خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      its
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کسایی که تعداد تستشون کم بود و به مرور زیاد شد

سلام دوستان
      من یه مشکلی دارم که خیلی داره اذیتم میکنه اگه بتونین بهم کمک کنین واقعا دعاتون میکنم و خیلی خوشحال میشم.
      من ساعت مطالعم خوبه،دوازدهمم تو روزای مدرسه ۶ تا ۸ ساعت میخونم و روزای عادی ۱۱ ۱۲ ساعت،
      مشکلی که دارم تعداد تستامه
      تعداد تستام همیشه زیر صد تاست
      هدکار میکنم بالاتر نمیره
      کلی هم سرچ کردم و دنبال کلی مطلب گشتم ولی هیچی نیافتم که کمکم کنه

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کاش یه مقدار بیشتر راجع به شرایطتتون توضیح میدادین
      یا نسبت به یادگیری مطالبی که خوندین شک دارین که بیشتر زمانتون صرف مطالعه میشه این طبیعیه چون یه سری از مطالب براتون جدیدن
      توی برنامه ریزی پارت هاتون سعی کنید ریز بشید
      مثلا :
      ۳:۰۰ زیست شناسی=۱:۰۰ مطالعه کتاب /۲:۰۰ تست/ واسه هر تست میانگین یک دقیقه = حداقل ۱۰۰تست
      برای افزایش سرعت سعی کنید سوال ها رو بشناسید و از خلاقیت هاتون استفاده کنین
      مثلا من
      سوالات زیست شناسی رو‌ من اینجوری حل میکردم
      img_0315.jpeg
      چند موردیه سوال راجع به یوکاریوت یعنی یاخته هایی که هسته دارن پس اگر جایی اشاره ای به باخته پروکاریوت شد بی برو برگشت خط میخوره
      گزینه ها از لفظ به طور حتم استفاده شده یعنی ۱۰۰ درصد صدق میکنه توی کتاب زیست خیلی این مورد کم پیش میاد و در بیشتر مواقع یک مورد استثنا وجود داره که کل عبارت رو زیر سوال میبره پس من احتمال میدم این سوال یا گزینه ۱ میشه یا ۲ اما هستن سوالایی که گزینه ۴ هم بشن که تعدادشون به اندازه انگشت های یه دسته و کم پیش میاد
      گزینه الف: سهی کنید شکل های کتاب رو حفظ باشید جوری که بتونید قشنگ توی ذهنتون با جزییات تصورش کنید خب بر حسب شکل و حالا داستان های پشت سرش این عبارت درسته!
      گزینه ب:شاید تازه شروع کار باشه و ما فقط یه دونه امینو اسید داشته باشیم اینجا استفاده از لفظ (توالی امینواسیدی!) کار رو خراب کرده یه سری از سوال ها(جمع کثیری شون) سر همین جمع و مفرد شدن حذف میشن زمانی که از به طورحتم استفاده شده ما یا باید تمامی حالت ها رو در نظر بگیریم یا بگردیم دنبال حالتی که برای تمام اون حالت ها استثنا ست
      برای توضیح تفاوت این دو مورد یکم از سوال خارج میشم
      کدام مورد عبارت زیر را به نادرستی تکمیل میکند؟
      مثلا میگه تمامی قسمت های لوله ای شکل یک انسان بالغ .....
      اینجا ما یه جمع زیادی از دوستان رو داریم طراح کزینه ها رو جوری میده که یکی از تعریف های کتاب درسی رو برای یکی از دوستانی که عرض کردم نقض یا تایید کنه و ما بر حسب اون باید به جواب برسیم
      یه جا هم میگه
      تمامی قسمت های قیف مانند اندامی که در یک انسان سالم و بالغ وظیفه تشکیل ادرار را دارد...
      اینجا ما فقط دو مورد رو داریم اینجا کار یکم سخت تر میشه!
      بریم سراغ سوال
      گزینه ج : ممکنه توالی aپایان باشه و طول رشته تغییر نکنه!(اگه توی این عبارت به جای به طور حتم از میتواند استفاده شده بود میشد درستش گرفت!)
      گزینه د:ممکنه اغاز کار باشیم این گزینه هم بخاطر به طور حتم حذف شد
      همین البته این یه تیپ سواله راحت میشه تو ۳۰ ثانیه زدش
      یا اینکه تجربه قبلی نداشتید و تازه شروع کردین که این هم طبیعیه ازمون ثبت نام کنید روی یادگیری وسواس نداشته باشین
      اگر موردی به نظرتون رسید بفرمایید اضافه کنم
      موفق و سلامت باشین
      اوه مثله که این تاپیک برگردونده شده
      بفرمایید ان شاالله که استارترش راضیه
      http://forum.konkur.in/thread77000.html
      http://forum.konkur.in/thread76778.html
      این کاربر تا اطلاع ثانوی دردسترس نمی باشد
      ویرایش توسط Dozham : 30 آبان 1402 در ساعت 19:08

3. Top | #3
      its
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها
      کاش یه مقدار بیشتر راجع به شرایطتتون توضیح میدادین
      یا نسبت به یادگیری مطالبی که خوندین شک دارین که بیشتر زمانتون صرف مطالعه میشه این طبیعیه چون یه سری از مطالب براتون جدیدن
      توی برنامه ریزی پارت هاتون سعی کنید ریز بشید
      مثلا :
      ۳:۰۰ زیست شناسی=۱:۰۰ مطالعه کتاب /۲:۰۰ تست/ واسه هر تست میانگین یک دقیقه = حداقل ۱۰۰تست
      برای افزایش سرعت سعی کنید سوال ها رو بشناسید و از خلاقیت هاتون استفاده کنین
      مثلا من
      سوالات زیست شناسی رو‌ من اینجوری حل میکردم
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_0315.jpeg
مشاهده: 71
حجم: 106.4 کیلو بایت
      چند موردیه سوال راجع به یوکاریوت یعنی یاخته هایی که هسته دارن پس اگر جایی اشاره ای به باخته پروکاریوت شد بی برو برگشت خط میخوره
      گزینه ها از لفظ به طور حتم استفاده شده یعنی ۱۰۰ درصد صدق میکنه توی کتاب زیست خیلی این مورد کم پیش میاد و در بیشتر مواقع یک مورد استثنا وجود داره که کل عبارت رو زیر سوال میبره پس من احتمال میدم این سوال یا گزینه ۱ میشه یا ۲ اما هستن سوالایی که گزینه ۴ هم بشن که تعدادشون به اندازه انگشت های یه دسته و کم پیش میاد
      گزینه الف: سهی کنید شکل های کتاب رو حفظ باشید جوری که بتونید قشنگ توی ذهنتون با جزییات تصورش کنید خب بر حسب شکل و حالا داستان های پشت سرش این عبارت درسته!
      گزینه ب:شاید تازه شروع کار باشه و ما فقط یه دونه امینو اسید داشته باشیم اینجا استفاده از لفظ (توالی امینواسیدی!) کار رو خراب کرده یه سری از سوال ها(جمع کثیری شون) سر همین جمع و مفرد شدن حذف میشن زمانی که از به طورحتم استفاده شده ما یا باید تمامی حالت ها رو در نظر بگیریم یا بگردیم دنبال حالتی که برای تمام اون حالت ها استثنا ست
      برای توضیح تفاوت این دو مورد یکم از سوال خارج میشم
      کدام مورد عبارت زیر را به نادرستی تکمیل میکند؟
      مثلا میگه تمامی قسمت های لوله ای شکل یک انسان بالغ .....
      اینجا ما یه جمع زیادی از دوستان رو داریم طراح کزینه ها رو جوری میده که یکی از تعریف های کتاب درسی رو برای یکی از دوستانی که عرض کردم نقض یا تایید کنه و ما بر حسب اون باید به جواب برسیم
      یه جا هم میگه
      تمامی قسمت های قیف مانند اندامی که در یک انسان سالم و بالغ وظیفه تشکیل ادرار را دارد...
      اینجا ما فقط دو مورد رو داریم اینجا کار یکم سخت تر میشه!
      بریم سراغ سوال
      گزینه ج : ممکنه توالی aپایان باشه و طول رشته تغییر نکنه!(اگه توی این عبارت به جای به طور حتم از میتواند استفاده شده بود میشد درستش گرفت!)
      گزینه د:ممکنه اغاز کار باشیم این گزینه هم بخاطر به طور حتم حذف شد
      همین البته این یه تیپ سواله راحت میشه تو ۳۰ ثانیه زدش
      یا اینکه تجربه قبلی نداشتید و تازه شروع کردین که این هم طبیعیه ازمون ثبت نام کنید روی یادگیری وسواس نداشته باشین
      اگر موردی به نظرتون رسید بفرمایید اضافه کنم
      موفق و سلامت باشین
      اوه مثله که این تاپیک برگردونده شده
      بفرمایید ان شاالله که استارترش راضیه
      http://forum.konkur.in/thread77000.html
      http://forum.konkur.in/thread76778.html
      مرسی از شما♡
      بنظرم مشکلم در خوندن درسنامه و یادگیری و اموزشه بیشتر
      توصیحاتتون واقعا مفید بود

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)