مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation کمکم کنید لطفاً

سلام بچه ها خسته نباشید لطفاً میشه منو راهنمایی کنید من دانشجو هستم 22 سال سنم الان هم دارم برای کنکور اختصاصی فرهنگیان می خونم خیلی علاقه دارم سعی کردم به حواشی گوش ندم ولی امروز ی مقاله خوندم برای موضوع سن فرهنگیان اینکه درست داخل دفترچه 24 خورده ولی 22 سال رو بیشتر پذیرش نمی کنن یعنی کسانی که 22 سال به بالا دارن کلا پذیرش نمی کنن با این حساب خیلی اعصابم بهم ریخته نمی دنم منتظر تصمیم سواری انقلاب فرهنگی هستم یا اینکه باید خیلی نمرات و درصد هات بالا باشه تا قبولت کنن با این سن من قبولم می کنن بچه ها لطفا راهنماییم کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      سلام چند وقت پیش گفتن تا چهل سال الان دیگه همون ۲۴ شد خیالتون راحت فقط باید به معنی واقعی کلمه تلاش کنی وگرنه قبول نمیشی یک سال از عمرت هم به فنا رفته

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد جوادد نمایش پست ها
      سلام بچه ها خسته نباشید لطفاً میشه منو راهنمایی کنید من دانشجو هستم 22 سال سنم الان هم دارم برای کنکور اختصاصی فرهنگیان می خونم خیلی علاقه دارم سعی کردم به حواشی گوش ندم ولی امروز ی مقاله خوندم برای موضوع سن فرهنگیان اینکه درست داخل دفترچه 24 خورده ولی 22 سال رو بیشتر پذیرش نمی کنن یعنی کسانی که 22 سال به بالا دارن کلا پذیرش نمی کنن با این حساب خیلی اعصابم بهم ریخته نمی دنم منتظر تصمیم سواری انقلاب فرهنگی هستم یا اینکه باید خیلی نمرات و درصد هات بالا باشه تا قبولت کنن با این سن من قبولم می کنن بچه ها لطفا راهنماییم کنید
      سلام جواد جان خیالت راحت با قدرت ادامه بده، ان‌شاءالله بهترین نتیجه رو می‌گیری. کلاََ حواشی و اخبار رو کار نداشته باش رفیق

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن