X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

این ریسکو بکنم و یه کلاس ریاضی با یه استاد دیگه بردارم؟ یا خودم یه جوری جمعش کنم؟

اسمارو نمیگم که صرفا برداشت بد نشه(تبلیغ و..)
      با یه استادی انلاین برداشتم جدا از اینکه هزینه هنگفتی بابتش پرداخت کردم(۳ و خورده ای!) متوجه شدم اصلا در خور کنکور تدریس ندارن...چون از اون استادای نظام قدیمم هستن،منطقیه به روشای تستی و کنکوری تسلطی نداشته باشن،یه تدریس عادی،درسنامه به علاوه چندتا تست،همین
      حالا من تحلیل یه استادیو دیدم نمیدونم چرا به نظرم خوب میومد،ایشون برعکس قبلی سابقه تدریس زیادی نداره اینم بگم گویا رتبه ۱۰۰ و خورده ای کشوری بوده و چندسالیه تدریس میکنه،زیر نظر یکی از موسسات معروفم هست،که خب سابقه اش به پای اولی نمیرسه،ولی میگم چون جوونه و خودشم کنکور داده و با سبک کنکور اشناست بهتر بتونه توضیح بده یا به روشای تستی واردتر باشه
      هزینشم ۲ خورده ایه،،،خیلی شک دارم اینو برم یا نه...خونواده بدون هیچ گاردی قبول میکنن،ولی نمیخوام الکی خرج رو دستشون بذارم...نمیدونم چکار کنم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      با یه استادی انلاین برداشتم جدا از اینکه هزینه هنگفتی بابتش پرداخت کردم(۳ و خورده ای!) متوجه شدم اصلا در خور کنکور تدریس ندارن...چون از اون استادای نظام قدیمم هستن،منطقیه به روشای تستی و کنکوری تسلطی نداشته باشن،یه تدریس عادی،درسنامه به علاوه چندتا تست،همین
      حالا من تحلیل یه استادیو دیدم نمیدونم چرا به نظرم خوب میومد،ایشون برعکس قبلی سابقه تدریس زیادی نداره اینم بگم گویا رتبه ۱۰۰ و خورده ای کشوری بوده و چندسالیه تدریس میکنه،زیر نظر یکی از موسسات معروفم هست،که خب سابقه اش به پای اولی نمیرسه،ولی میگم چون جوونه و خودشم کنکور داده و با سبک کنکور اشناست بهتر بتونه توضیح بده یا به روشای تستی واردتر باشه
      هزینشم ۲ خورده ایه،،،خیلی شک دارم اینو برم یا نه...خونواده بدون هیچ گاردی قبول میکنن،ولی نمیخوام الکی خرج رو دستشون بذارم...نمیدونم چکار کنم
      متاسفانه برآیند شوآف فضای کنکور و استرس این دوره و سرگشتگی جوانی میشه این پست شما
      دو هفته مونده به زمستون ... یه درسنامه ی کم حجم و مقوی و آشنایی با انواع تیپ تستا و بالخص تستای کنکور برای ریاضی جوابه
      اگرم به راه خودت رفتی و معلم عوض کردی ( که خواهی کرد ) با یه معلم کار درست و کاربلد که تست کنکورا رو بلده، میدونه کتاب درسی تاکیدش رو چیه و اینا برو جلو
      من نمیدونم رتبه ی طرف چه ملاک سنجشیه واسه تدریس ریاضی ...
      !Omne animal post coitum triste

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ببینین وقت زیادی دیگه تا کنکور نمونده بنظرم از همین تدریس استفاده کنین و زمانتون رو بیشتر برای تست زنی از روی متابهای معتبر بزارید تا مسلط بشید در هر صورت ریاضی ۲۰ تا ۳۰‌درصد معلمه و بقیه اش تست زنی و تسلط هست
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      درسته...من چون درصد ریاضیم پایینه خیلی بابتش خودخوری میکنم
      فکر میکنم که برای یه درسی مثل ریاضی استاد خوب مهم تره تا تست زنی...البته از نظر خودم
      من یازدهمم...بابت این میگم یه وقت دیر نشه...دوازدهم بشم و با همین پایه ضعیف ریاضی برم بالا...اونموقع دیگه خیلی دیر بشه
      خب بابت این رتبه رو اشاره کردم که وقتی طرف رتبه تاپ داره قطعا درصد ریاضیشم خوب بوده،به سوالات کنکور و تیپای مختلف تسلط داره، با روشای تکنیکی هم اشناییت داره..لااقل از این بابت که خودشم کنکور داده چندسال قبل و اکثر رتبه برترا این مواردو دارن
      بازم میگم شک دارم نمیدونم کارم درسته یا نه...چون با ایت استاده الانم پیش میرم پیشرفتی ندیدم..‌

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام...حتی برای منی که یازدهمم؟ میدونین من میخوام بدونم اگه مشکلم با تغییر معلم عوض میشه سریعا انجامش بدم...چون کنکور مخصوصا سوالای ریاضیش سخت و چالشیه...منم کلا پایم تو ریاضی ضعیفه...میدونم کارم اشتباهه ولی من تو درس ریاضی کلا به استاد متکی ام... دنبال معلمی میگردم که روشای تستی رو تدریس کنه... منطقیه من یا باید با تست زنی بالا به نکات برسم یا اینکه یه استادی پیدا بشه همون نکات مهمو به ادم بگه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Darya is me;1903890]سلام...حتی برای منی که یازدهمم؟ میدونین من میخوام بدونم اگه مشکلم با تغییر معلم عوض میشه سریعا انجامش بدم...چون کنکور مخصوصا سوالای ریاضیش سخت و چالشیه...منم کلا پایم تو ریاضی ضعیفه...میدونم کارم اشتباهه ولی من تو درس ریاضی کلا به استاد متکی ام... دنبال معلمی میگردم که روشای تستی رو تدریس کنه... منطقیه من یا باید با تست زنی بالا به نکات برسم یا اینکه یه استادی پیدا بشه همون نکات مهمو به ادم بگه[/QUO

سلام بابت این نظری که گفتین استادی باشه تا همه نکات بگه باید بگم همچین استادی وجود خارجی نداره و طراح های کنکور در سال های اخیر بابت این روش های تستی فکرکردن و این روش ها دیگه جواب نمیده و دلیل سخت شدن کنکور سال های اخیر هم تاکید طراح روی خلاقیت دانش اموز و حل تست های متنوع توسط دانش اموز و اگه سوالات ازمون های آزمایشی به ویژه قلم چی دیده باشین که احتمالا دیدین این صحبت من تایید میکنه تا زمان دارین روی خلاقیت در حل سوال و تفکر حل سوال کار کنین

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام...حتی برای منی که یازدهمم؟ میدونین من میخوام بدونم اگه مشکلم با تغییر معلم عوض میشه سریعا انجامش بدم...چون کنکور مخصوصا سوالای ریاضیش سخت و چالشیه...منم کلا پایم تو ریاضی ضعیفه...میدونم کارم اشتباهه ولی من تو درس ریاضی کلا به استاد متکی ام... دنبال معلمی میگردم که روشای تستی رو تدریس کنه... منطقیه من یا باید با تست زنی بالا به نکات برسم یا اینکه یه استادی پیدا بشه همون نکات مهمو به ادم بگه
      سلام
      من فکر کردم کنکوری هستی ... اگه دنبال زیر ساخت سازی و اصولی کار کردن هستی ، به نظرم عباسپور بی نظیره و پرگار از خودشم بی نظیر تره
      الان فرصتشو داری که در کمال آسودگی تستاشو کلا تحلیل و بررسی کنی و کیف کنی
      شاید از تکرار مکررات باشه ولی خب تا هزار تست ریاضی نزدی، حق نداری بگی ریاضیم ضعیفه
      دنبال درسنامه و نکات تستی برای ریاضی نباش؛ اتفاقا عباسپور نکته ی تستی خاصی نمیگه
      استدلال و استنتاجه ریاضی ؛ اصولا نکته نویسی برای ریاضی جواب نمیده
      گذشت نکته های دایره ی مثلثاتی و نکته نویسی ترکیب توابع؛ گذشت دوره ی پیاده سازی دکترین حیدریسم
      یه درسنامه ی کم حجم ولی کلی تست ؛ بالخص کل تستای کنکور ریاضی و تجربی و داخل و خارج از 88 تا 1402 رو تو کتابش آورده و کیف کن انصافا.
      زیبایی کار ریاضی هم در همینه که استدلال کنی، از دانسته های قبلیت استفاده کنی و تهش به جواب برسی
      اگه میخوای تو کنکور جواب بگیری، حالا عباسپور یا غیر، با کسی برو جلو که استدلال یاد بده تو ریاضی نه نکته نویسی
      اگه زیست بود که بازم یه حرفی؛ ولی انصافا ریاضی و نکته نویسی؟ چون به کرات دیدم، مسائل خیلی منطقی رو نکته نویسی کردن؛ از خیلی سبز بگیر تا جزوه های متفرقه ؛ مثال خیلی خیلی ساده و تکراریش هم میشه حل نامعادلات و تعیین علامت مثلا:
      تو این مبحث، قریب به اکثریت معلما نکته های آبکی ای ساختن که هیچوقت یادم نموند؛ مقایسه کن که عباسپور و امثال عباسپور چطوری توضیح میدن که یادت نره
      ماحصل گفتمان مون هم به یه چیزی ختم میشه که امیدوارم به دل نگیری؛ اینکه سعی نکن کم تست زدن و کم کار کردن رو ریاضی رو با دبیر و جزوه و کلاس ماست مالی کنی
      با همین دبیری که عرض کردم هم اگر پیش بری، میمونه همت و مقدار تستی که میزنی
      اتفاقا برخلاف تصوری که شاید الان داشته باشی، اگه از فضای خشک و بی روح نکته نویسی بیای بیرون و به قلمرو منطق و استدلال وارد بشی اون طراوت و روح ریاضی رو درک خواهی کرد
      اگه اینا برای شما هم صدق نکنه، حداقل من یکی نمیتونم یه ساعتم نکته های اساتید بزرگوار و عددگذاری های ژنرالیسیمو ها رو تحمل کنم
      زنده باشی و دارای درصد ریاضی کنکور بالای 70
      !Omne animal post coitum triste

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از راهنماییتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن