خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

تغییر رشته از انسانی به ریاضی و شروع برای کنکور

درود
      دوستان من فارغ التحصیل انسانی هستم و از انتخاب رشته خودم در سال نهم پشیمانم ، یک سال هم تحت فشار والدینم پشت کنکور انسانی موندم و بنا به دلایل مختلف تا حالا نتونستم شروع کنم ، حالا میخوام برای کنکور 1403 ریاضی و فیزیک شروع کنم ، برنامه کلی ام اینه که تا اواسط اسفند دهم ، تا اواسط فروردین یازدهم و تا پایان اردیبهشت دوازدهم رو تموم کنم ، خرداد در فرجه هر امتحان نهایی ( با هدف ایجاد سابقه ) بار دیگر دهم ، یازدهم و دوازدهم رو بخونم ، از اواخر خرداد تا قبل از کنکور هم به حل کنکور های سال های گذشته و مطالعه حفظیات و نکات آزمون آزمایشی بپردازم ، آزمون هم فقط می‌خوام جامع شرکت کنم ، منابعم بدین شرح هست ، پارسی : دستور نهایی + پر سوال مهروماه ، عربی : پر نکته مهر و ماه + جزوه امتحانی گلبرگ ، دین و زندگی : پر سوال مهروماه ، انگلیسی : ماجرا های من و درسام ، سلامت و بهداشت : فرمول بیست ، هویت اجتماعی : پر سوال ، حسابان : میکرو طلایی + ماجرا های من و درسام ، هندسه : جامع میکرو طبقه بندی + ماجرا های من، آمار و احتمال و ریاضیات گسسته : جامع میکرو طبقه بندی + ماجرا ، فیزیک : آموزش شگفت انگیز دهم ، یازدهم و دوازدهم + امتحانت مهروماه ، شیمی : جامع مهروماه + حفظیات شیمی جیبی + ماجرا های من و درسام ، ساعت مطالعه ام بدین شرح هست ۶ بیداری ، ۶:۱۵ تا ۸:۱۵ زنگ اول مطالعه ، ۸:۲۵ تا ۱۰:۲۵ زنگ دوم مطالعه ۱۰:۳۵ تا ۱۲:۳۵ زنگ سوم مطالعه ۱۲:۴۵ تا ۱۴:۴۵ زنگ چهارم مطالعه ۱۴:۵۰ تا ۱۶:۵۰ زنگ پنجم مطالعه ۱۷ تا ۲۱:۳۰ حل تست ۲۱:۴۵ تا ۲۳:۴۵ تحلیل تست ها ، مدت زمان هر تست ریاضیات ۸۰ ثانیه ، فیزیک ۷۰ ثانیه شیمی ۵۵ ثانیه ، میتونم زیر هزار منطقه بیارم ؟ هدفم مهندسی صنایع روزانه تهران هست ، به نظرتون مشاور هم بگیرم یا نیاز نیست
      ویرایش توسط ABCK : 06 بهمن 1402 در ساعت 01:51

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برای رشته ریاضی که ضریب فیزیک بالا هست، کتاب شگفت انگیز اصلا کافی نیست. شخصا از شیمی مهروماه هم خوشم نمیاد بقیه منابعتون عالیه.
      صنایع روزانه در شهر تهران میخواین یا دانشگاه تهران؟

بر اساس سایت گزینه ۲ در کنکور ۴۰۲ برای قبولی این درصدها رو زدن(ریاضی، فیزیک، شیمی):
      رتبه ۵۴۱ منطقه ۱، صنایع علم و صنعت ، ر۲۹، ف۴۳، ش۳۱
      رتبه ۱۰۶۶ منطقه ۱، صنایع امیرکبیر، ر۳۲، ف۷۲، ش۳۹ (تراز سوابق، رتبه شو خراب کرده)

بر اساس سایت قلمچی در کنکور ۴۰۱ برای قبولی صنایع تهران این درصدها رو زدن(ریاضی، فیزیک، شیمی):
      رتبه ۶۰۶ منطقه ۱، صنایع تهران، ر۴۰،ف۷۰،ش۴۰

سعی کنید درصدهای درستی رو هدفگذاری کنید و سریع تر شروع کنید. رقابت در کنکور ریاضی خیلی سخت نیست به خصوص اگه ریاضیتون قوی باشه.

این برنامه ای که نوشتین رو تا حالا اجرا کردین؟ بعد از ۲ ساعت مطالعه، ۵ دقیقه استراحت؟ برنامه ی « انجام شدنی» بریزید که در ادامه دلسرد نشید.

ضمنا پیشروی سال به سال رو اصلا اصلا توصیه نمیکنم. ریاضی حتما حتما موضوعی بخونید با رعایت پیشنیازها. فیزیک اول دهم، بعد دوازدهم بعد یازدهم. دهم ساده تره و سریع تموم میشه، دوازدهم پرسوال ترینه و یازدهم ازش سوالای وقتگیر میدن و شاید بخاید سر جلسه جواب ندید. شیمی رو هم ترجیحا موضوعی بخونید، اگر نه حداقل استوکیومتری رو موضوعی بخونید. بعد از فصل ۱ دهم، پیشنهاد میکنم برید یازدهم رو بخونید و دوازدهم. اگه وقت شد بقیه دهم رو بخونید. یازدهم پرسوال ترین کتابه، دوازدهم هم خیلی حجیمه و اگه به آخر بذارین به امتحان نهایی و ایجاد سوابق نمیرسه. فصل ۱ و ۲ دوازدهم رو پیشنهاد میکنم فقط درحد امتحان نهایی بخونید و سریع رد بشید چون سوالای کنکورشون وقتگیرن ولی ۱۲.۵ نمره نهایی هست و نمیشه حذف کرد.

با احترام به نظر بقیه، برای تغییر رشته ای ها که اطلاعات کافی ندارن، پیشنهاد میکنم که یک مشاور با تجربه که‌خودش دانشجو نباشه و مشاور تمام وقت باشه بگیرید. این وقت سال توی اینترنت دنبال اطلاعات گشتن باعث هدر شدن وققتون میشه و مشاور همین اطلاعات رو به صورت یکجا بهتون میده. اگه از تابستون شروع کرده بودید، مشاور پیشنهاد نمیکردم.
      ویرایش توسط Mazaheri : 06 بهمن 1402 در ساعت 03:36

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن