درود
دوستان من فارغ التحصیل انسانی هستم و از انتخاب رشته خودم در سال نهم پشیمانم ، یک سال هم تحت فشار والدینم پشت کنکور انسانی موندم و بنا به دلایل مختلف تا حالا نتونستم شروع کنم ، حالا میخوام برای کنکور 1403 ریاضی و فیزیک شروع کنم ، برنامه کلی ام اینه که تا اواسط اسفند دهم ، تا اواسط فروردین یازدهم و تا پایان اردیبهشت دوازدهم رو تموم کنم ، خرداد در فرجه هر امتحان نهایی ( با هدف ایجاد سابقه ) بار دیگر دهم ، یازدهم و دوازدهم رو بخونم ، از اواخر خرداد تا قبل از کنکور هم به حل کنکور های سال های گذشته و مطالعه حفظیات و نکات آزمون آزمایشی بپردازم ، آزمون هم فقط میخوام جامع شرکت کنم ، منابعم بدین شرح هست ، پارسی : دستور نهایی + پر سوال مهروماه ، عربی : پر نکته مهر و ماه + جزوه امتحانی گلبرگ ، دین و زندگی : پر سوال مهروماه ، انگلیسی : ماجرا های من و درسام ، سلامت و بهداشت : فرمول بیست ، هویت اجتماعی : پر سوال ، حسابان : میکرو طلایی + ماجرا های من و درسام ، هندسه : جامع میکرو طبقه بندی + ماجرا های من، آمار و احتمال و ریاضیات گسسته : جامع میکرو طبقه بندی + ماجرا ، فیزیک : آموزش شگفت انگیز دهم ، یازدهم و دوازدهم + امتحانت مهروماه ، شیمی : جامع مهروماه + حفظیات شیمی جیبی + ماجرا های من و درسام ، ساعت مطالعه ام بدین شرح هست ۶ بیداری ، ۶:۱۵ تا ۸:۱۵ زنگ اول مطالعه ، ۸:۲۵ تا ۱۰:۲۵ زنگ دوم مطالعه ۱۰:۳۵ تا ۱۲:۳۵ زنگ سوم مطالعه ۱۲:۴۵ تا ۱۴:۴۵ زنگ چهارم مطالعه ۱۴:۵۰ تا ۱۶:۵۰ زنگ پنجم مطالعه ۱۷ تا ۲۱:۳۰ حل تست ۲۱:۴۵ تا ۲۳:۴۵ تحلیل تست ها ، مدت زمان هر تست ریاضیات ۸۰ ثانیه ، فیزیک ۷۰ ثانیه شیمی ۵۵ ثانیه ، میتونم زیر هزار منطقه بیارم ؟ هدفم مهندسی صنایع روزانه تهران هست ، به نظرتون مشاور هم بگیرم یا نیاز نیست