درود
شاید بعضی از دوستان بگن این چه تاپیکی هست ولی اگه تا آخر تاپیکم رو مطالعه کنید متوجه میشوید که چقدر شرایطم وحشتناکی
من در هنگام انتخاب رشته نهم میخواستم برم تجربی اما اومدم انسانی چون فک میکردم به انسانی بیشتر علاقه دارم ، همچنین اطرافیانم منو وحشت انداخته بودند که تجربی خیلی سخته ، به فکر رشته ریاضی هم که اصلا نبودم ، به هر حال بعداً و در سال دوازدهم از انتخاب رشته خودم پشیمون شدم ، هیچی نخوندم فقط برای امتخان نهایی شب امتحانی خوندم ، رتبه سال دوازدهم حدود 16 هزار شد ، یک سال هم پشت کنکور انسانی موندم ( تحت فشار والدینم ) و رتبم حدود ۱۸ هزار شد ، شما خودتون در نظر بگیرید ، پارسال من هیچ هدفی نداشتم ، الان وقتی به پارسال فکر میکنم تنم به لرزه میاد ، هر روز افسرده بودم و هدفی نداشتم ، خیلی دوران هولناکی بود ، والدینم به زور میخواستن منو بفرستند رشته حقوق ، ولی اومدم حسابداری دانشگاه آزاد ، الان ترم یک هستم ، ۱۹ سالمه ، من میخواستم به اقتصاد دانشگاه پیام نور تغییر رشته بدم اما من هدفم اپلای و مهاجرت هست ، به مهندسی صنایع علاقه دارم ، خب من پول دکتر رفتم هم ندارم ! چه برسه به مهاجرت ، پس نیاز به بورسیه فول فاند دارم ، همان طور که آگاه هستید این بورسیه ها برای رشته های مهندسی و علوم پایه اون هم در مقطع دکتری عمدتا در نظر گرفته میشه ، مهندسی صنایع بهش علاقه دارم ، برای اپلای هم خوبه ، بازار کارش هم تو خارج و حتی تو ایران خوبه ، مثلاً از مهندسی کامپیوتر هم یه ذره خوشم میاد ولی از مهندسی مثلاً برق یا عمران اصلأ خوشم نمیاد ، حالا من دوست دارم از دانشگاه انصراف بدم بشینم برای کنکور ۱۴۰۳ ریاضی بخونم ، اما چند تا مشکل دارم ، اول از همه اگه از آذر شروع کنم اصلا میتونم زیر ۱۵۰۰ منطقه بشم ؟ هدفم صنایع انوشیروان بابلی هست ، برنامه ام این جوری هست ۵ بیداری ۵:۱۵تا ۷:۱۵ زنگ اول مطالعه ۷:۲۵ تا ۹:۲۵ زنگ دوم مطالعه ۹:۳۵ تا ۱۱:۳۵ زنگ سوم مطالعه ۱۱:۴۵ تا ۱۳:۴۵ زنگ چهارم مطالعه ۱۳:۵۵ تا ۱۵:۵۵ زنگ پنجم مطالعه ۱۶ تا ۲۰ حل تست ۲۰:۵ تا ۲۲:۳۵ تحلیل تست ها ، الان شاید بگید این میزان ساعت مطالعه زیاده ولی من انگیزه و هدف مشخصی دارم ، تازه وضع مالیم داغونه من الان شکمم درد می‌کنه ، چند وقت پیش ورزش کردم فک استخوان هام آسیب دیدند ولی پول ندارم حتی دکتر برم ، به خاطر همین می‌خوام در آینده مثلاً ده سال دیگه زندگیم اینجوری نباشه ، اما من نمی دونم اگه از دانشگاه انصراف بدم آیا برای سربازی ام مشکلی پیش میاد ، بعدش اینکه مهم ترین مشکلم اینه پول کتاب تست ندارم ، والدینم هیچ پولی پدارند ، حتی اگه پول داشتند هم برام هیچ کاری نمی کردند. ازشون متنفرم فقط بهم توهین می کنند ، من حساب کتاب کردم حدود ۷ یا ۸ میلیون میشه پول کتاب ها ، حتی اگه دست دوم بگیرم هم حدود سه چهار میلیون میشه 😔 حالم داغونه ، واقعا با پی دی اف هم نمیشه مطالعه مفید داشت و واقعا سخته ، حالم داغونه ، پی دی اف مثلاً برای جلد دوم فیزیک نشر الگو خوبه که دیگه برای جلد پاسخنامه پول ندیم ، حالم واقعا داغونه ، شهر ما کوچیکه هیچ کاریم برام نیست ، تازه هزینه ایجاد سابقه و هزینه ثبت نام کنکور رو از کجا بیارم ، پدرم همش منو نفرین می‌کنه ، حالم داغونه ، من یک زندگی معمولی میخواستم ولی اینقدر مشکلات دارم ، گوشم هم همش وز وز داره ، قبلا ده یازده تا دکتر رفتم همه بهم میگن گوشت سالمه ، حالم داغونه ، احساس میکنم به ته خط رسیدم