سلام به نظرتون برای مهندسی کامپیوتر برم سمنان یا تهران غرب؟
سلام به نظرتون برای مهندسی کامپیوتر برم سمنان یا تهران غرب؟
سلام
به خیلی شرایط بستگی داره مثلا شما شرایط زندگی توی شهر دیگه ای رو دارید یا نه؟ یا با هزینه ها مشکلی دارید یا نه؟ رفت و آمد براتون مشکلی نداره؟ توی خوابگاه می تونید بمونید؟ و ...
ولی اگه قصدتون ادامه تحصیل هست به نظرم دانشگاه دولتی رو انتخاب کنید چرا؟ چون اگه بتونید اونجا خوب درس بخونید و شاگرد اول بشید می تونید از سهمیه شاگرد اولی برای ارشد استفاده کنید ولی برای دانشگاه آزاد همیچین سهمیه ای وجود نداره
ولی اگه قصد ادامه تحصیل ندارید بهترین و راحت ترین گزینه از همه لحاظ انتخاب کنید و سعی کنید مهارتی توی همین رشته پیدا کنید
حالا باید دید که هدف تون چیه. شاید هدف تون یک چیز دیگه اصلا باشه
دوست عزیز من خودم نرم افزار خوندم گفتم که برات سوِتفاهم نشه . آخه مورچه چیه که کله پاچش چی باشه شما میخوای بخاطر مهنذسی کامپیوتر بری یه شهر دیگه 4 سال تو دانشگاه درسای 40 سال پیش کشورای دیگرو بخونی آخرش یه ورق کاغذ بدن دستت بری اسنپ ؟!!!!!! تو رشته های مهندسی مخصوصا کامپیوتر کسی به مدرک دانشگاهت نگاه نمیکنه همه دنبال تخصص و یاد گرفته هات هستن حالا این تخصص کجا بدست میاد ؟ تو دانشگاه سمنان ؟ خیر تو دوره های آزادی که درقلب امکانات یعنی تهران برگزار میشه بعد شما میخوای ول کنی بری شهردیگه ؟!!!!
ویرایش توسط رامون کاخال : 03 شهریور 1403 در ساعت 21:21
صرفا به سراسری یا آزاد بودن دانشگاه توجه نکنید ...
بحث رفت و آمد و زندگی در شهر دیگه و هزینه هایی که داره رو هم در نظر بگیرید . بعد ببینید از لحاظ مالی کدومیک براتون بهتره
درباره خود دانشگاه ها هم تحقیق کنید ( از طریق سایت و تحقیقات میدانی ) . اصلا وقت بذارید و محیط و امکانات هر کدوم از این دانشگاه ها رو ببینید . اینکه چه خدماتی ارائه میدن و چه اساتیدی دارن و ...
بعد تصمیم بگیرید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)