نوشته اصلی توسط
sunlight
اولا زبان درس خیانت کاریه ربطی به میزان مطالعه اکادمیکی که داشتی نداره حتماااا باید براش تست کنکوری بزنی یک کتاب کنکور حتماا کار کن من سه تا کتاب تست زدم یک کتاب فقط ریدینگ و کلوز دو تا کتاب درس به درس هنوز کامل مشخص نیست ولی اگر عمومی برگشت روتین شبانه داشته باش برای عمومی شبی یک کلوز یک ریدینگ یک درک مطلب عربی کار کن من عمومیم رو با روتین روزانه اوردم بالا
عربی واقعااا بلد نبودم ولی کنکور نود زدم درضمن عربی فقط دستور و معنا نیست اعراب داره درک مطلب داره من گاج طلایی زدم خیلی خوب بود حتما تست بزن و عربی را موضوعی بخون خیلی فرقی نداره چه کتای کار کنی مهم اینه که کار کنی
فارسی واقعا درس چالش برانگیزیه قرابت داره کلمه معنی دستور ترجیحا اینو هم موضوعی بخون اینو هم روتین شبانه داشته باش من خودم دو ماه قرابت یک ماه دستور کار کردم هفت خان کتاب خوبیه ولی حجیمه کلمه معنی هم درس به درس حفظ کن یعنی علاوه بر میزان مطالعه در یک روز شب ها بین یک تا دو ساعت اضافه بر برنامت عمومی کار کن یک چیزی هم هست بپیشرفت عمده عمومی در دوماه اخره که من خودم صبح ها یک ساعت و ربع روزی یک کنکور میدادم(قسمت عمومی)خیلییی درصدم رو بالا برد من ادبیات رو با درصد 16 درصد شروع کردم تو کنکور هم خیلی بهش امیدوار نبودم حتی کنکور هایی که صبح ها هم میدادم خوب نمیزدم در واقع قبول کرده بودم فارسی را خوب نمی زنم و دیگه به خودم هم استرس ندادم کنکور هنر که دادم درصد حساب کردم شده بود 84 خیلی بهم امیدواری داد اخرش هم در تجربی 89 زدم دلیل پیشرفتم هم فقط استمرار بود من با اینکه می دیدم پیشرفت انچنانی ندارم هرروز حدود یکساعت اضافه بر برنامه ادبیات میخوندم نیم ساعت هم بقیه دروس عمومی در کل عمومی واقعاا درس رتبه بیاری هست اگر روشون کار کنی پشیمون نمیشی