ببین نمیخوام از این حرفای زرد انگیزشی بزنم که میدونم هممون حالمون بهم میخوره که اره از الان بخونی میترکونی... منطقی نگاه کنیم و بدون تعارف بله شاید از عده ای عقب باشیم ولی اینو یادت باشه تلاش کنی شاید شکست بخوری اما دست رو دست بذاری شکستت حتمیه... من پشت کنکورم با پایه معمولی و امسال سخت ترین سال کنکورم بود مادر بزرگمو از دست دادم و یه مدتی مشکل روحی و وسواس زیادی داشتم حتی تابستونمو از دست دادم از مهر ماه شروع کردم با 8 ساعت و تراز 7000 ماز! ازمون دیروز ترازم 9500 شد و رتبه 4000 کشوری حالا میدونم رتبه ی شاخی نیست ولی خودم میدونم که چه کار بزرگی کردم ... چه شبایی با گریه خوابیدم و میخواستم فردا درس نخونم ولی بلند شدم ولو بدون انگیزه.... بله برای منم سخته وقتی فامیلمون 3 سال از من کوچک تره و تو بهترین مدرسه تهران درس میخونه و ترازش 7000 قلمچیه... نه که حسودی کنم نه... ولی به خودم که نگاه میکنم میبینم منم میتونستم حتی بهتر از اون شم.... یه روزایی امکانات رو بهونه میکردم ولی هم خودم هم خدای خودم میدید که هر چی کشیدم از ندونم کاری ها و تنبلی های خودمه... میتونستم بهترین خودم باشم حتی با یک چهارم اون امکانات... به نظرم روزی که از وضعیتی که داری خسته شدی ... از زندگی که برای خودت درست کردی خسته شدی ... و اقایx و خانم y و امکانات و شهر و فلان و بیسار رو بهونه نکردی و مسئولیت زندگیتو به عهده گرفتی روزیه که یه قدم برداشتی به سمت موفقیت... این ادم حتی اگه شکستم بخوره سرشو بالا میگیره چون کم نذاشته.... میدونی ؟ کم نذاشته.. همه اون روزایی که ادای درس خوندن رو دراوردی به مامان بابا دروغ گفتی که اره فلان فصلو تموم کردم خیال اونا راحت شد اوکی... اما خودت چی ؟ تو تنهایی هات بازم حق رو به خودت میدی؟ مطمئنم نه... هر کسی یه داستانی داره منم جسته گریخته زندگیمو گفتم نه که مثلا من قهرمان باشم و خودمو مثال بزنم... بدتر از من هم بوده و هست...ولی این حجم از فشاری که من متحمل شدم شاید ازم یه ادم منفعل میساخت و مثل خیلی ها قید همه چیز رو میزدم و میرفتم یه رشته تو دانشگاه ازاد ثبت نام میکردم ( البته جسارت نشه به عزیزایی که این کارو کردن) تسلیم نشو و برو تو غار تنهاییت و کاریت نباشه کی جلوعه ازت کی عقبه... وای همسن های من زیست دهم رو 8 بار خوندن من یبارم نخوندم... کنکور یه پروسه عجیب غریب و بدون پیش بینیه.... مثل سربازی که تو شطرنج تسلیم نمیشه و میره جلو و وزیر میشه تمرکزت رو خودت باشه و به نتیجه هم فکر نکن و فقط وظیفت که درس خوندنه رو انجام بده انتظار نتیجه آنی رو هم نداشته باش... 7 ماه وقت هست روز و شب خدا به این درازی .... به شرطیکه درست استفاده کنی.... تستای عربی و دینی و فارسی هم نیست که دست و پا گیر باشه... اگه درست از وقتت استفاده کنی محاله که نشه... چقدر حرف زدم
.gif)
خلاصش اینه کنکور جای خوبی نیست برای موندن... ادمو پیر میکنه... هر سالم وضعیتش بدتر میشه.... بخون و خودتو خلاص کن.