X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MaHSa.z نمایش پست ها
      سلام
      من دهم خیلی سبز داشتم و امسال میخوام سطح بالاتری رو انتخاب کنم
      آی کیو رو پیشنهاد میدید یا مبتکران ؟
      تفاوت تک جلدی و دوجلدی مبتکران چی هست ؟ کدومش ؟
      سلام راجب قسمت دوم سوالت باید بگم خودم یه تاپیم مفصل راجب مقایسه دو جلدی با تک جلدی نوشتم میتونی به اون مراجعه کنی
      در ضمن
      هیچ کتابی تاکید میکنم هیچ کتابی به گرد پای مبتکران در کامل بودن نمیرسه . هر تستی که قراره سر جلسه کنکور ببینی رو مطمئن باش اگر کامل دو جلدی رو خونده باشی قبلا تو این کتاب دیدی . تاکید میکنم هر تستی . منتها وقت یاد نباشه شاید همه ش رو حل کنی ولی مطمدن باش ایده ش تو این کتاب اومده دلیل اش هم نگاه ویزه مولف به المپیاد شیمی بوده .
      تستهای کنکور 1401 و1400 رو کافیه بری بررسی کنی و بری تستهای دو جلدی رو هم بررسی کنی . جدید ترین تست درصد جرمی نمونه خاک رس که تو 400 اومد دقیقا ایده ش از همین مبتکران بود ولی خب حجم کتاب بالاست چون همه چی رو اورده

http://forum.konkur.in/thread76785.html
      This is........it

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      سلام راجب قسمت دوم سوالت باید بگم خودم یه تاپیم مفصل راجب مقایسه دو جلدی با تک جلدی نوشتم میتونی به اون مراجعه کنی
      در ضمن
      هیچ کتابی تاکید میکنم هیچ کتابی به گرد پای مبتکران در کامل بودن نمیرسه . هر تستی که قراره سر جلسه کنکور ببینی رو مطمئن باش اگر کامل دو جلدی رو خونده باشی قبلا تو این کتاب دیدی . تاکید میکنم هر تستی . منتها وقت یاد نباشه شاید همه ش رو حل کنی ولی مطمدن باش ایده ش تو این کتاب اومده دلیل اش هم نگاه ویزه مولف به المپیاد شیمی بوده .
      تستهای کنکور 1401 و1400 رو کافیه بری بررسی کنی و بری تستهای دو جلدی رو هم بررسی کنی . جدید ترین تست درصد جرمی نمونه خاک رس که تو 400 اومد دقیقا ایده ش از همین مبتکران بود ولی خب حجم کتاب بالاست چون همه چی رو اورده

بله حتما
      ممنونم

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در ضمن

اگر چاپ سال قبل رو بگیرم تفاوت چندانی که نداره نه ؟ اطلاعی دارید ؟

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MaHSa.z نمایش پست ها
      اگر چاپ سال قبل رو بگیرم تفاوت چندانی که نداره نه ؟ اطلاعی دارید ؟
      من خودم دو جلدی هام چاپشون مال سال 96 و 97 هستش دهم و یازدهمش و دوازدهمش هم چاپ 1400عه
      اگر به تغییرات کتاب واقف باشی هیچ ایرادی نداره
      ببین ویرایش کردن این کتاب غول خیلی کار سختیه چون تو یه چیزی میخوای اضافه کنی قبلا خودش داره مطمئن باش مبتکران اضافه داره که هیچ کم نداره . ینی هر چی بود و نبود رو اورده .
      در کل تغیرات کتابا رو من خودم از رو پی دی اف دیدم برای مبتکران هیچ فرقی نداره به جر اضافه شدن تستهای کنکور .
      تستهای تالیفی هموناست .
      درسنامه ها هم هموناست فقط یه چیزایی تو درسنامه که تو کتاب تغییر کرده تغییر کرده . کل تغییرات عمده ش همون تستهای کنکور اضافه شدنه
      اگر چاپ 99 به بعد بگیری که دیگه اونا تغییراتش خیلی کمترم هست . 95 درصد تغییرات همون اضافه شدن تستهای کنکوره .
      This is........it
      ویرایش توسط _TheOne_ : 09 مهر 1402 در ساعت 20:54

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من هر کتاب شیمی رو که برای مبحثی زدم اعم از
      میکرو جامع
      آیکیو
      نردبام
      سلکشن نشر الگو اعم از موج و جامع پایه و مسائل
      خیلی سبز مسائل
      فار آزمون
      بعد که برگشتم سر مبتکران دیدم کار عبثی کرده ام بهتر بود همون یدونه مبتکران رو میزدم چون همه شون رو پوشش داده و هیچ کم فروشی از بابت تست نداره ینی اصلا یه چیز فراتر از کاملیه خدایی
      بی نیازت میکنه از هر منبعی حتی آزمونی
      کاش برای هر درسی یه همچین کتابی وجود داشت قیمتشم بالا بود مثل همین مبتکران مجبور نمیشدی چند تا کتاب بگیری تا پوشش کامل داده باشه تیپ تستها رو

فقط یدونه فار آزمون یه سری سوالای عجیب داره که تو مبتکران نیست اون هم اون سوالا تا به حال تو هیچ کنکوری چه داخل و چه خارج نیومده و احتمالش خیلی خیلی کمه که بیاد .
      This is........it

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من هر کتاب شیمی رو که برای مبحثی زدم اعم از
      میکرو جامع
      آیکیو
      نردبام
      سلکشن نشر الگو اعم از موج و جامع پایه و مسائل
      خیلی سبز مسائل
      فار آزمون
      بعد که برگشتم سر مبتکران دیدم کار عبثی کرده ام بهتر بود همون یدونه مبتکران رو میزدم چون همه شون رو پوشش داده و هیچ کم فروشی از بابت تست نداره ینی اصلا یه چیز فراتر از کاملیه خدایی
      بی نیازت میکنه از هر منبعی حتی آزمونی
      کاش برای هر درسی یه همچین کتابی وجود داشت قیمتشم بالا بود مثل همین مبتکران مجبور نمیشدی چند تا کتاب بگیری تا پوشش کامل داده باشه تیپ تستها رو

فقط یدونه فار آزمون یه سری سوالای عجیب داره که تو مبتکران نیست اون هم اون سوالا تا به حال تو هیچ کنکوری چه داخل و چه خارج نیومده و احتمالش خیلی خیلی کمه که بیاد .
      خیلیی ممنون از توضیحات خوبتان

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا دوجلدی های مبتکران معرکه است،من نمیدونم ای کیو چرا تو شیمی و ریاضی الکی اسم در کرده باور کنید هیچی نیستن،

8. Top | #23
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه چیز دیگه هم بگم که امروز یادم افتاد
      هر کتاب شیمی که کار کردید این کتاب رو حتما حتما کار کنید اگر کنید /: کتاب تقریبا ناشناخته س و کتابایی مثل موج آزمون برند شدن و کسی نمیاد سمت این کتاب ولی محشره انصافا . تستهاش خیلی خیلی خیلی شبیه کنکوره . سخت هست و نکته دار ولی عجب چیزیه خدایی .. حجمشم یک دهم موج زموناست ولی از اونا بیشتر تست نکته دار تو خودش داره . اصلا خود کنکوره لامصب
      کلا حس خوبی نسبت به آزمون پلاسای مهروماه دارم . شیمی و فیزیک و زیست و ریاضی ش اومده از این سری من شیمی و فیزیکش رو دارم عالی ان / زیست هم پی دی افش رو دیدم اونم عجیب خوبه

نام: azmun-plus-shimi.jpg نمایش: 36 اندازه: 96.7 کیلو بایت
      This is........it

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه دانش اموزید سمت مبتکران نرید
      چون واقعا تایم زیادی میطلبه
      اگه مدارس خوب درس میخونید سعی کنید از معلمتون نهایت استفاده روببرید
      منابع مختلفو تست کنید ببیند کدومشون شما رو به چالش میکشه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن