X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات

سرعتمو تو ریاضی چجوری ببرم بالا؟ هلپ می پلیززز

ریاضیم ضعیفه. ینی تو تست زدن ضعیفم . سرعتم پایینه ب شدت. ده تا تست میزنم کلیییی طول میکشه علاوه براین، دیگه مغزم هم کارنمیده ! ینی خداوکیلی دیگه تست یازدهمی رو اصن فکرم نمیتونم بکنم روش.. انگار اون لحظه میشم ی بچه دبستانی ک این سوالارو ب چشم ندیده تا حالا ..
      توروخدا ی راهی بزارین جلو پام بتونم این سرعت لامصب رو ببرم بالاااا .. اصن کلافه ام از دست خودم ک ی سوال ریاضیِ بی نمکِ بی مزه منو از پا دراوردههههه اه

تا ملکه از دست نرفته توروخدا ی کمکی بکنین

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      راستش من فقط یک روش برای بالا بردن مهارت در ریاضی بلدم اونم فقط تمرین و تکراره
      و اینکه نیازی هم به استرس نیست تایم تمرین و افزایش بدید و سعی کنید سوال رو خوب بفهمید بعد شروع به حل کردن کنید
      و ازتون خواهش میکنم به این ادمایی که میخوان با تکنیک ریاضیو یادتون بدن هیچ توجهی نکنید
      برای یادگیری ریاضی بیشتر نیاز به درک و فهم عمیق دارید و در اویل کار تایم و انرژی زیادیو ازتون میگیره
      ویرایش توسط Dillon : 10 آبان 1402 در ساعت 21:39

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      ریاضیم ضعیفه. ینی تو تست زدن ضعیفم . سرعتم پایینه ب شدت. ده تا تست میزنم کلیییی طول میکشه علاوه براین، دیگه مغزم هم کارنمیده ! ینی خداوکیلی دیگه تست یازدهمی رو اصن فکرم نمیتونم بکنم روش.. انگار اون لحظه میشم ی بچه دبستانی ک این سوالارو ب چشم ندیده تا حالا ..
      توروخدا ی راهی بزارین جلو پام بتونم این سرعت لامصب رو ببرم بالاااا .. اصن کلافه ام از دست خودم ک ی سوال ریاضیِ بی نمکِ بی مزه منو از پا دراوردههههه اه

تا ملکه از دست نرفته توروخدا ی کمکی بکنین
      تست زنی ضعیف = عدم تسلط
      اول باید یادگیریت رو عمیق و کامل کنی.وقتی مثلا ده تا سوال از یه مبحث رو حل می کنی و می بینی فقط چهار یا پنج تا شو تونستی حل کنی اون هم تو یه زمان طولانی پس یه جای یادگیریت میلنگه. برو سراغ درسنامه اون رو خوب و با دقت دوباره بخون.میتونی حتی فرمول های ریاضی رو برای خودت روی ورق جداگانه یادداشت کتی و هی مرور کنی.
      دومین مرحله اینه که بری سراغ تست های سطح پایین. اگه مثلا منبعت آی کیو هست ، برو سراغ خیلی سبز . و تست های اونو بزن. وقتی توی درس ریاضی ضعیف باشی و همون اول کار بری سراغ تست های سطح بالا ، صد در صد روحیت داغون میشه.یه جوری میشه که دیگه حتی چشم دیدن سوالهای ریاضی رو هم نداری.
      سومین مرحله حل سوالات آزمون های آزمایشی سال های گذشته است. این میتونه بهت کمک کنه هم روحیت بره بالا و هم با سبک سوالات اون آزمون آشنا میشی.
      در آخر هم باید بگم ، یاد گرفتن ریاضی رو به فردا ، پس فردا موکول نکن‌ . هر روز یک ساعت ریاضی بخون. مثلا از ساعت ۶ تا ۷ برای خودت وقت تعیین کن ، با خودت بگو این ساعت ریاضیه ،حتی اگه از آسمون سنگ هم بباره این یه ساعت رو ریاضی می خونم.حتی اگه فقط دو تا تست ریاضی هم تو این یه ساعت بزنی عیب نداره ، باز ریاضیت حداقل یه کوچولو پیشرفت میکنه.
      موفق باشی.
      موجیم که آسودگی ما عدم ماست
      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      چه کتابی میزنید که اینقدر سوالات براتون ناآشنا و غریبه که از پسشون برنمیاید؟

