خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

میخوام کنکور ندم دیگه

سلام بچه ها
      من دیگه اعصابم خورد شده
      چیه این کنکور همش فشار و استرس و ضعیف بودن
      این همه آدم جلو تر از من هستن و داشتن کتابا رو هضم میکردن از دهم و یازدهم
      ولی من چی ؟؟؟؟
      از دیدن این همه آدم خیلی آماده تر از خودم میترسم
      اگه از الان مثل اسب هم تلاش کنم تهش چی میخواد بشه واقعا؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اگه از الان مثل اسب تلاش کنی قطعا نتیجه خیلی بهتر از تلاش نکردنه!
      ببین دوست من
      در محدوده کنکور تنها کسی که هیچکس ازش جلوتر نیست رتبه یکه
      سعی کن با آرامش روی پیشرفتت تمرکز کنی
      کنکور برای همه استرس و سردرگمی داره
      حتی اونی که از سالهای پایه شروع کرده
      موفق باشی
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      امیدوارم خیلی نتیجه بد نباشه در آینده چون به جرئت میتونم بگم من از زمانی که پامو گذاشتم پایه سوم ابتدایی اصلا اصلا دیگه زندگی نکردم و همش تو حال بد بودم
      حیفه هیچی نشم این سه سال دبیرستان هم از حماقتم عقب موندم و گرنه راهنمایی اسب چیه عین پلنگ مازندران میخوندم فقط
      خلاصه که اعصابم به شدت خورده
      و میترسم شرمنده خودم و پدر ومادرم بشم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به بقیه چیکار داری؟ اصلا فکر کن فقط خودتیو خودت. بازم میذاری کنار؟ مشکل همینه انقدر مقایسه کردی به اینجا رسیدی. اینارو بذار کنار بشین تست هاتو بزن. خودتو به خودت ثابت کن که چقدر عرضه این کارو داری‌
      You have to die to get what you want..!

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saba hemati نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      من دیگه اعصابم خورد شده
      چیه این کنکور همش فشار و استرس و ضعیف بودن
      این همه آدم جلو تر از من هستن و داشتن کتابا رو هضم میکردن از دهم و یازدهم
      ولی من چی ؟؟؟؟
      از دیدن این همه آدم خیلی آماده تر از خودم میترسم
      اگه از الان مثل اسب هم تلاش کنم تهش چی میخواد بشه واقعا؟
      ببین نمیخوام از این حرفای زرد انگیزشی بزنم که میدونم هممون حالمون بهم میخوره که اره از الان بخونی میترکونی... منطقی نگاه کنیم و بدون تعارف بله شاید از عده ای عقب باشیم ولی اینو یادت باشه تلاش کنی شاید شکست بخوری اما دست رو دست بذاری شکستت حتمیه... من پشت کنکورم با پایه معمولی و امسال سخت ترین سال کنکورم بود مادر بزرگمو از دست دادم و یه مدتی مشکل روحی و وسواس زیادی داشتم حتی تابستونمو از دست دادم از مهر ماه شروع کردم با 8 ساعت و تراز 7000 ماز! ازمون دیروز ترازم 9500 شد و رتبه 4000 کشوری حالا میدونم رتبه ی شاخی نیست ولی خودم میدونم که چه کار بزرگی کردم ... چه شبایی با گریه خوابیدم و میخواستم فردا درس نخونم ولی بلند شدم ولو بدون انگیزه.... بله برای منم سخته وقتی فامیلمون 3 سال از من کوچک تره و تو بهترین مدرسه تهران درس میخونه و ترازش 7000 قلمچیه... نه که حسودی کنم نه... ولی به خودم که نگاه میکنم میبینم منم میتونستم حتی بهتر از اون شم.... یه روزایی امکانات رو بهونه میکردم ولی هم خودم هم خدای خودم میدید که هر چی کشیدم از ندونم کاری ها و تنبلی های خودمه... میتونستم بهترین خودم باشم حتی با یک چهارم اون امکانات... به نظرم روزی که از وضعیتی که داری خسته شدی ... از زندگی که برای خودت درست کردی خسته شدی ... و اقایx و خانم y و امکانات و شهر و فلان و بیسار رو بهونه نکردی و مسئولیت زندگیتو به عهده گرفتی روزیه که یه قدم برداشتی به سمت موفقیت... این ادم حتی اگه شکستم بخوره سرشو بالا میگیره چون کم نذاشته.... میدونی ؟ کم نذاشته.. همه اون روزایی که ادای درس خوندن رو دراوردی به مامان بابا دروغ گفتی که اره فلان فصلو تموم کردم خیال اونا راحت شد اوکی... اما خودت چی ؟ تو تنهایی هات بازم حق رو به خودت میدی؟ مطمئنم نه... هر کسی یه داستانی داره منم جسته گریخته زندگیمو گفتم نه که مثلا من قهرمان باشم و خودمو مثال بزنم... بدتر از من هم بوده و هست...ولی این حجم از فشاری که من متحمل شدم شاید ازم یه ادم منفعل میساخت و مثل خیلی ها قید همه چیز رو میزدم و میرفتم یه رشته تو دانشگاه ازاد ثبت نام میکردم ( البته جسارت نشه به عزیزایی که این کارو کردن) تسلیم نشو و برو تو غار تنهاییت و کاریت نباشه کی جلوعه ازت کی عقبه... وای همسن های من زیست دهم رو 8 بار خوندن من یبارم نخوندم... کنکور یه پروسه عجیب غریب و بدون پیش بینیه.... مثل سربازی که تو شطرنج تسلیم نمیشه و میره جلو و وزیر میشه تمرکزت رو خودت باشه و به نتیجه هم فکر نکن و فقط وظیفت که درس خوندنه رو انجام بده انتظار نتیجه آنی رو هم نداشته باش... 7 ماه وقت هست روز و شب خدا به این درازی .... به شرطیکه درست استفاده کنی.... تستای عربی و دینی و فارسی هم نیست که دست و پا گیر باشه... اگه درست از وقتت استفاده کنی محاله که نشه... چقدر حرف زدم خلاصش اینه کنکور جای خوبی نیست برای موندن... ادمو پیر میکنه... هر سالم وضعیتش بدتر میشه.... بخون و خودتو خلاص کن.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darkside نمایش پست ها
      به بقیه چیکار داری؟ اصلا فکر کن فقط خودتیو خودت. بازم میذاری کنار؟ مشکل همینه انقدر مقایسه کردی به اینجا رسیدی. اینارو بذار کنار بشین تست هاتو بزن. خودتو به خودت ثابت کن که چقدر عرضه این کارو داری‌
      من امسال تبدیل به هیولای مقایسه شدم
      چون همش دوستام دارن میخونن و خدایی هم به شدت قوی هستن
      باید بخونیم دیگه ولی نتیجه اذیت میکنه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      ببین نمیخوام از این حرفای زرد انگیزشی بزنم که میدونم هممون حالمون بهم میخوره که اره از الان بخونی میترکونی... منطقی نگاه کنیم و بدون تعارف بله شاید از عده ای عقب باشیم ولی اینو یادت باشه تلاش کنی شاید شکست بخوری اما دست رو دست بذاری شکستت حتمیه... من پشت کنکورم با پایه معمولی و امسال سخت ترین سال کنکورم بود مادر بزرگمو از دست دادم و یه مدتی مشکل روحی و وسواس زیادی داشتم حتی تابستونمو از دست دادم از مهر ماه شروع کردم با 8 ساعت و تراز 7000 ماز! ازمون دیروز ترازم 9500 شد و رتبه 4000 کشوری حالا میدونم رتبه ی شاخی نیست ولی خودم میدونم که چه کار بزرگی کردم ... چه شبایی با گریه خوابیدم و میخواستم فردا درس نخونم ولی بلند شدم ولو بدون انگیزه.... بله برای منم سخته وقتی فامیلمون 3 سال از من کوچک تره و تو بهترین مدرسه تهران درس میخونه و ترازش 7000 قلمچیه... نه که حسودی کنم نه... ولی به خودم که نگاه میکنم میبینم منم میتونستم حتی بهتر از اون شم.... یه روزایی امکانات رو بهونه میکردم ولی هم خودم هم خدای خودم میدید که هر چی کشیدم از ندونم کاری ها و تنبلی های خودمه... میتونستم بهترین خودم باشم حتی با یک چهارم اون امکانات... به نظرم روزی که از وضعیتی که داری خسته شدی ... از زندگی که برای خودت درست کردی خسته شدی ... و اقایx و خانم y و امکانات و شهر و فلان و بیسار رو بهونه نکردی و مسئولیت زندگیتو به عهده گرفتی روزیه که یه قدم برداشتی به سمت موفقیت... این ادم حتی اگه شکستم بخوره سرشو بالا میگیره چون کم نذاشته.... میدونی ؟ کم نذاشته.. همه اون روزایی که ادای درس خوندن رو دراوردی به مامان بابا دروغ گفتی که اره فلان فصلو تموم کردم خیال اونا راحت شد اوکی... اما خودت چی ؟ تو تنهایی هات بازم حق رو به خودت میدی؟ مطمئنم نه... هر کسی یه داستانی داره منم جسته گریخته زندگیمو گفتم نه که مثلا من قهرمان باشم و خودمو مثال بزنم... بدتر از من هم بوده و هست...ولی این حجم از فشاری که من متحمل شدم شاید ازم یه ادم منفعل میساخت و مثل خیلی ها قید همه چیز رو میزدم و میرفتم یه رشته تو دانشگاه ازاد ثبت نام میکردم ( البته جسارت نشه به عزیزایی که این کارو کردن) تسلیم نشو و برو تو غار تنهاییت و کاریت نباشه کی جلوعه ازت کی عقبه... وای همسن های من زیست دهم رو 8 بار خوندن من یبارم نخوندم... کنکور یه پروسه عجیب غریب و بدون پیش بینیه.... مثل سربازی که تو شطرنج تسلیم نمیشه و میره جلو و وزیر میشه تمرکزت رو خودت باشه و به نتیجه هم فکر نکن و فقط وظیفت که درس خوندنه رو انجام بده انتظار نتیجه آنی رو هم نداشته باش... 7 ماه وقت هست روز و شب خدا به این درازی .... به شرطیکه درست استفاده کنی.... تستای عربی و دینی و فارسی هم نیست که دست و پا گیر باشه... اگه درست از وقتت استفاده کنی محاله که نشه... چقدر حرف زدم خلاصش اینه کنکور جای خوبی نیست برای موندن... ادمو پیر میکنه... هر سالم وضعیتش بدتر میشه.... بخون و خودتو خلاص کن.
      مرسی از این همه وقتی که‌گذاشتی و راهنماییم کردی
      امیدوارم که هردو بع همراه دوستامون به نتیجه دلخواه برسیم
      ولی خودمم یکن با خودم خلوت کردم احساس میکنم باید بیشتر فکر کنم و تمرکزمو بگذارم روی خودم و درسم فقط
      یه چیزی خوندم امروز :
      - موفق شدنِ ما یک در میلیونه! پس هنوز امیدی هست...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      صباااااا دختر از هر کی انتظار داشتم استاتر این تایپک باشه ولی تو نه چرا عزیز دلم تو که هنور اول راهی به این زودی ناامیدی دورت رو گرفته؟ میخوای آخرش بگی مثل اسب تلاش کردم و نشد یا بگی هیچ تلاشی نکردم و نشد؟ قطعا اگه دومی باشه بازم مجبور میشی کنکور بدی تا تلاشت رو بکنی ولی اگه اولی باشه لااقل دیگه دل خودت راحته تو صد خودت رو بزار مطمئن باش اونی که لایقشی واست اتفاف میافته کمی به خودت استراحت بده اگه خسته شدی ولی صبا جانم جا نزن جا زدن تو کار تو نیست تو قویی نجنگیده نباز درسته همه چی کنکور نیست ولی با حس کم کاری که بعدا بهت دست میده چیکار میکنی؟ تا آخرش میگی میتونستم تلاش کنم ولی نکردم صبا جانم چیزی که قشنگه اینه بگی من تموم تلاشم رو کردم امیدوارم تو این جمله رو بگی کسایی که از دهم و یازدهم دارن کتابا رو هضم میکنن شرایطشون با تو فرق داشته الان نمیتونی با حسرت و ناامیدی به دهم برگردی ولی میتونی از تک تک این روزا تا روز کنکور و امتحاناتت استفاده کنی و صد خودت رو بزاری ۱ بهتر از هیچه
      عه دوستم

این روزا هر ثانیه که میگذره بیشتر دیوانه میشم چون با حجمی آدم خرخون مواجه میشن که خوندن ولی من نه
      و پست کنکور سال بعد موندن خیلی سخت تر از کنکور امساله و انگار وسط یه لشکر یه تنه داری میجنگی
      و همه منتظر نتایج هستن و من که تمام عمرم حتی ابتدایی هم خیالم راحت نبوده واسه کنکور
      به نظر خودمم اگر اسب باشم بهتر از یه کوالای بی اراده هست و به هر حال باید بجنگیم
      وسط جنگ نمیشه غر غر کرد انقدر حواست پرت میشه که یه زخم دیگه هم بهت اضافه میشه اگر دست دست کنی
      مرسی که هستی نخسته ی گل

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      ❤❤
      رتبه برترای کنکور آدم فضایی نیستن یه سری همسن و سالای خودمونن که از شکست هاشون درس گرفتن و تلاش کردن اگه قرار باشه مقایسه کنی نزدیک به میلیون ها نفر داوطلب کنکور داریم میخوای خودت رو باهمشون مقایسه کنی؟ اینجوری که تا چند سال دیگه سرت خلوت نمیشه! خودت رو با خودت مقایسه کن تنها اونه که شرایط تو رو داره درکت میکنه و عزیزم اون خودته هر کاری که میکنه واسه خودته تنبلی رو بزار کنار استراحت لازم داری استراحت کن ولی کنار نکش وقتی الان این همه ناامیدی سال بعد واویلا امسال تلاش خودت رو بکن به تهش فکر نکن من همیشه مشاورا و معلم هام میگفتن بهم انقد فکر نکن به روز کنکورت به نتایج به انتخاب رشته مشغول فکر کردن به تست ها و مطالب درسیت شو وقتش که شد میتونی به همشون فکر کنی الان فقط رو درست تمرکز کن و صددرصد توی این تلاش کردن ها خسته میشی ناامیدی داری شکست داری یکم استراحت به خودت بده و ادامه بده
      یکم دارم بیخیالی رو یاد میگیرم تازه
      اینطوری فقط به خودم ضربه میزنم
      بهتر از قبل درس میخونم اما خب حجم فشار و استرس بالاست متاسفانه ولی خب نباید جا بزنیم دیگه
      خداروچه دیدی شاید منم جزو همونایی بودم که قبول شدن
      به آخر ماجرا فکر کردن همیشه حال آدمو بد میکنه سعی میکنم از مسیرم لذت ببرم
      مرسی که کمکم کردی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن