سلام خواهر کوچکتر من زنگ زده به من کلی گریه کرد و استرس داشت برای برگشت عمومی ها ، چی بهش بگم ؟
سلام خواهر کوچکتر من زنگ زده به من کلی گریه کرد و استرس داشت برای برگشت عمومی ها ، چی بهش بگم ؟
در رابطه با صحبتهای اخیر مجلس و بازگشت عمومیها تاپیکهای زیادی زده شد هم مخالفانش هم موافقانش. تا حالا ترجیح دادم صحبتی نکنم
اما بهتره بگم ک هر دو گروه صبر کنید
چ این صحبتای مجلس توسط شورای نگهبان پذیرفته بشه چ نشه در هر صورت ی شرایطی ایجاد میشه ک واسه همه هست
اگه عمومی خوبه خیرش واسه همهس
اگه کسی نخونده و استرس داره خب بازم مسلما هیچکس دیگه هم نخونه پس اینم واسه همهس
شما سال کنکور رو ی اقیانوس با همه اتفاقهای ساحلش در نظر بگیرید و خودتونو قایق بادبانی فرض کنید. مسیر خودتونو برید ب اتفاقات ساحل کار نداشته باشید هر چی ک بشه سود یا زیانش واسه همهس
اینم بگم من نگفتم موافق این صحبتهای مجلس هستم یا مخالفش
فقط ازتون میخوام ذهنیت رتبه برتری داشته باشید
هررر اتفاقی هم ک افتاد شما سود خودتونو از اون قضیه ببرید ن این ک بذارید ازتون سود ببرن
چ لغو بشه چ تایید بشه برنامههای بسیاری هست ک شما رو ب هدفتون میرسونه
مهم نیست ک چ برنامهای پیاده بشه شما فقططط و فقطططط تمرکزتون رو چیزی ک میخواید باشه ب بقیهش فک نکنید هر طوررر ک شده ب دستش میارید ب شرطی ک استرس رو از خودتون دور کنید و بدونید شرایط شما رو خیلیا الان دارن تجربه میکنن مهم اینه ک چجوری ب شرایط غلبه کنید
موفق باشید
ویرایش توسط Sari_Sheri : 30 شهریور 1402 در ساعت 15:58
چه اینجوری چه اونجوری بالاخره هدف کنکور دادنه بهش بگو تحت هر شرایطی باید درس بخونه
شما سانسور نمی شی تو شبکه چهار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)