برای کسی که کتاب آیکیو رو زده چی پیشنهاد میدین؟
دوباره آیکیو بزنم یا برم سراغ منبع بعدی؟ تقریبا دوبار تستاشو زدم
برای کسی که کتاب آیکیو رو زده چی پیشنهاد میدین؟
دوباره آیکیو بزنم یا برم سراغ منبع بعدی؟ تقریبا دوبار تستاشو زدم
ماز قلم چی زیستاز ارمان اینا برای زیست اوکی تا الان که سختترین کتاب بازار ایکیوعه پس بهتره در طی ازمونا فقط هر سری مروری و سرعتی تست های tnt و ترکیب هارو بزنی برای هر فصل بعدش هر چقدر ازمون دستت اومد بزن فقط دیگه زیاده روی نکن همکن چهارتا ماز قلم چی و زیستاز ارمان وخوبم بررسیشون کن چون وقت زیادی داری
واگه بخوای بیشتر از اینا کار کنی باعث شکست خودت میشی چرا چون باعث میشه تو اباامات زیست گیر کنی چون هر کس یه چیزی میگه تو بعضی جاهای زیست ممکنه تو یه ازمونی ببینی پاسخنانه ارمان دقیق برعکس زیستازو گفته باید منطقیترینشو انتخاب کنی راه چاره ای ندارع
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

کتاب آیکیو جامع رو کامل زدی؟؟ چجوری زدی داش این کتاب اینقدر تست داره که هر چقدر میزنم تموم نمیشه لامصبولی اگه کامل زدیش به نظرم میکرو جامع رو بگیر بزن که همون آیکیو های تک پایه س . با آیککیو متفاوت تره و حتی به نظر من یه جاهاییش بهتر از ایکیو هستش چون تستهاش به کنکورای 99 به بعد نزدیک تره به علت جدید التالیف بودن البته گر.ه زیستاز میگه 45 درصد تستهای آیکیو چاپ 1402 رو تغییر دادن و جدیدش کردن. من چاپ ویژه کنکور 1401 ش رو میزنم به همراه میکرو جامه
This is........it
سلام برادر خوبی متاسفانه نتونستم پیغام بهت بدم گفتم اینجا بگم اگرتازه میکرو رو شروع کردی البته من تو تابستان میکروجامع گیاهی و ۶ فصل دوازدهمش رو زدم واقعا سوالات متفاوتی داره و بعضا سخت ولی اونچه که من متوجه شدم سوالات خیلی قدیمیه و ویرایش نشده کتاب چون برای ۴۰۲خودشون اعلام نکردن ویرایشش کردن و برای ۴۰۱ هم من کتابش رو دارم مثلا هنوز تو تستهاش اپران لک داره و .. بعلاوه واقعا برعکس اینکه باید آموزشی باشه تو یه سری فصل ها سخته ولی نه سخت مفید حداقل از نظر من الان نزدیک سه هفته هست آیکیو رو شروع کردم و کمتر پیش اومده تست سخت توش ببینم و بگم بدرد نخوردبنظرم خیلی این دوتا کتاب با هم تفاوت دارند و واقعا پشیمونم وقتی که تو تابستان برای میکرو گذاشتم کاش آیکیو زده بودم بنظرم استاندارد ترین تست های سخت و متوسط رو داره و در کمال تعجب تست های آموزشی هم داره و نظر من اینه یا یه نفر انقدر ضعیفه که باید تک پایه گاج یا خیلی سبز بگیره یا نه توی اون مرحله نیست و فقط آیکیو البته نظر شخصیه و اگر قبل تر شروع کردی شما و سایر فصولم دیدید که دیگه هیچی همون میکرو گزینه خوبیه
و فقط یه توصیه دیگه میکنم الان که یدور آیکیو رو زدید یعنی یک پله از بقیه جلویید روی تست زماندار کار کنید بنظرم دیگه کنکورهای آتی از قبلیا خیلی سخت تر نشن چون قبلا از زمان درس ها میشد به هم قرض داد و بجز ریاضی امسال باقی سوالات تقریبا بد نبودند چون سعی کردند ادبیاتش رو بپیچونند و برد با اوناییکه تمرین زیادی رو آزمونای زماندار دارن حالا آزمونا میتونه از آزمونای معروف باشه یا از همون کتاب تست خودتون یا سوالات کنکور

موافقم دقیقا میکرو برای کسی که روی تغییرات کتاب درسی واقفه مشکلی نداره . منم این چیزایی رو که گفتی متوجهشون هستم به خصوص در بخش دهم این تغییرات مشهوده ولی دوازدهمش تقریبا خیلی جاهاش منطبق بر کتابای جدیده
ولی بازم 95 درصد کتاب قابل استفاده اس . آیکیو هم دقیقا اونچیزی که میگی هستش اسمش جوری رفته که انگار باید 10 تا کتاب بزنی بری سمتش ولی حتی میشه به غنوان منبع اول هم زد چون تستهای ترکیبیش مشخصه و علامتدار
سطح میکرو به نظر من یه جاهایی از آیکیو بالاتره
. آیکیو و میکرو من جفتشون روش خورده ویزه کنکور 401 / شما آیکیو چاپ 403 دارید ؟؟ تغییر کرده نسبت به قبل؟
This is........it

This is........it
من ایکیو ۱۴۰۳ دارم خیلی بنظرم فرقی نداره با پی دی اف ۴۰۲ چک کردم و مثلا میگم بعضی تست های تی ان تی شده نیو و بجاش تست جدید آوردن میگن پاسخنامه هم ویرایش شده چون چاپ قبلی رو کار نکردم برام محسوس نیست من برای اینکه ارزون بیافته پاسخنامه نخریدم و از سایت گاجینو نسخه رایگانش استفاده میکنم برای پاسخنامه ولی واقعا حرفت درسته میکرو یه جاهایی از ایکیو سخت تره و واقعا آیکیو جنبه آموزشی و منبع اولم داره من خودم نسبت به تستهایی که زدم میگم ایکاش هیچ وقت نه پارسال برای پینوکیو وقت میزاشتم و نه تابستون برای میکرو همین ایکیو رو با آزمون و سوالات کنکور میخوندم در رابطه با میکرو میکرو منم چاپ ۴۰۱ بود برای کنکور ۴۰۲ یادمه پارسال نوشتند میکرو فقط دهمش ویرایش شده و از اول تالیف شده ۱۱ و ۱۲ فرق نکرده کتاب من اسمش چاپ ۴۰۱ بود ولی سوالات کنکور نهایتا تا ۹۹ رو داشت
سلام، به نظرتون برای زیست نمیشه فقط با خوندن کتاب درسی ۳ پایه تو کنکور نتیجه گرفت ؟؟ نیاز هست حتما تست های آی کیو هم زده بشه ؟؟
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)