سلام دوستان بنظرتون از الان زوده که دروس عمومی رو شروع به خوندن کنم؟ به صورت روتین اینا
مثلا اگه از الان بیام لغات زبان بخونم یادم نمیره؟
اگه قراره لغات زبان و عربی و ادبیات بخونم باید فقط دوازدهمو بخونم یا پایه هم باید خوند؟
ادبیات رو چیکار کنم
سلام دوستان بنظرتون از الان زوده که دروس عمومی رو شروع به خوندن کنم؟ به صورت روتین اینا
مثلا اگه از الان بیام لغات زبان بخونم یادم نمیره؟
اگه قراره لغات زبان و عربی و ادبیات بخونم باید فقط دوازدهمو بخونم یا پایه هم باید خوند؟
ادبیات رو چیکار کنم
- لغات زبانو نگران نباش یادت نمیره،روتین وار روزی ۱۰-۲۰لغت رو بخونی بسه(املا لغات رو هم کار کن)
برای گرامر هم بنظرم بیا روی انواع زمانها وقت بزار،اینا خیلی مهمن و در سوالاتی که فعل جمله رو باتوجه به حالت جمله و نشونه های زمانی میخوان به کارت میاد.
- برای عربی روی قواعد دهم یازدهم دوازدهم وقت بزار،مثلا صفت تفضیلی و خبر و مبتدا و باب ها برای دهم یازدهمن،ولی در امتحان نهایی ازشون سوال میاد(خود کتاب دوازدهم در تمریناتش از قواعد دهم یازدهم سوال پرسیده)
خوندن لغت عربی بنظرم از الان فایده ای نداره،من که یادم نمی مونه.
- دینی هم نیازی نیس الان شروعش کنی،از فرودین ببعد هفته ای دو درس بخونی کافیه(زمانی که شروع کردی به خوندن،صفحه اول هردرس رو هم بخون و ازش سوال دربیار،خرداد ۱۴۰۲ از یه حدیث ریزه میزه تو همین صفحه سوال اوردن).
- فارسی لغاتش رو حتما از الان بخون،لغات رو حتما چندبار بخون،سعی کن هربار که لغات رو میخونی،هربار یکی از معنی های دیگه اون لغت رو یاد بگیری،تا به مرور به همه معانی اون لغت مسلط بشی
برای دستور اگه در پیداکردن فاعل،مفعول،مسند و .. مشکل داری،اول این مشکل رو برطرف کن
انواع زمان های افعال فارسی رو یاد بگیر،تو امتحان نهایی ازت سوال میپرسن که فعلی که زیرش خط کشیده شده برای چه زمانیه؟
هسته وابسته/انواع واو/انواع ضمیر/انواع حذف رو باید از سالهای قبل بلد باشی
ارایه ها هم باید از سالهای قبل بلد باشی،ولی نگران نباش اگه یادت رفته،سخت ترین شون استعاره و مجازه،بقیه راحتن
معنی ابیات و جملات کتاب رو جدی بگیر
دو تا سه نمره مفت هم میتونی از تاریخ ادبیات و شعرخوانی بدست بیاری(اگه در متن درسها اسم شاعر/نویسنده و کتابش اومده،اونم حفظ کن)
ادبیات شوخی نیس،هرچی زودتر شروع کنی به خوندنش بهتره
در آخر یه حرفی هم بگم
اگه برنامه ای برای خوندن دروس عمومی می ریزی،با جدیت دنبالش کن و نگو وقت هست!!
من از فروردین تا خرداد یه برنامه برای خوندن عمومیا ریختم،هفته اول اجرا کردم و به خوبی جلو رفتم،از هفته بعدش شل کردم و گفتم ولش کن بابا،اینا که چیزی ندارن.
خرداد که رسید،برای امتحان فارسی،توی سه روز با هزار بدبختی جمعش کردم و پاره شدم.
در حالیکه دوستام از چندهفته قبل شروع به خوندن کرده بودن و شب امتحان خیالشون راحت بود..
.
نه اتفاقا خوبه و شروع کن بین بازه های مطالعاتیت که درسای نفس گیر میخونی عمومیا رو جا بده و تایم مرور رو
اگر هم قرار ب از یاد رفتن باشه در ماه های بعد مجدد یاداوری میشه و لذت میبری ازینکه قبلا مطالعشونکردی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)