خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات

چطوری برای دوتا کنکور برنامه ریزی کنم

سلام دوستان

من برای کنکور و فرهنگیان 403 ثبت نام کردم و حدودا 4 ماه خرده ای فرصت دارم شروع به خوندن کنم

در ادامه حرفم چون میخوام ترمیم معدل هم انجام بدم درس هایی که باید بخونم به شکل زیر

برای کنکور فرهنگیان درس های:

هوش و استعداد معلمی و تعلیم و تربیت اسلامی و دین و زندگی پایه های دهم و یازدهم

برای ترمیم معدل نهایی :

فارسی - عربی - دین و زندگی - زبان خارجه - سلامت و بهداشت - علوم اجتماعی

دروس مشترک کنکور و امتحان نهایی :

زیست شناسی 3 - شیمی 3 - فیزیک 3 - ریاضی 3 (درس زمین شناسی جدا)

15 کتاب هست که باید بخونم

چندتا سوال برام بوجود اومده با شماره میگم لطفا وقتی جواب دیدید شما هم با شماره بگید

1: کنکور فرهنگیان دروسش همیناس و اینکه دین و زندگی پایه دهم (از درس 8 تا 12) و پایه یازدهم از درس (11 تا 12) + دروس کنکور سراسری هست ؟

2: برای ترمیم معدل که احتمالا اخرین فرصتم هست ی جورایی اولویت اولم هم هست چون اگه خرابش کنم احتمال قبولیم با درصد خوب توی کنکورم عملا غیرممکنه بنظرتون با خوندن خود کتب درسی میشه نمره خوبی گرفت یا بنظرتون کتاب نشرالگو،خیلی سبز .. بگیرم ؟ (این مورد هرکی ترمیم معدل انجام داده بیاد تجربیاتشو بگه برام از هر دو کنکور مهمتره)

3:بعد از دو رشته کوه قبلی میرسیم به قله کوه کنکور سراسری من مشکل بزرگتر هم همین قسمت هست (پکیج حرف اخر برای کنکور پارسال به همراه کتاباش دارم)

پ ن : {در رابطه با حرف اخر} چون ویدئو هست ی تایمی رو باید میذاشتم تماشای ویدئو + ی تایمی نکاتی یادداشت برداری میکردم + ی تایمی که باید دوباره مطالب میخوندم یاد میگرفتم همیشه برام زمان بر و کلا نمیتونستم طبق برنامه ش پیش ببرم

بنظر شما برای این دوتا کنکور و ترمیم معدل خوندنم باید چجوری باشه مثلا ی تایمی بزارم صرف نکته برداری + ی تایمی بزارم صرف خوندنش + ی تایمی بزارم تست یا روش دیگه ای انجام بدم

اینم در اخر بگم 7 یا 8 روزی هست تونستم روزی 5 ساعت درس بخونم کم کم ساعت مطالعه مو بیشتر میکنم برای این ساعت مطالعه در روز چه درس هایی اول بخونم چطور بخونم چطور برای بقیه درسا برنامه بچینم؟
      ویرایش توسط Arash_ : 23 آذر 1402 در ساعت 00:39

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      Up
      عظمت زندگی در علم نیست ، بلکه در عمل است [توماس هنری هاکسلی]

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و وقت بخیر. راجب سوال اول بنده اطلاعی ندارم . سوال دوم ببینید اصل کتاب درسی هستش اگه با دقت بخونید حتما نمره خوبی کسب میکنید اما درکنارش نمونه سوالات خرداد 1402 و دی 1401 رو حل کنید. به نظرم باتوجه به فرصت باقی مانده ، دروسی رو که خیلی مشکل دارید واسشون فیلم ببینید و واسه سایر دروس اگه میخواید فیلم ببینین ، جمع بندی 60-40 حرف آخر رو ببینید که وقت کمتری ازتون میگیره . تست فراوان زدن رو فراموش نکنید. کتاب درسی هم اولویتتون باشه . درضمن وقتی فیلم آموزشی میبینید لازم نیست هرنکته ای رو که میشنوید یادداشت کنید. نکاتی رو یادداشت کنید که براتون تازگی داره و اون رو جای دیگه ای ندیدید.

باتوجه به ساعت مطالعه کمی که دارین ، باید دروس تخصصی اولویتتون باشه و همچنین سعی کنید روی نقاط قوتتون هم کارکنید بعد کم کم که زمان مطالعه تون افزایش پیدا کرد ، به بقیه دروس هم توجه کنید. حقیقتا 5 ساعت تایم کمی هستش واستون اگه هیچ پیش زمینه ای در این رشته ندارین بنابراین بهتره به تدریج این تایم رو اافزایش بدید. داشتن روتین شبانه واسه برخی دروس هم میتونه بسیار کمک کننده باشه.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam.gh نمایش پست ها
      سلام و وقت بخیر. راجب سوال اول بنده اطلاعی ندارم . سوال دوم ببینید اصل کتاب درسی هستش اگه با دقت بخونید حتما نمره خوبی کسب میکنید اما درکنارش نمونه سوالات خرداد 1402 و دی 1401 رو حل کنید. به نظرم باتوجه به فرصت باقی مانده ، دروسی رو که خیلی مشکل دارید واسشون فیلم ببینید و واسه سایر دروس اگه میخواید فیلم ببینین ، جمع بندی 60-40 حرف آخر رو ببینید که وقت کمتری ازتون میگیره . تست فراوان زدن رو فراموش نکنید. کتاب درسی هم اولویتتون باشه . درضمن وقتی فیلم آموزشی میبینید لازم نیست هرنکته ای رو که میشنوید یادداشت کنید. نکاتی رو یادداشت کنید که براتون تازگی داره و اون رو جای دیگه ای ندیدید.

باتوجه به ساعت مطالعه کمی که دارین ، باید دروس تخصصی اولویتتون باشه و همچنین سعی کنید روی نقاط قوتتون هم کارکنید بعد کم کم که زمان مطالعه تون افزایش پیدا کرد ، به بقیه دروس هم توجه کنید. حقیقتا 5 ساعت تایم کمی هستش واستون اگه هیچ پیش زمینه ای در این رشته ندارین بنابراین بهتره به تدریج این تایم رو اافزایش بدید. داشتن روتین شبانه واسه برخی دروس هم میتونه بسیار کمک کننده باشه.
      سلام

من برای کنکور نوبت دوم برنامه ریزی کردم 180 روز خرده ای زمان دارم میخواستم 60 روز اول پایه دهم کامل بخونم (دی بهمن) بعد 60 روز دوم پایه دوازدهم (اسفند و فروردین(چون امتحانات نهایی باید بدم) و 60 روز اخر پایه یازدهم بخونم (اردیبهشت و خرداد)

حالا یک مشکل بزرگتر دارم این مباحث که میخونم خیلی برام مهمه تست هم کنارش بزنم یا حتی شده روزایی کتاب نخوندم ولی تست کل این تایم بزنم مثلا ازمون بعدی قلم چی 15 دی هست از زیست 3 ولی طبق برنامه ریزی که برای خودم توی این ماه و ماه بعد قرار پایه دهم تموم کنم میخواستم برنامه تغییر بدم تا بتونم همزمان با ازمون های قلم چی و و و و پیش برم ولی نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم تا هم با ازمونا پیش برم و هم درسایی که باید تمومش میکردم تا حالا تمومش نکردم بخونم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_ نمایش پست ها

سلام

من برای کنکور نوبت دوم برنامه ریزی کردم 180 روز خرده ای زمان دارم میخواستم 60 روز اول پایه دهم کامل بخونم (دی بهمن) بعد 60 روز دوم پایه دوازدهم (اسفند و فروردین(چون امتحانات نهایی باید بدم) و 60 روز اخر پایه یازدهم بخونم (اردیبهشت و خرداد)

حالا یک مشکل بزرگتر دارم این مباحث که میخونم خیلی برام مهمه تست هم کنارش بزنم یا حتی شده روزایی کتاب نخوندم ولی تست کل این تایم بزنم مثلا ازمون بعدی قلم چی 15 دی هست از زیست 3 ولی طبق برنامه ریزی که برای خودم توی این ماه و ماه بعد قرار پایه دهم تموم کنم میخواستم برنامه تغییر بدم تا بتونم همزمان با ازمون های قلم چی و و و و پیش برم ولی نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم تا هم با ازمونا پیش برم و هم درسایی که باید تمومش میکردم تا حالا تمومش نکردم بخونم

سلام ، فکر نمیکنم برنامه مناسبی باشه شما باید دو پایه رو همزمان پیش ببرید اگه از اول درس نخواندین با برنامه آزمون پیش رفتن هم درست نیست.
      برای درس ریاضی مباحثی مثل تابع ، مثلثات ، حد و پیوستگی رو اولویتتون قرار بدید و جامع بخونونید ( دهم بعد یازدهم بعد دوازدهم ) در کنارش مباحث غیر مرتبط مثل معادلات جبری رو از پایه بخونید و همزمان پیش ببرید.
      برای زیست شناسی دهم رو بخونید تا فصل 5 به همراه زیست 12 ، بعد زیست 11 رو با ادامه 12 بخونید تا فصل 7 بعد جامع گیاهی رو بخونید با فصل 6 دوازدهم
      برای فیزیک هم اول دهم رو بخونید به همراه دو فصل اول دوازدهم بعد فیزیک 11 به همراه دو فصل آخر دوازدهم ( در این بین مرور رو فراموش نکنین)
      برای شیمی مسائل رو باید دیگه جدا بخونید یعنی اول کل بهم بعد کل یازدهم بعد کل دوازدهم . برای حفظیات و مفاهیم هم همین کار رو بکنید ولی ببینید شما باید مثلا وقتی فصل 1 شیمی یازدهم رو میخونید ، درکنارش دهمم مرور کنید.
      زمین شناسی هم که هروقت بخونید موردی نیست اما ازش غافل نشید.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ، فکر نمیکنم برنامه مناسبی باشه شما باید دو پایه رو همزمان پیش ببرید اگه از اول درس نخواندین با برنامه آزمون پیش رفتن هم درست نیست.
      برای درس ریاضی مباحثی مثل تابع ، مثلثات ، حد و پیوستگی رو اولویتتون قرار بدید و جامع بخونونید ( دهم بعد یازدهم بعد دوازدهم ) در کنارش مباحث غیر مرتبط مثل معادلات جبری رو از پایه بخونید و همزمان پیش ببرید.
      برای زیست شناسی دهم رو بخونید تا فصل 5 به همراه زیست 12 ، بعد زیست 11 رو با ادامه 12 بخونید تا فصل 7 بعد جامع گیاهی رو بخونید با فصل 6 دوازدهم
      برای فیزیک هم اول دهم رو بخونید به همراه دو فصل اول دوازدهم بعد فیزیک 11 به همراه دو فصل آخر دوازدهم ( در این بین مرور رو فراموش نکنین)
      برای شیمی مسائل رو باید دیگه جدا بخونید یعنی اول کل بهم بعد کل یازدهم بعد کل دوازدهم . برای حفظیات و مفاهیم هم همین کار رو بکنید ولی ببینید شما باید مثلا وقتی فصل 1 شیمی یازدهم رو میخونید ، درکنارش دهمم مرور کنید.
      اگر حالا با ازمون میتونید خودتون رو تطبیق بدید ، میتونید بعد ازمون جامع یازدهم و دوازدهم رو با ازمون پیش برید اما به شرطی که دهم رو خوب خونده باشید

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      بابت راهنمایی ممنونم

پایه ام ضعیف هست باید دوباره از اول شروع کنم
      یک سوال داشتم در رابطه با انتخاب منابع (داخل انجمن پست های زیادی در رابطه با منابع هست و ی جورایی متوجه شدم انتخاب منبع یک قاعده ی مهمش اینه خودم با اون منبع خو بگیرم)
      مثلا امروز شیمی دوازدهم فصل اولش مرور کردم متوجه شدم مطالب کلا فراموش کردم یک قسمت هایی از کتاب کلا متوجه نمیشم خودمم سر همین موضوع واقعا نیاز دارم در کنار کتاب درسی یک کتاب کمک درسی هم داشته باشم کتابایی که درسنامه محور باشه بتونم راحت مطالبشو بفهمم و هم پایه مو قوی کنم و از یک طرف احتمالا از لحاظ زمانی فقط منابع جامع همزمان سه پایه هست استفاده کنم (با این زمانی که دارم احساس میکنم کتاب هایی مثل پایه به پایه خیلی سبز نرسم)

به همین خاطر میخواستم بدونم برای منابع اختصاصی کنکور با این پایه افتضاحی که دارم چی بهتر هست
      که اول از همه مطالب ی جورایی برای منی که تازه دارم شروع میکنم قابل فهم باشه ، درسنامه کاملی هم داشته باشه و از همه مهمتر توی این تایم باقی مونده بتونم مطالبشو تموم هم کنم (نمیخوام مثلا 30 روز از این تایمم رفت بعد یگم ای کاش منابع دیگه استفاده میکردم چون اونموقع راه برگشتی ندارم)
      ویرایش توسط Arash_ : 05 دی 1402 در ساعت 01:43

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن