خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

دوستان لطفاً کمکم کنید ، من در گمراهی قرار دارم ، به نظرتون از دانشگاه انصراف بدم یا نه ، لطفاً🙏

درود
      لطفاً تاپیکم رو تا پایان مطالعه کنید و نظرتون رو بدید .
      من در دوران دبستان بسیار مطالعه داشتم ولی بنا به دلایلی نظیر عدم شرکت در آزمون آزمایشی تیزهوشان قبول نشدم ، در متوسطه اول افت تحصیلی داشتم ، در متوسطه اول بر خلاف دوران دبستان به طور منظم مطالعه نداشتم ، سال نهم نمونه تیزهوشان رد شدم ( نمونه رو تجربی و تیزهوشان رو انسانی زده بودم ) من میخواستم برم تجربی ، رفتم تجربی ثبت نام کردم. ولی قبل از آغاز سال تحصیلی دهم به علوم انسانی تغییر رشته دادم زیرا گمان میکردم به علوم انسانی بیشتر علاقه دارم و همچنین اطرافیانم من رو وحشت انداخته بودند که تجربی سخته مثلاً فلانی چند سال پشت کنکور تجربی بوده نتوانسته قبول بشه و...، به طور اتفاقی دهم که بودم ذخیره تیزهوشان اومد و تیزهوشان انسانی قبول شدم ، در ابتدا خوشحال شدم ، سال دوازدهم از انتخاب رشته ام پشیمون شدم ، همش به تجربی فکر میکردم که البته جامعه هم مقصر هست چون تو ایران همه فقط پزشکی رو خوب می دونن، همچنین مدرسه من سطح علمیش بالا بود و تمام توجه معلم ها به تراز بالا ها بود و بین دانش آموزان فرق می گذاشتند و همین موضوع منجر به بروز افسردگی در من شد ، من هیچی نخوندم صرفا به صورت شب امتحانی برای نهایی خوندم و رتبم حدود ۱۶ هزار منطقه شد ، یک سال هم به صورت ناخواسته پشت کنکور انسانی موندم و دوران وحشتناکی بود ، شما خودتون در نظر بگیرید اگه یه کسی پشت کنکور بمونه و هدفی نداشته باشه چقدر میتونه دوران سختی باشه ، رتبم حدود 18 هزار منطقه شد ، الان ترم یک حسابداری دانشگاه آزاد هستم ، به حسابداری علاقه ندارم ، من خودم به این موضوع فکر میکنم که به رشته اقتصاد دانشگاه پیام نور تغییر بدم ، البته من نمی دونم این تغییر رشته و دانشگاه امکان پذیر هست یا نه ، و در کنارش شروع کنم برای کنکور ۱۴۰۳ ریاضی ، تا مهندسی صنایع یک دانشگاه خوب قبول بشم ، پول کتاب تست هم ندارم بنابراین ناچار هستم الان با پی دی اف جلو برم و یه جا کار کنم تا بتونم پول کتاب هام رو تهیه کنم ، والدینم هم سخت مخالف تصمیم هستند البته هنوز اقدامی نکردم و والدینم هم اطلاعی ندارند ، من الان اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ، ببینید من به رشته های دانشگاهی مهندسی صنایع ، مدیریت ، اقتصاد ، تاریخ ، فلسفه ، سیاست ، روزنامه نگاری و زیست شناسی علاقه مند هستم ، از رشته هایی مثل جغرافیا ، مهندسی کامپیوتر و روان شناسی و پزشکی هم خوشم میاد ، حالا از میان این رشته ها به دنبال رشته ای هستم که باهاش بشه اپلای کرد و درآمد و بازار کار مناسبی در کشور مقصد داشته باشه، خب پزشکی که نمیشه چون قبولی پزشکی روزانه سخته تازه ظاهراً پزشکی تو دانشگاه هم رشته سنگینی هست ، به بقیه رشته های تجربی علاقه ندارم فقط از زیست خوشم میاد که اونم علوم پایه هست و هیچ کسی هم به خاطر قبولی تو رشته زیست شناسی اون هم با شرایط من پشت کنکور تجربی نمیمونه، ، رشته های علوم انسانی هم به جز
      اقتصاد برای اپلای مناسب نیست ، خیلی از رشته های انسانی مثل تاریخ که نه برای اپلای مناسبه نه بازار کار داره، کلا هدف اصلی من از کنکور ریاضی اپلای هست ، اما من پول اپلای ندارم و نیازمند بورسیه هستم ، برای من این سوال پدیدار شده که آیا میتونم از طریق تحصیلی در عرض چند سال آینده مثلاً حداکثر پنج سال آینده مهاجرت کنم ، اگه جواب خیر هست دیگر تلاش و کوشش من برای کنکور ریاضی بی معنا میشه ، کلا نظرتون چیه من باید چیکار کنم ، لطفاً راهنمایی ام کنید ، خیلی از موسسه های مهاجرتی هم کلاه بر دار هستند و همچنبن خیلی از مشاور ها هم سواد آن چنانی ندارند مثلا حتی نمی دونن اپلای چیه
      لطفاً کمکم کنید ، ببخشید که تاپیکم طولانی شد
      ویرایش توسط ABCK : 12 آذر 1402 در ساعت 12:56

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همین رشته ای که میخونی رو ادامه بده.از کجا معلوم که برای کنکور ریاضی بتونی مطالعه داشته باشی؟علاقه یه چیزه تلاش یه چیز دیگه.ممکنه آدم به خیلی چیزا علاقه داشته باشه اما تا وقتی تلاشی نباشه همه چی پوچه.
      ویرایش توسط Nelyn : 12 آذر 1402 در ساعت 12:59

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nelyn نمایش پست ها
      همین رشته ای که میخونی رو ادامه بده.از کجا معلوم که برای کنکور ریاضی بتونی مطالعه داشته باشی؟علاقه یه چیزه تلاش یه چیز دیگه.ممکنه آدم به خیلی چیزا علاقه داشته باشه اما تا وقتی تلاشی نباشه همه چی پوچه.
      نه تلاش رو میکنم
      الان دوست عزیز به نظرت کسی صفر باشه و پنج یا شش ماه روزانه ۱۶ ساعت مطالعه داشته باشه ، می‌تونه مهندسی صنایع دانشگاه های خوب قبول بشه ؟ چون هدف من مهاجرت هست ، برای مهاجرت هر کاری میکنم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ABCK نمایش پست ها
      نه تلاش رو میکنم
      الان دوست عزیز به نظرت کسی صفر باشه و پنج یا شش ماه روزانه ۱۶ ساعت مطالعه داشته باشه ، می‌تونه مهندسی صنایع دانشگاه های خوب قبول بشه ؟ چون هدف من مهاجرت هست ، برای مهاجرت هر کاری میکنم
      برای اپلای، دانشگاه اونقدرام مهم نیست بیشتر معدلتو سعی کن بالا ببری و نمره ی آیلتس.یکی از دوستام همین چند وقت پیش با لیسانس دانشگاه آزاد بدون کنکور،مهاجرت کرد.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nelyn نمایش پست ها
      برای اپلای، دانشگاه اونقدرام مهم نیست بیشتر معدلتو سعی کن بالا ببری و نمره ی آیلتس.یکی از دوستام همین چند وقت پیش با لیسانس دانشگاه آزاد بدون کنکور،مهاجرت کرد.
      آها ممنونم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خب خوب شد تاپیک مجزا زدی که تو تاپیک اون بنده خدا اسپم ندیم
      خب ببین حرفام رو من اونجا زدم بهت...تنها چیزی که میخوام اضافه کنم اینه که سعی کن روحیه قوی ای داشته باشی چون خودت قبلا این مسیر رو رفتی و میدونی کنکور چقدر فرسایشی هست. پس سعی کن روحیه خوبی داشته باشی و مرتب و منظم هم تلاش کنی بری جلو...یادت باشه پیوستگی خیلی مهمه...تو روزی 7 ساعت مطالعه مفید داشته باشی خیلی جلو تر از کسی هستی که یک روز در میون 16 ساعت میخونه...
      این ویدئو رو هم ببین
      داستان عزیز در برنامه کتاب باز (aparat.com)
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو اون تایپیک نوشتم
      بشین فیلم های حسابان ببین اصلا میتونی سوالاتش حل کنی تست بزنی تو چه مدت راه میفتی ب اینها هندسه و گسسته و امار و احتمال اضافه کن بعلاوه فیزیک و شیمی
      اگر هدفت اپلای و رفتن هست حسابداری اتفاقا رشته عالی هست
      اطلاعات در مورد رشته ات کسب کن و مدارک معتبر مرتبط با اون رو بگیر
      نمراتت بالا باشه و کار یاد بگیر
      زبانت قوی و مسلط،کن

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود
      لطفاً تاپیکم رو تا پایان مطالعه کنید و نظرتون رو بدید .
      من در دوران دبستان بسیار مطالعه داشتم ولی بنا به دلایلی نظیر عدم شرکت در آزمون آزمایشی تیزهوشان قبول نشدم ، در متوسطه اول افت تحصیلی داشتم ، در متوسطه اول بر خلاف دوران دبستان به طور منظم مطالعه نداشتم ، سال نهم نمونه تیزهوشان رد شدم ( نمونه رو تجربی و تیزهوشان رو انسانی زده بودم ) من میخواستم برم تجربی ، رفتم تجربی ثبت نام کردم. ولی قبل از آغاز سال تحصیلی دهم به علوم انسانی تغییر رشته دادم زیرا گمان میکردم به علوم انسانی بیشتر علاقه دارم و همچنین اطرافیانم من رو وحشت انداخته بودند که تجربی سخته مثلاً فلانی چند سال پشت کنکور تجربی بوده نتوانسته قبول بشه و...، به طور اتفاقی دهم که بودم ذخیره تیزهوشان اومد و تیزهوشان انسانی قبول شدم ، در ابتدا خوشحال شدم ، سال دوازدهم از انتخاب رشته ام پشیمون شدم ، همش به تجربی فکر میکردم که البته جامعه هم مقصر هست چون تو ایران همه فقط پزشکی رو خوب می دونن، همچنین مدرسه من سطح علمیش بالا بود و تمام توجه معلم ها به تراز بالا ها بود و بین دانش آموزان فرق می گذاشتند و همین موضوع منجر به بروز افسردگی در من شد ، من هیچی نخوندم صرفا به صورت شب امتحانی برای نهایی خوندم و رتبم حدود ۱۶ هزار منطقه شد ، یک سال هم به صورت ناخواسته پشت کنکور انسانی موندم و دوران وحشتناکی بود ، شما خودتون در نظر بگیرید اگه یه کسی پشت کنکور بمونه و هدفی نداشته باشه چقدر میتونه دوران سختی باشه ، رتبم حدود 18 هزار منطقه شد ، الان ترم یک حسابداری دانشگاه آزاد هستم ، به حسابداری علاقه ندارم ، من خودم به این موضوع فکر میکنم که به رشته اقتصاد دانشگاه پیام نور تغییر بدم ، البته من نمی دونم این تغییر رشته و دانشگاه امکان پذیر هست یا نه ، و در کنارش شروع کنم برای کنکور ۱۴۰۳ ریاضی ، تا مهندسی صنایع یک دانشگاه خوب قبول بشم ، پول کتاب تست هم ندارم بنابراین ناچار هستم الان با پی دی اف جلو برم و یه جا کار کنم تا بتونم پول کتاب هام رو تهیه کنم ، والدینم هم سخت مخالف تصمیم هستند البته هنوز اقدامی نکردم و والدینم هم اطلاعی ندارند ، من الان اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ، ببینید من به رشته های دانشگاهی مهندسی صنایع ، مدیریت ، اقتصاد ، تاریخ ، فلسفه ، سیاست ، روزنامه نگاری و زیست شناسی علاقه مند هستم ، از رشته هایی مثل جغرافیا ، مهندسی کامپیوتر و روان شناسی و پزشکی هم خوشم میاد ، حالا از میان این رشته ها به دنبال رشته ای هستم که باهاش بشه اپلای کرد و درآمد و بازار کار مناسبی در کشور مقصد داشته باشه، خب پزشکی که نمیشه چون قبولی پزشکی روزانه سخته تازه ظاهراً پزشکی تو دانشگاه هم رشته سنگینی هست ، به بقیه رشته های تجربی علاقه ندارم فقط از زیست خوشم میاد که اونم علوم پایه هست و هیچ کسی هم به خاطر قبولی تو رشته زیست شناسی اون هم با شرایط من پشت کنکور تجربی نمیمونه، ، رشته های علوم انسانی هم به جز
      اقتصاد برای اپلای مناسب نیست ، خیلی از رشته های انسانی مثل تاریخ که نه برای اپلای مناسبه نه بازار کار داره، کلا هدف اصلی من از کنکور ریاضی اپلای هست ، اما من پول اپلای ندارم و نیازمند بورسیه هستم ، برای من این سوال پدیدار شده که آیا میتونم از طریق تحصیلی در عرض چند سال آینده مثلاً حداکثر پنج سال آینده مهاجرت کنم ، اگه جواب خیر هست دیگر تلاش و کوشش من برای کنکور ریاضی بی معنا میشه ، کلا نظرتون چیه من باید چیکار کنم ، لطفاً راهنمایی ام کنید ، خیلی از موسسه های مهاجرتی هم کلاه بر دار هستند و همچنبن خیلی از مشاور ها هم سواد آن چنانی ندارند مثلا حتی نمی دونن اپلای چیه
      لطفاً کمکم کنید ، ببخشید که تاپیکم طولانی شد
      سلام چرا راجب پرستاری فکر نمیکنی؟ از پزشکی آسون تره فقط ۴ سال تحصیل داره راحت استخدام میشی اپلای کردن و مهاجرت عالیه داخل این رشته به زیست علاقه داری و حتما استعدادش هم داری نادیده اش نگیر تازه برای پرستاری تو با همون کنکور دومت که گفتی خیلی خراب کردم و ۱۸ هزار شدم هم میتونی روزانه اشو بیاری تازه میگی اوضاع اون روزا خیلی بد بوده الان ک اوضاعت بهتر شده فقط یکم خودت رو جمع و جور کنی راحت شهر خودت دولتی میتونی بخونی

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط he.mo نمایش پست ها
      تو اون تایپیک نوشتم
      بشین فیلم های حسابان ببین اصلا میتونی سوالاتش حل کنی تست بزنی تو چه مدت راه میفتی ب اینها هندسه و گسسته و امار و احتمال اضافه کن بعلاوه فیزیک و شیمی
      زبانت قوی و مسلط،کن
      آبجی من به حسابداری علاقه ندارم ، الان تازه ترم یک هستم کلاس اصول حسابداری 1 برام حوصله سر بر هست ، تو ترم های بعد درس های تخصصی مطرح میشه ...
      من به فکر منابعی بودم که کاملا خودآموز باشه ، برای حسابان و ریاضی دهم ، هندسه ، آمار و احتمال و گسسته شگفت انگیز رو انتخاب کردم ، درسنامه هاش طوریه که همه چیز رو از صفر توضیح میده ، مثلاً تو هندسه پی دی افش رو دانلود کردم حتی مباحثی مثل پاره خط و نیم خط رو مرور کرده ولی درسنامه اش خیلی زیاده
      برای فیزیک هم آموزش شگفت انگیز رو انتخاب کردم که اونم کاملا خودآموز هست ، برای شیمی هم مبتکران
      ویرایش توسط ABCK : 12 آذر 1402 در ساعت 21:51

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iamthatmanyou نمایش پست ها
      سلام چرا راجب پرستاری فکر نمیکنی؟ از پزشکی آسون تره فقط ۴ سال تحصیل داره راحت استخدام میشی اپلای کردن و مهاجرت عالیه داخل این رشته به زیست علاقه داری و حتما استعدادش هم داری نادیده اش نگیر تازه برای پرستاری تو با همون کنکور دومت که گفتی خیلی خراب کردم و ۱۸ هزار شدم هم میتونی روزانه اشو بیاری تازه میگی اوضاع اون روزا خیلی بد بوده الان ک اوضاعت بهتر شده فقط یکم خودت رو جمع و جور کنی راحت شهر خودت دولتی میتونی بخونی
      داداش من رشتم تو دبیرستان انسانی بوده
      میگن تو تجربی رقابت خیلی زیاده
      از الان اگه شروع کنم میتونم پرستاری روزانه بیارم ؟
      من خودم به زیست علاقه مند هستم ولی میگن پرستاری شغل سختی هست مثلاً باید همش آمپول بزنن ، من یه خورده میترسم ، همش احساس میکنم از عهده پرستاری نمیتونم بر بیام ، به خاطر همین بهش فکر نکردم ، حالا باز نمی دونم

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تو اون تایپیک نوشتم
      زبانت قوی و مسلط،کن
      آبجی شما رشتتون ریاضیه میتونی کمکم کنید
      تو رشته ریاضی رقابت چقدر هست ، من دو تا از رفیقام نهم رفتند ریاضی ، یکیشون ریاضیش از من قوی تر بود سه رقمی شد مهندسی شیمی شریف آورد ، یکی دیگه درسش اندازه من بود مهندسی کامپیوتر دانشگاه انوشیروان بابلی قبول شد ، تراز هاشون تو قلم وی حدود ۶۰۰۰ بود ، کلا نظرت چیه ، مثلاً من شش ماه دقیق بخونم ، برنامه ام اینجوری هست ۵ بیداری ۵:۱۵ تا ۸:۱۵ زنگ اول مطالعه ۸:۲۵ تا ۱۰:۲۵ و ۱۰:۳۵ تا ۱۲:۳۵ زنگ دوم مطالعه ۱۲:۴۵ تا ۱۵:۴۵ زنگ سوم مطالعه ۱۵:۵۵ تا ۲۰ حل تست ۲۰:۱۰ تا ۲۲:۴۰ تحلیل تست ها ، منابعم هم اینا هستند
      حسابان و ریاضی پایه : آموزش شگفت انگیز پایه به پایه + حسابان جامع نشر الگو
      هندسه : آموزش شگفت انگیز پایه به پایه + جامع نشر الگو
      گسسته و آمار : آموزش شگفت انگیز + جامع نشر الگو
      فیزیک : آموزش شگفت انگیز + موج آزمون نشر الگو
      شیمی : مهندسی بازرگانی + موج آزمون
      منابعی تشریحی : ادبیات : سیر تا پیاز
      عربی و دینی و انگلیسی : ماجرا
      حسابان و هندسه و گسسته و فیزیک و شیمی : بانک نهایی خیلی سبز
      سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی : فرمول بیست
      برنامه ام طوری هست که تا پایان زمستان دهم و یازدهم رو مطالعه کنم ، تو فروردین دهم و یازدهم رو دوباره مطالعه کنم و بعدش شروع به مطالعه دوازدهم کنم ، تو اردیبهشت پایه رو با تست جمع کنم ، تو خرداد هم برای ایجاد سابقه دوازدهم رو دقیق مطالعه کنم ، بعد از خرداد کنکور آزمایشی حل کنم
      اصلا به نظرت ارزش داره من این همه زحمت بکشم واسه مهندسی صنایع
      من از میان مهندسی ها فقط از صنایع خوشم میاد و یه ذره از کامپیوتر ، به نجوم هم علاقه دارم که تو ایران بهش بها نمیدن
      کلا نظرت چیه
      آبجی ببخشید که طولانی شد

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تو اون تایپیک نوشتم
      زبانت قوی و مسلط،کن
      تو رشته ریاضی رقابت چقدر هست ، من دو تا از رفیقام نهم رفتند ریاضی ، یکیشون ریاضیش از من قوی تر بود سه رقمی شد مهندسی شیمی شریف آورد ، یکی دیگه درسش اندازه من بود مهندسی کامپیوتر دانشگاه انوشیروان بابلی قبول شد ، تراز هاشون تو قلم وی حدود ۶۰۰۰ بود ، کلا نظرت چیه ، مثلاً من شش ماه دقیق بخونم ، برنامه ام اینجوری هست ۵ بیداری ۵:۱۵ تا ۸:۱۵ زنگ اول مطالعه ۸:۲۵ تا ۱۰:۲۵ و ۱۰:۳۵ تا ۱۲:۳۵ زنگ دوم مطالعه ۱۲:۴۵ تا ۱۵:۴۵ زنگ سوم مطالعه ۱۵:۵۵ تا ۲۰ حل تست ۲۰:۱۰ تا ۲۲:۴۰ تحلیل تست ها ، منابعم هم اینا هستند
      برنامه ام طوری هست که تا پایان زمستان دهم و یازدهم رو مطالعه کنم ، تو فروردین دهم و یازدهم رو دوباره مطالعه کنم و بعدش شروع به مطالعه دوازدهم کنم ، تو اردیبهشت پایه رو با تست جمع کنم ، تو خرداد هم برای ایجاد سابقه دوازدهم رو دقیق مطالعه کنم ، بعد از خرداد کنکور آزمایشی حل کنم
      من از میان مهندسی ها فقط از صنایع خوشم میاد و یه ذره از کامپیوتر ، به نجوم هم علاقه دارم که تو ایران بهش بها نمیدن
      کلا نظرت چیه
      آبجی ببخشید که طولانی شد 🙏

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلا نظرت چیه
      آبجی ببخشید که طولانی شد
      فکر نکنم بتونی ریاضی از رو درسنامه خودت بزنی
      برای امتحان نهایی پایه رو لازم داری و مجبوری از ریاضی دهم شروع کنی بخونی
      این لینک برات میذارم برو تو کانالش روی هر درس بزنی فیلم اساتید خوب میاد جامع و کامل توضیح میدن
      https://t .me/BankVlPkonkor
      فاصله بین t و . رو بردارید
      برای کنکور شما حدود درصد هات رو ده درصد باشه قبول هستی مثلا دانشگاه جم بدشهر یا عالیشهر بوشهر و ازین دست دانشگاه ها
      برای نهایی شیمی یک به سه ربط داره و همینطور شیمی دو به سه نمیگم خیلی سخته اما راه اسونی در پیش نداری
      برای فیزیک همچنین
      گسسته واقعا سخته امار احتمال باز بهتره
      من بیشتر حرفم اینکه بدون پایه خیییلی سخته بتونی تا کنور تیر و امتحان نهایی امسال برسونی
      من الان برای درس هام معلم دارم بازم یک جاهایی مثل مثلثات لنگ میزنم
      ماه اذر بشین بخون ببین چقدر میتونی پیش ببری
      اینم بگم اگر بتونی امتحان نهایی پاس کنی میتونی دانشگاه ازاد بدون کنکور کامپیوتر و صنایع بخونی مثلا تهران یا شیراز
      برای اپلای اصلا دانشگاه مهم نیست
      در کل رقابت بین ریاضی ها برای دانشگاه های درجه دو خیلی زیاد نیست اما با پایه انسانی نمیدونم چطور میشه چون دوستای خودم که رشته انسانی هستند واقعا ریاضیشون ضعیفه حتی دوستم که پارسال رتبه ۱۵۰۰ انسانی اورد ریاضیش رو صفر زد تو کنکور
      من فقط میخوام واقعه بینانه نگاه کنید ب قضیه
      با تلاش میشه موفق شد صد در صد اما یک سری زیر سازی مورد نیاز هست
      شاید بهتر باشه با یک مشاور کنکور که این مروسه طی کرده مشورت کنید

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در مورد کتاب ها من بیشتر نشر الگو میزنم
      موج ازمون هم خوبه
      در مورد عمومی ها فرمول بیست جوابگو هست البته شما چون انسانی بودید عمومی مشکل ندارید زیاد
      برای شیمی مبتکران دو جلدی زدم از اول دهم خیلی سبز هم خوبه چون مبتکران خیلی زیاده

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      در مورد کتاب ها من بیشتر نشر الگو میزنم
      موج ازمون هم خوبه
      در مورد عمومی ها فرمول بیست جوابگو هست البته شما چون انسانی بودید عمومی مشکل ندارید زیاد
      برای شیمی مبتکران دو جلدی زدم از اول دهم خیلی سبز هم خوبه چون مبتکران خیلی زیاده
      نه می‌خوام از همون پایه شروع کنم
      مثلاً هندیه رو از همون دهم عالی بخونم وگرنه خیلی سخت میشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن