خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Exclamation جاماندن از ثبت نام

سلام ممنون میشم لطفا راهنمایی کنید
      توی مدت ثبت نام کنکور اردیبهشت پسرداییم متاسفانه ثبت نام نکرده.الان باید چیکارکنه؟به سنجش زنگ بزنه یا حضوری بره تهران؟
      اگه امسال شرکت نکنه معافی داره از بین میره/از استرس الان حالش بد شده نمیدونیم چیکار کنیم
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong
      ویرایش توسط Mariyana : 16 آذر 1402 در ساعت 12:10

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mariyana نمایش پست ها
      سلام ممنون میشم لزفا راهنمایی کنید
      توی مدت ثبت نام کنکور اردیبهشت پسرداییم متاسفانه ثبت نام نکرده.الان باید چیکارکنه؟به سنجش زنگ بزنه یا حضوری بره تهران؟
      اگه امسال شرکت نکنه معافی داره از بین میره/از استرس الان حالش بد شده نمیدونیم چیکار کنیم
      این ثبت نام صرفا برای کنکور اردیبهشت بود
      در بدترین حالت کنکور اردیبهشت شرکت نمیکنن و کنکور تیر شرکت میکنن و تا اون موقع معافیت دارن
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sudi نمایش پست ها
      این ثبت نام صرفا برای کنکور اردیبهشت بود
      در بدترین حالت کنکور اردیبهشت شرکت نمیکنن و کنکور تیر شرکت میکنن و تا اون موقع معافیت دارن
      ممنون ولی گفتن نمره کنکور میانگین این دوتاس و.. تراز هرکدوم بهتر شه میتونه ثبت نام کنه با اون نتایج. طفلی خیلیییی زحمت کشید. پارسال که نامادریش باهاش لج کرد و نزاشت.امسالم مثل اینکه داییم قرار بود ثبت نامش کنه یادش رفته!!!
      انقدر براش ناراحتم واقعا با کمترین امکانات داره تموم تلاششو میکنه. اگه بریم تهران میشه درستش کرد همین شنبه میبرمش . یا مراکز استانم شعبه داره سنجش واسه پیگیری اینجور م
      My power's turned on

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

ممنون ولی گفتن نمره کنکور میانگین این دوتاس و.. تراز هرکدوم بهتر شه میتونه ثبت نام کنه با اون نتایج. طفلی خیلیییی زحمت کشید. پارسال که نامادریش باهاش لج کرد و نزاشت.امسالم مثل اینکه داییم قرار بود ثبت نامش کنه یادش رفته!!!
      انقدر براش ناراحتم واقعا با کمترین امکانات داره تموم تلاششو میکنه. اگه بریم تهران میشه درستش کرد همین شنبه میبرمش . یا مراکز استانم شعبه داره سنجش واسه پیگیری اینجور م
      خیلی ها سال پیش فقط یکی از کنکور های دی و تیر رو شرکت کردن و با همون نتیجه هم قبول شدن چیزی که میخواستن
      اختلاف تراز دو کنکور طوری نیست که سرنوشت آدم رو عوض کنه...در این حد هست که رتبه یک و دو جا به جا بشن مثل سال پیش
      تمام تلاشتون رو بکنید که ثبت نام بشه برای اردیبهشت ولی گفتم بدونید اگه خدایی نکرده به نتیجه نرسیدید هم هیچ اتفاقی نمیوفته و ایشالا تیر ماه بهترین تراز رو میگیرن
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sudi نمایش پست ها
      خیلی ها سال پیش فقط یکی از کنکور های دی و تیر رو شرکت کردن و با همون نتیجه هم قبول شدن چیزی که میخواستن
      اختلاف تراز دو کنکور طوری نیست که سرنوشت آدم رو عوض کنه...در این حد هست که رتبه یک و دو جا به جا بشن مثل سال پیش
      تمام تلاشتون رو بکنید که ثبت نام بشه برای اردیبهشت ولی گفتم بدونید اگه خدایی نکرده به نتیجه نرسیدید هم هیچ اتفاقی نمیوفته و ایشالا تیر ماه بهترین تراز رو میگیرن
      ممنون کمی خیالم راحت شد ثبت نام دومیه جداست دیگه مدارکشو گرفتم خودم ثبت نام کنم
      فقط اینکه کسی مشخصات شناسنامه ایشو داشته باشه میتونه دست ببره مثلا استان محل ازمون رو تغییر بده و...؟اگه اره چطوری رمز تغییر بدم؟ الان سایتو چک کردم این بازه یعنی میشه هنوز ثبت نام کرد یا واسه فرهنگیانه؟
      464.png
      My power's turned on

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

ممنون کمی خیالم راحت شد ثبت نام دومیه جداست دیگه مدارکشو گرفتم خودم ثبت نام کنم
      فقط اینکه کسی مشخصات شناسنامه ایشو داشته باشه میتونه دست ببره مثلا استان محل ازمون رو تغییر بده و...؟اگه اره چطوری رمز تغییر بدم؟ الان سایتو چک کردم این بازه یعنی میشه هنوز ثبت نام کرد یا واسه فرهنگیانه؟
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 464.PNG
مشاهده: 35
حجم: 69.8 کیلو بایت
      ببینید فقط با مشخصات شناسنامه نمیشه محل آزمون رو تغییر داد، رمز عبور my.sanjesh.org هم نیازه. رمز رو تو همون سایت تو قسمت مشخصات کاربری قاعدتا باید بشه تغییر داد.
      خب اگه همچنان میشه سریال خرید احتمالا هنوزم بشه ثبت نام کرد (چک کنید تو پروفایل سنجشتون ببینید بستن یا نه) گفته بودن دیروز آخرین فرصته. اگه ثبت نام همچنان باز بود بله همین گزینه که عکسش رو فرستادید سریالش برای کنکور هست
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن