نوشته اصلی توسط
ABCK
درود
لطفاً تاپیکم رو تا پایان مطالعه کنید و نظرتون رو بدید .
من در دوران دبستان بسیار مطالعه داشتم ولی بنا به دلایلی نظیر عدم شرکت در آزمون آزمایشی تیزهوشان قبول نشدم ، در متوسطه اول افت تحصیلی داشتم ، در متوسطه اول بر خلاف دوران دبستان به طور منظم مطالعه نداشتم ، سال نهم نمونه تیزهوشان رد شدم ( نمونه رو تجربی و تیزهوشان رو انسانی زده بودم ) من میخواستم برم تجربی ، رفتم تجربی ثبت نام کردم. ولی قبل از آغاز سال تحصیلی دهم به علوم انسانی تغییر رشته دادم زیرا گمان میکردم به علوم انسانی بیشتر علاقه دارم و همچنین اطرافیانم من رو وحشت انداخته بودند که تجربی سخته مثلاً فلانی چند سال پشت کنکور تجربی بوده نتوانسته قبول بشه و...، به طور اتفاقی دهم که بودم ذخیره تیزهوشان اومد و تیزهوشان انسانی قبول شدم ، در ابتدا خوشحال شدم ، سال دوازدهم از انتخاب رشته ام پشیمون شدم ، همش به تجربی فکر میکردم که البته جامعه هم مقصر هست چون تو ایران همه فقط پزشکی رو خوب می دونن، همچنین مدرسه من سطح علمیش بالا بود و تمام توجه معلم ها به تراز بالا ها بود و بین دانش آموزان فرق می گذاشتند و همین موضوع منجر به بروز افسردگی در من شد ، من هیچی نخوندم صرفا به صورت شب امتحانی برای نهایی خوندم و رتبم حدود ۱۶ هزار منطقه شد ، یک سال هم به صورت ناخواسته پشت کنکور انسانی موندم و دوران وحشتناکی بود ، شما خودتون در نظر بگیرید اگه یه کسی پشت کنکور بمونه و هدفی نداشته باشه چقدر میتونه دوران سختی باشه ، رتبم حدود 18 هزار منطقه شد ، الان ترم یک حسابداری دانشگاه آزاد هستم ، به حسابداری علاقه ندارم ، من خودم به این موضوع فکر میکنم که به رشته اقتصاد دانشگاه پیام نور تغییر بدم ، البته من نمی دونم این تغییر رشته و دانشگاه امکان پذیر هست یا نه ، و در کنارش شروع کنم برای کنکور ۱۴۰۳ ریاضی ، تا مهندسی صنایع یک دانشگاه خوب قبول بشم ، پول کتاب تست هم ندارم بنابراین ناچار هستم الان با پی دی اف جلو برم و یه جا کار کنم تا بتونم پول کتاب هام رو تهیه کنم ، والدینم هم سخت مخالف تصمیم هستند البته هنوز اقدامی نکردم و والدینم هم اطلاعی ندارند ، من الان اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ، ببینید من به رشته های دانشگاهی مهندسی صنایع ، مدیریت ، اقتصاد ، تاریخ ، فلسفه ، سیاست ، روزنامه نگاری و زیست شناسی علاقه مند هستم ، از رشته هایی مثل جغرافیا ، مهندسی کامپیوتر و روان شناسی و پزشکی هم خوشم میاد ، حالا از میان این رشته ها به دنبال رشته ای هستم که باهاش بشه اپلای کرد و درآمد و بازار کار مناسبی در کشور مقصد داشته باشه، خب پزشکی که نمیشه چون قبولی پزشکی روزانه سخته تازه ظاهراً پزشکی تو دانشگاه هم رشته سنگینی هست ، به بقیه رشته های تجربی علاقه ندارم فقط از زیست خوشم میاد که اونم علوم پایه هست و هیچ کسی هم به خاطر قبولی تو رشته زیست شناسی اون هم با شرایط من پشت کنکور تجربی نمیمونه، ، رشته های علوم انسانی هم به جز
اقتصاد برای اپلای مناسب نیست ، خیلی از رشته های انسانی مثل تاریخ که نه برای اپلای مناسبه نه بازار کار داره، کلا هدف اصلی من از کنکور ریاضی اپلای هست ، اما من پول اپلای ندارم و نیازمند بورسیه هستم ، برای من این سوال پدیدار شده که آیا میتونم از طریق تحصیلی در عرض چند سال آینده مثلاً حداکثر پنج سال آینده مهاجرت کنم ، اگه جواب خیر هست دیگر تلاش و کوشش من برای کنکور ریاضی بی معنا میشه ، کلا نظرتون چیه من باید چیکار کنم ، لطفاً راهنمایی ام کنید ، خیلی از موسسه های مهاجرتی هم کلاه بر دار هستند و همچنبن خیلی از مشاور ها هم سواد آن چنانی ندارند مثلا حتی نمی دونن اپلای چیه
لطفاً کمکم کنید ، ببخشید که تاپیکم طولانی شد