتی ۲ ساعت بیشتر نمیخوندم اونم فقط زیست رو میخوندم چون واقعا بهش علاقه داشتم . امسال خب روز های مدرسه ۵ ساعت و روز تعطیل حدود ۷ ساعت میخونم ...
      من دهم که بودم آزمون شرکت نمیکردم ولی تو کل کلاس های دهم مدرسه من تو زیست اول بودم . آزمون پایش سمپاد رو هم تنها من تونستم تو مدرسه ۱۰۰٪ بزنم.
      ولی الان به لطف آزمون های قلمچی دیگه حالم داره از زیست بهم میخوره . منی که سال قبل زیست خوندن برام یه جور تفریح محسوب می‌شد امسال وقتی تست زیست میبینم میخوام کتاب رو بزنم پاره کنم .
      هر چقدر که زیست رو بخونم ، با روش های مختلف ( یه تایپیک در همین مورد قبلا داشتم و دوستان یکسری روش ها پیشنهاد کردن ولی خب برای من حداقل تاثیری نداشتن ) ولی باز هم سر آزمون قلمچی همه تست ها و سوال ها برام سخته همشون رو اعصابمه . بالاترین درصدم ۶۵ بوده . باقی همه بین ۴۰-۵۰ بوده.
      من از اینکه درصدم پایینه ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که به اندازه تلاشم نتیجه نمیگیرم و هرچقدر بیشتر میخونم نتیجه عکس میگیرم .
      لطفا کمکم کنید .
      و لطفا هم نگید که آزمون قلمچی نمیدونم فلانه و بهمانه . بالاخره همه میدونیم که آزمون دادن خیلی مهمه و اگه سوال ها هم غیر استاندارد و مسخره باشه باید مال همه همین باشه دیگه ؟ پس چطور من ۵۰ میزنم و یه شخص رندوم ۸۰ میزنه ؟

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      هیچ توضیحی درباره نحوه درس خوندن و منابعتون ندادین.
      اگه خیلی مشکل دارید، ویدیوهای تدریس فرهمند یا عمارلو رو ببینید که نکات ترکیبی هم یاد بگیرید ( معلمای دیگه من‌جمله همدانی، خیراندیش و حنیف و... به نظر من در بهترین حالت، معمولی ان و الکی بزرگشون کردن. بیشتر بخاطر قیافه و ادابازی توی اینترنت معروف شدن) و از یک کتاب استاندارد تست بزنید ( پیشنهاد من نشر دریافت یا پایه خیلی سبز یا آیکیو تک پایه است. تک پایه الگو هم اوکیه بخصوص که تستهای قلمچی هم داره و میتونید جایگزین کتاب آبی کنید). بعدش آزمون متناظر سال قبل قلمچی رو هم بزنید تا درصدتون بیاد بالا. اگه خیلی وقت اضافه دارید از آبی قلمچی هم تستهاشو بزنید تا نکات مخصوص قلمچی که معمولا چرنده و توی آزمونهای دیگه نمیاد رو هم دیده باشید
      نکته ای که گفتید، درسته. قلمچی تا درصد ۸۰-۸۵ نکاتش خیلی عجیب غریب نیست ولی ۶۰-۶۵ هم اوکیه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 09 بهمن 1402 در ساعت 02:59

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      منم یازدهمم درصدم بین 50 تا 75 متغیره
      سبک خودمو بخوام بگم بیشتر ازمونارو میزنم...ازمونایی مثل زیستاز واقعا برای درس زیست عالین...البته اذیت کننده هم هستن اما نکات خوبی دارن
      زیست دوتا پارت داره اول باید خوب درکش کنی و بفهمیش بعد تست زیاد بزنی اگه مورد اول مشکل داری کلاسای مختلفی هست میتونی بری ازشون کلیپ ببینی و متوجه شی با کدوم دبیر ارتباط میگیری من خودم زیستو با همدانی پیش میرم چون مفاهیمو خوب کار میکنه و مثلا برای من جا افتادن مفاهیم بیشتر از تست زنی اهمیت داره
      اگه تو درک کتاب مشکل نداری و توی ازمون بی دقتی میکنی فقط باید تست بیشتر بزنی...گفتم زیستاز ارمان زیست زیست ماز خوبن و منابع خوبی برای زیست محسوب میشن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .
      اول از همه تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتی .
      در باب نحوه مطالعه ام بگم که من روش های مختلف رو امتحان کردم .
      مثلا اوایل سال درسنامه نمی خوندم و فقط کتاب درسی رو مطالعه میکردم و بعد تست های خیلی سبز رو آموزشی و تست آیکیو رو زماندار میزدم . این روش درصد حدود ۵۰ بهم داد .
      بعد گفتم ایندفعه درسنامه میخونم و هر دو کتاب رو آموزشی میزنم .
      این روش یه بار بهم ۶۵ و یه بار هم بهم ۳۵ داد :/
      بعضی دوستان گفتن درسنامه رو بزار کنار. منم گذاشتم کنار و تست خیلی سبز رو آموزشی و آیکیو رو زماندار زدم و درصدم شد ۴۵ .
      اینم بگم که تو همه این روش ها با هر دو کتاب آیکیو و خیلی سبز اوکی بودم جز اون روش دومی
      نمی دونم بقیه که درصد ۸۰ به بالا می‌گیرن فضایی هستن ، از یه سیاره دیگه اومدن یا از ماتریکس خارج شدن ...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      منم یازدهمم درصدم بین 50 تا 75 متغیره
      سبک خودمو بخوام بگم بیشتر ازمونارو میزنم...ازمونایی مثل زیستاز واقعا برای درس زیست عالین...البته اذیت کننده هم هستن اما نکات خوبی دارن
      زیست دوتا پارت داره اول باید خوب درکش کنی و بفهمیش بعد تست زیاد بزنی اگه مورد اول مشکل داری کلاسای مختلفی هست میتونی بری ازشون کلیپ ببینی و متوجه شی با کدوم دبیر ارتباط میگیری من خودم زیستو با همدانی پیش میرم چون مفاهیمو خوب کار میکنه و مثلا برای من جا افتادن مفاهیم بیشتر از تست زنی اهمیت داره
      اگه تو درک کتاب مشکل نداری و توی ازمون بی دقتی میکنی فقط باید تست بیشتر بزنی...گفتم زیستاز ارمان زیست زیست ماز خوبن و منابع خوبی برای زیست محسوب میشن
      سلام
      ممنون واسه وقتی که گذاشتی .
      با تدریس دبیر خودمون حال میکنم و در مدرسه هم نمرات زیستم زیر ۱۹ نیومده .
      یه بار خواستم از اینترنت فیلم ببینم ها ولی اصلا حوصلم نمی‌کشه.

درصدم هم بخاطر بی دقتی پایین نیست ، انگار همه سوال ها برام سخت و جدیدن ، خیلی کم سوالی پیدا میشه که با قاطعیت بتونم یه گزینه رو انتخاب کنم و اکثرا باز تو دلم یه شک کوچولو دارم .
      تست های آیکیو رو هم میزنم ولی اونا اصلا برام سخت نیست و مثل آب خوردنه .
      ولی این زیست های لعنتی قلمچی رو خراب میکنم

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      میخوای قلم چی بالا بزنی سوالای سه سطحیو بزن ،در کنار ایکیو،کتاب ابی هم خوبه برای ازمونای کلم چی،کلم چی سوالات زیستش جالب نیست اونقدر

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خب برادر من زیست قلمچی زمین تا اسمون با اون امتحانای مدرسه فرق میکنه...البته مدرسه تا مدرسه فرق داره
      فقط یه منبع میزنی؟ خب مشکل همینه ای کیو هرچقدرم تستای قوی داشته باشه کافی نیست...تست بیشتر باید زده بشه...حداقل بتونی ایده جدید بگیری نظرای طراحای مختلفو ببینی...کتابی نیست که همه چیو باهم داشته باشه
      خودتو با کتابای مختلف سردرگم کن به نظرم من یه دوره اینککارو کردم یشتر گیج شدم از این بابت هر طراح کتاب انگار نظر شخصی خودشو میگه ازمونای ازمایشی مطمئن ترن
      فقط برای یه درسی مثل زیست نباید زود جا بزنی من پارسال شاید بهترین حالت 60 میزدم بقیه زیر 50...خب نسبت به تایمی که میذاشتم اعصاب خوردکن بود...حالا میگم چه خوب شد ولش نکردم...الانم میگی درصدت پایینه مهم نیست فقط از خوندنش طفره نرو کم کم نتیجه اشو میبینی

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سبک مطالعه هم خودت باید پیدا کنی من از دهم شاید روی هم رفته برای حتی یه درسشم درسنامه نخوندم نه حوصلشو دارم نه توانششو با توجه حجمای بالایی که دارن
      دهم اولای سال امتحان کردم متاسقفانه نتیجه معکوس داد...به این نتیجه رسیدم برای زیست درسنامه خوندن سم خالصه حتی به نظرم اینکه کلیپ ببینی ارزش داره تا وقتتو صرف خوندن درسنامه های کیلویی کمک درسیا کنی

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در کل زیست کنکور درس عجیبی شده که تا یه درصدی با تلاش زیاد به دست میاد از مثلا ۸۰ به بالا زدن عوامل مختلفی باید دست به دست هم بده چون مثل ریاضی یا فیزیک و حتی شیمی روتین نداره یه دریای گسترده است که نظرات شخصی طراح هم میتونه دخیل شه و برای ۸۰ زدن علاوه بر تلاش و تست و مرور فراوان ،شانس،هوش،هوش هیجانی،تکنیک های ازمون دادن و موارد دیگه تاثیر به سزایی دارن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن