سلام
من دهم خیلی سبز داشتم و امسال میخوام سطح بالاتری رو انتخاب کنم
آی کیو رو پیشنهاد میدید یا مبتکران ؟
تفاوت تک جلدی و دوجلدی مبتکران چی هست ؟ کدومش ؟
سلام
من دهم خیلی سبز داشتم و امسال میخوام سطح بالاتری رو انتخاب کنم
آی کیو رو پیشنهاد میدید یا مبتکران ؟
تفاوت تک جلدی و دوجلدی مبتکران چی هست ؟ کدومش ؟
سلام من نظرم روی ایکیو هستش تستاش همه جوره از خط به خط تا مسئله دسته بندی داره و سطح بندی شده. اگه نیاز به درستامه قوی دارید مبتکران بهتره
یک جلدی برای دهم و یازدهمه که تستای vit کتابهای دوجلدی رو توش گذاشتن. بقیه تستهای دوجلدی برای تسلط بیشتر هستش.
دوازدهم تک جلدی واجب نداره
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
سلام
بنظر من آی کیو از لحاظ سطح تستا تفاوت خاصی با خیلی سبز های تک پایه نداره و اگه میخواید یه چیزی به عنوان [سطح بالا] کار کنید من میکرو یازدهم رو توصیه میکنم
سلام وقت بخیر به نظرم اگر زمان دارید حتما مبتکران رو کار کنید . من خودم یازدهم دو جلدی داشتم که واقعا هم زیاده وهم جوندار. امااگر وقت کار کردنشو ندارید خیلی سبز بگیرید و اون رو اول تموم کنید بعد اگر خواستید آی کیو تهیه کنید.
سلام از نظر من کسی که آموزشش تکمیل شده دیگه نیاز به مبتکران نداره اگه خیلی سبز رو کار نکرده بودین میگفتم مبتکران خوبه ولی الان دیگه خیلی چیزی اضافه نمیکنه بهتون چون دیگه اگه خیلی سبز رو کامل و خوب خونده باشین اموزشتون خوبه نیاز به تست بیشتر و سخت تر دارین
برین سراغ منبعی مثل میکرو که واقعا سوالات ریز و قشنگی داره که لول شیمی شمارو بالا میبره (من میکرو تک پایه شیمی نداشتم میکرو پایه شیمی داشتم برای شیمی دهم یازدهم و برای دوازدهم تک جلدی و خب خیلی خوب بود الان فکر کنم دیگه میکرو شیمی نداریم و تک جلدیه همش)
کلا میکرو توی حفظیات خیلی ریزه توی مسائل هم سوالات ایده دار و قشنگی داره البته من فقط برای شیمی میگم برای بقیه دروس از میکرو استفاده نکردم و اطلاع ندارم
اگر یازدهمی و سطح آموزشت اوکیه ینی معلم خوبی داری که جزوه خوب و در سطح کنکور بهت یاد میده من باشم یکی از کتابای زیر رو انتخاب میکنم:
نردبام یازدهم + سه سطحی یازدهم + کتاب مسائل: سطح تستهای متنوع رو به سخت درسنامه های خوب و مروری پاسخ نامه تقریبا اوکی برای دانش آموز خوب حجم بسیار کم و مفید / سه سطحی تستهاش تیپیک ان
مبتکران یازدهم + کتاب مسائل: درسنامه عالی پاسخ عالی تست ها از همه رقم داره
آیکیو یازدهم+ کتاب مسائل: درسنامه خوب و کم حجم + تستهای متوسط و یکم بالاتر + پاسخ نامه خوب
سطح درسنامه مبتکران کاملا مفهومی و تشریحی .بطوری که نمیتونید نفهمید درس رو و خیلی هم مفصل هست.بعضی جاهای کم هم میزنه خارج کتاب و مخصوص عاشقان شیمی که میتونی بخونی میتونی نخونی اما به درک بیشتر مطلب کمک میکنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)