خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation قفل کردن مغز سر آزمون

سلام
      بچه ها من سر آزمون های قلمچی یه جوری میشم اصلا . مخصوصا تو درس ریاضی اصلا نمی دونم این احساس رو چجور توصیف کنم ولی انگار مغزم قفل میکنه کاملا . انگار مثلا اون بخش مغزم رو که ریاضی رو تحلیل می‌کرد تو خونه جا گذاشتم ... وقت کم میارم سر آزمون و کلی عامل دیگه که تراز منو با اینکه حداقل نسبتا ساعت مطالعه خوبی دارم میاره پایین ( ۵ ساعت در روز مدرسه و ۷ ساعت روز تعطیل )
      بعد اصلا یه جور استرسی خاصی میشم طوری که مثلا حتی یه معادله درجه یک ساده رو هم اشتباه حساب میکنم . این فقط تو ریاضی نیست ها تو فیزیک و شیمی هم هست منتها تو ریاضی دیگه واقعا خیلی زیاده . انگار مثلا با چوب افتادن دنبالم و من تنها راه نجاتم حل کردن این سواله ! دیگه همین میشه که یه جمع و تفریق ساده رو ده بار باید حساب بکنم تا جواب درست به دست بیاد .
      بعد سر این موضوع من ریاضی آزمون جمعه رو ۲۰ درصد زدم ( یازدهم تجربی ام ) و بعدش که اومدم خونه و سولات رو حل کردم ( بدون زمان ( تونستم ۶۵ بزنم . و واقعا عصبانی شدم سر اینکه چه سوالای راحت مسخره ای رو بخاطر استرس و هول شدن از دست دادم .
      لطفا لطفا کمکم کنید .
      چجور استرسم رو کنترل کنم؟ ( اینم بگم که تحت فشار خانواده هم نیستم که بگیم بخاطر اونه )
      چجوری زمانم رو کنترل کنم ( اینم بعضی ها میگن از تکنیک مثبت منفی استفاده کن ، اگه اینطوری باشه من فکر کنم از ۲۰ تا سوال فیزیک باید دور ۱۵ تا خط بکشم بنویسم زمانگیر که بعدا بیام حالشون کنم و این تکنیک حداقل برای من کاربردی نبوده چون ۳ و ۴ بار که امتحانش کردم دیدم اصلا وقت نمی کنم دوباره برگردم به اونا نگاه کنم )

خلاصه که ممنون میشم کمک کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وای اونجا که میگی انگار مغزمو جا گذاشتم حق تا ابد. با این تفاوت که من دوازدهمم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      دو سه نکته هست که ممکن برای شما هم راهگشا باشه
      یکی اینکه وقتی به سوالات ریاضی یا هر درسی رسیدی که احساس کردی مغزت قفل شده ادامه ندی حل کردن یا جواب دادن یه مقدار اب بنوشی و یا یه چیز قندی بخوری و این با خودت مرور کنی که این حالت طبیعی و ممکن برای هر کسی این حالت رخ بده این باعث میشه استرسی که داری مقداری کم بشه و به مغزت این اجازه بده که خودش با موقعیت سازگار کنه و کم کم گره مغزیت باز بشه
      دومین نکته این که شما هر چقدر شرایط آزمون دادن با تایم استاندارد در محیط خونه برای خودت ایجاد بکنی و تسلط روی دروس بالا ببری استرس کم میکنه سر جلسه و این قفل شدن مغز سر جلسه به حداقل ممکن میرسونه

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      یکی دو روز قبل از آزمون، آزمون سال قبل رو زماندار از خودت بگیر و تحلیل کن. این جوری میدونی سر جلسه با چی طرفی و سر جلسه هول نمیشی.
      متاسفانه در مورد تکنیک ضربدر منها، شما دارید اشتباه میکنید. وقتی بدون زمان داری ۶۵ میزنی، یعنی باید ۳۵ درصد سوالات (حدود ۷ تا)رو ضربدر بزنی و ول کنی و دوباره برنگردی. یعنی دیگه نباید به ۱۵ سوال فیزیک جواب بدی و مقدار کمتری میمونه. همون ۵ تایی که میتونی رو حتما باید بزنی و باقیمانده ها رو (تقریبا ۸ تا)هر طور حال کردی، چند تا انتخاب میکنی و جواب میدی.
      اگه بتونی ساعت مطالعه روز تعطیلت رو ۲ ساعت اضافه کنی و توش تست بیشتری بزنی، تسلطت زیاد میشه و استرست رو کم میکنه. شاید این طوری هم کمی بهت کمک بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 19 آذر 1402 در ساعت 17:10

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      و منی که سر امتحانات تشریحی این مشکل رو دارم
      یک‌جا نوشته بود رو برگه خط خطی کن حافظه ات کار میفته مبخوام امتحان کنم
      یک کار دیگه اینکه قبل امتحان تنفس عمیق امتحان کن

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم تنها راهکار اینه که تا میتونی ازمون بدی یا حداقلش تست زماندار کار کنی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب الان مثلا من میتونم فیزیک رو بدون زمان ۱۰۰ بزنم ولی اگه بخوام هر سوال رو تو ۱.۵ دقیقه حل کنم بخاطر اون زمان کم میارم و استرس هم میاد بدتر میکنه وضع رو ...

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Carbon نمایش پست ها
      خب الان مثلا من میتونم فیزیک رو بدون زمان ۱۰۰ بزنم ولی اگه بخوام هر سوال رو تو ۱.۵ دقیقه حل کنم بخاطر اون زمان کم میارم و استرس هم میاد بدتر میکنه وضع رو ...
      کارنامه رتبه ۱ و ۲ امسال رو که ببینی، اونها هم به خاطر محدودیت وقت، درصدهاشون در رنج ۸۰ درصد بوده. واقعا توی اینترنت سرچ کن و ببین.
      شما لازم نیست سر جلسه ۱۰۰ بزنی. فقط ۶۰ - ۷۰ درصد از سوالات خوش دست تر و سریع الحل تر رو بزنی، همون برای رتبه زیر ۱۰۰ کافیه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 20 آذر 1402 در ساعت 17:20

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن