خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

چه رشته ای برام مناسبه ؟ به مشورت باهاتون نیاز دارم.

درود
      من فارغ‌التحصیل علوم انسانی هستم ، سال نهم و به هنگام انتخاب رشته تقریباً هیچ آگاهی درباره رشته ها نداشتم ، اطرافیانم هم مثل خودم بودند و سواد نداشتند ، به هر حال الان من ترم یک حسابداری هستم ، به حسابداری علاقه ندارم ، من تحقیقات کردم و سر فصل دروس رشته های مختلف رو مطالعه کردم ، فهمیدم به این رشته ها علاقه دارم : در میان رشته های علوم انسانی از جامعه شناسی ، تاریخ ، جغرافیا ، روانشناسی ، اقتصاد ، فلسفه ، علوم سیاسی و روزنامه نگاری خوشم میاد. در میان رشته های علوم پایه از میکروبیولوژی ، زیست شناسی و نجوم بسیار خوشم میاد ، در میان رشته های فنی مهندسی از مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع خوشم میاد ، مهندسی انرژی هم برام جالبه ، از رشته های تاپ تجربی و پرستاری و علوم تغذیه و علوم و صنایع غذایی هم خوشم میاد ، به موسیقی هم بسیار علاقه دارم ، این ها تمام رشته های دانشگاهی هستند که ازشون خوشم میاد ، البته مثلاً من از درسای رشته پرستاری خوشم میاد و هنگام مطالعه سر فصل دروس پرستاری بسیار برام جالب بودند ولی از کار پرستاری یا دندانپزشکی اصلا خوشم نمیاد ، بعدش اینکه این یک پیوستار هست یعنی مثلاً رشته فلسفه رو بسیار بیشتر از رشته روان شناسی یا رشته صنایع غذایی دوست دارم ، تیپ شخصیتی من intj هست ، فقط علاقه هم کافی نیست ، از خودم تست استعداد یابی گرفتم مثلاً هوش طبیعت گرا و هوش فضایی من از هوش بدنی و هوش منطقی ریاضی و هوش میان فردی من بسیار بیشتر هست ، تو تست انیاگرام ، اول برام تیپ دو رو آورد دوباره با دقت آزمون دادم برام تیپ پنج رو آورد ، تو تست هالند هم برام جستجو گر رو فک کنم آورد ، البته همان طور که متوجه شدید علایق من بسیار گسترده هست و تک بعدی نیستم ، من رشته ای رو می‌خوام که بهش علاقه داشته باشم ، برای اپلای مناسب باشه و درآمد و بازار کار مناسبی در کشور مقصد داشته باشه ، من خودم هدف اولم آمریکا هست ، من تحقیقات کردم فهمیدم مهندسی صنایع در لیست رشته های مورد نیاز آمریکا قرار داره و همچنین کلا مهندسی ها برای اپلای مناسب هستند ، به نظرتون عقلانی هست برای کنکور ریاضی بخونم ؟ سر فصل دروس رشته مهندسی صنایع رو مطالعه کردم بهش علاقه مندم ، البته از هوش مصنوعی و ساخت انیمیشن هم خوشم میاد به خاطر همین به مهندسی کامپیوتر هم تمایل دارم ، کلا به نظر خودم اگه کارشناسی مهندسی بخونم و مثلاً ارشد MBA بگیرم خیلی خوبه ، حالا به نظرتون من باید چیکار کنم ، خودم احساس میکنم برای وضعیت فعلی من مهندسی از همه بهتره ، در کنارش خودم میتونم علایق دیگرم رو پیگیری کنم ، ببخشید که طولانی شد
      ویرایش توسط ABCK : 17 آذر 1402 در ساعت 16:57

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      سلام چندین بار نوشته هاتون داخل انجمن دیدم ببینید الکی عمر جوانی خودتان با این حرفها تباه نکنید شما اگه به حسابداری علاقه ندارید خب برید رشته‌های مهندسی دانشگاه آزاد بعد واقعا فکر کردید مهاجرت به همين راحتی الان رتبه های برتر کنکور دارن به سختی مهاجرت می‌کنند اونوقت شما چطوری میخواهید از دانشگاه آزاد مهاجرت کنید بنظر من شما بیش از حد وسواس دارید بهتر یک رشته ای بخونید وارد بازار کار بشید بعد چند سال که یک خورده وضعیت مالی تون بهتر شد اونوقت به مهاجرت فکر کنید الان شما که الان مهارت خاصی نداری میخوایی برید اونجا چکار

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Fateme82;1903781]سلام چندین بار نوشته هاتون داخل انجمن دیدم ببینید الکی عمر جوانی خودتان با این حرفها تباه نکنید شما اگه به حسابداری علاقه ندارید خب برید رشته‌های مهندسی دانشگاه آزاد بعد واقعا فکر کردید مهاجرت به همين راحتی الان رتبه های برتر کنکور دارن به سختی مهاجرت می‌کنند اونوقت شما چطوری میخواهید از دانشگاه آزاد مهاجرت کنید بنظر من شما بیش از حد وسواس دارید بهتر یک رشته ای بخونید وارد بازار کار بشید بعد چند سال که یک خورده وضعیت مالی تون بهتر شد اونوقت به مهاجرت فکر کنید الان شما که الان مهارت خاصی نداری میخوایی برید اونج
      دوست عزیزم دقیقاً تمام حرف هات درسته
      من از انتخاب رشته نهمم سخت پشیمونم ، تازه یک سال به اجبار پشت کنکور انسانی موندم و عمرم تباه شده ، دیگه انگیزه ای برای زندگی کردن ندارم ، فقط همینجوری زنده ام ، حرف هات کاملا درسته

4. Top | #4
      MnT
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم وارد مسیر کنکور شدن خودش ی عامل میشه برای سردرگم بودن و پشیمونی و هزار تا چیز دیگه
      و اینکه یسال پشت موندن در قبال کسایی که الان روالشون دوساله چیزی نیست
      بنظرم بیشتر فکر کنید و اگر واقعا مسیر و راه زندگیتون رو توی چیزی غیر کنکور پیدا نکردید واردش بشید و این خودش خواهان بررسی های زیادی غیر از ازمون های مختلف استعداد یابی دادن هست، سعی کنید به مغزتون بگید تو از فرصت کنکور دادنت استفاده کردی و حتی از فرصت انتخاب رشتت هم استفاده کردی حالا چیکار میکنی و چه چیز های دیگری هست که راضیت میکنه حتی خیلی از شغل هایی که الان گفتید بعدا کاریابیشون از رشته شما هم برمیداره و اگر دیدید تو این مواضع چیزی نیست بگید خب اگر رشتم رو تغییر بدم چی خوب میشه و در اخرین مرحله کنکور

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلاسای هوش مصنوعی و انیمیشن برو. نیازی به دانشگاه رفتن نیست. بعد از چند سال کسب تجربه و کارکردن، رزومه ات رو برای شرکت های خارجی بفرست زبانت رو هم خوب کن اگر واقعا رزومه خوبی داشته باشی مهاجرت میکنی. حالا امریکا نشد یه جای خوب دیگه میری.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن