سلام
دوستان بین استاد محمد چلالجو، محمد همدانی و فرزانه رجایی به نظر شما کدومش بهتره؟ همدانی رو میگن اولین سال تدریسشه انگار. چلالجو رو دیدم خیلی بی حوصله توضیح میده انگار شما از تدریس کدوم یکی راضی بودید؟
سلام
دوستان بین استاد محمد چلالجو، محمد همدانی و فرزانه رجایی به نظر شما کدومش بهتره؟ همدانی رو میگن اولین سال تدریسشه انگار. چلالجو رو دیدم خیلی بی حوصله توضیح میده انگار شما از تدریس کدوم یکی راضی بودید؟
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
چلاجور خیلی خلاصه و کامل میگف
اگه ازش خوشت نمیاد بقیه رو امتحان کن
چون خیلی مهمه که با استاد ارتباط بگیری
ممکنه یکی از یکی خوشش بیاد ولی در نظر تو کسل کنننده باشه
(کسی که برای بار اول کارشو شروع میکنه صدشو میزاره تا جای پاشو محکم کنه و برای سال های دیگش دانش اموز جمع کنه
هر چند ممکنه اینجوری هم نباشه این نظر شخصی می باشد)
روز هاتون با لبخند
بابا چلالجو رو گوش دادم بدجوری صداش نازک و کمه انگار روغن خورده و درس میده پشتیبانم فیلماشو فرستاد. ۶ ساعت جمع بندی و ۳ تا پارت ۲ ساعت و ۵۰ دقیقه ای ولی خیلی خیلی کند می گفت. هی نفس نفس میزد شروع نکرده. یه جمله رو طول می کشید، مثلا توی ۳۰ ثانیه می خوند از روش همش هم چسبیده بود به زمین مرکزی، دیگه هیچی بلد نبود انگار
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
زمین شناسی از اون درساست که نکته تستش مهم تر از سالیانه اش هست
سعی کن طول سال با خیلی سبزی مهروماهی چیزی بخونی جایی نفهمیدی حالا ویدئو ببین
مهم جمع بندیش هست بنظرم...
سلام
بچهها من سوالات کنکور فصل به فصل زمین رو رو برا امسال از کجا میتونم دانلود کنم؟ آقای کنکور فقط چهار تا درس اختصاصی رو داشت
Feelin' off when I feel fineTwenty-one took a lifetime
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)