سلام دوستان
این اولین تاپیکی هست که مینویسم ( قبلاً به صورت مهمان تاپیک هارو میخوندم)
خب بذارید وضعیت خودمو توضیح بدم
من کنکوری ۴۰۲ رشته ریاضیم و رتبه م ۸۱۳۵ منطقه ۲ و ۱۳۹۱ سهمیه ۵ درصد و رشته ای که میخوام مهندسی کامپیوتر
خب من سال کنکور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردم از مشکلات خانوادگی و دوستای ناباب فراری از درس بگیر تا تنبلی زیاد خودم
دبیرستان وابسته به دانشگاه بودم ( یکی از مدارس خاص استان ما) ولی چون کلاس ریاضیش زیاد رقابتی و درس خون نبودن متاسفانه تو جو بدی بودم و سال آخر حتی معلما زیاد به ما درس نمیدادن
من دی بود که به خودم اومدم و دیدم من این زندگی رو انتخاب نکردم و باید یکی از دانشگاه های تهران بیارم. گذشت و گذشت تا تیر که بازهم تنبلی زیادی کردم و حتی معدلمو خراب کردم ( اختصاصی هام ۱۸ و ۱۹ بود اما وای بر اون عمومی ها که معدلمو نابود کرد)
مرداد بود که گفتم من باید پشت کنکور بمونم و به آرزو م برسم ولی اطرافیان بهم میگفتن از درس فاصله بگیر تا جواب نهایی میاد و من هر روز صبح بلند میشم۰ که درس بخونم ولی بخاطر جو منفی خانواده ( و تنبلی خودم که مثل زالو بهم چسبیده) بازم نمیخوندم تااا الان
اینم بگم که من همیشه دانش آموز خوبی بودم با گیرایی بالا و میدونم اگه بخوام میتونم ولی میترسم بخاطر خانواده بازهم کنکورمو خراب کنم
و تقریبا همه ی افراد میگن که پشت کنکور موندن برای ریاضی اشتباهه و هر دانشگاه سراسری که میاری برو و ارشد برو شریف و حالا هر دانشگاه تاپی
حالا میخوام بپرسم ازتون که هر سراسری که آوردم برم؟ یا چون ریاضی رقابت کمتره با چند ماه پیوستگی زجر پشت کنکور موندن رو تحمل کنم و ۴۰۳ شرکت بکنم ( من بیشتر از هر چیزی جو دانشگاه و دانشجو برام مهمه تا چیز های دیگه)
اگه کسی هم هست که تجربه دانشگاهی برای رشته من داشته باشه ممنون میشم کمک بکنه
از همه عذرخواهی میکنم که متن طولانی شد باید تا حد امکان شرایطمو توضیح میدادم. ممنون که تا اینجا خوندید