خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما مناسب ترین دبیر ها برای کلاس آنلاین فارسی نه

رأی دهندگان
    3. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • شاهین شاهین زاد

2 66.67%
    • هامون سبطی

1 33.33%
    • علیرضا بدیع

0 0%
    • علیرضا جعفری

1 33.33%
    • سایر اساتید (یکتا، توکلی و ...)

0 0%
    نظرسنجی با انتخاب چندگانه
    نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

کلاس فارسی نهایی

سلام دوستان
      یه چند تا سوال داشتم در مورد کلاس آنلاین فارسی برا نهایی... اگر تونستید دونه دونه و اگر نشد هم کلی جواب بدید مرسی

1- به طور کلی کدوم معلم رو توصیه میکنید؟
      واقعیتش من اکثرا یکتا میشنوم...خودم تدریسش رو ندیدم اما یبار یه ویدئو گذاشته بود اینستاش یه غزل حافظ داشت میخوند که ماشالا از شاهنامه خوانی فراستی هم بدتر بود! چون منم سواد معلم برام مهمه و اولویتم هست (باسواد مثل بازرگانی و ذهبی و اینا) پس ترجیحا این مورد رو بیخیال

2- من خودم از شاهین زاد و سبطی خوشم میاد...سبطی فکر کنم تو کاد کلاس بذاره...شاهین زاد رو اما نمیدونم کدوم موسسه است
      از برنامه های این دو دبیر برای نهایی خبر دارید؟

3- در مورد علیرضا بدیع که تو ماز هست چیزی میدونین؟ سبک تدریسش چجوریه و اینا...
      من تنها اطلاعاتم از ایشون اینه که یادمه ترانه معروف ماه و ماهی حجت اشرف زاده رو ایشون نوشته بودن دیگه تو تدریس نمیدونم چطورن

4- داخل پرانتز یه اشاره ای به منابع هم بکنید...من خودم تو ذهنم "جزوه فارسی ادبیات نشرالگو" + " بانک نهایی فارسی خیلی سبز" هست...نظر شما چیه؟

پیشاپیش ممنون از وقتی که لطف میکنید میذارید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام، فقط استاد عبدالمحمدی

3. Top | #3
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اگر درست ضعیفه، شاهین زاد در آکادمی آنلاین. اگر ادبیاتت قویه، جعفری در سایت خودش. جعفری اگر ضعیف باشی و نکته های ساده رو ازش سوال کنی که مثلا چرا فلان کلمه صفته و مضاف‌الیه نیست، جواب که نمیده هیچ، دعواتم میکنه. ولی اگه درست خوبه، جعفری نکات ریز و دقیق تمام تمارین و نقاط کتاب رو میگه و برای ۲۰ شدن توی امتحان سخت مناسب تره.
      یکتا خیلی شر و ور میگه و وقت تلف میکنه. خیلی هم پراکنده درس میده، برعکس شاهین زاد که خیلی دسته بندی شده درس میده.اساتید دیگه کلاسینو و تاملند خیلی ساده تر از درجه سختی امتحان نهایی های جدید درس میدن و به نظر من به درد نمیخورن. ادبیات ماز پارسال تاجیک بود که ری×ده بود و همه رو بدبخت کرد ولی از استاد امسالشون چیزی نمیدونم.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      اگر درست ضعیفه، شاهین زاد در آکادمی آنلاین. اگر ادبیاتت قویه، جعفری در سایت خودش. جعفری اگر ضعیف باشی و نکته های ساده رو ازش سوال کنی که مثلا چرا فلان کلمه صفته و مضاف‌الیه نیست، جواب که نمیده هیچ، دعواتم میکنه. ولی اگه درست خوبه، جعفری نکات ریز و دقیق تمام تمارین و نقاط کتاب رو میگه و برای ۲۰ شدن توی امتحان سخت مناسب تره.
      یکتا خیلی شر و ور میگه و وقت تلف میکنه. خیلی هم پراکنده درس میده، برعکس شاهین زاد که خیلی دسته بندی شده درس میده.اساتید دیگه کلاسینو و تاملند خیلی ساده تر از درجه سختی امتحان نهایی های جدید درس میدن و به نظر من به درد نمیخورن. ادبیات ماز پارسال تاجیک بود که ری×ده بود و همه رو بدبخت کرد ولی از استاد امسالشون چیزی نمیدونم.
      ممنون
      نظرتون در مورد سبطی چیه؟
      و اینکه من تو سایت آنلاین آکادمی دوره مخصوص نهایی شاهین زاد رو ندیدم...هنوز شروع نشده یعنی؟

5. Top | #5
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      شاهین زاد پارسال در آنلاین آکادمی بود. نمیدونم امسال شاید متفاوت باشه.
      کلاسهای سبطی رو تا حالا ندیدم ولی الان ۲-۳ ساله که خیلی وارد حاشیه های کنکور شده.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)