خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تکلیف ترمیم معدل نظام قدیم و دروس سلامت بهداشت و هویت اجتماعی

سلام دوستان، لطفاً نظام قدیمی‌هایی که ترمیم معدل کنکور قبلی رو شرکت کردن یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع رو روشن کنند و سايرين رو راهنمایی بفرمایند. دروس سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی در نظام قدیم نبودن و طبق جدول ضرایب سازمان سنجش که طی مصوبه جلسه 36 به تاریخ 28 شهریور 1402 ارائه شد تأثیری در سوابق فارغ‌التحصیلان نظام قدیم سالی واحدی (84 به بعد) ندارند، با این حال مدارس بزرگسالان ترمیم معدل (در اصل ایجاد سابقه) این دروس رو هم ثبت‌نام می‌کنند و برخی از دوستان نظام قدیم گفتن که حتی در امتحانات این دروس هم شرکت کردند! بالأخره تکلیف چیه؟ آیا تأثیرگذار هستن این دروس یا خیر؟ اگر برای نظام قدیم 84 به بعد تأثیرگذار نیستن پس چرا امکان ثبت‌نام و شرکت در آزمونشون وجود داره؟ با توجه به این‌که نمرات اکتسابی ترمیم هیچ تأثیری بر معدل دیپلم اصلی نداره و صرفاً برای تأثیر و تراز سوابق تحصیلی اعتبار دارن.

چیزی که بنده متوجه شدم اینه که نظام قدیم قبل 84 چون سوابق تحصیلی ندارن باید همه دروس پایه دوازدهم رو امتحان بدن که شامل سلامت بهداشت و هویت اجتماعی هم می‌شه، اما برای نظام قدیم سالی واحدی (84 به بعد) این دروس تأثیری ندارن طبق جدول ضرایب سازمان سنجش، با این حال مدارس ثبت‌نام می‌کنند و این موضوع کمی گیج کننده است. دوستان نظام قدیمی که ترمیم معدل کنکور قبلی رو شرکت کردن لطفاً این موضوع رو روشن کنند. پیشاپیش از شرکت در این بحث و وقتی که می‌گذارید سپاسگزارم.
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست list-drous-ijad-sabegheh-tajrobi-nezam-ghadim-1024x724-1-1-min.jpg  

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام و عرض ادب
      من امسال ترمیم معدل شرکت کردم و نظام قدیمی بودم
      ماها فقط زمین رو اگه دلمون بخواد ترمیم میکنیم ب جای هویت و سلامت
      اون دوتا درس مال ما نیستن و اصن لازم نیست واسشون کاری کنیم
      انگار زمین جای اون دوتاس
      در رابطه با ایجاد سابقه من نمیدونم از قسمت امتحانات اداره آموزش و پرورش بپرسید من فقط ترمیم معدل رو اطلاع دارم ک گفتم خدمتتون

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب
      من امسال ترمیم معدل شرکت کردم و نظام قدیمی بودم
      ماها فقط زمین رو اگه دلمون بخواد ترمیم میکنیم ب جای هویت و سلامت
      اون دوتا درس مال ما نیستن و اصن لازم نیست واسشون کاری کنیم
      انگار زمین جای اون دوتاس
      در رابطه با ایجاد سابقه من نمیدونم از قسمت امتحانات اداره آموزش و پرورش بپرسید من فقط ترمیم معدل رو اطلاع دارم ک گفتم خدمتتون
      سلام مخلصيم، پس چرا ثبت‌نام می‌کنند برای این دروس و امکان شرکت در امتحاناتشون هست، این بچه‌ها رو گیج کرده، یکی از دوستان نظام قدیم رو دیدم که گفته بودم شرکت کرده برای این دروس هم و مسئولان هیچی بهش نگفتن! یعنی هیچ مانعی نیست و بهش هم نگفتن که این دروس تأثیرگذار نیست برای شما! اینجا سؤال پیش میاد که نمره‌ای که شخص دریافت می‌کنه در امتحان این 2 درس چه تأثیری خواهد داشت! آیا تراز می‌شه و برای سازمان سنجش ارسال می‌شه! این رو خود آموزش و پرورش هم درست نمی‌دونه و مشاورها هر کدوم یک چیزی می‌گن...

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima17 نمایش پست ها
      سلام مخلصيم، پس چرا ثبت‌نام می‌کنند برای این دروس و امکان شرکت در امتحاناتشون هست، این بچه‌ها رو گیج کرده، یکی از دوستان نظام قدیم رو دیدم که گفته بودم شرکت کرده برای این دروس هم و مسئولان هیچی بهش نگفتن! یعنی هیچ مانعی نیست و بهش هم نگفتن که این دروس تأثیرگذار نیست برای شما! اینجا سؤال پیش میاد که نمره‌ای که شخص دریافت می‌کنه در امتحان این 2 درس چه تأثیری خواهد داشت! آیا تراز می‌شه و برای سازمان سنجش ارسال می‌شه! این رو خود آموزش و پرورش هم درست نمی‌دونه و مشاورها هر کدوم یک چیزی می‌گن...
      اون مدارس اشتباها ثبت‌نام میکنن و امتحان میگیرن
      در واقع نمره اون دوتا واسه نظام قدیم‌ها ب هیچ دردی نمیخوره
      متاسفانه امسال هم چند تا از بچه‌ها اشتباهی اون‌ها رو خونده بودن
      لطفا شما ک الان اطلاع دارید دیگه گول مشاورها و مدارس رو نخورید و با خیال راحت امتحان بدید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یک نکته جالب، جمع ضرایب نظام قدیم 99.99 می‌شه و 100 نمی‌شه، یک صدم کمتر از نظام جدیده، بهانه جدید جور شد (شوخی)

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اون مدارس اشتباها ثبت‌نام میکنن و امتحان میگیرن
      در واقع نمره اون دوتا واسه نظام قدیم‌ها ب هیچ دردی نمیخوره
      متاسفانه امسال هم چند تا از بچه‌ها اشتباهی اون‌ها رو خونده بودن
      لطفا شما ک الان اطلاع دارید دیگه گول مشاورها و مدارس رو نخورید و با خیال راحت امتحان بدید
      اگر امکانش هست لطفاً نمرات نهایی و ترازی که بهتون دادن رو به اشتراک بگذارید

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اگر امکانش هست لطفاً نمرات نهایی و ترازی که بهتون دادن رو به اشتراک بگذارید
      داخل ی سری تاپیک‌های ترمیم معدل گذاشته بودم سرچ کنید ولی خب بازم میذارم
      من فقط عربی رو ترمیم نکردم و ترازم حدودا ۸۹۰۰ شد
      ریاضی ۱۹.۵ زیست ۱۹ فیزیک ۱۹.۷۵ زمین ۱۹ شیمی ۱۸.۷۵ ادبیات ۱۸.۵ (شاید نمره ادبیات و شیمی رو جا ب جا گفته باشم یادم رفته دقیق) زبان ۱۸.۲۵ دینی ۱۶.۵

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ریاضی ۱۹.۵ زیست ۱۹ فیزیک ۱۹.۷۵ زمین ۱۹ شیمی ۱۸.۷۵ ادبیات ۱۸.۵ (شاید نمره ادبیات و شیمی رو جا ب جا گفته باشم یادم رفته دقیق) زبان ۱۸.۲۵ دینی ۱۶.۵
      خیلی ممنون بابت اشتراک گذاری، اگر در تاپیک یا پستی درباره شیوه مطالعه دروس مختلف برای امتحان نهایی صحبت کردید خوشحال می‌شم لینکش رو به اشتراک بگذارید یا اگر براتون زحمتی نیست لطفاً شیوه مطالعه و تمرین دروسی مثل ریاضی و فیزیک رو بفرمایید، این‌که چه‌قدر وقت گذاشتید برای نهایی این دروس (و سایر دروس) چه منابعی استفاده کردید و غیره (خیلی ممنون بابت وقتی که می‌گذارید، می‌دونم در تاپیک‌های مختلف فعال هستید و راهنمایی می‌کنید دوستان رو، هر زمان که فرصت داشتید و وقتتون آزاد بود لطفاً جواب بدید یا در تاپیک جداگانه منتشر کنید که همه استفاده ببرند، پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم)

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون بابت اشتراک گذاری، اگر در تاپیک یا پستی درباره شیوه مطالعه دروس مختلف برای امتحان نهایی صحبت کردید خوشحال می‌شم لینکش رو به اشتراک بگذارید یا اگر براتون زحمتی نیست لطفاً شیوه مطالعه و تمرین دروسی مثل ریاضی و فیزیک رو بفرمایید، این‌که چه‌قدر وقت گذاشتید برای نهایی این دروس (و سایر دروس) چه منابعی استفاده کردید و غیره (خیلی ممنون بابت وقتی که می‌گذارید، می‌دونم در تاپیک‌های مختلف فعال هستید و راهنمایی می‌کنید دوستان رو، هر زمان که فرصت داشتید و وقتتون آزاد بود لطفاً جواب بدید یا در تاپیک جداگانه منتشر کنید که همه استفاده ببرند، پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم)
      یادم نیست تو کدوم تاپیک‌ها گفتم آخه ی سری سوال هم تو خصوصی جواب دادم اینه ک دقیق نمیدونم کجا گفتم
      واسه دروس اختصاصی ک قبلا کنکوری خونده بودم اوکی بود فقط شب امتحانشون ی دور کتاب‌هاشونو خوندم و نمونه سوال سال‌های قبل رو بررسی کردم حتی کتاب ریاضی هم خوندم و سوالاشو دونه دونه بررسی کردم (پاسخ‌هاشونو از راهنمای معلم میدیدم ک مطمئن باشم)
      واسه لغات زبان از بعد از عید روتین گذاشتم لغت‌های ادبیات هم ی کم جلوتر از امتحان نهاییا روتین گذاشتم واسش و ب طور کل داخل فورجه‌ها میخوندم امتحانات رو
      از سوالات دسته‌بندی شده نهایی سیب‌ترش و کارگاه‌های تشریحی ماز و جزوه زبان و ادبیات ماز هم استفاده کردم آزمون‌های تشریحی ماز هم صبح قبل امتحان ی نگاهی مینداختم (اون موقع همشون رایگان بود چ سیب‌ترش چ ماز الان رو نمیدونم)
      در کل کتاب‌های درسی رو خوندم و کتاب کمک درسی نگرفتم ولی واسه زبان و ادبیات اگه کسی دوست داشت بد نیست کتاب کمک درسی بگیره
      اگه کسی فووول خود کتاب‌های درسی رو بلد بود نمره خوبی میاورد مخصوصا دینی
      امیدوارم کمک کرده باشم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یادم نیست تو کدوم تاپیک‌ها گفتم آخه ی سری سوال هم تو خصوصی جواب دادم اینه ک دقیق نمیدونم کجا گفتم
      واسه دروس اختصاصی ک قبلا کنکوری خونده بودم اوکی بود فقط شب امتحانشون ی دور کتاب‌هاشونو خوندم و نمونه سوال سال‌های قبل رو بررسی کردم حتی کتاب ریاضی هم خوندم و سوالاشو دونه دونه بررسی کردم (پاسخ‌هاشونو از راهنمای معلم میدیدم ک مطمئن باشم)
      واسه لغات زبان از بعد از عید روتین گذاشتم لغت‌های ادبیات هم ی کم جلوتر از امتحان نهاییا روتین گذاشتم واسش و ب طور کل داخل فورجه‌ها میخوندم امتحانات رو
      از سوالات دسته‌بندی شده نهایی سیب‌ترش و کارگاه‌های تشریحی ماز و جزوه زبان و ادبیات ماز هم استفاده کردم آزمون‌های تشریحی ماز هم صبح قبل امتحان ی نگاهی مینداختم (اون موقع همشون رایگان بود چ سیب‌ترش چ ماز الان رو نمیدونم)
      در کل کتاب‌های درسی رو خوندم و کتاب کمک درسی نگرفتم ولی واسه زبان و ادبیات اگه کسی دوست داشت بد نیست کتاب کمک درسی بگیره
      اگه کسی فووول خود کتاب‌های درسی رو بلد بود نمره خوبی میاورد مخصوصا دینی
      امیدوارم کمک کرده باشم
      سپاس بابت وقتی که گذاشتی، فوق‌العاده است، حتماً پایه خیلی خوبی داشتی، ان‌شاءالله موفق باشی.

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سپاس بابت وقتی که گذاشتی، فوق‌العاده است، حتماً پایه خیلی خوبی داشتی، ان‌شاءالله موفق باشی.
      ن خیلی هم پایه‌م قوی نبود فقط ی کم تلاش میخواد حیفه وقتی ب فکر کنکور افتادین تلاش زیاد نکنین
      مرسی امیدوارم بهترین‌ها نصیبتون بشه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      شیمی و ادبیات و دینی سخت بوده یا شما خوب نخونده بودید؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تکلیف این دو تا درس مشخص شده که نظام قدیم ها باید شرکت کنند یا خیر؟
      .They call us dreamers but we 're the ones who don't sleep

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      تکلیف این دو تا درس مشخص شده که نظام قدیم ها باید شرکت کنند یا خیر؟
      به جای این دو درس زمین یازدهم رو نظام قدیم ها امتحان میدن و خب چه بهتر که درسی هست که هم برای کنکوره و هم نهایی، نه سلامت بهداشت و اجتماعی که اصلا کنکور نمیاد

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بدبختی تاریخ یازدهمه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن