آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

چطوری ریاضی رو واسه کنکور بخونم؟

سلام
      دوستان واقعا سوال مهمیه برام. شمایی که حداقل حداقل، زیاد نه مثلا ۲۰٪ یا ۲۵٪ می‌زنید. چطوری می خونید واسه کنکور؟ از کجا شروع می کنید؟ میشه کمک کنید؟ می خوام بعد تموم کردن زیست، ریاضی شروع کنم. خب زیست آسونه میشه با مطالعه دقیق پاسخ داد. مثل اون سوال کنکور درباره مار که ساختارش با ساختار استخوان انسان بسیار شباهت داره و سوال کنکور بود ولی ریاضی چی؟ تست های ریاضی رو چطوری و از کجا طرح می کنند؟ چجوری باید شروع کنم؟ ممنون میشم راز موفقیت تون و بگید
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ولی توی کنکور امسال درصد ۲۵ ریاضی رتبه خیلی خوبی میداد.
      اگه پایه ریاضیت خیلییی ضعیفه کلاس برو یا از ویدیو ها استفاده بکنن.
      کتاب خیلی سبز سطح متوسط و معقولی داره میتونی از اون استفاده بکنی و درسنامه روانی داره.
      اگه سطح خوبی داره و خیلی مشکلی توی آموزش نداری میتونی از کتاب های آیکیو و نشر الگو هم استفاده بکنی.
      برای سطح خیلی پیشرفته هم کتاب نردبام و ریاضیات تکمیلی خیلی سبز.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      دوستان واقعا سوال مهمیه برام. شمایی که حداقل حداقل، زیاد نه مثلا ۲۰٪ یا ۲۵٪ می‌زنید. چطوری می خونید واسه کنکور؟ از کجا شروع می کنید؟ میشه کمک کنید؟ می خوام بعد تموم کردن زیست، ریاضی شروع کنم. خب زیست آسونه میشه با مطالعه دقیق پاسخ داد. مثل اون سوال کنکور درباره مار که ساختارش با ساختار استخوان انسان بسیار شباهت داره و سوال کنکور بود ولی ریاضی چی؟ تست های ریاضی رو چطوری و از کجا طرح می کنند؟ چجوری باید شروع کنم؟ ممنون میشم راز موفقیت تون و بگید
      سلام
      داداش راستی مگه سال قبل تاپیک منبع پیشرفته ی ریاضی برای تیر نبودی؟! عجیبه یه ذره
      !Omne animal post coitum triste

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعد از تموم کردن زیست؟یعنی درسا رو به نوبت می خونی و تموم می کنی؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      به نظرم با توجه به خودت، یه آموزش مختصر ببین / بخون
      حین آموزش که مثال حل می کنی دیگه
      بعد هر مبحث هم به شدت سنگینی کارو بزار رو بانک سراسری طبقه بندی شده
      بگیر از 80 تا 1402 تست کنکور بزن
      خودش از آسون به سخته
      اگه وقت کردی، تالیفی هم بزن
      ولی اصل کار، کنکوره
      بهتره که از همون اول با فضای خود کنکور آشنا بشی تا اینکه یه کتابو تموم کنی و آخرای اسفند متوجه شی که اصلا نمیتونی کنکورا رو جواب بدی
      به شدت رو استدلال و خط فکریت تو ریاضی کار کن
      هر کسی فرمول گفت و شومن بازی در آورد، چه کتاب و چه کلاس و اینها، به قول مهندس، فرار کن! لپ تاپو ببند اصلا فرار کن
      توصیه ی خیلی خوبی که میتونم تقدیمت کنم اینه که یه دفتری داشته باش
      یه کلاسوری یا حالا همچو چیزی خیلی بهترم هست؛
      بشین از همین الان اون مباحثی رو که میخونی، تستای جالبش، از اونا که چند راه حل دارن، از اونا که ایده ی بکری دارن، از اونا که بعد حلش میگی چه جالب، اونا رو با حل کامل تشریحی بنویس تو دفتر؛ بدون گزینه
      بعد یه مدت متوجه میشی که علاوه بر تقویت استدلالت، یه منبع کم حجم و مقوی و شخصی سازی شده ی ریاضی برای خودت دست و پا کردی که موقع مرور یا جمع بندی میشه خوراک اصلی ت
      ترجیحا سعی کن از منبعی استفاده کنی که 1) تمرینای کتاب رو تست کرده باشه ( یا حالا خودت کتابو بخون ) و 2) اینکه کنکوری باشه و در قد و قواره ی کنکور باشه ( میدونم که سوال خودت همین بود و دارم تکرار مکررات میکنم ولی خب شرمنده دیگه ؛ بهتره خودت انتخاب کنی )
      بازم تاکید بر تست و تمرین فراوان و دوری از عددگذاری هنگام یادگیری
      موفق باشی
      !Omne animal post coitum triste

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام من دارم ریاضی دهم رو میخونم. اول یک مبحث از کتاب درسی رو میخونم و بعدش میرم سراغ کتاب تست خیلی سبز دهم. درسنامه‌ اون رو هم میخونم و بعدش میرم سراغ تست ها. یک سری بیشتر از ۵۰ درصد تست ها رو خودم درست حل میکنم و مشکلی ندارم اما بقیه تست ها رو به علت اینکه باهاشون آشنا نیستم یا سخت هستن رو نمیتونم حل کنم. روی این تستا هم تا جای ممکن فکر میکنم و اگر بلد نبودم میرم پاسخنامه رو میبینم و تلاش میکنم با کمترین کمک گرفتن از پاسخنامه تست رو حل کنم. من اون تستایی رو که غلط زدم یا بلد نبودم حلشون کنم رو علامت میزنم. حالا به نظرتون لازمه که بعد از اینکه تمام تست های یک مبحث رو زدم دوباره بیام اون تست های علامت دار رو حل کنم؟ یا اینکه ازشون رد بشم؟ اگر ازشون رد نشم پیشرویم کندتر میشه.
      نظر شما چیه؟

8. Top | #8
      JEY
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کتاب تست جت معین کرمی، نمونه صفحات نداره؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kamran7 نمایش پست ها
      سلام من دارم ریاضی دهم رو میخونم. اول یک مبحث از کتاب درسی رو میخونم و بعدش میرم سراغ کتاب تست خیلی سبز دهم. درسنامه‌ اون رو هم میخونم و بعدش میرم سراغ تست ها. یک سری بیشتر از ۵۰ درصد تست ها رو خودم درست حل میکنم و مشکلی ندارم اما بقیه تست ها رو به علت اینکه باهاشون آشنا نیستم یا سخت هستن رو نمیتونم حل کنم. روی این تستا هم تا جای ممکن فکر میکنم و اگر بلد نبودم میرم پاسخنامه رو میبینم و تلاش میکنم با کمترین کمک گرفتن از پاسخنامه تست رو حل کنم. من اون تستایی رو که غلط زدم یا بلد نبودم حلشون کنم رو علامت میزنم. حالا به نظرتون لازمه که بعد از اینکه تمام تست های یک مبحث رو زدم دوباره بیام اون تست های علامت دار رو حل کنم؟ یا اینکه ازشون رد بشم؟ اگر ازشون رد نشم پیشرویم کندتر میشه.
      نظر شما چیه؟
      بنظرم حتما اون سوالارو علامت دار کن و توی مرور هفتگی مجدد حلشون کن .حافظه انسان فراره و وقتی یکی دوبار تو مرورت اون سوالارو حل کنی هم با نحوه سوال دادن اشنا میشی هم اگر یه سوالی مشابهش بیاد حرص نمیخوری بگی من این و بلد بودما چرا الان یادم نیست .بازم خودت هرجور صلاح میدونی
      افرادی که آنقدر دیوانه هستند که فکر میکنند میتوانند دنیا را تغییر دهند
      دقیقا همان افرادی هستند که این کار را می کنند

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به عنوان کسی که ریاضی توی اردیبهشت 76 و تیر 60 زده، بهت توصیه میکنم تا میتونی تست بزنی اگه سطح متوسطی داری
      یه منبع سطح متوسط مثل خیلی سبز یا آیکیو جامع بردار و ازش مثل چی تست بزن

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pegasus_84_ نمایش پست ها
      به عنوان کسی که ریاضی توی اردیبهشت 76 و تیر 60 زده، بهت توصیه میکنم تا میتونی تست بزنی اگه سطح متوسطی داری
      یه منبع سطح متوسط مثل خیلی سبز یا آیکیو جامع بردار و ازش مثل چی تست بزن

خب من وقتی تست میزنم یک سری از سوالاتو بلد نیستم و مجبور میشم برم پاسخنامه رو نگاه کنم تا شیوه حلش رو یاد بگیرم. حالا به نظرتون همون روز دوباره همون تستا رو بزنم یا ازشون رد بشم؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نظر شما چیه؟
      @WickedSick @Mazaheri

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب من وقتی تست میزنم یک سری از سوالاتو بلد نیستم و مجبور میشم برم پاسخنامه رو نگاه کنم تا شیوه حلش رو یاد بگیرم. حالا به نظرتون همون روز دوباره همون تستا رو بزنم یا ازشون رد بشم؟
      هر شب یه تایم 30 دقیقه ای بزار پاسخ تستایی که مهم بودن و اشتباه زدی و دام دار بودن رو یه چک دوباره بکن
      یه تستی میزنی که نکته جدید ازش یاد میگیری حتمااا یجا یادداشت کن

من یه کار باحالی که می‌کردم این بود که تو آزمونا دام هایی که توشون میفتادم و خیلی از خط فکری های طراحی رو توی دفتر می‌نوشتم
      اینکار خیلی بدردم خورد

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JEY نمایش پست ها
      کتاب تست جت معین کرمی، نمونه صفحات نداره؟

سوالاتش خیلی شبیهِ کنکوره
      حتی شاید بعضی جاها عدد عوض کرده

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

سلام
      زمان کنکور من برمیگرده به دوران جنگ سرد
      ولی مطمئنن به درد بخور هست و کلی مطلب میتونین بخونین از تاپیک مصاحبم که درمورد نحوه خوندن دروس من جمله ریاضی هست.
      https://forum.konkur.in/thread64595.html

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن