درود
من فارغالتحصیل علوم انسانی هستم ، سال نهم و به هنگام انتخاب رشته تقریباً هیچ آگاهی درباره رشته ها نداشتم ، اطرافیانم هم مثل خودم بودند و سواد نداشتند ، به هر حال الان من ترم یک حسابداری هستم ، به حسابداری علاقه ندارم ، من تحقیقات کردم و سر فصل دروس رشته های مختلف رو مطالعه کردم ، فهمیدم به این رشته ها علاقه دارم : در میان رشته های علوم انسانی از جامعه شناسی ، تاریخ ، جغرافیا ، روانشناسی ، اقتصاد ، فلسفه ، علوم سیاسی و روزنامه نگاری خوشم میاد. در میان رشته های علوم پایه از میکروبیولوژی ، زیست شناسی و نجوم بسیار خوشم میاد ، در میان رشته های فنی مهندسی از مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع خوشم میاد ، مهندسی انرژی هم برام جالبه ، از رشته های تاپ تجربی و پرستاری و علوم تغذیه و علوم و صنایع غذایی هم خوشم میاد ، به موسیقی هم بسیار علاقه دارم ، این ها تمام رشته های دانشگاهی هستند که ازشون خوشم میاد ، البته مثلاً من از درسای رشته پرستاری خوشم میاد و هنگام مطالعه سر فصل دروس پرستاری بسیار برام جالب بودند ولی از کار پرستاری یا دندانپزشکی اصلا خوشم نمیاد ، بعدش اینکه این یک پیوستار هست یعنی مثلاً رشته فلسفه رو بسیار بیشتر از رشته روان شناسی یا رشته صنایع غذایی دوست دارم ، تیپ شخصیتی من intj هست ، فقط علاقه هم کافی نیست ، از خودم تست استعداد یابی گرفتم مثلاً هوش طبیعت گرا و هوش فضایی من از هوش بدنی و هوش منطقی ریاضی و هوش میان فردی من بسیار بیشتر هست ، تو تست انیاگرام ، اول برام تیپ دو رو آورد دوباره با دقت آزمون دادم برام تیپ پنج رو آورد ، تو تست هالند هم برام جستجو گر رو فک کنم آورد ، البته همان طور که متوجه شدید علایق من بسیار گسترده هست و تک بعدی نیستم ، من رشته ای رو میخوام که بهش علاقه داشته باشم ، برای اپلای مناسب باشه و درآمد و بازار کار مناسبی در کشور مقصد داشته باشه ، من خودم هدف اولم آمریکا هست ، من تحقیقات کردم فهمیدم مهندسی صنایع در لیست رشته های مورد نیاز آمریکا قرار داره و همچنین کلا مهندسی ها برای اپلای مناسب هستند ، به نظرتون عقلانی هست برای کنکور ریاضی بخونم ؟ سر فصل دروس رشته مهندسی صنایع رو مطالعه کردم بهش علاقه مندم ، البته از هوش مصنوعی و ساخت انیمیشن هم خوشم میاد به خاطر همین به مهندسی کامپیوتر هم تمایل دارم ، کلا به نظر خودم اگه کارشناسی مهندسی بخونم و مثلاً ارشد MBA بگیرم خیلی خوبه ، حالا به نظرتون من باید چیکار کنم ، خودم احساس میکنم برای وضعیت فعلی من مهندسی از همه بهتره ، در کنارش خودم میتونم علایق دیگرم رو پیگیری کنم ، ببخشید که طولانی شد