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dillon نمایش پست ها
      سلام
      راستش من فقط یک روش برای بالا بردن مهارت در ریاضی بلدم اونم فقط تمرین و تکراره
      و اینکه نیازی هم به استرس نیست تایم تمرین و افزایش بدید و سعی کنید سوال رو خوب بفهمید بعد شروع به حل کردن کنید
      و ازتون خواهش میکنم به این ادمایی که میخوان با تکنیک ریاضیو یادتون بدن هیچ توجهی نکنید
      برای یادگیری ریاضی بیشتر نیاز به درک و فهم عمیق دارید و در اویل کار تایم و انرژی زیادیو ازتون میگیره
      اره اینو میدونم استمرار میخاد ولی من بی صبرم این کارو خراب میکنه . همون دفعه اول ازخودم توقع دارم ک برم حرفه ای تو کارش درصورتی ک اندازه خر هم حالیم نی

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moonlight 171 نمایش پست ها
      تست زنی ضعیف = عدم تسلط
      اول باید یادگیریت رو عمیق و کامل کنی.وقتی مثلا ده تا سوال از یه مبحث رو حل می کنی و می بینی فقط چهار یا پنج تا شو تونستی حل کنی اون هم تو یه زمان طولانی پس یه جای یادگیریت میلنگه. برو سراغ درسنامه اون رو خوب و با دقت دوباره بخون.میتونی حتی فرمول های ریاضی رو برای خودت روی ورق جداگانه یادداشت کتی و هی مرور کنی.
      دومین مرحله اینه که بری سراغ تست های سطح پایین. اگه مثلا منبعت آی کیو هست ، برو سراغ خیلی سبز . و تست های اونو بزن. وقتی توی درس ریاضی ضعیف باشی و همون اول کار بری سراغ تست های سطح بالا ، صد در صد روحیت داغون میشه.یه جوری میشه که دیگه حتی چشم دیدن سوالهای ریاضی رو هم نداری.
      سومین مرحله حل سوالات آزمون های آزمایشی سال های گذشته است. این میتونه بهت کمک کنه هم روحیت بره بالا و هم با سبک سوالات اون آزمون آشنا میشی.
      در آخر هم باید بگم ، یاد گرفتن ریاضی رو به فردا ، پس فردا موکول نکن‌ . هر روز یک ساعت ریاضی بخون. مثلا از ساعت ۶ تا ۷ برای خودت وقت تعیین کن ، با خودت بگو این ساعت ریاضیه ،حتی اگه از آسمون سنگ هم بباره این یه ساعت رو ریاضی می خونم.حتی اگه فقط دو تا تست ریاضی هم تو این یه ساعت بزنی عیب نداره ، باز ریاضیت حداقل یه کوچولو پیشرفت میکنه.
      موفق باشی.
      من چون ریاضیم ضعیف بود کلاس برداشتم با دکتر کرمی ایشون هم گفتن منبع اولت آی کیو جامع باشه. برا همین از آی کیو شروع کردم. سالای قبل میکرو هم زدم ولی خب کم کاری کردم تو ریاضی و هیچ وقت همه تستای میکرو رو نزدم
      سوالای میکرو و آی کیو هم برام تو ی سطحن تقریبن تیپ سوالا مث همه . ولی کلن چ میکرو چ ای کیو اصن بگو سیرتا پیاز وقتی ب تست ریاضی میرسما وحشت میکنم.. اونجوری ک تستای زیست رو با جون و دل میزنم اصن نمیتونم با ریاضی ارتباط برقرار کنم این منو میترسونه ک ی وقت دوباره ب خاطر ریاضی کنکورم خراب نشه میخام فقط هرجوریه این مشکل رو حل کنم دیگه
      مرسی از راهنماییت عزیزم

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      چه کتابی میزنید که اینقدر سوالات براتون ناآشنا و غریبه که از پسشون برنمیاید؟
      آی کیو... مشکلم اینه مطالب روب طوری کلی بلدم ولییی اون لحظه تو اون مبحث مثلننن مثلثات نمیدونم از کجا از چی از چ روشی باید شروع کنم ب حل کردن این منو میترسونه ک چرا نمیتونم شروع کنم ب حل سوال ...
      ویرایش توسط queen of konkur : 10 آبان 1402 در ساعت 22:29

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من چون ریاضیم ضعیف بود کلاس برداشتم با دکتر کرمی ایشون هم گفتن منبع اولت آی کیو جامع باشه. برا همین از آی کیو شروع کردم. سالای قبل میکرو هم زدم ولی خب کم کاری کردم تو ریاضی و هیچ وقت همه تستای میکرو رو نزدم
      سوالای میکرو و آی کیو هم برام تو ی سطحن تقریبن تیپ سوالا مث همه . ولی کلن چ میکرو چ ای کیو اصن بگو سیرتا پیاز وقتی ب تست ریاضی میرسما وحشت میکنم.. اونجوری ک تستای زیست رو با جون و دل میزنم اصن نمیتونم با ریاضی ارتباط برقرار کنم این منو میترسونه ک ی وقت دوباره ب خاطر ریاضی کنکورم خراب نشه میخام فقط هرجوریه این مشکل رو حل کنم دیگه
      مرسی از راهنماییت عزیزم
      نیمکره راستت رفته مرخصی باید کم کم برش گردونی، حالا از من نیمکره چپمم معلوم نیست کجاست انگار مثلا یه سری سوال که فقط اعداد رقم و حروف انگلیسیه رو نتونم جواب بدم خودمو میبخشم ولی زیست با خودم میگم لعنتی همش نوشته فارسیه چته نمیفهمی.. رازت برای اون زیست چیست فقط علاقست یا پای چیز دیگری هم در میان است؟ شرمنده که تاپیکو به سمت دیگری بردم ولی خب توصیفت از زیست منو به خودش جذب کرد نتونستم جلو خودمو بگیرم

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nico نمایش پست ها
      نیمکره راستت رفته مرخصی باید کم کم برش گردونی، حالا از من نیمکره چپمم معلوم نیست کجاست انگار مثلا یه سری سوال که فقط اعداد رقم و حروف انگلیسیه رو نتونم جواب بدم خودمو میبخشم ولی زیست با خودم میگم لعنتی همش نوشته فارسیه چته نمیفهمی.. رازت برای اون زیست چیست فقط علاقست یا پای چیز دیگری هم در میان است؟ شرمنده که تاپیکو به سمت دیگری بردم ولی خب توصیفت از زیست منو به خودش جذب کرد نتونستم جلو خودمو بگیرم
      هعی خدا من زیست رو از رو علاقه خوندم و تست زدم واقعن عاشقشم الان
      دهم ک بودم زیاد خوشم نمیومد اولش از زیست. ولی ی بار خیلی رندوم کتاب میکرو رو برداشتم رفتم سراغ درسنامه قلب . از اولش شروع کردم ب خوندن مث ی کتاب داستان . فقط میخاستم بفهمم چی ب چیه قضیه. بعد هی خوندم خوندم دیدم نه واقعن جالب شد دیگه بعد از اون تایم بیکاریم میرفتم سر درسنامه های میکرو مث ی داستان برا خودم میخوندم. اون لحظه اصن با این دید بهش نگاه نمیکنم ک من باید واو ب واو اینو حفظ باشم. فقط میخوندم ک بفهمم داستان چیه. اینطوری شد ک زیست برام جذاب شد و دیگه جدی رفتم تو کارش
      ویرایش توسط queen of konkur : 11 آبان 1402 در ساعت 00:12

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      آی کیو... مشکلم اینه مطالب روب طوری کلی بلدم ولییی اون لحظه تو اون مبحث مثلننن مثلثات نمیدونم از کجا از چی از چ روشی باید شروع کنم ب حل کردن این منو میترسونه ک چرا نمیتونم شروع کنم ب حل سوال ...
      حس کردم کرمی رو بهتون توصیه کنم که دیدم خودتون دارید، پس از نظر آموزشی مشکلی نیست و از نظر تستی هم آیکیو کتاب متوسطیه نه اونقدر سخت که برازنده اسمش باشه و نه اونقدر آسون و آبکی

به نظرم شما یه کاری کن، با همین کرمی بیا جلو و اول برو سراغ تمرینات کتاب درسی و بعد pdf کتاب جامع خیلی سبز رو دانلود کن
      و ازش تست بزن. خیلی سبز یه مقدار از آیکیو سطح سوالا پایینتره و اینکه یه بخشی از مشکل شما به نظرم روحی روانی هست و از لحنتون به نظر میاد از ریاضی یه حالت ترس دارید، فعلا تمرینات کتاب که خیییییلی مهمن و تو نهایی بهشون نیاز دارید و جامع خیلی سبز بزنید تا ترستون بریزه و هم اینکه تسلطتون بیشتر بشه

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

حس کردم کرمی رو بهتون توصیه کنم که دیدم خودتون دارید، پس از نظر آموزشی مشکلی نیست و از نظر تستی هم آیکیو کتاب متوسطیه نه اونقدر سخت که برازنده اسمش باشه و نه اونقدر آسون و آبکی

به نظرم شما یه کاری کن، با همین کرمی بیا جلو و اول برو سراغ تمرینات کتاب درسی و بعد pdf کتاب جامع خیلی سبز رو دانلود کن
      و ازش تست بزن. خیلی سبز یه مقدار از آیکیو سطح سوالا پایینتره و اینکه یه بخشی از مشکل شما به نظرم روحی روانی هست و از لحنتون به نظر میاد از ریاضی یه حالت ترس دارید، فعلا تمرینات کتاب که خیییییلی مهمن و تو نهایی بهشون نیاز دارید و جامع خیلی سبز بزنید تا ترستون بریزه و هم اینکه تسلطتون بیشتر بشه
      مرسی ممنونم از راهنماییت حتمن انجامش میدم

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و صبح بخیر
      با توجه به مشکلاتی که ذکر کردین بنظرم مشکل شما نبود طبقه بندی مطالب هستش
      توی ریاضی جدا از تمرین و تکرار یه مهارت مهم هستش که موجب میشه شما تست رو سریع حل کنید و اون هم تیپ بندی مسائله یعنی شما باید وقتی که یه سوال رو بخونید با توجه به داده ها و خواسته ها به سرعت یه الگوی ذهنی حل سوال به ذهنتون برسه تا طبق اون پیش برید
      برای داشتن این مهارت شما باید از اون مبحث هرچقدر هم کند پیش برید تست های زیادی بزنید و به تحلیل تست ها بپردازید اونم با این سوالات:
      مجهول ها و معلوم ها چی بودن؟
      چرا از این روش رفتم؟
      آیا این روش همیشه جوابه یا سوالات هستند که روی اون ها عمل نمیده؟
      آیا روشی بوده که باعث بشه مسئله سریعتر حل بشه؟
      این سوال با چه سوال هایی خواسته یکسان داشته و تفاوت لحنی اونها چی بوده؟

و سوالاتی از این قبیل

بعد از این کار شما توی دور دوم زدن تست ها( مرور تست های زده شده) و یا زدن تست های یه کتاب تست دیگه یا هم توی آزمون متوجه سرعت بیشترتون توی حل تست خواهید شد

امیدوارم که مطلب مفید واقع شده باشه، موفق باشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن