مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: تکمیل ظرفیت

1. Top | #1
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات

تکمیل ظرفیت

سلام خسته نباشید
      الان دانشگاه ارتش اطلاعیه داده برای تکمیل ظرفیت
      من منظورشونو اصن نمیفهمم
      من شرایط تهعدی رو داشتم و مصاحبه ام برای اون بود مصاحبه قبول شدم ولی به دلیل نمره تراز پایین تر حس میکنم رد شدم چون الآن پرستاریشو آوردم. الآن تکمیل ظرفیت برای کیاست؟ ممنون

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام
      تکمیل ظرفیت این شکلیه که مثلا رشته پرستاری دانشگاه ارتش ۲۰ نفر پذیریش داره ولی ۱۵ نفر ثبت نام کردن الان که دیگه جواب نتایج اومده و اینا پس درخواست تکمیل ظرفیت میدن این درخواست مثل دفترچه انتخاب رشته س که کد رشته محل ها و تعداد ظرفیت خالی توش نوشته
      و اونایی که مجاز شدن واسه انتخاب رشته و مردود شدن یا رشته مورد علاقه شون رو قبول نشدن میتونن تو این رشته هایی که ظرفیت خالی دارن انتخاب رشته کنن باید کد رشته محل ها رو بنویسن درست مثل شهریور ولی اونا میشن ورودی دوم و این دفترچه رو توی سایت سنجش می زارن تا اطلاع رسانی بشه و بچه ها انتخاب رشته کنن واسه این رشته ها ولی یه سری دانشگاه ها با این ورودی های تکمیل ظرفیتی رفتاری مثل انتقالی ها رو دارن مثلا بهشون خوابگاه نمیدن
      حالا از کجا فهمیدی دانشگاه ارتش تکمیل ظرفیت داده وقتی هنوز دفترچه نیومده؟؟ شایدم این دانشگاه متفاوت تره و دفترچه لازم نیست که بعید میدونم چون باید انتخاب رشته بشه بازم ولی در کل تکمیل ظرفیت این شکلیه
      از سال ۹۶ دفترچه تکمیل ظرفیت ندادن چون هیچ دانشگاهی ظرفیت خالی نداشته ولی خداکنه امسال بدن
      امیدوارم درست متوجه شده باشی
      ویرایش توسط ئه ستیره : 19 مهر 1402 در ساعت 19:42

3. Top | #3
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام
      خیلی خوب توضیح دادید
      فقط چون تو سایتش اطلاعیه تکمیل ظرفیت داده بود گفتم
      خیلی ممنون

4. Top | #4
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      بچه ها کسی خبر داره تکمیل ظرفیت ارتش چطوری اعلام شده! ممنون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن