خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Wink نشر الگو یازدهم یا آیکیو یازدهم زیست ؟

سلوم!
      من برای منبع دوم بین این دوتا شک دارم برای پایه یازدهم . کدومشون برای منبع دوم مناسب تره و چرا ؟
      اگه خودتون هم استفاده کردید ، ممنون میشم تجربه و درصداتون تو آزمون های قلمچی رو بگین .

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منبع اولم خیلی سبزه

3. Top | #3
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Carbon نمایش پست ها
      سلوم!
      من برای منبع دوم بین این دوتا شک دارم برای پایه یازدهم . کدومشون برای منبع دوم مناسب تره و چرا ؟
      اگه خودتون هم استفاده کردید ، ممنون میشم تجربه و درصداتون تو آزمون های قلمچی رو بگین .
      سلوم

هر دو سطح شون سخت هست واقعا دو تاشون خوبه

ولی از لحاظ قیمتی نشرالگو قیمتش کمتر از ایکیو هست تقریبا البته

حالا نظرات دیگه هم بخون ایشالا بهترین تصمیم بگیری
      ? Happy or sad

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با نشر واقعا ارتباط گرفتن کار سختیه، آیکیوجامع بگیر

5. Top | #5
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلوم!
      سلامم
      بنظرم برای منبع دوم ایکیو استفاده کن.خودم نداشتم ولی بقیه که داشتن خیلی تعریفشو میکننو میگن که زاویه دید جالب و نکات خوبی رو میگه.با توجه به نویسنده کتاب و ازمونی که طراحشه بنظرم راسته و کتاب خیلی خوبیه
      اما نشر الگو
      بنظرم سطح بالایی نداره
      خودم داشتم استفاده دارم میکنم. فکر میکردم خیلی خوب باشه و نکاتی که تو خیلی سبز ندیدمو پیدا کنم‌.ولی خیلی نکته خاصی نبود.در کل کتاب خیلیی خوبیه هاا ولی برا منبع دوم پایینتر از ایکیوعه
      نشر الگو کتابیه که درسنامه کوتاه تری نسبت به خیلی سبز داره و درسنامه مفیدیه بنظرم خوبه.تستای سطح بندی شده داره و برای حل بعضی از تستا که نکته دارن ویس گذاشته و توضیح میده که چرا این گزینه درسته.علاوه بر این وقتی میخواد مثلا تستای قسمت سرخرگ ها رو شرو کنه توضیحی مفید و مختصر راجب اون بخش میده و اگه به اون بخش مسلط نباشی با این ویس ابهامی برات نمیمونه.
      پایان گفتار هاش ازمونک داره و پایان هر فصل یک ازمون جامع و یک ازمون از تستای کنکور داره
      علااوه بر اون تستای قلمچی رو هم داره که اخر کتاب گذاشته و جداش کرده و گفته اینا تستای قلمچیه و همه فصل ۱ تا ۹ پیش همه
      اگه من بودم کتاب اولمو نشرالگو میزاشتم و دومو ایکیو

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلوم!
      قطعا ایکیو

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منبع اولم خیلی سبزه
      من بعد خیلی سبز
      رفتم سراغ آیکیو جامع و یازدهم رو از روی آیکیو جامع زدم
      درمورد آیکیو یازدهم نمیدونم
      اما ترکیب بالا برای من خوب بود

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و وقت بخیر
      دلایل زیر رو درمورد رد نشرالگو برای منبع دوم میگم لااقل از نظر من
      1_با وجود تست های زیادی که. داره فقط از دید یک شخصه یعنی مولفش
      2_ غلط های بیشتری نسبت به کتاب های دیگه داره و مشخصه که ویراستار ها روی کتاب های تک پایه زیاد کار نکردن
      3_ منبع دوم معمولا درسنامه نداره و شما پولت رو برای درسنامه هدر میدی
      4_ منبع دوم باید تعداد تست های معقول با کیفیت بالا داشته باشه اما نشرالگو تعداد تست های زیادی داره ولی سطحشم اینقدر پایین نیست پس یه جورایی یه جایگاه نامشخصی داره( کتاب های تک پایه رو میگم)
      5_ پاسخنامه نشرالگو از نظر من در حد iq نیستش البته اینو بنظرم هیچ شخصی نمیتونه رد کنه لامصب پاسخنامش خودش یه کتابیه

با رجوع به این دلایل(مخصوصا 4 و 5) بنظرم iq گزینه مناسب تریه لااقل بزای منبع دوم
      ویرایش توسط Zeref : 02 مهر 1402 در ساعت 05:48

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سال دهم ای کیو داشتم خیلی خوب بود

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن